ayy bir gün giremedim özledim buraları yaacanlarım bugün benim için çokça dua edin olur mu, güzel kalplerinizden güzel dudaklarınıza dökülecek dualarınıza ihtiyacım var, hayırlı bir gün geçirebilmem için dua ederseniz çok sevinirim, öpüldünüz çokçana :80:
Good Morning KK
günaydın canımm
nasılsınız ne yapıyorsunuz canlarım
Sabah kuşları teşrif etmemişler dahaaa akşam yaptınız dedikoduları tabi uyuyosunuz şimdi ohhh
Günaydın yawrularrr
Good Morning KK
günaydın kızlarrrr :13:
iyiyiz allaha şükürler olsun canım sen nasılsın?? herkezin şafağ yawaştan bittikçe dahada mutlu oluyorum
ŞAFAK : 1
bitti yawrumm bittiyarınmı gelicekti nişanlınn? depük gecenimi yapçaz kızzz
Margaa saçmalaa neden öyle bişey yapıcaksın?Selam kızlar..
Şafak panosunu devredecek eleman aranıyor duyurulur..
Bu haftadan itibaren giremeyeceğim, isteyen varsa özel mesajla acil bana ulaşsın..
Ebruş nerelerdesin yahu sennn
Hangi topikk gıııı
Hesna abla geldiğinde bi topik açıcak şafağı bitirenler için bebeğim.
Burayı artık işgal etmeyelim, tabiki arada da gireriz de artık yeni topiğimiz orası olucak inşallah hiloşumm
Tuğbaaaaa kız kaçırdımm mı senii geçmişi okuyordum yaa
Hesna abla geldiğinde bi topik açıcak şafağı bitirenler için bebeğim.
Burayı artık işgal etmeyelim, tabiki arada da gireriz de artık yeni topiğimiz orası olucak inşallah hiloşumm
Tuğbaaaaa kız kaçırdımm mı senii geçmişi okuyordum yaa
Canım bı ıkı saat ıcınde bellı olucak buyuk bı ıhtımalle bugun gelebilir en kotu yarın İnşallah bugun gelırse depuk zor malesef
Bu arada benim çok sinir olduğum bir konu var..
Şafağını bitirip de bir daha topiğe adımını atmayanlar var onu geçtim hani hiç merak edip nasılsınız napıyorsunuz diye sormuyorlar bile..
Görüyorum da bazen aktifler oraya buraya yazıyorlar yada bakıyorlar falan ama hiç bizi takmıyorlar..
Sanki onca acıyı mutluluğu birlikte paylaşmamışız gibi..
Böyle olunca öylesine vakit geçirmek için geldiklerini ve şafak bitince de gittiklerini anladım..
Bu durum gerçekten üzüyor beni.. Yani ayrılanlarda olabilir kavga edenlerde olabilir ama biz sadece askerlik için konuşmuyoruzki biz daha da yakın olmadık mı birbirimize?
Benimde askerimle aram kaç aydır bozuk o yüzden girmememmi lazımdı buraya..
Ben artık sadece askerlik için girmiyorum buraya benim arkadaşlarım dostlarım olduğu için giriyorum..
Lütfen kızçelerim sizde öyle olmayın.. Eğer vaktinizde olmasa bile girdiğinzde bir selam verin olurmu onca şeyi paylaştık öyle şeyler yapmak bize yakışmaz
kaçırdın tabi bende geldimmm
hem ne hava atıyorsun yeni topiğiniz olacak diye
boşuna demiyorlar teskereyi alan değişiyor diye
hemen değişin unutun burayı pehhhhhhhhhhhhh
hayırrrrrrrrrrrr bizi bırakıp hiç bir yere gidemezsiniz sizzzzz olmazzz izin vermiyorummm hıhhh
ağlarımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?