Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Firar sayılacak bu hareketim demi , ay hiç güleceğim yoktu
Canım kararım kesin
Şafak panosunu pazara kadar aranızdan birinin alması lazım , yoksa başı boş kalacak..

Pazara kadar yayınlayacağım sonra bana müsade

Begüş duy sesimi , kimle konuştuysam bu işi begüş yapar diyor ..
Kırma be kızları al şunu artık he deee

çalışıyoru canım doğal olarak yetışemıyorum sızın hızınıza Canım bende alınan taraf onlar benım sınırıme gıden kısım goruşenlerın özledım demeye hakkı yok bana gore demesi benı ofkelendırdı bızde sevdiğimizi beklıyoruz gorüşüyoruz dıye ozlememkte ne bı polyanaları var mılletı etrafına pervane yapmış cok guldum dun burada onların bırbırlerını ovmelerı onlar o şekılde alışmış bız bu topıkte bu şekılde alıştık aha benıde bılen bılır burada ne ısyanlar dıktın yenı geldım grştum dıye özlemeyecegım dıye bı mantık yok bız taş beklemıyoz bızde yuregımızın sahıbını beklıyoruz.

inşallah güzel olur canım şimdiden ne giyeceğim derdine düştüm alışverişe çıkmam lazım
Gözün aydın cnm izin bileti çıkmış sağ salim gider gelirsin inşallah
Çok saol begümcüm inşallah öyle olur

Yok yavrum ben yapamam ben kendi şafağımı zor sayıyorum zaten istesem Hesna ilk dediğinde yaparım derdm ...

gıtmeyı unut yavru gıtmek yok

Tünaydın hatunlar

Herkese selam olsun ...
Selamm begüşşş
Hahahha aynenn yaa iyiki babasının yanında çalışıyorr senin gibi elalemin yanında çalışıyor olsa telefonu kapatır ellamm
Yokk kızz yook deme öyle dayanamıp atarsın falan sonra o halde kalma

Sen bilirsin marga bana artık bişey demek düşmez..

Yetişemezsin tatlımm
Valla ben konuya dahil olmak istemiyorum şuanda ben her iki tarafıda haklı buluyorum onlarında haklı tarafları var sizinde..
Bende 8 ay dır görmeyen biriyim ve aramda çok kötü. Ama kimsenin buluşmasınada etmesinede bişey diyemem ama yeri geldiğinde bende bazen kızıyorum sonuçta bizde 8 aydır görmüyoruz.. Herneyse kapanmış konuyu tekrar açmayalım ve uzatılmasınında bir anlamı yok ben marga bırakıp gidiyor diye konuştum ama kararı kesinmiş kendi bilir...

Sağol Esintoşum şimdi daha iyiyim geçti şükür bu sıcakları hiç sevmiyorummm...alla alla hem gitcekler hem sana söylemiomu ya çok ilginç

İyi ol kuzum, askerin seni bize emanet etti
Sorma ya hala birşey söylemediler, yok gitmek istemiyorum biliyorsun ama yakup öyle diyor, onlarda çıt yok kafam karıştı :44:

Gelsiinleeer tabi
Ayy kurban olurum sana, insan hep bi beklenti içinde oluyor haklısın tabi yavrum hele de arada mesafe olunca daha çok bekliyor. Bi seni çok seviyorum mesajları bütün gün mutlu etmeye yetiyor insanı.. Takma bu kadar bebeğim, ya da söyle Zafer enişteye ''heey sen bana neden mesaj atmıyorsun!'' de

Nilüüüüü ! Bi aksilik yoktur inşallah ? :44:
Bizde seni özlüyoruuuuuuuzzzz

O yarın şafak doğan güneeeşşş miiiii ? Şafağın yakıyo ortalığı canım

07.08.2013 Ankara yolcusu kalmasın
Kızlar biletimi aldım gidiyorummmmmmmmmmmmmm askerimin yanına ablamında haberi var o yönden içim rahat artık.

Selentooşş, çok sevindim kuzum Güzel güzel geçirin mehtabınızı, ikinize de çok iyi gelecek
Sen Ankara'ya gidiyorsun, Ertesi gün Ankara'dan yarimi alıyorum
İlerleyen zamanlarda bende kaçak gitmeyi düşünüyorum

Ebruşşuuummm Şafak sonları oynuyor yavrumm

Ağustos'ta geldii. Şu 31 gün de çabucak geçse de şafaklar düşsee Benim ki de 241'e inseeee

canım valla çok ilginç ya son gün gel dicekler heralde

Valla ben de uzasın istemiyorum ama mesele özledim denmesi değil, bir şeyimizi paylaşırken de asla çekinmedim ben bu başlıkta, siz de çekinmeyin öyle şey mi olur yahuu , mesele yanlış anlaşılıp çarpıtıldı Deryacım sen de alet olma bence çarpıtmaya gerek yok bence de uzamasın, kim ne anladıysa anladı artık yapacak bi şey de yok

Sen şafağı yedin mi yedin ona bak

inşallah güzel olur canım şimdiden ne giyeceğim derdine düştüm alışverişe çıkmam lazım

Çok saol begümcüm inşallah öyle olur

Ah o ne giyeceğim derdi yok muuu

Büyük konuşuyorum bananem ya dayanamamak yok arayp mesaj attıkça anlamıyor sorunuuu

Canım söyledim zatenn dün akşam biraz konuştuk ama haberleşmek yetiyomuş beyefendiye, ben de sabah mesajına cevap attım işte gönlümü almazsan konuşmucam senle diye haber de vermiyom şu an akşam patlar bu mesele konuşurz bakalm

marga ve benımde bı kaç arkadaşımızında kızdıgı konu bu herkez burada gelıp gıttıgındı gordugunu özlemını paylaşmıyormu bız paylaşmayalım o zman marga gıbı cekıp gıdelım yada sızı takıp edelım tek bı kelıme cıkmasın agzımızdan ne yanı mıllet herseyını paylaşacak bız goruyoruz dıye ses cıkarma hott olacak buranın bı anlamı kalmamış oluyor o zaman açmayalım ama işte bende marga gıtmesın dıye konuştum

canım valla çok ilginç ya son gün gel dicekler heralde

Anlamıyorum kii valla ya kadın acayip abi
Bize geldiğinde konusunu bile açmadı :44: Çok meraklı değilim zaten, gelince illaki görücem.

Esintooşşşşşş
Evett yavruğum şafağımızz bittti bileee

Ne kola ne fanta sadece yedigün heeee Bu kelimeyi hep söylemek istemişimdir, bi gün bana da nasip olur inşallah
Sen öncee al İbo'nu daaa sonra bizim şafaklar düşüşe geçsin

Yakup 2
Hahaha Allah seni napmasın e mi Akşam tartışmadan halledin şu işi arkadaş

SOYLEYECEK BI KAÇ LAFIM VAR AMA SUSTUM

HAHAH YIYOM DIMI ŞAFAGI KIZ

Son düzenleme:

Yahu ne alakası var Deryaaa.. cidden kapatalım bu konuyu siz böyle inada bindirdikçe ben de sinrlenecem artık ya..biz ortalığı toplamaya çalışırken neden hep bi körüklüyosunuz bz burda istediğimizi paylaşacaz arkadaş beğenmeyen gelmesin giden de gitsin bu ne yahuu

Yok yok tartışmayız yaaa..anam tartışmasız iyiyiz en büyük derdimiz bu olsun ben sadece kırıldm azcık da olaylar kesinleşince tabi gerek görmüyor mu nasılsa yanyana olcaz yakında diye nedir anlamadımm

Son düzenleme:

Büyük konuşuyorum bananem ya dayanamamak yok arayp mesaj attıkça anlamıyor sorunuuu

Evet dayanıcann haklıyızz kazanacağızzz

Hoobaa deryacımm sen iyice konuyu yanlış anlamışssın anlaşılan.. Sen 2 haftada bir kocanın yanın gittiğinde nasıl geçti diye soran bizler değilmiyiz?
Niye öyle bişey yapalım Allah aşkınaaa burda herkes herkesin sevincini üzüntüsünü yaşıyorr o zaman ben burda öliyim sizin hiç bişeyinizi sormiyimm yada anlatmayın konuşmayın deyim. Öyle şeymi olur Allah aşkına konu gerçekten farklı farklı yerelere gidiyor..!

aslaaaaa hilallll hiç bır zaman köruklemek amacım olmadı işte paylaşmaktan korktum artık bıkeremmm asıl sıze bomba gıbı haberlerım var ama işte soyleyemıyorum cunku artık endişelerımde var :-( bırını üzermıyım falan dıye aslında bızım topıc on numaraydı kımse kımsenın lafının altından bişi aramıyordum nazarmı değdi aceppp

inşallah canım buradaki kimse ayrılmasın artık
az kaldı gibi ama sanki günler geçmek bilmiyor artık..

yaklaştıkça heyecanı artıyordur eminim :) 3 aycık kalmış ne güzell geçmiş iyi şeyler düşün ki gününde güzel geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…