Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şafak : 7

haydi yawrum sende kurtuluyorsun özlemden,hasrettenn

Hahaha saçmalama hatunn her şafak bitmeye mahkumdur seninkide bitecekk!
Hem merak etme sen evlenirsin ben sonra evlenirim
Bende seviyorumm burayıııı

Canm ederiz tabi dua da hayirdir bi sey mi olduu ??

Ayyy evet ordayizz azcik kizgin olsam da nasi severim ben onuuu :))
He senin icn topladm eski safaklarimi )
Yehuuu Antalyaaaa :))

Haaa anladm evet mantikliii guzel olur yeni basligimiz daaa )

İnşallah tatlımm
Senin askerin nasıll alışabilmiş mi?

Pek değil aslında yawrum onları eğitim için 3 hafta başka biryere götürdüler şimdi tam oraya alışçak sonra yine eski kendi yerine gelicek, bide pek konuşamadık dünden beri o yüzden benimde canım sıkkın

Canm ederiz tabi dua da hayirdir bi sey mi olduu ??

Ayyy evet ordayizz azcik kizgin olsam da nasi severim ben onuuu :))
He senin icn topladm eski safaklarimi )
Yehuuu Antalyaaaa :))

Haaa anladm evet mantikliii guzel olur yeni basligimiz daaa )

anammm kızz bizden kurtulmaya nekadar meraklıymışısınız gidin anamm gidin sizde gidinn

Takılıyorum bu arada sakın alınmayın hee bizde gelcezki oraya size rahat yokk

Aaa neden noldu hiloşumm? :44:
Tabisi güzell olurr biz olduktan sonraa

Aaa kötü olmuş tatlım ya nereye göndermişler asıl yeri neresiydi?
Valla askerlik böyle işte ne olucağı belli olmuyor yavrum

enemmmmmmmmmmm ebuşumm benim yazdığıma cuk diye oturmuş
kanalizasyon kapağı yedim resmen

İzmir Şirinyer nato karargahındaydı yawrum, bucada başka bir birliğe 3 hafta eğitim için göndermişler bütün devreleri.sonra yine döncekler tabiki ama alışması daha zor oluyor.

anammm kızz bizden kurtulmaya nekadar meraklıymışısınız gidin anamm gidin sizde gidinn

Hahaha alinmadm sence bizden ne kadar kurtulabilirsiniz canikomm ceneye baksanaa :)))
Naailsin bakalimmm )

Ya bi sey olmadi da biraz az konusuyoz ya bu ara sana da gecen demistim kafama takildi biraz.. whatsapptan haberlesiyoz hep diye yetiyomus beyefendiye.. yav konuşmayla haberlesme ayni olur mu giiiii ://

Anam yoruldm gene disarlardayim yavv :))

sıkma canını bitanem oluyor böyle şeyler askerlikte iyi olsunlar o yeter bize
alışıyorlar mecburen alışmak zorundalar sonuçta 460 gün boyunca o kamuflaşdan ve kölelikten kurtulamaycklar

Hahah sizde bizden kurtulamazsınızkiii
enemmmmmmmmmmm ebuşumm benim yazdığıma cuk diye oturmuş
kanalizasyon kapağı yedim resmen
Aynen tuğbişim ben bunu yazarken sende onun yazmışın dememkki öyle bişey düşünmüyormuşum değilmii
İzmir Şirinyer nato karargahındaydı yawrum, bucada başka bir birliğe 3 hafta eğitim için göndermişler bütün devreleri.sonra yine döncekler tabiki ama alışması daha zor oluyor.

Hee anladım yavrum ama olsun ya bütün devreleriyle gitmiş tek gitseydi daha zorlanırdı ama arkadaşları olduğu için hemen alışırr

Vayyyy yeni gordum bu yaziniii oyy yerim ben seni kizz ne de guzel yazmissin helal olsun.. aynen oyle yaa bana rahat mi batiyo ne isim var burda (nispet mi yaptim kiz bu sefr de hahaha) ama ciddi ciddi burdaki arkadaslarimi merak ediyorm..baska heyecanlarimi da yine huznumu de paylasiyorm.. seviyom kizlar sizi yaaaa daha ne olsnn :**

aynen canım seninde kalmış 7 gün
7 gün sonra ibon yanında ohh aranızda düzelir inşallah iyi olursnuz

buranın tadı bambaşka ya. önceden tüm günümü burada geçiriyordum şimdi artık yoğunluktan pek girmeiyorum girip okuyup
çıkıyorum ama buradaki enerji hiç bir yerde yokkkk

iyiyim allaha şükür Hiloşum sen nasılsın, heycan başladımı tanışma söz falan yaklaştı artıkk

sıkma canını bitanem oluyor böyle şeyler askerlikte iyi olsunlar o yeter bize
alışıyorlar mecburen alışmak zorundalar sonuçta 460 gün boyunca o kamuflaşdan ve kölelikten kurtulamaycklar

Aynen yawrum ya ama zaten birtek telefonla sesini duyabiliyorum oda az olunca yetmiyo işte Alışıcak, hem o hem ben, yapacak bişey yok bitecek bu askerlik bir şekilde

Kurtulmak istemiyozkiii ya kendi topiğimize bile uğramıyoz kimse olmuyo burası hem muhabbet falan güzel geçiyor gerçekten burayı keşfettiğim için kendimle gurur duyuyorum

buranın tadı bambaşka ya. önceden tüm günümü burada geçiriyordum şimdi artık yoğunluktan pek girmeiyorum girip okuyup
çıkıyorum ama buradaki enerji hiç bir yerde yokkkk

Aynenn tuba yaaa cok farkli bir duygu var burda bayiliyorummm )

Sen nasilsin bakalimm.. su an telden yazdigim icn safak goremiyorm kac gunun kaldi kizz

Ya bi sey olmadi da biraz az konusuyoz ya bu ara sana da gecen demistim kafama takildi biraz.. whatsapptan haberlesiyoz hep diye yetiyomus beyefendiye.. yav konuşmayla haberlesme ayni olur mu giiiii ://

Anam yoruldm gene disarlardayim yavv :))

Hee biliyorum hiloşumm haklısın sen tabikiii haber vermek ayrı konuşmak muhabbet etmek farklı ama beyfendiler sıkılıyorr gelemiyorlar öyle şeylere.. ooff bu erkekleri varr yaaaa ahhha ahh valla hepsinden nefret ettim

Ayy yinemii hiloşumm kıyamam sannaa gıı oruçlusun bide
Yaa bende sabah bir yağmur yemişim ama nasıll babetlerimin içi su doldu şap şap yürüyorum pantolnum gömleğim tamamen ıslandı saçlarım desen şap şap sular dökülüyorr fenaa halde sıçana döndümm
Babetimi giyinemiyorum Allahtan ayakkabıcada çalışıyorumda bana bi tane ayarladılar sağolsun bir ablada da t-shırt varmış onu giyindim pant.umda yavaş yavaş üzerimde kuruyorr
Ooff ne çektimm beee

Bizde seni seviyoruz Bakırköyün delisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…