Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 768805

Kızlar olayın özü anlaşıldı zaten ama sapıyo umarım kimse birbirine kırılmaz

Gelin sarılalım sıkı sıkı bizi bizden anlayan yok başka ...

Teşekkür ettim öncelikle
Ay canım benm hiç öyle sorunm olmadı seni anlayamıyorum ki ben baya iştahlıyımdır yani
Arada olmak yerine hep olsa bence bu kadar güzel olmaz kızz (züğürt tesellisi)
Hhehe e dönüşte evlilik var onların kafasında bi şey olunca öyle oluyolarrr.. tatilde bana Zafer de kaç kere dedi, yedin paracıklarımı doymadın ama yne de bi şey isterim alır yani, kıyamazlar kızzz.. napsın evlenecek çocuk seninki dee..
kantinci oldu demek haa iyi ya rahattır heralde daha iyi bence sıcagın altında çalışmasındansaa..sevindim canikomm

inşallah cnm daha iyi olur bulaşıktan iyidir satış yapmak...Ne zaman şu mehtap konusu olsa sevinceğine sende geriliosn farkettin mi

bende zaten hıc bı zaman burda dayanamıyorum aman ölüp bitiyorum demedim . sadece normal bı sekılde 15 gunde bı goruyorum ondan suan daha zorluk cekmedım umarım cekmem dıye konustum bende bılıyorum ve bende destek olmaya calsııyorum burdakı arkadaslara zaten kalkıpta ozlem konusunda kımse kımseye laf yapamaz ben hıc bı zaman burda bı anda durup durup ozledım geberıyorum aglıyorum demedım konu arasında gecınce anılarımızdan bıseylerden bahsedınce uf ya aska geldm anlatınca yada onlardan konusunca ozledım dedım hep bu yuzden kımsede kalkıp yanlıs anlayıp yanlıs bı kelıme kullanmadı

Son düzenleme:

amann sarılak gıtsın vallaa

Ne çok izlerdim bunu teletabileeerrr

Sarılalım sıkı sıkııı

Aynen Gizemcim...

Valla kızlar sarılalım yaa adamlar askerdeler amaa bizim beyinler yandı onlara sorsan sen napıosn ki sen ne düşünüosn ki...

Şimdilik kaçıyorum kızlarrr

Ne demek ne demek benim yerime de uyu, benim yerime de yeee bolca
İştahından bana da yolla yavruuuumm Harbiden züğürt tesellisi oldu ama yaaaa Sende haklısın kuzum, sürekli mutluluk olunca mutluluk hormonları değişmez kiii demiii
Zafer enişteye iyi güldüm hee O da öyle diyor ileriyi düşün biraz diye bende diyorum ki ohooo 1 yıl var daha son 1 ay kala düşünürm diye sinir oluyo Alacaklar tabi, bakkaldan mal mı alıyorlar, baba ocağından bizi alıyorlar
Aynen bende sevindim kardeşim
Bide hava atıyo magnum var çikolata var diye napim bizimde yanda bakkal var dedim
Görüşüürüz hiloşum öpüldün

inşallah cnm daha iyi olur bulaşıktan iyidir satış yapmak...Ne zaman şu mehtap konusu olsa sevinceğine sende geriliosn farkettin mi

Ellerim su dan kurtuldu rahatladı diyor o da zaten.. Farkettim devrem farketmem mi :44:
Sevincimizi bile yaşamıyoruz

BENDE COK İZLERDIM
Tinky Winky
Dipsy
Laa-Laa
Poo

Ama çok şekerler, tv'de yayınlansa hala izlerim

ozledım dıye tutusmak nedır ya ben ne zaman buraya oyle bı konusma yazdımda sen bunu cıkarttın merak edıyorum gercekten D: ben zaten hep of keske hepımızın hemen yanında olsalar yada olsun gorusemeyenlere destek olmaya calısıp bak sızınkı az kalmıs benım daha cok var vs hep boyle konusmalar yaptım yerı geldıgınde empatı yapmayı ınan cok cok daha ıyı bılıyorum herkesın dogurusu kendıne olabılır . bende zaten dıyorum bı sekılde gorusememe yada gorusme yapabılıyoruz keske hepımız gorussek dıye kalkıp bunu cocuk gıbı buyutmenın alemı yok kı zatn neyını bu kadar abarttın anlamadım . ben zaten konu aralarında ozluyoz ama geccek falan dedm ozledım bence senın ozlemın yada baska seyler basına vurmus burda konusulanları yanlıs anlamıssın yada benım konusmalarıma goz at bence ondan sonra bu konuda benımle konus cunku ben hıc bı zaman geberdım ettım demedım ya destek olmaya calıstım ya baska seylerden bahsedıp sohbet ettım burda yanıp tutusup olup bıtıyorum ama 15 gunde bır gorusuyoruz dıye bı terbıyesızlık yapsam bence sen arada konusuyorsun burda devamlı olanlarda tepkı verırdı ama emın ol ınsanlarla nasıl konusulcagını ve toplulukta en azından nasıl konusulcagını cok ıyı bıldıgımı bılıyorum. bence uzatmanın manası yok . herkes kendı hayatına baksın. bugune kadar muhattap olmadım bı anda benı yargılayabılecek pozısyonda bırısı degılsın bu yuzden benım ıcın :)

Kimse sana geberdiğini ağladığını söylemedi zaten
Herkesin gördüğü nokta farklı istediğin an istediğin cümleyi kurabilirsin bu beni ilgilendirmez yapamazsın edemezsin demedi kimse sana,
destek olmuyorsunda demiyorum seni tanımıyorum öngargıylada asla yaklasmam elbette destek oluyorsundur
ben yalnızca düsüncelerimi belirtmek istedim seni kendime pozisyon olarak yakın gördüğüm için.

Bundan sonra askerimle buluşuyoruz dersem namerdim..

Herkesin gönlü olsun..

Ne yani sen buluşuyoruz demeyince biz sevinecek miyiz ?
Konu kapandı marga uzatma yavrum

Biz birbirimizin mutluluğuyla, mutlu oluyoruz sonuç olarak. Ama konu sarpa sardı.

Bundan sonra askerimle buluşuyoruz dersem namerdim..

Herkesin gönlü olsun..

ınsanların ıcındekılerı soylemelerı suc olmus nası bı mantıktır cozemedım burası o zaman bosuna olmus ozledım dıyemıyoruz geldı gıttı dıyemıyoruz D: oyle herkes napıyon ıyımısın desın derdını mutlulugunu paylasamasın sacma sapan bıseye donussun

Ne yani sen buluşuyoruz demeyince biz sevinecek miyiz ?
Konu kapandı marga uzatma yavrum

Biz birbirimizin mutluluğuyla, mutlu oluyoruz sonuç olarak. Ama konu sarpa sardı.

Hayır sevineceksiniz demedim. , üzülmeyeceksiniz ..
Sizin anlattığınıza göre empati yapıyorum işte..

Öyle diyoruz olmuyo böyle diyoruz olmuyo..
Ne yazalım ne diyelim , beynim durdu yeminle..

Bencede kapansın artık mevzu..

Uzatmayalım Ezgi .. :)

hayır ben senın ıcın soylemedım konunun acılısı boyleydı yanı :) benımde tanımadıgım benıde tanıdıgını dusunmedıgım bırısının kalkıp ozledım demeyın sız muhabbetıyle cıktı ozlem konusunda sacma bı konuya donustu bende bundan bahsedıyorum eger bı yanlıs kelıme kullandıysam ben en basından soyledım ben goruyorum dıye arkadaslara sonrasında bısey oldugunda da hatta burda sakalasıyoruz ay gıdıyorum ay geldım bılmemne kalkıp bunu kotu nıyetlı soylemıyorum kımseyı kırmak ıncıtmek gıbı bı nıyetımde yok zaten burda kımsenın olmamalı sacma mantıklarda olmaları yanlıs gelıyor. burda bıseylerımızı paylasamıcaksak neden gırelım kı yanı . dusuncelerını duzgun bı dılle belırttıgın ıcın tesekkur ederım ayrıca :)

Bencede kapansın ya ...Ben kendi adıma konşmştm zaten bu konuyla ilgili konşmıcam sen biliosun...

Akşam spor yap bak bırakma beynini değil kasları çalştr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…