Yok kıızzz akraba ziyaretlerindeyiz valla pc başına oturup adam akıllı 1 saat durup da muhabbete katılamaz olsdum,yoksa hep aklımda bu diyarlar
Ben niye görmüyom kıııızz saklanıyonmuHadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun Mervecimm İstanbul'a da gel madem
Tatil yaptım döndüm aynen Allah hepinizin başına versnnnsırada tanışma söz möz var hep fikir alcam sizden hepp
CEREN VE MERVEE kesinlklee yükleyn whatsup ya lütfeennn .. mervecm özlettn yaa valla bi görnüp kayboluyosun konuşamadık bile .. nasılsın gezmeler tzmalar ohh...
Hilalcim aynen öyle bitanem .. bu hasret çok beter yacidden sabır işi. bizde siz gibi üstesinden gelicez inş güzel günlere dğru ilerlicez
Amin canım inşallah ya ...
Valla çok güzel düşünüosunuz helal olsun ya milletin gözünü para bürümüş gidio ...İki kişi çalıştktan sonra maddi açıdan daha rahat manevi açıdanda kadın kendine daha özgüvenli afedersin çorap alcan kocandan mı isticen gençken çalışmak güzel tabi şahsi görüşlerim kimi kısım evlenince çalışmam der o ayrı bende ekonomik özgürlüğümü istiyorum gerçektn inşallah nasip olurda...
Yok kıızzz akraba ziyaretlerindeyiz valla pc başına oturup adam akıllı 1 saat durup da muhabbete katılamaz olsdum,yoksa hep aklımda bu diyarlarOkudum gelişmeler evercez yani senii,ya biz de bu askerliği atlatp bu aşamalara gelcez mi bakalımm ahh ahh..
He tatlım inşallah istediğimiz gibi olsun da her şey gerisi cidden önemli değil, ikimiz de çalışalım da babasına bile borcumuz olmasın, ha babaların annelerin hakkı asla ödenmez ama en azından diğer kardeşlerin hakkına girmeyelmGüzel tabi çalışmak Begüşüm, benm işim konusunda da şöyle bir planımız var, son kpss atamasını deniycem Temmuz'dan önce oldu oldu, olmadı düğün tarihi netleşince bikaç ay kala işi bırakcam, Antalya'ya gidip hem eksikleri halledip hem de iş aramaya başlıcam misafirhanede falan kalırım babamın çalıştığı yerden dolayı kolay oluyor.. öyle yanii bakalım zaman ne göstercek bizleree
He anladım canımcım sen beni göremiyon deynce ben de dedm noluyo kehkeh
He ya bi ' gelişmeler var kendi çapımızda yavaş yavaş everin beni artık yettinz başıma
İnşallah canikomm hepiniz yaşıcaksınz inşallahh
25.06.2013
Şafak 07 Antalyaaaa
Avatarım da 11 Ağustos Antalya'dan...
Yaaa haftalardır bu şafağı bekledim ben ve sadece 1 hafta kaldııı
26.06.2013
Şafak 06 Ankaraaa
Avatarım 16 Şubat 2012, biriciğimle ilk kez sevgili olarak gece gezmemizz... Aşkımızın başladığı şehirdeyizzz bugünnn
...
27.06.2013
Şafak 05 Amasya
Bugün şafak benim güzel memleketimm.....Allah sevdiğimi memleketime götürmeyi de nasip etsin inşallahhh
Eki Görüntüle 743517
İnşallah atanırsın Hiloş bende bayramdan sonra kpss ye çalışcam ...En iyisi cnm sonuçta Antalyada olcak sen çok koştrcanEnişte tek çocuk mu ?
canım sende mı dogu yarenı oldun benim gibi
Allah sabır versin sag saglım kavusmamızı nasp etsin inş..
eşin dualarınla iyi yere gidicek cnm emınım buna sen kalbını bozma rahat askerlik yapar
telde sıkıntı olucgını dusunmuyorum genelde kullanılıyo cnku alsalarda bı sure snra
daha da rahatlıcagı icin alır tekrar ztn oralarda tel kullanmayan yoktur heralde cnm
iyi saklasın ortama alışana kdr gerisi gelir ztn
Allah muhabettinzii artırsınn kızlar
Hoşgeldinnnn gel beraber artsın =)
He biraz da senin yerine yeyim de dombalak olayım istiyon de miama uyurum bak onu yaparım hehe, iştahımdan yolluyom al sanaa
Ama haklıyım de mii hergün güzel romantik bir şey yapsa Zafer bu kadar değerli olmazdı suyu çıkardı gibi geliyorben maço seviyom agaaa
Hehe sorma Zafer beni de güldürdü sadece ama harcamalarımı engelleyemedi hehehe, e yani her şeyin bedeli varr katlancaklarr Yakup eniştemizin alma derkenki ana fikri de seni alcağı günü düşünmektendir zaar
Selam kızlar,
Bugünkü oruç kötü etkiledi beni midemin bulantısı ağrısı hala geçmedi valla üstünede çok sıcakkkkk
Çalış canım çalış tabii..aynen ya bana iş düşüyor baya, başka şehir pek düşünmedik valla ne diyim.. ikimz de seviyoruz Antalyaa..
Kızımm demin kardeşleri diye bahsettim o kadar ne tek çocuğu 3 erkekler en büyüğü bu
Tabii ol kızım, mıncırırız senii işteeeHoop tuttum ama hala birşey yok
2 dilim pizza yedim ve doydum
Evet haklısın kuzum Zafer enişte de, yakupta sürekli romantik olsaydı bi özelliği kalmazdı
Benimkide maço ama arada romantik olunca çok tatlı oluyor eşşek sıpasıBugün bi mesajlar yazdı ki şok oldum. Dedim çok özledim seniiii, o da gelince görüceğiz bakalım dedi. Öküz dedim ah demez olaydım. Çocuk roman yazmış mübarek mesajını okuya okuya bitiremedim
Yakup yandı kuzuum zaten, feci çikolatakolik bi insanımm daaaaHatırlıyorsan izne geldiğinde tartışmalardan sonra 1 kutu çikolatayla gelmiştii Zaten 1 ekim'i bekliyorum kutu kutu çikolatalar geliyor doğum günümde
Yakup'un geleceği kesinleşti haftaya cuma geliyor pazar dönüyor
Ahh devrem, çok geçmiş olsun :26: Hava çok nemli ya, aşırı sıcak. Ramazanın ilk başlarında çok güzeldi :18:
Veee begüüü hala kaynana birşey demedi :44:
allah sabır versın bak atlatmıssınız bıtmıs nerdeyse az kalmış.. ne guzelll bu zorlu donemı atlatıktan sonra hersey atlatılır dıye dusunuyorum evet bırbırınızın yanından ayrılmayın hıc bı daha sakınnn
Tabii ol kızım, mıncırırız senii işteeeHoop tuttum ama hala birşey yok
2 dilim pizza yedim ve doydum
Evet haklısın kuzum Zafer enişte de, yakupta sürekli romantik olsaydı bi özelliği kalmazdı
Benimkide maço ama arada romantik olunca çok tatlı oluyor eşşek sıpasıBugün bi mesajlar yazdı ki şok oldum. Dedim çok özledim seniiii, o da gelince görüceğiz bakalım dedi. Öküz dedim ah demez olaydım. Çocuk roman yazmış mübarek mesajını okuya okuya bitiremedim
Yakup yandı kuzuum zaten, feci çikolatakolik bi insanımm daaaaHatırlıyorsan izne geldiğinde tartışmalardan sonra 1 kutu çikolatayla gelmiştii Zaten 1 ekim'i bekliyorum kutu kutu çikolatalar geliyor doğum günümde
Yakup'un geleceği kesinleşti haftaya cuma geliyor pazar dönüyor
evet ya kardeş dednKayınların var anam eltilerde olck
seviosanız sorun yok ki cnmm senin ailende burda zaten ziyarete gelirsin illa ki..
Seni gidi çikolata canavarııııbütün iştahın orda demekkii..yiyebildiğin kadr canım napalım, 2 dilim pizza baya yemişin iyi bugün barii Ohh ne güzel gelsin gene çikolatalarr..
Sevindm canım ya görüşceksinz iştee,,umarım sorunsuzca görüşürsünzz
Ne güzel ya arada mesajları çok iyi geliyor insana, yalnız bu ara benm derdim öyle eskisi gibi mesaj atmıyor eskisi kadr uzun konuşmuyoruz falan canım sıkılıyo biraz, askerde de pek mesaj atmıyodu da özel günler dışında ne biliyim arıyor insan yaa.. araya mesafe girince benm kafada sıkıntı başlıyo yaaa hep aklıma takcak bi şey buluyorumm
Aynen 2 elti olcak ben de inşallah..
He yaa ailemi de götüresim var da bakalım
Canım sıkıldı az ya akşam akşam aramızda sorun yok gibi ama böyle az konuşuyoz gibi hergün daha çok ilgi bekliyorum ben uzakken yetmiyo bu kadarı sora canım sıkılıyo o özlemiyo mu falan diye kendime dert ediyorum işteailesiyle yaşarken daha az konuşuyoz valla offf..mesaj da atmıyo söyle güzel içeriklilerdenn..eksik hissediyorum kendimi ben yaa
Neden erkekler böyle ya tuhaflar dile getirince daha napcam derler falan canları isterse aşkm haytm bitnm gelmezse naber naptın ..ama aynı şeyi biz yapınca neden soğuksun olur ...
Of ya gece gece canım sıkıldı kafaya taktım..neyse uyumam lazım bacım artk bişeyler yedim yatayımm öpüyorum senii
Kafana takma şöyle bu durum devam ederse güzel bi şekilde konşrsn neden az arıosun msj da atmıosun noldu falan diye sen güzelce sorarsın bundan eminim ...
Uyu canım benimmm işe gitcen ...iyi geceler tatlı rüyalarrr ...Zaferin yerini tutmazz ama seni seviyorum kardeş
Oyy sağol canım benm yaaa valla sen de olmasannnn....kim bana seni seviyorum dicekİyi geceler Begüşümmm... Ben de seni seviyorum kardeşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?