Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok kıızzz akraba ziyaretlerindeyiz valla pc başına oturup adam akıllı 1 saat durup da muhabbete katılamaz olsdum,yoksa hep aklımda bu diyarlar Okudum gelişmeler evercez yani senii,ya biz de bu askerliği atlatp bu aşamalara gelcez mi bakalımm ahh ahh..

Az kaldı katılcam şunaskerlik bitmeden whatsp grubunuza yoksa geri kalıyom böyle gelişmelerden,olmuyoo
Kuzum valla dediğim gibi şu pc başına oturamıyorum sürelki bi hareket halindeyiz,evimi özledim artıkk...

Son düzenleme:

He tatlım inşallah istediğimiz gibi olsun da her şey gerisi cidden önemli değil, ikimiz de çalışalım da babasına bile borcumuz olmasın, ha babaların annelerin hakkı asla ödenmez ama en azından diğer kardeşlerin hakkına girmeyelm Güzel tabi çalışmak Begüşüm, benm işim konusunda da şöyle bir planımız var, son kpss atamasını deniycem Temmuz'dan önce oldu oldu, olmadı düğün tarihi netleşince bikaç ay kala işi bırakcam, Antalya'ya gidip hem eksikleri halledip hem de iş aramaya başlıcam misafirhanede falan kalırım babamın çalıştığı yerden dolayı kolay oluyor.. öyle yanii bakalım zaman ne göstercek bizleree

He anladım canımcım sen beni göremiyon deynce ben de dedm noluyo kehkeh
He ya bi ' gelişmeler var kendi çapımızda yavaş yavaş everin beni artık yettinz başıma
İnşallah canikomm hepiniz yaşıcaksınz inşallahh

İnşallah atanırsın Hiloş bende bayramdan sonra kpss ye çalışcam ...En iyisi cnm sonuçta Antalyada olcak sen çok koştrcan Enişte tek çocuk mu ?

25.06.2013
Şafak 07 Antalyaaaa

Avatarım da 11 Ağustos Antalya'dan...
Yaaa haftalardır bu şafağı bekledim ben ve sadece 1 hafta kaldııı

26.06.2013

Şafak 06 Ankaraaa

Avatarım 16 Şubat 2012, biriciğimle ilk kez sevgili olarak gece gezmemizz... Aşkımızın başladığı şehirdeyizzz bugünnn
...

27.06.2013

Şafak 05 Amasya

Bugün şafak benim güzel memleketimm.....Allah sevdiğimi memleketime götürmeyi de nasip etsin inşallahhh

Eki Görüntüle 743517

Ebruş nerelerdesin yahu sennn

İnşallah atanırsın Hiloş bende bayramdan sonra kpss ye çalışcam ...En iyisi cnm sonuçta Antalyada olcak sen çok koştrcan Enişte tek çocuk mu ?

Çalış canım çalış tabii..aynen ya bana iş düşüyor baya, başka şehir pek düşünmedik valla ne diyim.. ikimz de seviyoruz Antalyaa..
Kızımm demin kardeşleri diye bahsettim o kadar ne tek çocuğu 3 erkekler en büyüğü bu

inş kullanabilir canım..senin askerin nerde tatlım

Tabii ol kızım, mıncırırız senii işteee Hoop tuttum ama hala birşey yok
2 dilim pizza yedim ve doydum
Evet haklısın kuzum Zafer enişte de, yakupta sürekli romantik olsaydı bi özelliği kalmazdı
Benimkide maço ama arada romantik olunca çok tatlı oluyor eşşek sıpası Bugün bi mesajlar yazdı ki şok oldum. Dedim çok özledim seniiii, o da gelince görüceğiz bakalım dedi. Öküz dedim ah demez olaydım. Çocuk roman yazmış mübarek mesajını okuya okuya bitiremedim
Yakup yandı kuzuum zaten, feci çikolatakolik bi insanımm daaaa Hatırlıyorsan izne geldiğinde tartışmalardan sonra 1 kutu çikolatayla gelmiştii Zaten 1 ekim'i bekliyorum kutu kutu çikolatalar geliyor doğum günümde
Yakup'un geleceği kesinleşti haftaya cuma geliyor pazar dönüyor

Selam kızlar,

Bugünkü oruç kötü etkiledi beni midemin bulantısı ağrısı hala geçmedi valla üstünede çok sıcakkkkk

Ahh devrem, çok geçmiş olsun :26: Hava çok nemli ya, aşırı sıcak. Ramazanın ilk başlarında çok güzeldi :18:
Veee begüüü hala kaynana birşey demedi :44:

evet ya kardeş dedn Kayınların var anam eltilerde olck

seviosanız sorun yok ki cnmm senin ailende burda zaten ziyarete gelirsin illa ki..

Sağol Esintoşum şimdi daha iyiyim geçti şükür bu sıcakları hiç sevmiyorummm...alla alla hem gitcekler hem sana söylemiomu ya çok ilginç

inşallah canım buradaki kimse ayrılmasın artık
az kaldı gibi ama sanki günler geçmek bilmiyor artık..

Seni gidi çikolata canavarıııı bütün iştahın orda demekkii..yiyebildiğin kadr canım napalım, 2 dilim pizza baya yemişin iyi bugün barii Ohh ne güzel gelsin gene çikolatalarr..
Sevindm canım ya görüşceksinz iştee,,umarım sorunsuzca görüşürsünzz
Ne güzel ya arada mesajları çok iyi geliyor insana, yalnız bu ara benm derdim öyle eskisi gibi mesaj atmıyor eskisi kadr uzun konuşmuyoruz falan canım sıkılıyo biraz, askerde de pek mesaj atmıyodu da özel günler dışında ne biliyim arıyor insan yaa.. araya mesafe girince benm kafada sıkıntı başlıyo yaaa hep aklıma takcak bi şey buluyorumm

evet ya kardeş dedn Kayınların var anam eltilerde olck

seviosanız sorun yok ki cnmm senin ailende burda zaten ziyarete gelirsin illa ki..

Aynen 2 elti olcak ben de inşallah..
He yaa ailemi de götüresim var da bakalım

Canım sıkıldı az ya akşam akşam aramızda sorun yok gibi ama böyle az konuşuyoz gibi hergün daha çok ilgi bekliyorum ben uzakken yetmiyo bu kadarı sora canım sıkılıyo o özlemiyo mu falan diye kendime dert ediyorum işte ailesiyle yaşarken daha az konuşuyoz valla offf..mesaj da atmıyo söyle güzel içeriklilerdenn..eksik hissediyorum kendimi ben yaa

Neden erkekler böyle ya tuhaflar dile getirince daha napcam derler falan canları isterse aşkm haytm bitnm gelmezse naber naptın ..ama aynı şeyi biz yapınca neden soğuksun olur ...

Neden erkekler böyle ya tuhaflar dile getirince daha napcam derler falan canları isterse aşkm haytm bitnm gelmezse naber naptın ..ama aynı şeyi biz yapınca neden soğuksun olur ...

Of ya gece gece canım sıkıldı kafaya taktım..neyse uyumam lazım bacım artk bişeyler yedim yatayımm öpüyorum senii

Of ya gece gece canım sıkıldı kafaya taktım..neyse uyumam lazım bacım artk bişeyler yedim yatayımm öpüyorum senii

Kafana takma şöyle bu durum devam ederse güzel bi şekilde konşrsn neden az arıosun msj da atmıosun noldu falan diye sen güzelce sorarsın bundan eminim ...

Uyu canım benimmm işe gitcen ...iyi geceler tatlı rüyalarrr ...Zaferin yerini tutmazz ama seni seviyorum kardeş

Oyy sağol canım benm yaaa valla sen de olmasannnn....kim bana seni seviyorum dicek İyi geceler Begüşümmm... Ben de seni seviyorum kardeşş

ayy bir gün giremedim özledim buraları yaa canlarım bugün benim için çokça dua edin olur mu, güzel kalplerinizden güzel dudaklarınıza dökülecek dualarınıza ihtiyacım var, hayırlı bir gün geçirebilmem için dua ederseniz çok sevinirim, öpüldünüz çokçana :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…