Margaa saçmalaa neden öyle bişey yapıcaksın?
Ayy geldim hiloşum geldimm
Dün arkadaşlarım geldi bize 1de gittiler i bakındım öyle ama yazamadım :26:
Gördümm hiloşumm kendi şafaklarından da biliyoree senin için özel günleree geldi kii ahan da şafak Antalyaa aşkınızın başladığı ve aşkının nefes alıp verdiği yerdeyizz
Ebruşum üzülme ya ben burda demirbaşım wallahi baksana benim şafak bitmezz siz evlenirsiniz çocuk bile olur ben hala burdayımdırama gerçekten haklısın burda herşeyi paylaşıyoruz ben seviyorum burayı yaaa
Şafak : 7
haydi yawrum sende kurtuluyorsun özlemden,hasrettenn
Hahaha saçmalama hatunn her şafak bitmeye mahkumdur seninkide bitecekk!
Hem merak etme sen evlenirsin ben sonra evlenirim
Bende seviyorumm burayıııı
ayy bir gün giremedim özledim buraları yaacanlarım bugün benim için çokça dua edin olur mu, güzel kalplerinizden güzel dudaklarınıza dökülecek dualarınıza ihtiyacım var, hayırlı bir gün geçirebilmem için dua ederseniz çok sevinirim, öpüldünüz çokçana :80:
Margaa saçmalaa neden öyle bişey yapıcaksın?
Ayy geldim hiloşum geldimm
Dün arkadaşlarım geldi bize 1de gittiler i bakındım öyle ama yazamadım :26:
Gördümm hiloşumm kendi şafaklarından da biliyoree senin için özel günleree geldi kii ahan da şafak Antalyaa aşkınızın başladığı ve aşkının nefes alıp verdiği yerdeyizz
Hesna abla geldiğinde bi topik açıcak şafağı bitirenler için bebeğim.
Burayı artık işgal etmeyelim, tabiki arada da gireriz de artık yeni topiğimiz orası olucak inşallah hiloşumm
Tuğbaaaaa kız kaçırdımm mı senii geçmişi okuyordum yaa
İnşallah tatlımm
Senin askerin nasıll alışabilmiş mi?
Canm ederiz tabi dua da hayirdir bi sey mi olduu ??
Ayyy evet ordayizz azcik kizgin olsam da nasi severim ben onuuu :))
He senin icn topladm eski safaklarimi)
Yehuuu Antalyaaaa :))
Haaa anladm evet mantikliii guzel olur yeni basligimiz daaa)
Aaa neden noldu hiloşumm? :44:Canm ederiz tabi dua da hayirdir bi sey mi olduu ??
Ayyy evet ordayizz azcik kizgin olsam da nasi severim ben onuuu :))
He senin icn topladm eski safaklarimi)
Yehuuu Antalyaaaa :))
Haaa anladm evet mantikliii guzel olur yeni basligimiz daaa)
Pek değil aslında yawrum onları eğitim için 3 hafta başka biryere götürdüler şimdi tam oraya alışçak sonra yine eski kendi yerine gelicek, bide pek konuşamadık dünden beri o yüzden benimde canım sıkkın
bu arada benim çok sinir olduğum bir konu var..
şafağını bitirip de bir daha topiğe adımını atmayanlar var onu geçtim hani hiç merak edip nasılsınız napıyorsunuz diye sormuyorlar bile..
Görüyorum da bazen aktifler oraya buraya yazıyorlar yada bakıyorlar falan ama hiç bizi takmıyorlar..
Sanki onca acıyı mutluluğu birlikte paylaşmamışız gibi..
Böyle olunca öylesine vakit geçirmek için geldiklerini ve şafak bitince de gittiklerini anladım..
Bu durum gerçekten üzüyor beni.. Yani ayrılanlarda olabilir kavga edenlerde olabilir ama biz sadece askerlik için konuşmuyoruzki biz daha da yakın olmadık mı birbirimize?
Benimde askerimle aram kaç aydır bozuk o yüzden girmememmi lazımdı buraya..
Ben artık sadece askerlik için girmiyorum buraya benim arkadaşlarım dostlarım olduğu için giriyorum..
Lütfen kızçelerim sizde öyle olmayın.. Eğer vaktinizde olmasa bile girdiğinzde bir selam verin olurmu onca şeyi paylaştık öyle şeyler yapmak bize yakışmaz
Aaa neden noldu hiloşumm? :44:
Tabisi güzell olurr biz olduktan sonraa
Aaa kötü olmuş tatlım ya nereye göndermişler asıl yeri neresiydi?
Valla askerlik böyle işte ne olucağı belli olmuyor yavrum
anammm kızz bizden kurtulmaya nekadar meraklıymışısınız gidin anamm gidin sizde gidinn
Takılıyorum bu arada sakın alınmayın hee bizde gelcezki oraya size rahat yokk
Aaa neden noldu hiloşumm? :44:
Tabisi güzell olurr biz olduktan sonraa
Aaa kötü olmuş tatlım ya nereye göndermişler asıl yeri neresiydi?
Valla askerlik böyle işte ne olucağı belli olmuyor yavrum
Pek değil aslında yawrum onları eğitim için 3 hafta başka biryere götürdüler şimdi tam oraya alışçak sonra yine eski kendi yerine gelicek, bide pek konuşamadık dünden beri o yüzden benimde canım sıkkın
Hahah sizde bizden kurtulamazsınızkiiianammm kızz bizden kurtulmaya nekadar meraklıymışısınız gidin anamm gidin sizde gidinn
Takılıyorum bu arada sakın alınmayın hee bizde gelcezki oraya size rahat yokk
Aynen tuğbişim ben bunu yazarken sende onun yazmışın dememkki öyle bişey düşünmüyormuşum değilmiienemmmmmmmmmmm ebuşumm benim yazdığıma cuk diye oturmuş
kanalizasyon kapağı yedim resmen
İzmir Şirinyer nato karargahındaydı yawrum, bucada başka bir birliğe 3 hafta eğitim için göndermişler bütün devreleri.sonra yine döncekler tabiki ama alışması daha zor oluyor.
Bu arada benim çok sinir olduğum bir konu var..
Şafağını bitirip de bir daha topiğe adımını atmayanlar var onu geçtim hani hiç merak edip nasılsınız napıyorsunuz diye sormuyorlar bile..
Görüyorum da bazen aktifler oraya buraya yazıyorlar yada bakıyorlar falan ama hiç bizi takmıyorlar..
Sanki onca acıyı mutluluğu birlikte paylaşmamışız gibi..
Böyle olunca öylesine vakit geçirmek için geldiklerini ve şafak bitince de gittiklerini anladım..
Bu durum gerçekten üzüyor beni.. Yani ayrılanlarda olabilir kavga edenlerde olabilir ama biz sadece askerlik için konuşmuyoruzki biz daha da yakın olmadık mı birbirimize?
Benimde askerimle aram kaç aydır bozuk o yüzden girmememmi lazımdı buraya..
Ben artık sadece askerlik için girmiyorum buraya benim arkadaşlarım dostlarım olduğu için giriyorum..
Lütfen kızçelerim sizde öyle olmayın.. Eğer vaktinizde olmasa bile girdiğinzde bir selam verin olurmu onca şeyi paylaştık öyle şeyler yapmak bize yakışmaz
Hahah sizde bizden kurtulamazsınızkiii
Aynen tuğbişim ben bunu yazarken sende onun yazmışın dememkki öyle bişey düşünmüyormuşum değilmii
Hee anladım yavrum ama olsun ya bütün devreleriyle gitmiş tek gitseydi daha zorlanırdı ama arkadaşları olduğu için hemen alışırr
Vayyyy yeni gordum bu yaziniii oyy yerim ben seni kizz ne de guzel yazmissin helal olsun.. aynen oyle yaa bana rahat mi batiyo ne isim var burda (nispet mi yaptim kiz bu sefr de hahaha) ama ciddi ciddi burdaki arkadaslarimi merak ediyorm..baska heyecanlarimi da yine huznumu de paylasiyorm.. seviyom kizlar sizi yaaaa daha ne olsnn :**
Hahaha alinmadm sence bizden ne kadar kurtulabilirsiniz canikomm ceneye baksanaa :)))
Naailsin bakalimmm)
Ya bi sey olmadi da biraz az konusuyoz ya bu ara sana da gecen demistim kafama takildi biraz.. whatsapptan haberlesiyoz hep diye yetiyomus beyefendiye.. yav konuşmayla haberlesme ayni olur mu giiiii ://
Anam yoruldm gene disarlardayim yavv :))
sıkma canını bitanem oluyor böyle şeyler askerlikte iyi olsunlar o yeter bize
alışıyorlar mecburen alışmak zorundalar sonuçta 460 gün boyunca o kamuflaşdan ve kölelikten kurtulamaycklar
Hahah sizde bizden kurtulamazsınızkiii
Aynen tuğbişim ben bunu yazarken sende onun yazmışın dememkki öyle bişey düşünmüyormuşum değilmii
Hee anladım yavrum ama olsun ya bütün devreleriyle gitmiş tek gitseydi daha zorlanırdı ama arkadaşları olduğu için hemen alışırr
buranın tadı bambaşka ya. önceden tüm günümü burada geçiriyordum şimdi artık yoğunluktan pek girmeiyorum girip okuyup
çıkıyorum ama buradaki enerji hiç bir yerde yokkkk
Ya bi sey olmadi da biraz az konusuyoz ya bu ara sana da gecen demistim kafama takildi biraz.. whatsapptan haberlesiyoz hep diye yetiyomus beyefendiye.. yav konuşmayla haberlesme ayni olur mu giiiii ://
Anam yoruldm gene disarlardayim yavv :))
Vayyyy yeni gordum bu yaziniii oyy yerim ben seni kizz ne de guzel yazmissin helal olsun.. aynen oyle yaa bana rahat mi batiyo ne isim var burda (nispet mi yaptim kiz bu sefr de hahaha) ama ciddi ciddi burdaki arkadaslarimi merak ediyorm..baska heyecanlarimi da yine huznumu de paylasiyorm.. seviyom kizlar sizi yaaaa daha ne olsnn :**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?