Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok bilmiyorum ama bi arkadaşımda silopi de yapmıştı karakoldan karakola değişiyordur belki tabi bilemem telefon falan serbestti onlarında almazlar diye düşünüyorum inş en iyisine çıkar canım hayırlısı olsun

İyi ve rahat edebileceği bir yere gider inşallah..

Selaaam Kızlarrr
Beni tanıyan tanır. Topigin eskilerindenim
Çalıştım için çok fazla uğrayamıyorum.
Herkesin özlemi kendine çoktur.Herkesin sevgisi kendine fazladır
Benim erkek arkadaşım Muşta durumum var ama Muş olunca gitmem imkansız.
Sürekli görüşenler kıymetin durumun çok iyi bilmeli.Bizim çarşımız bile yok.
Arkadaşlarıma hak veryrum.Söyle anlatıyım size bir arkadaşınız her gün görüşüp yanınıza gelse dese ki ben çok özledim ne düşünürdünüz. 5 ay askerlik yapan biri gelse dese ki oof bitmedi ne düşünürdünüz.Bunun gibi herkes özüyordur muhakkak askerlik kolay değil ama biraz halimize şükretmeliyiz.Bizden beterlerini düşünmeliyiz.Hem kendimize hemde arkaşlarımıza daha iyi gelecektir.

Özlemin azı çoğu olmaz ağırdır işte
Nazım Hikmet

Yazımı sonlandırıyorum hepinizi öptüm

Canım telefonunu saklasın.Yeni diye üst devreler rahat bırakmayabilr.
Kendi içinde hayırlısı neyse allah onu nasip etsin:26:

canım sende mı dogu yarenı oldun benim gibi
Allah sabır versin sag saglım kavusmamızı nasp etsin inş..
eşin dualarınla iyi yere gidicek cnm emınım buna sen kalbını bozma rahat askerlik yapar
telde sıkıntı olucgını dusunmuyorum genelde kullanılıyo cnku alsalarda bı sure snra
daha da rahatlıcagı icin alır tekrar ztn oralarda tel kullanmayan yoktur heralde cnm
iyi saklasın ortama alışana kdr gerisi gelir ztn

Son düzenleme:

Büşşşraa nerelrdesin bakim sennnn Hamilelikte de hiç çekilmez sıcaklar yaa biz zor dayanıyoruz valla akşama tip şu : Allah kolaylıklar versn tatlımm gel arada özletmee

Hilalimmm burdayim ama artik iyce agirlastim 8 haftam kaldi (insaallah) pek giremiyorum takip etmeye calisiyorum ama sizin masaallahiniz var cnmm..tanisma isi ne oldu?cok sevindim kuzum insaallah hayirlisi olur hep mutlu ol bizede dua etde bitsin su askerlik kavusalim arttiikkkkk

He biraz da senin yerine yeyim de dombalak olayım istiyon de mi ama uyurum bak onu yaparım hehe, iştahımdan yolluyom al sanaa
Ama haklıyım de mii hergün güzel romantik bir şey yapsa Zafer bu kadar değerli olmazdı suyu çıkardı gibi geliyor ben maço seviyom agaaa
Hehe sorma Zafer beni de güldürdü sadece ama harcamalarımı engelleyemedi hehehe, e yani her şeyin bedeli varr katlancaklarr Yakup eniştemizin alma derkenki ana fikri de seni alcağı günü düşünmektendir zaar

Ayy di mi az kaldı oyy bebiş geliyorrr iyiyiz sağol Büşşümm, tanışma işi Ağustos sonu gerçekleşiyor inşallahh..
Dua etmem mi ederim tabii, Allah kavuştursun inşallahh, önce bebişine sonra eşine kendine ve bebişe çok iyi bakk

Selam kızlar,

Bugünkü oruç kötü etkiledi beni midemin bulantısı ağrısı hala geçmedi valla üstünede çok sıcakkkkk

Selam kızlar..

Şafak panosunu devredecek eleman aranıyor duyurulur..

Bu haftadan itibaren giremeyeceğim, isteyen varsa özel mesajla acil bana ulaşsın..

Bak hiç bir zaman askerinin yokluğunu alışmak için kendini zorlama ve alışmada.. Alışacağın tek şey askerlik olsun.Tekirdağ'da kuzum. Senin ki nerede.. ?

Ben pek işten güçten giremiyorum siteye ilk fırsatta açıyorum ama...benim ki kıbrısta cnm bugün çok rahatım yazıcı ve revirci oldum merak etme beni dedi azıcık mutlu oldum:)))))

Selam kızlar,

Bugünkü oruç kötü etkiledi beni midemin bulantısı ağrısı hala geçmedi valla üstünede çok sıcakkkkk

Hadi yaa üzüldümm..bugün hava daha iyi geldi bana gerçi ama, gün içinde klima etkileri bende de arada kramp oluyor ama neyse ki geçiyor..
Geçmiş olsun cicim, dikkat et kendinee

Marga şafak panosunu devredecem diyor, sen alsana canım??

sağol canm şimdi daha iyiyim ya ama bugün spor yapamıcam ...

knştukta bende haftaya bayram şehirdışında olabilirim sonraki hafta askerim gelicek falan ben yapamam kısacası konştk biz...Sen nasılsın bebek Enişteyle falan her şey yolunda dime

Haa anladım tatlım, iyi aramız ya valla birbirimize karşı anlayışı öğrendik, ben biraz sivridilimi tutunca onun daha tatlı dilli olduğunu gördüm, elimden geleni yapıyorum, mesafenin yıpratmasına izin vermicez inşallah bu sefer

Çok sevindim canım öyle ya anlayış yoksa olmuyo bende tutamıyorum bazen ama açtırma kutuyu söyletme kötüyü diye bi söz var üstüne gelincede insan patlıyo
Benimde içimden bi ses bayramdan sonra bi iş beni beklio gibi hissediyorum yoğun bi şekilde dua ediyorum işe giricem diye

Sağol canikomm..öyle yaa karşılıklı anlayış şarttt yanii neden bunu böyle yapmıyon bilmemne diye diye daha kötü oluyordu yani akışına bırakıp onu izliyorum daha güzel, hem bu isteme gelme gitme olayları için çok hevesli hoşuma gidiyor, geçen gün bizim oturcamız ev diye foto çekip yolaldı bana, inşaat kabasını temizlemişler de yeni ev ya.. bakalım ya hayırlısı olsun güzel gidiyor şükür.. tamamen kavuşursak daha güzel olur

İnşallah bacımm çok güzel olur valla yaaa..hayırlısı olsun senin için yavrum bayram uğur getirsinn sevgilini de görecen ohh..

Ne güzell Nazar değmesin canım bnm istekli olması ne güzel zaten seninle bir yuva kurma derdinde inşallah işinide kurar çok güzel olur...Hadi yaa ev olması güzel olmş bu sorununuz olmaz en azndan borç konsunda vs...Kız sen evlenmeden valla buluşalımmm İnşallah canım kardeşimmm çok huzurlu mutlu bi yuvan olcak Allahın izniyle ...istemeden sonraaa bi adım daha kavuşuosunuz inşallah ailelerde çok iyi anlaşırlar dünürler

İnşallah Hilalcim ya bilmiyorum içimde bi his var ama inşallah boşa çıkmaz iş konusu maddiyattan çok bnm ruh halime iyi gelicek

Hayırlısı canım ben eve kesin gözüyle bakamıyorum şu an, ama şart da değil kendimiz alırız evimizii.. zaten o evde otursak da kardeşleri var düşen payını ödemek istiyoruz konuştuk bunları yani kira öder gibi onu öderiz.. Evet yuva kurma konusunda istekli şükür çok hoşuma gidiyor benm de, umarım öyle olur canım benm çok sağol, Allah hepimize huzur dolu yuvalar nasip etsn evde parada pulda gözümüz yok billiyorum

İnşallah cicim haklısın en çok psikolojik olarak rahatlatır seni iş, umarım da içine doğduğu gibi olur canımm valla çok isterimm..
Bence de biz bayramdan sonra bi' buluşalımm

Amin canım inşallah ya ...
Valla çok güzel düşünüosunuz helal olsun ya milletin gözünü para bürümüş gidio ...İki kişi çalıştktan sonra maddi açıdan daha rahat manevi açıdanda kadın kendine daha özgüvenli afedersin çorap alcan kocandan mı isticen gençken çalışmak güzel tabi şahsi görüşlerim kimi kısım evlenince çalışmam der o ayrı bende ekonomik özgürlüğümü istiyorum gerçektn inşallah nasip olurda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…