Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yazık beee olsun yawrum ayarlamışlarda bari tümden üşütüp hasta olurdun yoksa idare et
Aynen anyne valla sağolsunlarr bana iyi bakıyorlarr
07.08.2013 Ankara yolcusu kalmasın
Kızlar biletimi aldım gidiyorummmmmmmmmmmmmm askerimin yanına ablamında haberi var o yönden içim rahat artık.
Gözünn aydınn selencim inşallah hakkında hayırlısı olurrr
Aynen aynen bebeğim gerçekten aslında o koyuyor insnaa
Aynen bebeğimm yaa olmasalardı napardım kesin hsta olurdumm
Vallahi çektim ben bee

gayet iyi tatlım en son cumartesi pazar yanındaydım evci çıkarttım
bayramda da ablalarıyla çıkıyor evciye gayet dolaşacak ben ne kadar kudursamda fayda etmeyecek gibi
Vayy bee tuğbişş seninkide baya azalmışş beee
Aynen aynen çok sıcak yatamıyorumm ben bu yazı hiç semiyorum Allah affetsin dedim dedimm Allahım beni güzel bir şekilde serinletti ama ben memnunum çok severim yağmuru

Kızçelerrr hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm Gelmeye çalışıcam yine öptüm sizii

Selenn gerçekten çok sevindim yawrum ya süper olucak sizin için, inşallah çok güzel geçer mehtabınız

Öptüm seni tatlımm

1 AĞUSTOS TESKERECİ DEVRE

TESKERECİ GÜZELLERİMİZ

...kelebekd = 01 ADANA'ya selam yola devam ..

...eflatun06 = 07 ANTALYA'ya selam yola devam ...

...esraa42 = 17 ÇANAKKALE'ye selam yola devam ...

...BerrakSudakiKirmiziBalik = 19 ÇORUM'a selam yola devam ...

...nesliiiiiiiiii = 20 DENİZLİ'ye selam yola devam ...

...Brrk = 21 DİYARBAKIR'a selam yola devam ...

...OZGEGURUR = 21 DİYARBAKIR'a selam yola devam ..

...dilara1331 = 22 EDİRNE'ye selam yola devam ..

...Kayra95 = 23 ELAZIĞ'ya selam yola devam ...

...svsaskim = 28 GİRESUN'a selam yola devam...

herkese kocaman slmmmm
Selamm tuğbiişş
Nasılsınn?

Bu haftadan itibaren bu kadar sık belki de hiç giremeyeceğim , çünkü dediğim gibi evimde olmayacağım..
Aklında bi isim varsa söyle canım..

Nasıl hiç giremiceksin evine döndüğünde girersin be tatlım bir kaç günse bişey olmaz yane..
Yoksa dünkü olaylar yüzünden mi böyle bişey yapmaya karar verdinn?

Sağolasın güzel dileklerin için İnşallah canım..

[video=youtube;OYEXsgJQe5c]http://www.youtube.com/watch?v=OYEXsgJQe5c[/video]

Benden bütün yarenlere gelsinnn

Sarardım Ben Sarardım, Senin İçin Sarardım.
Baş Yastıkta Göz Yolda, Her Geçenden Sorardım.

Al Dağlar Yeşil Dağlar, Gurbette Yarim Ağlar
Açtı M'ola Şu Sivas'ın Gülü Yaprağı,
Çeker Bizi Bu Yerlerin Suyu Toprağı.

Kayalardan Kayarım, Bulamadım Ayarım.
Ben Bu Dertten Ölürsem, Kaderime Sayarım.

Bir kaç günlüğüne olsa zaten , böyle bi karar almazdım efom..
Uğraşmak istemiyorum, insanı küsdürüyorlar inan..

Gerçekten keyfim bozuk, içimden bu işi yapmak dahi gelmiyor..

Biran önce devredip birine, uzaklaşmak istiyorum..
Askerimde aynısını söylüyor,biran önce o netten kurtul diyor..

Alan olmazsa başı boş kalıcak , bu pazara kadar bu işi halledip,kendi işlerime koyulmam lazım..

Hesna ablaya özelden telefonla ulaşabiliyorsanız,ben durumu özel mesajla izah etmiştim . Ama girmedi. Görürseniz sizde söylersiniz efom..

İnan dün ben gördüm kimin hangi düşüncede olduğunu , içine attıklarını dışarıya vurdular,sağolsunlar..
Konuşmanın anlamı yok dünkü konuda Kapandı gitti..
Geriye kalp kırıklıklarından başka bir şey kalmadı

Amin canım inşallah öyle olur

Olay ney canım benim bir bilgim yok geçmişide okuyamadım.

Yavrum ya sıkma bu kadar canını açmicam zaten konuyu tam da bilmiyorum geriye dönüp baktım ama çok uzatılmış konu tamam başkalarına yanlış gelmiş olabilir alınmış falan olabilir söyledikten sonra sizde keşke tamam deyip uzatılmasaydı..
Herneyse olanlar oldu ama böyle bir karar almasaydın keşke tabi insan üzülür ama zamanla düzelir yane burdakilerin hiç biri kötü niyetli değil.. Uzatıcaklarınıda hiç sanmam sizde uzatmayınn ve böyle bir karar almaa sonuçta burası kimsenin değil herkesin topiği

Bende çok mutluyum hiloş içim içime sığmıyor biraz endişelerim vardı aileme yalan söylediğim için ama şuan içim rahat ablamda biliyor hayırlısı olsun hakkımda canım

Hayırlısıyla git gel inşallah Selencimm O sıkıntı oluyor malesef söyleyemediğin için ama neyse ki ablan biliyormuşş.. ben de Ankara'dan giderken birkaç arkadaşıma kardeşim gibilerdi sağolsunlar söyleyip giderdim o bile rahatlatıyordu inan ki..ablam yok abim var benm napim ona hiç söylenmez :))

çok sevindim hiloşum, hayırlısı olsun, umarım herşey dilediğin gibi ilerler

Sağol Tubikkk inşallah yaa..
sen nasılsın bakayımmm

Evet ya koyuyo valla bana şu an..sabah günaydın yazmış nereye gittiğini falan yazmış ama konuşmuyoz şu an ben şey yazdım bu mesajın üstüne yeter artık dedm güzelce konuşup benm gönlümü almadıkça ben senle konuşmuyorum bakalım napcak..işi vardır beyefendinin şimdi anca akşama cacık yaparız heralde :)

Ne asla derim sana, ne de daima, belki candır
Ölüm mü var ki ayrılığın sonunda belki vardır ..

Belki kadar uzağımda, belki de çok yakınsın..
Hasretinden bıktım artık, nefesin lazım..
Bana nefesin lazım !

Sana deliriyorum

[video=youtube;vZ4iBq2uxHA]http://www.youtube.com/watch?v=vZ4iBq2uxHA[/video]

Duygularıma paylaşmaktan çekindiğim bi topik haline geldi burası artık..
Herkesin olsun ama benim olmasın efom..

Seni seviyorum..

İnşallah hiçbir sıkıntı yaşamadan gider gelirim canım babam akşam içimi bunalttı zaten bilmediğin yere gidiyorsun seni kaçırırlar kullanırlar falanda filanda bir ara vaz geçiyordum küçücük çocuk gibi davrandı resmen hiloş sabaha kadar sıkıntıdan uyuyamadım sabahta aradı biletini aldım kızım dedi şaşırdım.Bazen bende iyiki ablam var abim olsa bunların hiç birine kalkışamam zaten.

Abin olunca da kalkışırdın canım merak etme
İnsanın içine özlem basınca gözü kararıyor vallaaa..
Yok yok babacın sen vazgeç diye abrtmış sanırm ama vazgeçmeyince teslim olmuş, güzel de olmuşş

Ohh valla çok iyi yapmışssın hatunn
Ayyy evet pardon çalışıyor değilmii o zaman akşam cevap verir hiloşumm yazıkkk şimdi emir kuluu yaa

MUHABBETINIZ DAİM OLSUN HANIMLAR . . .

Amin tatlım gel beraber olsunn
Duygularıma paylaşmaktan çekindiğim bi topik haline geldi burası artık..
Herkesin olsun ama benim olmasın efom..

Seni seviyorum..

Yapmaa margaa yaa Bizz burdaa bütün anılarımızz acılarımızı mutlluluklarımızı paylaşıyoruzz hani konu farklı yerlere gitmiş sizde doğal olarak alınmışsınız ama inan hiç biri kötü niyetle söylememiştirr kaçıp gitmee yanee zamanla herşey unutulur burası şafak saymaa yeriiii teskereyi alana kadar gitmekk olmazzz
Bende seni seviyorum margacım

Gözün aydın cnm izin bileti çıkmış sağ salim gider gelirsin inşallah

Sorma sormaaaa Ebruşş iyi ki bi babasının dükkanı var haaaa asıl çalışan benm başkasının yanında beyefendinin tafrasından geçemiyoz...
aha da buraya yazıyom ararsam yazarsam na böyle olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…