Hayır sevineceksiniz demedim. , üzülmeyeceksiniz ..
Sizin anlattığınıza göre empati yapıyorum işte..
Öyle diyoruz olmuyo böyle diyoruz olmuyo..
Ne yazalım ne diyelim , beynim durdu yeminle..
Bencede kapansın artık mevzu..
ozledım dıye tutusmak nedır yaben ne zaman buraya oyle bı konusma yazdımda sen bunu cıkarttın merak edıyorum gercekten D: ben zaten hep of keske hepımızın hemen yanında olsalar yada olsun gorusemeyenlere destek olmaya calısıp bak sızınkı az kalmıs benım daha cok var vs hep boyle konusmalar yaptım yerı geldıgınde empatı yapmayı ınan cok cok daha ıyı bılıyorum herkesın dogurusu kendıne olabılır . bende zaten dıyorum bı sekılde gorusememe yada gorusme yapabılıyoruz keske hepımız gorussek dıye kalkıp bunu cocuk gıbı buyutmenın alemı yok kı zatn neyını bu kadar abarttın anlamadım . ben zaten konu aralarında ozluyoz ama geccek falan dedm ozledım bence senın ozlemın yada baska seyler basına vurmus burda konusulanları yanlıs anlamıssın yada benım konusmalarıma goz at bence ondan sonra bu konuda benımle konus cunku ben hıc bı zaman geberdım ettım demedım ya destek olmaya calıstım ya baska seylerden bahsedıp sohbet ettım burda yanıp tutusup olup bıtıyorum ama 15 gunde bır gorusuyoruz dıye bı terbıyesızlık yapsam bence sen arada konusuyorsun burda devamlı olanlarda tepkı verırdı ama emın ol ınsanlarla nasıl konusulcagını ve toplulukta en azından nasıl konusulcagını cok ıyı bıldıgımı bılıyorum. bence uzatmanın manası yok . herkes kendı hayatına baksın. bugune kadar muhattap olmadım bı anda benı yargılayabılecek pozısyonda bırısı degılsın bu yuzden benım ıcın :)
Bencede kapansın ya ...Ben kendi adıma konşmştm zaten bu konuyla ilgili konşmıcam sen biliosun...
Akşam spor yap bak bırakma beynini değil kasları çalştr
Uzatmayalım Ezgi .. :)
Empati kurduğunuz hal bu mu canım?
Üzülmek mi? Kimse üzülmez. Aksine sevinir.
Ne yazıp, ne demek size kalmış. Çünkü olay gerçekte saçmalamasyona döndü. Konu kapandı !
Şimdi böyle Sabanıcının kızı olsaydım bi uçak ayarlardım valla bak oruçluyum gönlümden geçeni yazıyorum..Hepinizi paraşütle askeriyelere salardım sonra o kavuşma anlarını fotoğraflardm ...
aynen ya kafam dagılsın dıye gırıyorum polemık yasayamıcam kım ne dusunuyorsa dusunsun en basından bende soylemıstım soylucegımı herkesın yorumu kendıne kalsın bu arada yemek yapamadım dizi izlemekten 3.sezon 5.bölüm yetişiyorum sanaaaaa
Ya kimsenin olayı çocuk gibi büyüttüğü yok asıl sen benm yazdığıma sert çıkış yaptığın için ben yazdım bugn yoksa inan cevap yazmazdım bile. ben daha çok özlüyorum falan demişsin ne alakası var heran birlikte olan daha çok özleyecek diye bişeyde yok.
Sen herkese desteksen bende değilmym sanki nerden biliyosun . amacım senin 15 gnde bi görüşüyo olmanı kıskanmak falanda değil ne mutlu sana görüşeblyosn bu cidden bi avantaj yiine de söylüyorum keşke herkesn imkanı olsada görse..
Madem insanlarla nasıl konuşulacağını biliyosun şuanda öyle devam etseydn keşke.. seni yargıladığımda yok bu pozisyonumdan değil , gerek görmediğimden .. uzatmanın gerçekten manası yok ben başka cevap yazmıcam daha fazla topiğinde huzuru kaçmasın!!
Yeni sezon yayınlandı mı ya dün girdim siteye ama göremedim..
Rica ederim seni anlıyorum ezgi değinmek isteğidin noktayla bizim söylediğimiz şey aynı değil tamamen sürüklendi konu, gizem öyle demek istemedi bak biz 15 20 günde bi görüyoruz onlar 7 8 ay görmüyolar kamerada bile göremiyolar.. yalnızca bize şükretmemiz gerektiğini bizden daha kötü durumlarda insanlarında oldugunu belirtti. Her insan aynı değilki kimi sevincine ortak olabilir kimi olamaz yüreği sızlar.. Mutluluğunu çekemediğinden degil yanlıs anlama hepimiz burda destek için varız fakat, fazla dile getirmemek lazım sanırım ben öyle düsünüyorum:44:hayır ben senın ıcın soylemedım konunun acılısı boyleydı yanı :) benımde tanımadıgım benıde tanıdıgını dusunmedıgım bırısının kalkıp ozledım demeyın sız muhabbetıyle cıktı ozlem konusunda sacma bı konuya donustubende bundan bahsedıyorum eger bı yanlıs kelıme kullandıysam ben en basından soyledım ben goruyorum dıye arkadaslara sonrasında bısey oldugunda da hatta burda sakalasıyoruz ay gıdıyorum ay geldım bılmemne kalkıp bunu kotu nıyetlı soylemıyorum kımseyı kırmak ıncıtmek gıbı bı nıyetımde yok zaten burda kımsenın olmamalı sacma mantıklarda olmaları yanlıs gelıyor. burda bıseylerımızı paylasamıcaksak neden gırelım kı yanı . dusuncelerını duzgun bı dılle belırttıgın ıcın tesekkur ederım ayrıca :)
Ben anlamıyorum sorun sizin görüşebilmeniz değil bizene isterseniz hergün gidin..Sorun burda hadi bni geçtm 7-8 AY görmeyenlerin yanında özledim demeniz.He özledimde diyebilirsiniz oda bizi ilgilendirmez ama 15 gün var daha of diyip özlemek ayrı diğerleri gbi daha 4-5-6-7 vs ay var diyip özlemek çok farklı..
zaten sıksık görebilceğini bilmek bile insan bir HUZUR verir.Ona göre psikolojisini bozar ona göre üzülür..
Cidden allah Dağına göre kar veriyormuş...
Bu arkadaşlar bizim yerimizde olsalarr ne yapacaklardı acaba
ezgi hatırlarsan ilk geldiğinde herkese ay gitsene sende cnm diyodun hatırladın mı ? herkesin yol durumu para durumu aile durumu bir değil herkese ay gitsene dedn kaç kere...gidemeyenlerde üzüldü anladın mı neyse kader ya çekiyoruz bir şekilde Allaha şükür öldüğümüz dayanamamazlık yaptığıımz yok..
neyse konu kapansın sıktı gerçekten ya
Agzını yerim ne güzel anlatmıssınBen anlamıyorum sorun sizin görüşebilmeniz değil bizene isterseniz hergün gidin..Sorun burda hadi bni geçtm 7-8 AY görmeyenlerin yanında özledim demeniz.He özledimde diyebilirsiniz oda bizi ilgilendirmez ama 15 gün var daha of diyip özlemek ayrı diğerleri gbi daha 4-5-6-7 vs ay var diyip özlemek çok farklı..
zaten sıksık görebilceğini bilmek bile insan bir HUZUR verir.Ona göre psikolojisini bozar ona göre üzülür..
Cidden allah Dağına göre kar veriyormuş...
Bu arkadaşlar bizim yerimizde olsalarr ne yapacaklardı acaba
ezgi hatırlarsan ilk geldiğinde herkese ay gitsene sende cnm diyodun hatırladın mı ? herkesin yol durumu para durumu aile durumu bir değil herkese ay gitsene dedn kaç kere...gidemeyenlerde üzüldü anladın mı neyse kader ya çekiyoruz bir şekilde Allaha şükür öldüğümüz dayanamamazlık yaptığıımz yok..
neyse konu kapansın sıktı gerçekten ya
Rica ederim seni anlıyorum ezgi değinmek isteğidin noktayla bizim söylediğimiz şey aynı değil tamamen sürüklendi konu, gizem öyle demek istemedi bak biz 15 20 günde bi görüyoruz onlar 7 8 ay görmüyolar kamerada bile göremiyolar.. yalnızca bize şükretmemiz gerektiğini bizden daha kötü durumlarda insanlarında oldugunu belirtti. Her insan aynı değilki kimi sevincine ortak olabilir kimi olamaz yüreği sızlar.. Mutluluğunu çekemediğinden degil yanlıs anlama hepimiz burda destek için varız fakat, fazla dile getirmemek lazım sanırım ben öyle düsünüyorum:44:
Ben 20 günde bi sevincimi yasarken arkadasım 8 ay içine atıyo sabretmeye calısıyo sevincimden cok onun üzüntüsünü paylasmayı tercih ediyorum :44: Ben her ne kadar dile getirmesemde onlar soruyolar yanlıs anlama, mehtap nasıldı neler yaptınız diye sevincime ortak oluyolar ben biraz dozumu ayarında tutmaya calısıyorum diyeyim insallah anlatabilmisimdir
yok daha yayınlanmadı ama anlamadım yenı sezon 5 dıyo ama 4 u yayınlamadı falan karısıklık var cozemedım ama 4 sezon cekılcek sımdı bakalımyenı bı dızıye basladım dur lınk atcam oku konuyu falan guzel degısık severmısın o tarz bılmem ama
Revolution
Bu diziye başlıyorum ezgi bugün itibariyle..
Bu diziye başlıyorum ezgi bugün itibariyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?