Aynen anyne valla sağolsunlarr bana iyi bakıyorlarryazık beee olsun yawrum ayarlamışlarda bari tümden üşütüp hasta olurdun yoksa idare et
Gözünn aydınn selencim inşallah hakkında hayırlısı olurrr07.08.2013 Ankara yolcusu kalmasın
Kızlar biletimi aldım gidiyorummmmmmmmmmmmmm askerimin yanına ablamında haberi var o yönden içim rahat artık.
Aynen aynen bebeğim gerçekten aslında o koyuyor insnaaBaslicam onlarin keyiflerine yaaa bir de eskiden bi seyi yapip da sonradan yapmayinca acayip kötü oluyo insannn...
Kizz ne hale gelmisinn oylee :) Allah razi olsn bak ayarlamislar ne guzel sevindm kotun da kurucak artk napak ne cektin kiz sennn :)))
bugün tammmm 100deyim hiloş yarından sonra çift hanelere düşücem inşallah
aynen çok fena yağdı allahtan ben otobüsdeydim o sıra bu da mevlamın sıcakdan bunalanlara şırap diye tokatı oluyor heralde
Vayy bee tuğbişş seninkide baya azalmışş beeegayet iyi tatlım en son cumartesi pazar yanındaydım evci çıkarttım
bayramda da ablalarıyla çıkıyor evciye gayet dolaşacak ben ne kadar kudursamda fayda etmeyecek gibi
Kızçelerrr hepinizi sevgiyle kucaklıyorummmGelmeye çalışıcam yine öptüm sizii
Selenn gerçekten çok sevindim yawrum ya süper olucak sizin için, inşallah çok güzel geçer mehtabınız
Selamm tuğbiişşherkese kocaman slmmmm
Bu haftadan itibaren bu kadar sık belki de hiç giremeyeceğim , çünkü dediğim gibi evimde olmayacağım..
Aklında bi isim varsa söyle canım..
Ewet kuzum ya hemde nasıl iyi gelecek varya çok saol
Bende öyle gidiyorum canım zaten nasıl olacam göreceğiz tatlım sağ salim gidip gelirim inşallah
Çok saol edacım darısıda size olur inşallah 3.5 ayın hasreti var çok iyi glecek inşallah.
Selamm tuğbiişş
Nasılsınn?
Nasıl hiç giremiceksin evine döndüğünde girersin be tatlım bir kaç günse bişey olmaz yane..
Yoksa dünkü olaylar yüzünden mi böyle bişey yapmaya karar verdinn?
Amin canım inşallah öyle olurAynen anyne valla sağolsunlarr bana iyi bakıyorlarr
Gözünn aydınn selencim inşallah hakkında hayırlısı olurrr
Aynen aynen bebeğim gerçekten aslında o koyuyor insnaa
Aynen bebeğimm yaa olmasalardı napardım kesin hsta olurdumm
Vallahi çektim ben bee
Vayy bee tuğbişş seninkide baya azalmışş beee
Aynen aynen çok sıcak yatamıyorumm ben bu yazı hiç semiyorum Allah affetsin dedim dedimm Allahım beni güzel bir şekilde serinletti ama ben memnunum çok severim yağmuru
Öptüm seni tatlımm
Olay ney canım benim bir bilgim yok geçmişide okuyamadım.Bir kaç günlüğüne olsa zaten , böyle bi karar almazdım efom..
Uğraşmak istemiyorum, insanı küsdürüyorlar inan..
Gerçekten keyfim bozuk, içimden bu işi yapmak dahi gelmiyor..
Biran önce devredip birine, uzaklaşmak istiyorum..
Askerimde aynısını söylüyor,biran önce o netten kurtul diyor..
Alan olmazsa başı boş kalıcak , bu pazara kadar bu işi halledip,kendi işlerime koyulmam lazım..
Hesna ablaya özelden telefonla ulaşabiliyorsanız,ben durumu özel mesajla izah etmiştim . Ama girmedi. Görürseniz sizde söylersiniz efom..
İnan dün ben gördüm kimin hangi düşüncede olduğunu , içine attıklarını dışarıya vurdular,sağolsunlar..
Konuşmanın anlamı yok dünkü konudaKapandı gitti..
Geriye kalp kırıklıklarından başka bir şey kalmadı
Olay ney canım benim bir bilgim yok geçmişide okuyamadım.
Bir kaç günlüğüne olsa zaten , böyle bi karar almazdım efom..
Uğraşmak istemiyorum, insanı küsdürüyorlar inan..
Gerçekten keyfim bozuk, içimden bu işi yapmak dahi gelmiyor..
Biran önce devredip birine, uzaklaşmak istiyorum..
Askerimde aynısını söylüyor,biran önce o netten kurtul diyor..
Alan olmazsa başı boş kalıcak , bu pazara kadar bu işi halledip,kendi işlerime koyulmam lazım..
Hesna ablaya özelden telefonla ulaşabiliyorsanız,ben durumu özel mesajla izah etmiştim . Ama girmedi. Görürseniz sizde söylersiniz efom..
İnan dün ben gördüm kimin hangi düşüncede olduğunu , içine attıklarını dışarıya vurdular,sağolsunlar..
Konuşmanın anlamı yok dünkü konudaKapandı gitti..
Geriye kalp kırıklıklarından başka bir şey kalmadı
Bende çok mutluyum hiloş içim içime sığmıyorbiraz endişelerim vardı aileme yalan söylediğim için ama şuan içim rahat ablamda biliyor hayırlısı olsun hakkımda canım
çok sevindim hiloşum, hayırlısı olsun, umarım herşey dilediğin gibi ilerler
Aynen anyne valla sağolsunlarr bana iyi bakıyorlarr
Gözünn aydınn selencim inşallah hakkında hayırlısı olurrr
Aynen aynen bebeğim gerçekten aslında o koyuyor insnaa
Aynen bebeğimm yaa olmasalardı napardım kesin hsta olurdumm
Vallahi çektim ben bee
Vayy bee tuğbişş seninkide baya azalmışş beee
Aynen aynen çok sıcak yatamıyorumm ben bu yazı hiç semiyorum Allah affetsin dedim dedimm Allahım beni güzel bir şekilde serinletti ama ben memnunum çok severim yağmuru
Öptüm seni tatlımm
Yavrum ya sıkma bu kadar canını açmicam zaten konuyu tam da bilmiyorum geriye dönüp baktım ama çok uzatılmış konu tamam başkalarına yanlış gelmiş olabilir alınmış falan olabilir söyledikten sonra sizde keşke tamam deyip uzatılmasaydı..
Herneyse olanlar oldu ama böyle bir karar almasaydın keşke tabi insan üzülür ama zamanla düzelir yane burdakilerin hiç biri kötü niyetli değil.. Uzatıcaklarınıda hiç sanmam sizde uzatmayınn ve böyle bir karar almaa sonuçta burası kimsenin değil herkesin topiği
İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan gider gelirim canım babam akşam içimi bunalttı zaten bilmediğin yere gidiyorsun seni kaçırırlar kullanırlar falanda filanda bir ara vaz geçiyordum küçücük çocuk gibi davrandı resmen hiloş sabaha kadar sıkıntıdan uyuyamadım sabahta aradı biletini aldım kızım dedi şaşırdım.Bazen bende iyiki ablam var abim olsa bunların hiç birine kalkışamam zaten.Hayırlısıyla git gel inşallah SelencimmO sıkıntı oluyor malesef söyleyemediğin için ama neyse ki ablan biliyormuşş.. ben de Ankara'dan giderken birkaç arkadaşıma kardeşim gibilerdi sağolsunlar söyleyip giderdim o bile rahatlatıyordu inan ki..ablam yok abim var benm napim ona hiç söylenmez :))
Sağol Tubikkk inşallah yaa..
sen nasılsın bakayımmm
Evet ya koyuyo valla bana şu an..sabah günaydın yazmış nereye gittiğini falan yazmış ama konuşmuyoz şu an ben şey yazdım bu mesajın üstüne yeter artık dedm güzelce konuşup benm gönlümü almadıkça ben senle konuşmuyorum bakalım napcak..işi vardır beyefendinin şimdi anca akşama cacık yaparız heralde :)
İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan gider gelirim canım babam akşam içimi bunalttı zaten bilmediğin yere gidiyorsun seni kaçırırlar kullanırlar falanda filanda bir ara vaz geçiyordum küçücük çocuk gibi davrandı resmen hiloş sabaha kadar sıkıntıdan uyuyamadım sabahta aradı biletini aldım kızım dedi şaşırdım.Bazen bende iyiki ablam var abim olsa bunların hiç birine kalkışamam zaten.
Ohh valla çok iyi yapmışssın hatunnEvet ya koyuyo valla bana şu an..sabah günaydın yazmış nereye gittiğini falan yazmış ama konuşmuyoz şu an ben şey yazdım bu mesajın üstüne yeter artık dedm güzelce konuşup benm gönlümü almadıkça ben senle konuşmuyorum bakalım napcak..işi vardır beyefendinin şimdi anca akşama cacık yaparız heralde :)
Amin tatlım gel beraber olsunn
MUHABBETINIZ DAİM OLSUN HANIMLAR . . .
Duygularıma paylaşmaktan çekindiğim bi topik haline geldi burası artık..
Herkesin olsun ama benim olmasın efom..
Seni seviyorum..
İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan gider gelirim canım babam akşam içimi bunalttı zaten bilmediğin yere gidiyorsun seni kaçırırlar kullanırlar falanda filanda bir ara vaz geçiyordum küçücük çocuk gibi davrandı resmen hiloş sabaha kadar sıkıntıdan uyuyamadım sabahta aradı biletini aldım kızım dedi şaşırdım.Bazen bende iyiki ablam var abim olsa bunların hiç birine kalkışamam zaten.
Ohh valla çok iyi yapmışssın hatunn
Ayyy evet pardon çalışıyor değilmii o zaman akşam cevap verir hiloşumm yazıkkk şimdi emir kuluu yaa
Amin tatlım gel beraber olsunn
Yapmaa margaa yaa Bizz burdaa bütün anılarımızz acılarımızı mutlluluklarımızı paylaşıyoruzz hani konu farklı yerlere gitmiş sizde doğal olarak alınmışsınız ama inan hiç biri kötü niyetle söylememiştirr kaçıp gitmee yanee zamanla herşey unutulur burası şafak saymaa yeriiii teskereyi alana kadar gitmekk olmazzz
Bende seni seviyorum margacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?