Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ederiz tabiki nilücüm ama hayırdır yawrum yaa

Sabah kuşları teşrif etmemişler dahaaa akşam yaptınız dedikoduları tabi uyuyosunuz şimdi ohhh

Günaydın yawrularrr

Selam kızlar..

Şafak panosunu devredecek eleman aranıyor duyurulur..

Bu haftadan itibaren giremeyeceğim, isteyen varsa özel mesajla acil bana ulaşsın..
Margaa saçmalaa neden öyle bişey yapıcaksın?
Ebruş nerelerdesin yahu sennn

Ayy geldim hiloşum geldimm
Dün arkadaşlarım geldi bize 1de gittiler i bakındım öyle ama yazamadım :26:
Gördümm hiloşumm kendi şafaklarından da biliyoree senin için özel günleree geldi kii ahan da şafak Antalyaa aşkınızın başladığı ve aşkının nefes alıp verdiği yerdeyizz

Hangi topikk gıııı

Hesna abla geldiğinde bi topik açıcak şafağı bitirenler için bebeğim.
Burayı artık işgal etmeyelim, tabiki arada da gireriz de artık yeni topiğimiz orası olucak inşallah hiloşumm

Tuğbaaaaa kız kaçırdımm mı senii geçmişi okuyordum yaa

kaçırdın tabi bende geldimmm
hem ne hava atıyorsun yeni topiğiniz olacak diye
boşuna demiyorlar teskereyi alan değişiyor diye
hemen değişin unutun burayı pehhhhhhhhhhhhh

hayırrrrrrrrrrrr bizi bırakıp hiç bir yere gidemezsiniz sizzzzz olmazzz izin vermiyorummm hıhhh
ağlarımmmmmm

Bu arada benim çok sinir olduğum bir konu var..
Şafağını bitirip de bir daha topiğe adımını atmayanlar var onu geçtim hani hiç merak edip nasılsınız napıyorsunuz diye sormuyorlar bile..
Görüyorum da bazen aktifler oraya buraya yazıyorlar yada bakıyorlar falan ama hiç bizi takmıyorlar..
Sanki onca acıyı mutluluğu birlikte paylaşmamışız gibi..
Böyle olunca öylesine vakit geçirmek için geldiklerini ve şafak bitince de gittiklerini anladım..
Bu durum gerçekten üzüyor beni.. Yani ayrılanlarda olabilir kavga edenlerde olabilir ama biz sadece askerlik için konuşmuyoruzki biz daha da yakın olmadık mı birbirimize?
Benimde askerimle aram kaç aydır bozuk o yüzden girmememmi lazımdı buraya..
Ben artık sadece askerlik için girmiyorum buraya benim arkadaşlarım dostlarım olduğu için giriyorum..
Lütfen kızçelerim sizde öyle olmayın.. Eğer vaktinizde olmasa bile girdiğinzde bir selam verin olurmu onca şeyi paylaştık öyle şeyler yapmak bize yakışmaz

Canım bı ıkı saat ıcınde bellı olucak buyuk bı ıhtımalle bugun gelebilir en kotu yarın İnşallah bugun gelırse depuk zor malesef

Ozaman ben atayım depüğümü şimdiden nişanlının kollarına gönderiyorum seniiii Allah ayırmasın birdaha inşallah Darısı bizim başımıza

Eki Görüntüle 769294

Ebruşum üzülme ya ben burda demirbaşım wallahi baksana benim şafak bitmezz siz evlenirsiniz çocuk bile olur ben hala burdayımdır ama gerçekten haklısın burda herşeyi paylaşıyoruz ben seviyorum burayı yaaa

kaçırdın tabi bende geldimmm
hem ne hava atıyorsun yeni topiğiniz olacak diye
boşuna demiyorlar teskereyi alan değişiyor diye
hemen değişin unutun burayı pehhhhhhhhhhhhh

hayırrrrrrrrrrrr bizi bırakıp hiç bir yere gidemezsiniz sizzzzz olmazzz izin vermiyorummm hıhhh
ağlarımmmmmm

Yok be yavruşlarım yanlış anladınız orası hepimizin olucak isteyen herkes tabiki gelicek bizim ayrı açmamızın sebebi burayı işgal etmemiz sonuçta sadece bazıları askerleriyle ilgili konuşmak isticekler falan ama orda herşeyi konuşucazz sakın yanlış anlamayın hem sizide biyere bırakıp gitmeyizz bir ayığımız burda olucak sizinde ordaa!
Burası sadece asker yarenlerinin konuştuğu topik olduğu için öyle bir karar aldık hesna ablaylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…