Slm kızlar nasılsınız geçmiş sayfaları okudum yorumsuz geçiyorum herkes haklı kendince. Bende eşimyle görüştüm Cizre'ye sevketmişler oradan silopiye karakola gitcek 4-5 tane karakol varmış kimi iyi kimi kötü dua edinde iyi olanlardan birine gitsin kocişim telefonunu almazlar İnş...
basladın mııııııııııııııııııııııı ben stafen ızlemekten
anca 2 bolumu falan ızlıyom bı yandan
Slm kızlar nasılsınız geçmiş sayfaları okudum yorumsuz geçiyorum herkes haklı kendince. Bende eşimyle görüştüm Cizre'ye sevketmişler oradan silopiye karakola gitcek 4-5 tane karakol varmış kimi iyi kimi kötü dua edinde iyi olanlardan birine gitsin kocişim telefonunu almazlar İnş...
Birinci bölüm az önce bitti..
Beğendim :)
Büşşşraa nerelrdesin bakim sennnnHamilelikte de hiç çekilmez sıcaklar yaa biz zor dayanıyoruz valla akşama tip şu : Allah kolaylıklar versn tatlımm gel arada özletmee
Ne demek ne demek benim yerime de uyu, benim yerime de yeee bolca
İştahından bana da yolla yavruuuummHarbiden züğürt tesellisi oldu ama yaaaa Sende haklısın kuzum, sürekli mutluluk olunca mutluluk hormonları değişmez kiii demiii
Zafer enişteye iyi güldüm heeO da öyle diyor ileriyi düşün biraz diye bende diyorum ki ohooo 1 yıl var daha son 1 ay kala düşünürm diye sinir oluyo Alacaklar tabi, bakkaldan mal mı alıyorlar, baba ocağından bizi alıyorlar
Aynen bende sevindim kardeşim
Bide hava atıyo magnum var çikolata var diye napim bizimde yanda bakkal var dedim
Görüşüürüz hiloşum öpüldün
Hilalimmm burdayim ama artik iyce agirlastim 8 haftam kaldi (insaallah)pek giremiyorum takip etmeye calisiyorum ama sizin masaallahiniz var cnmm..tanisma isi ne oldu?cok sevindim kuzum insaallah hayirlisi olur hep mutlu ol bizede dua etde bitsin su askerlik kavusalim arttiikkkkk
Bak hiç bir zaman askerinin yokluğunu alışmak için kendini zorlama ve alışmada.. Alışacağın tek şey askerlik olsun.Tekirdağ'da kuzum. Senin ki nerede.. ?
Selam kızlar,
Bugünkü oruç kötü etkiledi beni midemin bulantısı ağrısı hala geçmedi valla üstünede çok sıcakkkkk
Hadi yaa üzüldümm..bugün hava daha iyi geldi bana gerçi ama, gün içinde klima etkileri bende de arada kramp oluyor ama neyse ki geçiyor..
Geçmiş olsun cicim, dikkat et kendinee
Marga şafak panosunu devredecem diyor, sen alsana canım??
sağol canm şimdi daha iyiyim ya ama bugün spor yapamıcam ...
knştukta bende haftaya bayram şehirdışında olabilirim sonraki hafta askerim gelicek falan ben yapamam kısacası konştk biz...Sen nasılsın bebek Enişteyle falan her şey yolunda dime
Haa anladım tatlım, iyi aramız ya valla birbirimize karşı anlayışı öğrendik, ben biraz sivridilimi tutunca onun daha tatlı dilli olduğunu gördüm, elimden geleni yapıyorum, mesafenin yıpratmasına izin vermicez inşallah bu sefer
Çok sevindim canım öyle ya anlayış yoksa olmuyo bende tutamıyorum bazen ama açtırma kutuyu söyletme kötüyü diye bi söz var üstüne gelincede insan patlıyo
Benimde içimden bi ses bayramdan sonra bi iş beni beklio gibi hissediyorum yoğun bi şekilde dua ediyorum işe giricem diye
Sağol canikomm..öyle yaa karşılıklı anlayış şarttt yanii neden bunu böyle yapmıyon bilmemne diye diye daha kötü oluyordu yani akışına bırakıp onu izliyorum daha güzel, hem bu isteme gelme gitme olayları için çok hevesli hoşuma gidiyor, geçen gün bizim oturcamız ev diye foto çekip yolaldı bana, inşaat kabasını temizlemişler de yeni ev ya.. bakalım ya hayırlısı olsun güzel gidiyor şükür.. tamamen kavuşursak daha güzel olur
İnşallah bacımm çok güzel olur valla yaaa..hayırlısı olsun senin için yavrumbayram uğur getirsinn sevgilini de görecen ohh..
Ne güzell Nazar değmesin canım bnm istekli olması ne güzel zaten seninle bir yuva kurma derdinde inşallah işinide kurar çok güzel olur...Hadi yaa ev olması güzel olmş bu sorununuz olmaz en azndan borç konsunda vs...Kız sen evlenmeden valla buluşalımmmİnşallah canım kardeşimmm çok huzurlu mutlu bi yuvan olcak Allahın izniyle ...istemeden sonraaa bi adım daha kavuşuosunuz inşallah ailelerde çok iyi anlaşırlar dünürler
İnşallah Hilalcim ya bilmiyorum içimde bi his var ama inşallah boşa çıkmaz iş konusu maddiyattan çok bnm ruh halime iyi gelicek
Hayırlısı canım ben eve kesin gözüyle bakamıyorum şu an, ama şart da değil kendimiz alırız evimizii.. zaten o evde otursak da kardeşleri var düşen payını ödemek istiyoruz konuştuk bunları yani kira öder gibi onu öderiz..Evet yuva kurma konusunda istekli şükür çok hoşuma gidiyor benm de, umarım öyle olur canım benm çok sağol, Allah hepimize huzur dolu yuvalar nasip etsn evde parada pulda gözümüz yok billiyorum
İnşallah cicim haklısın en çok psikolojik olarak rahatlatır seni iş, umarım da içine doğduğu gibi olur canımm valla çok isterimm..
Bence de biz bayramdan sonra bi' buluşalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?