- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
iyiyim allaha şükür Hiloşum sen nasılsın, heycan başladımı tanışma söz falan yaklaştı artıkk
Aynen yawrum ya ama zaten birtek telefonla sesini duyabiliyorum oda az olunca yetmiyo işteAlışıcak, hem o hem ben, yapacak bişey yok bitecek bu askerlik bir şekilde
Kurtulmak istemiyozkiiiya kendi topiğimize bile uğramıyoz kimse olmuyo burası hem muhabbet falan güzel geçiyor gerçekten burayı keşfettiğim için kendimle gurur duyuyorum
Hee biliyorum hiloşumm haklısın sen tabikiii haber vermek ayrı konuşmak muhabbet etmek farklı ama beyfendiler sıkılıyorr gelemiyorlar öyle şeylere.. ooff bu erkekleri varr yaaaa ahhha ahh valla hepsinden nefret ettim
Ayy yinemii hiloşumm kıyamam sannaa gıı oruçlusun bide
Yaa bende sabah bir yağmur yemişim ama nasıll babetlerimin içi su doldu şap şap yürüyorum pantolnum gömleğim tamamen ıslandı saçlarım desen şap şap sular dökülüyorr fenaa halde sıçana döndümm
Babetimi giyinemiyorum Allahtan ayakkabıcada çalışıyorumda bana bi tane ayarladılar sağolsun bir ablada da t-shırt varmış onu giyindim pant.umda yavaş yavaş üzerimde kuruyorr
Ooff ne çektimm beee
Hee biliyorum hiloşumm haklısın sen tabikiii haber vermek ayrı konuşmak muhabbet etmek farklı ama beyfendiler sıkılıyorr gelemiyorlar öyle şeylere.. ooff bu erkekleri varr yaaaa ahhha ahh valla hepsinden nefret ettim
Yaa bende sabah bir yağmur yemişim ama nasıll babetlerimin içi su doldu şap şap yürüyorum pantolnum gömleğim tamamen ıslandı saçlarım desen şap şap sular dökülüyorr fenaa halde sıçana döndümm
Babetimi giyinemiyorum Allahtan ayakkabıcada çalışıyorumda bana bi tane ayarladılar sağolsun bir ablada da t-shırt varmış onu giyindim pant.umda yavaş yavaş üzerimde kuruyorr
Ooff ne çektimm beee
Bizde seni seviyoruz Bakırköyün delisi
iyiyim allaha şükür hiloşum sen nasılsın, heycan başladımı tanışma söz falan yaklaştı artıkk
Aynen yawrum ya ama zaten birtek telefonla sesini duyabiliyorum oda az olunca yetmiyo işteAlışıcak, hem o hem ben, yapacak bişey yok bitecek bu askerlik bir şekilde
Kurtulmak istemiyozkiiiYa kendi topiğimize bile uğramıyoz kimse olmuyo burası hem muhabbet falan güzel geçiyor gerçekten burayı keşfettiğim için kendimle gurur duyuyorum
aynenn tuba yaaa cok farkli bir duygu var burda bayiliyorummm)
sen nasilsin bakalimm.. Su an telden yazdigim icn safak goremiyorm kac gunun kaldi kizz
hee biliyorum hiloşumm haklısın sen tabikiii haber vermek ayrı konuşmak muhabbet etmek farklı ama beyfendiler sıkılıyorr gelemiyorlar öyle şeylere.. Ooff bu erkekleri varr yaaaa ahhha ahh valla hepsinden nefret ettim
Babetimi giyinemiyorum allahtan ayakkabıcada çalışıyorumda bana bi tane ayarladılar sağolsun bir ablada da t-shırt varmış onu giyindim pant.umda yavaş yavaş üzerimde kuruyorr
Ooff ne çektimm beee
Iyiyim Nilosss sagol henuz heyecan yok ya tam olarakk..bi de kirginm ga birazcukk :/ bayram donusu baslar heyecan..
Ya dusunun evde bilgisayari var kamerasi var acmaya bi kere mi fırsat olmaz.. askerdeyken daha cok konusuyoduk beeee canm skiliyooo bu duruma yaaa
Bendee senii yerim hatunummmVayyyy yeni gordum bu yaziniii oyy yerim ben seni kizz ne de guzel yazmissin helal olsun.. aynen oyle yaa bana rahat mi batiyo ne isim var burda (nispet mi yaptim kiz bu sefr de hahaha) ama ciddi ciddi burdaki arkadaslarimi merak ediyorm..baska heyecanlarimi da yine huznumu de paylasiyorm.. seviyom kizlar sizi yaaaa daha ne olsnn :**
Hayırlısı be güzelimmm hayırlsııaynen canım seninde kalmış 7 gün
7 gün sonra ibon yanında ohh aranızda düzelir inşallah iyi olursnuz
Kurtulmak istemiyozkiiiya kendi topiğimize bile uğramıyoz kimse olmuyo burası hem muhabbet falan güzel geçiyor gerçekten burayı keşfettiğim için kendimle gurur duyuyorum
07.08.2013 Ankara yolcusu kalmasın
Kızlar biletimi aldım gidiyorummmmmmmmmmmmmm askerimin yanına ablamında haberi var o yönden içim rahat artık.
Kızlar biletimi aldım gidiyorummmmmmmmmmmmmm askerimin yanına ablamında haberi var o yönden içim rahat artık.
Bende çok mutluyum hiloş içim içime sığmıyorAyyy cok sevindimmm Selencimmm ohh cok iyi gelcek bu mehtap mis gibiii))
Bendee senii yerim hatunummm
Hahah evet ne işin var la burda
Aynen öyle yapıyoruz bebeğim herşeyimizi paylaşıyorumm bende senii seviyorum kızz vallahi bakk
Hayırlısı be güzelimmm hayırlsıı
oğuz napıyor nasıl? Ne zaman görüştüünz en son?
Hahah bende o durumdayım kimse gidip gelmiyordu bende kendimi buraya bir attım pir attım
Bende seninle gurur duyuyorum hatunn
Selam Tubikk..
Tanışma Ağustos sonu canımm
Margaa saçmalaa neden öyle bişey yapıcaksın?
Ayy geldim hiloşum geldimm
Dün arkadaşlarım geldi bize 1de gittiler i bakındım öyle ama yazamadım :26:
Gördümm hiloşumm kendi şafaklarından da biliyoree senin için özel günleree geldi kii ahan da şafak Antalyaa aşkınızın başladığı ve aşkının nefes alıp verdiği yerdeyizz
Çok saol niloş darısı sana olsunGözün aydın Selenimm haydi bakalımmmm
Ewet kuzum ya hemde nasıl iyi gelecek varya çok saolKızçelerrr hepinizi sevgiyle kucaklıyorummmGelmeye çalışıcam yine öptüm sizii
Selenn gerçekten çok sevindim yawrum ya süper olucak sizin için, inşallah çok güzel geçer mehtabınız
Bende öyle gidiyorum canım zaten nasıl olacam göreceğiz tatlım sağ salim gidip gelirim inşallahoooo çok güzel canım benim
güle güle git güle güle gel inşallah
yanlarına gidince birazda olsa askerliği unutuyorlar rahatlıyorlar iyi oluyorlar
ablanın bilmeside çok güzel gerçi ben kimse bilmeden kalmalı gittim yusuf yusuf tutuşup durdum sıkıntıdan sivilceler bastı suratımı
Çok saol edacım darısıda size olur inşallah 3.5 ayın hasreti var çok iyi glecek inşallah.Hadi gözün aydın, kazasız belasız gidip gelirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?