Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu gibi topiklerde veya diğer asker topiklerinde ;

Özlemimizi paylaşamayacaksak..
Geldiğini bi sevinçle haber veremeyeceksek..
Buluştuğumuzu heyecanlı heyecanlı anlatıp , sevincimizi paylaşamayacaksak..
Bi derdimiz olduğunda anlatamayacaksak..

Burada takılmanın anlamı nedir.. ?

Hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz, ama o üzülecek bu üzülecek diye kendi sevincimizi neden paylaşma gereksinimi hissetmeyelim..
O üzülecek bu üzülecek derdine girelim..

Askerimle buluşucaz, niye demeyelim.. ?
Aksine sevinelim..
Allah bizede nasip eder inşallah diye diye sevinelim..

Kimileri vardır şafağı çok olanları görüp bundan mutluluk duyarlar..
Kimileri de şafağı kendisinden az olanları görüp , mutluluk duyarlar..

hhaha dimi baskül ailesi olursunuz sonra yakupla haha :!:
oo söz supermiş valla

Ayşş edoşş ya, valla bak şimdi canım bakkal açmak istedi Yakupa şakayla karışık, gelince ufak bi bakkal açarız dedim. O da birşey mi altıma arabayı çeker gelirim demez mi kaldım böylee
Söz süper bacım, darısı başımıza napak

Kızlar herkes özlüyo ondan bu gerilmeler

Köpeeekk gibi özledim devrem

Hiloşuuummm inşallah kardeşim
Oruç uyuyarak tutulmaaz uyuma kııızz aaaa Bende 3 gündür tutmuyorum regl olduğumdan, ama kendimi bi suçlu hissediyorum ki görsen. Sahura kalkmıyorum zaten, ama ne biliyim tutmaya alışmışım ya sadece su içiyorum arada bi. İftar vakti de karnımı doyuruyorum
Keyfiniz hiç bozulmasın yavrum inşallahh Bizdee iyiyiz, yakup kantinci oldu sürekli aradı bugün çok sevindim yaa. Acayip derece de mutluluk hormonlarım depreşti Evdeyim bütün gün şu iftar gezmeleri de olmasa süper olacak annemin yemeklerini bazen cidden arıyorum. Çok yemek seçiciyim be kardeşim, hele karadenizli olarak yaprak sarmasını hiiç sevmem
Haftaya bağcılara çıkacağım üst baş bakacağım, Ordu'ya gitmeden bi alışveriş yapayım diyorum

Ben şuna takıldım burası özgür bir platform herkes acısını tatlısını heycanını üzüntüsünü derdini paylaşabiliyo sonuçta bende dahil olmak üzere şimdi bi başkası üff bunun derdinden bıktık üfff işte tatildeler falan niye yazıolar gibi mi düşünüyo ,,

Valla ben hiç buna takılmamıştm tam tersi sevdiğine kavuşanlar adına çok seviniyorum...
Tatile çıkanlar için ne güzel diyorummm darısı bize diyip mutlu oluyorummm...
Mehtap yapanlar için en güzel geçmesni temenni edioyurm..

ama şimdi tüm bu iyilikler ne bilim bazen bi msj bazen bi şarkı bazen bi sevinç karşı sayfadan nispet gibi mi gözüküo onu anlamadm ...eğer öyleyse üzüldüm ...çünkü bende derdimi sevincimi sizlerle paylaşıyorum en iyi anlayanlar olarak ...

Son düzenleme:

benım gorustugumu anlatmakta aşırıyamı kaçtım canım onu sordum? Evet sende meyvesını paylaştın ve burada kımsenın zoruna gıtmedı herkez tek tek resımlerını ınceledı cok sevındı akşamdan akşama gırıp yazdıgın yazılarla hepımız cok mutlu olduk ben anlatmam hiloşşş cok koktummm ) ama ben herkezı dınler mutluluguna ortak olurum

İşte senı nasıl ayırmıyorlar o kızıda ayırmamaları gerekmıyor
Sanırım birsey yazarken karsımdakini incitirmiyim ''ona acısını hatırlatırmıyım'' diye 2kez düsünüyorum öyle yazıyorum, bu yüzden.
evet bitanem cok yanlıs anlasıldı konu git gide sapıyo yaa herkesin özlemeye hakkı var evet anlayıs sadece biraz mesele tamda bu

CEREN VE MERVEE kesinlklee yükleyn whatsup ya lütfeennn .. mervecm özlettn yaa valla bi görnüp kayboluyosun konuşamadık bile .. nasılsın gezmeler tzmalar ohh...

Hilalcim aynen öyle bitanem .. bu hasret çok beter ya cidden sabır işi. bizde siz gibi üstesinden gelicez inş güzel günlere dğru ilerlicez

Yok hilalcım gerçektn

+ 1903 kere haklısın. Bu yazdığını doğru buluyorum..

Esintoş gözün aydın kantinci olmş daha rahat eder inşallah...valla ben şu mhtabı sorunsuz geçirirsem o zmaan özlediğimi anlıcam

Marga olay o değil ki yahu cidden yanlış anlaşılmasın diye çok uğraştık anlatırken ama yanlış anlaşıldı yani benm bir önceki yazılarımı oku belki daha iyi anlarsın ne diyim üzüldüm yani..ben hiç bi zaman mehtabını anlatana da içerlemedim, kızlar da yapmaz aslaaa...
olay şu ben yapamazdım edemezdm ya kesin görmem lazım gibi laflar da elinde olmadan göremeyenler için üzücü olabilir yani..

Esintoşummmm amin yavrumm
Kız uyuduğum iki saat o da gece uykusuyla birleşince anca normal uyku oluyo, bütün gün dışardayım inssafff
iyi ediyosun da keşke bir şeyler yesen kızım zaten zayıfcıksın kıyamam
Ayy arada öyle oluyo de mi aşırı mutluluk salgılıyo vöcudumuz ne güzel yavrum sağol Allah sizinkini de bozmasınn tabi alışveriş yapacan tabii candır alışveriş ohh

Hiloşum anladım, ama ben görmeden yapamazdım demesinin ne zararı olabilir karşı tarafa..
Neyse boşverelim Allah aşkına.. :)

Canım olur mu öyle şey işte diyorum ya yanlış anlama oldu ama daha fazla uzamasın bence artıkk, her şeyi tabi ki paylaşcaz olur mu öyle şeyy anlattığımız o değill sen şimdi duygusalsın yanlış anladın kardeşim sen yanlış anlamazsn

Yok kızım ya öyle ey olur mu paylaş tabi ki de diyorum ya olay o değil yani cidden..sadece sürekli işte ben görüşmeden yapamazdım kesin görmem lazım falan demek de diğerlerine haksızlık oluyo yanii..

Anen Cerencim neyse uzatmayalım bence anlayan anladı, anlamak istemeyen zaten anlamaz yürekten anladım ben sizi

Öyle canım benm inşallah yaaa sonunda güzelce bi beraberlik, huzur da szin olur inşallahh ben de çok bırakmak istedim o günelrde çok bunaldığım oldu ama iyi ki de pesetmemişm

Yok hilalcım gerçektn

Yarın anlatırsn akşam bize bakalm neler olmuşş

Kızlar olayın özü anlaşıldı zaten ama sapıyo umarım kimse birbirine kırılmaz

Gelin sarılalım sıkı sıkı bizi bizden anlayan yok başka ...

Esintoş gözün aydın kantinci olmş daha rahat eder inşallah...valla ben şu mhtabı sorunsuz geçirirsem o zmaan özlediğimi anlıcam

Sağol kardeşcağızım Daha rahat gibi gözüküyor ama bakalım yaa ilerleyen zamanlarda daha net belli olur kuzucum.
Ahh sorma sorma o dert bende de var. Hem kv bana hala birşey demedi yakup getirecekler diyor arada kaldım ya :44:

Heee o zaman insaflı davranarak, uyuyabilirsin diyorum
Yiyemiyorum be hiloşş kilo almak için söz verdim ama söz verince de tutulmuyor ki mide fındık kadar kalmış. :44: Sabahta annem mutfaga gir karnını doyur diyor ama onlar oruçken olmuyo :18:
Arada olmak yerine keşke hep olsaa yavrum
Alışveriş can ama bizimki askere gidince cimrileşti mi anlamadım ne alcan dedi saydım tek tek geçen ay converse almıştım, daha geçen ay aldın ne çabuk eskidi demez mi cimri öküz dedim Ben bi bayan olarak gözüm kalıyo alcam tabiii dedim birde
Şu bakırköyde görmüşsündür sahile giden yolda bi ayakkabıcı var sol'da orda bi babet görmüştüm taa ne zaman üstünde resim falan var çok hoşuma gitmişti bulrsam ondan alcm

Hiloşum anladım, ama ben görmeden yapamazdım demesinin ne zararı olabilir karşı tarafa..
Neyse boşverelim Allah aşkına.. :)

Bence de uzatmayalım
Ben de olsam üzülürdüm belki sadece onu anlatmak istedim, yani bazn insana zor geliyo bunu sen ve Ezgi şu an anlayamaz, ha anlamayın da inan ki şanslısınz ve dibine kadar kullanın ama 1 sene görüşemeyenin de bir suçu yok ki, kendi seçimi değil..

Eki Görüntüle 768805

Kızlar olayın özü anlaşıldı zaten ama sapıyo umarım kimse birbirine kırılmaz

Gelin sarılalım sıkı sıkı bizi bizden anlayan yok başka ...

Bnde olayın özünün anlaşıldığını düşünüyorum begümcüm uzatmaya da gerek yok ..destek olmak için varız hepimiz söylediklerimizi diğer insanlarıda düşünerek söylersek zaten bi sıkıntı yok. her zamanki gibi..

işte buuu olay Ama benım canımı sıkan kıza gorüşenlere özledım demeye hakkın yok demesıydı ama hala anlamadan devam edıyorlar bırbırlerını savunmaya özledım demeye hakkın yok demeye kımsenın hakkı yok

Eki Görüntüle 768805

[sıze=2]
kızlar olayın özü anlaşıldı zaten ama sapıyo umarım kimse birbirine kırılmaz

gelin sarılalım sıkı sıkı bizi bizden anlayan yok başka ...[/sıze]

amann sarılak gıtsın vallaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…