Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Iyiyim Nilosss sagol henuz heyecan yok ya tam olarakk..bi de kirginm ga birazcukk :/ bayram donusu baslar heyecan..

Ya dusunun evde bilgisayari var kamerasi var acmaya bi kere mi fırsat olmaz.. askerdeyken daha cok konusuyoduk beeee canm skiliyooo bu duruma yaaa

yazık beee olsun yawrum ayarlamışlarda bari tümden üşütüp hasta olurdun yoksa idare et

07.08.2013 Ankara yolcusu kalmasın
Kızlar biletimi aldım gidiyorummmmmmmmmmmmmm askerimin yanına ablamında haberi var o yönden içim rahat artık.

Baslicam onlarin keyiflerine yaaa bir de eskiden bi seyi yapip da sonradan yapmayinca acayip kötü oluyo insannn...

Kizz ne hale gelmisinn oylee :) Allah razi olsn bak ayarlamislar ne guzel sevindm kotun da kurucak artk napak ne cektin kiz sennn :)))

Bizde seni seviyoruz Bakırköyün delisi

Hehhehe mucklar sizeee :**

alışmak sevmekten daha zor geliyor desede ümit besen alışıyor bünye

aynenn tuba yaaa cok farkli bir duygu var burda bayiliyorummm )

sen nasilsin bakalimm.. Su an telden yazdigim icn safak goremiyorm kac gunun kaldi kizz

bugün tammmm 100deyim hiloş yarından sonra çift hanelere düşücem inşallah

aynen çok fena yağdı allahtan ben otobüsdeydim o sıra bu da mevlamın sıcakdan bunalanlara şırap diye tokatı oluyor heralde

yawrum askerdeyken imkanlar kısıtlıydı ozaman görüşmek falan daha iyi geliyordu şimdi rahatlar ya işlerine gelmiyo. bu erkekler gerçekten tuhaflar ya bizmi çok ayrıntıya taklıp kendimizi üzüyoruz anlamıyorum. onlara göre herşey yolunda, msjlaşmasakta olur modundalar ... amannn Hiloşum takılma boşver yawrum ya eninde sonunda kavuşucaksınız bunu düşün sende rahat ol

Bendee senii yerim hatunummm
Hahah evet ne işin var la burda
Aynen öyle yapıyoruz bebeğim herşeyimizi paylaşıyorumm bende senii seviyorum kızz vallahi bakk

aynen canım seninde kalmış 7 gün
7 gün sonra ibon yanında ohh aranızda düzelir inşallah iyi olursnuz
Hayırlısı be güzelimmm hayırlsıı
oğuz napıyor nasıl? Ne zaman görüştüünz en son?

Kurtulmak istemiyozkiii ya kendi topiğimize bile uğramıyoz kimse olmuyo burası hem muhabbet falan güzel geçiyor gerçekten burayı keşfettiğim için kendimle gurur duyuyorum

Hahah bende o durumdayım kimse gidip gelmiyordu bende kendimi buraya bir attım pir attım
Bende seninle gurur duyuyorum hatunn

gayet iyi tatlım en son cumartesi pazar yanındaydım evci çıkarttım
bayramda da ablalarıyla çıkıyor evciye gayet dolaşacak ben ne kadar kudursamda fayda etmeyecek gibi

Kızçelerrr hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm Gelmeye çalışıcam yine öptüm sizii

Selenn gerçekten çok sevindim yawrum ya süper olucak sizin için, inşallah çok güzel geçer mehtabınız

1 AĞUSTOS 2013

HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ

...412 traublee...

...413 elmaSekeri23 ..

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...327 busra00...

...367 ezgisaygin...

...371 seros08...

...371 mutluluk_06...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...272 zeynepesin...

...272 Margarikotin...

...276 pekmez_akilli...

...276 ilithya...

...276 SelenYusuf...

...269 begushh...

ŞAFAKLARIN YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...202 xxIpekxx...

...203 depresiffpolyanna...

...204 nesilll...

...206 qizem7...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...107 GRGR...

...110 kskada...

...111gzmchngr...

....113 chidoshimedo....

...113 mayamaya11

...113 BerlD...

...113 kmleomer...

...113 nazarboncugu05...

... 121 ED2006...

...144 Mervens...

... 197 destinyeda...

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...91 tugbaoguzhan...

..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..

Şafağında yanlışlık olanlar ve şafak çizelgesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler..

Şafak Panosunu, Devredilecek Eleman Aranıyor Bilginize..

Son düzenleyen: Moderatör:
07.08.2013 Ankara yolcusu kalmasın
Kızlar biletimi aldım gidiyorummmmmmmmmmmmmm askerimin yanına ablamında haberi var o yönden içim rahat artık.

oooo çok güzel canım benim
güle güle git güle güle gel inşallah
yanlarına gidince birazda olsa askerliği unutuyorlar rahatlıyorlar iyi oluyorlar
ablanın bilmeside çok güzel gerçi ben kimse bilmeden kalmalı gittim yusuf yusuf tutuşup durdum sıkıntıdan sivilceler bastı suratımı

Bu haftadan itibaren bu kadar sık belki de hiç giremeyeceğim , çünkü dediğim gibi evimde olmayacağım..
Aklında bi isim varsa söyle canım..

Kızçelerrr hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm Gelmeye çalışıcam yine öptüm sizii

Selenn gerçekten çok sevindim yawrum ya süper olucak sizin için, inşallah çok güzel geçer mehtabınız
Ewet kuzum ya hemde nasıl iyi gelecek varya çok saol
Bende öyle gidiyorum canım zaten nasıl olacam göreceğiz tatlım sağ salim gidip gelirim inşallah
Hadi gözün aydın, kazasız belasız gidip gelirsin inşallah..
Çok saol edacım darısıda size olur inşallah 3.5 ayın hasreti var çok iyi glecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…