- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Eki Görüntüle 768805
Kızlar olayın özü anlaşıldı zaten ama sapıyo umarım kimse birbirine kırılmaz
Gelin sarılalım sıkı sıkı bizi bizden anlayan yok başka ...
Sağol kardeşcağızımDaha rahat gibi gözüküyor ama bakalım yaa ilerleyen zamanlarda daha net belli olur kuzucum.
Ahh sorma sorma o dert bende de var. Hem kv bana hala birşey demedi yakup getirecekler diyor arada kaldım ya :44:
Heee o zaman insaflı davranarak, uyuyabilirsin diyorum
Yiyemiyorum be hiloşş kilo almak için söz verdim ama söz verince de tutulmuyor ki mide fındık kadar kalmış. :44: Sabahta annem mutfaga gir karnını doyur diyor ama onlar oruçken olmuyo :18:
Arada olmak yerine keşke hep olsaa yavrum
Alışveriş can ama bizimki askere gidince cimrileşti mi anlamadım ne alcan dedi saydım tek tek geçen ay converse almıştım, daha geçen ay aldın ne çabuk eskidi demez mi cimri öküz dedimBen bi bayan olarak gözüm kalıyo alcam tabiii dedim birde
Şu bakırköyde görmüşsündür sahile giden yolda bi ayakkabıcı var sol'da orda bi babet görmüştüm taa ne zaman üstünde resim falan var çok hoşuma gitmişti bulrsam ondan alcm
Sağol kardeşcağızımDaha rahat gibi gözüküyor ama bakalım yaa ilerleyen zamanlarda daha net belli olur kuzucum.
Ahh sorma sorma o dert bende de var. Hem kv bana hala birşey demedi yakup getirecekler diyor arada kaldım ya :44:
Heee o zaman insaflı davranarak, uyuyabilirsin diyorum
Yiyemiyorum be hiloşş kilo almak için söz verdim ama söz verince de tutulmuyor ki mide fındık kadar kalmış. :44: Sabahta annem mutfaga gir karnını doyur diyor ama onlar oruçken olmuyo :18:
Arada olmak yerine keşke hep olsaa yavrum
Alışveriş can ama bizimki askere gidince cimrileşti mi anlamadım ne alcan dedi saydım tek tek geçen ay converse almıştım, daha geçen ay aldın ne çabuk eskidi demez mi cimri öküz dedimBen bi bayan olarak gözüm kalıyo alcam tabiii dedim birde
Şu bakırköyde görmüşsündür sahile giden yolda bi ayakkabıcı var sol'da orda bi babet görmüştüm taa ne zaman üstünde resim falan var çok hoşuma gitmişti bulrsam ondan alcm
Canım bende senin gibiyim 20 günde bi görüyorum nisanlımı fakat, topic arkadaslarımın hicbirine özlemimi yansıtmıyorum. Cünkü biliyorum, onlar o kadar cok zorluktan geciyolar ki onlara destek olmaya calısıyorum.Hallerinden anlayamasamda sadece susarak desteğimi veriyorum kimi zaman.
Coğu zaman söylemiyorum bile nisanlımın evciye geldiğini, kendimi onların yerine koyuyorum çünkü. Evet bu bize verilen cok büyük bi ödül farkındayım ama arkadaslarım büyük zorluklardan geciyor, ben burda 15 ayı cabucak yer bitirirken onlar gözyasları içinde bekliyor. Benim özlemim özlem degil onlarınkinin yanında benim bekleyişim beklemek değil.
Özledim demeye cekiniyorum, kimse bize özlemeye hakkınız yok demiyo zaten, yalnızca biraz anlayıslı olmamız gerekiyo.cünkü gercek zorlukları yasayan biz değiliz. Gerçek zorluğu yaşayan onlar.
Kızlar haklılar bence sakin bi anında düsündüğünde anlıycaksın.
Bnde olayın özünün anlaşıldığını düşünüyorum begümcüm uzatmaya da gerek yok ..destek olmak için varız hepimiz söylediklerimizi diğer insanlarıda düşünerek söylersek zaten bi sıkıntı yok. her zamanki gibi..
amann sarılak gıtsın vallaa
Ne çok izlerdim bunu teletabileeerrr
Sarılalım sıkı sıkııı
Ne çok izlerdim bunu teletabileeerrr
Sarılalım sıkı sıkııı
Bundan sonra askerimle buluşuyoruz dersem namerdim..
Herkesin gönlü olsun..
Teşekkür ettim öncelikle
Ay canım benm hiç öyle sorunm olmadı seni anlayamıyorum ki ben baya iştahlıyımdır yani
Arada olmak yerine hep olsa bence bu kadar güzel olmaz kızz(züğürt tesellisi)
Hhehe e dönüşte evlilik var onların kafasında bi şey olunca öyle oluyolarrr.. tatilde bana Zafer de kaç kere dedi, yedin paracıklarımı doymadınama yne de bi şey isterim alır yani, kıyamazlar kızzz.. napsın evlenecek çocuk seninki dee..
kantinci oldu demek haa iyi ya rahattır heralde daha iyi bence sıcagın altında çalışmasındansaa..sevindim canikomm
Şimdilik kaçıyorum kızlarrr
inşallah cnm daha iyi olur bulaşıktan iyidir satış yapmak...Ne zaman şu mehtap konusu olsa sevinceğine sende geriliosn farkettin mi
BENDE COK İZLERDIM
Tinky Winky
Dipsy
Laa-Laa
Poo
Margaa yemn ederm çok alemsin
Tabiki bende zaten başında farkettiysen çok şanslı olduğunuzu ve bunun kıymetinizi bilmenizi söylemiştim ama burda aylarca görmeyen insanlar varken 2 haftada veya ayda 1 görüpte özledim diye tutuşmakta inan bana ters geliyo empati yapmak lazım bence.
Tmam heran berabersin bende heran beraberdm tmm aynı evde yaşamıyorduk ama burda eşi doğuda olan da bi sürü kşi var onlar da heran dibdibeydiler bilmem anlatabiliyomuyum..
Herkesin de doğrusu kendine.
bende zaten hıc bı zaman burda dayanamıyorum aman ölüp bitiyorum demedim . sadece normal bı sekılde 15 gunde bı goruyorum ondan suan daha zorluk cekmedım umarım cekmem dıye konustum bende bılıyorum ve bende destek olmaya calsııyorum burdakı arkadaslara zaten kalkıpta ozlem konusunda kımse kımseye laf yapamaz ben hıc bı zaman burda bı anda durup durup ozledım geberıyorum aglıyorum demedım konu arasında gecınce anılarımızdan bıseylerden bahsedınce uf ya aska geldm anlatınca yada onlardan konusunca ozledım dedım hep bu yuzden kımsede kalkıp yanlıs anlayıp yanlıs bı kelıme kullanmadı
Herkesin gönlü olsun..
Herkesin gönlü olsun..
Üzülmesin kimse diye cidden konuşmıycam..
Özelden mutluluğumu paylaşırım paylaşmak istediklerimle artık , yapcak bişi yok..
Yanlış anlaşılıyormuşuz..
Ne yani sen buluşuyoruz demeyince biz sevinecek miyiz ?
Konu kapandı marga uzatma yavrum
Biz birbirimizin mutluluğuyla, mutlu oluyoruz sonuç olarak. Ama konu sarpa sardı.
ınsanların ıcındekılerı soylemelerı suc olmus nası bı mantıktır cozemedımburası o zaman bosuna olmus ozledım dıyemıyoruz geldı gıttı dıyemıyoruz D: oyle herkes napıyon ıyımısın desın derdını mutlulugunu paylasamasın sacma sapan bıseye donussun
Kimse sana geberdiğini ağladığını söylemedi zaten
Herkesin gördüğü nokta farklı istediğin an istediğin cümleyi kurabilirsin bu beni ilgilendirmez yapamazsın edemezsin demedi kimse sana,
destek olmuyorsunda demiyorum seni tanımıyorum öngargıylada asla yaklasmam elbette destek oluyorsundur
ben yalnızca düsüncelerimi belirtmek istedim seni kendime pozisyon olarak yakın gördüğüm için.
saçmalama Margacım...
Hayır sevineceksiniz demedim. , üzülmeyeceksiniz ..
Sizin anlattığınıza göre empati yapıyorum işte..
Öyle diyoruz olmuyo böyle diyoruz olmuyo..
Ne yazalım ne diyelim , beynim durdu yeminle..
Bencede kapansın artık mevzu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?