- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
Ohh valla çok iyi yapmışssın hatunn
Ayyy evet pardon çalışıyor değilmii o zaman akşam cevap verir hiloşumm yazıkkk şimdi emir kuluu yaa
Amin tatlım gel beraber olsunn
Yapmaa margaa yaa Bizz burdaa bütün anılarımızz acılarımızı mutlluluklarımızı paylaşıyoruzz hani konu farklı yerlere gitmiş sizde doğal olarak alınmışsınız ama inan hiç biri kötü niyetle söylememiştirr kaçıp gitmee yanee zamanla herşey unutulur burası şafak saymaa yeriiii teskereyi alana kadar gitmekk olmazzz
Bende seni seviyorum margacım
ohh valla çok iyi yapmışssın hatunn
Ayyy evet pardon çalışıyor değilmii o zaman akşam cevap verir hiloşumm yazıkkk şimdi emir kuluu yaa
amin tatlım gel beraber olsunn
yapmaa margaa yaa bizz burdaa bütün anılarımızz acılarımızı mutlluluklarımızı paylaşıyoruzz hani konu farklı yerlere gitmiş sizde doğal olarak alınmışsınız ama inan hiç biri kötü niyetle söylememiştirr kaçıp gitmee yanee zamanla herşey unutulur burası şafak saymaa yeriiii teskereyi alana kadar gitmekk olmazzz
Bende seni seviyorum margacım
inşallah güzel olur canım şimdiden ne giyeceğim derdine düştüm alışverişe çıkmam lazım
Abin olunca da kalkışırdın canım merak etme
İnsanın içine özlem basınca gözü kararıyor vallaaa..
Yok yok babacın sen vazgeç diye abrtmış sanırm ama vazgeçmeyince teslim olmuş, güzel de olmuşş
Çok saol begümcüm inşallah öyle olurGözün aydın cnm izin bileti çıkmış sağ salim gider gelirsin inşallah
Firar sayılacak bu hareketim demi , ay hiç güleceğim yoktu
Canım kararım kesin
Şafak panosunu pazara kadar aranızdan birinin alması lazım , yoksa başı boş kalacak..
Pazara kadar yayınlayacağım sonra bana müsade
Begüş duy sesimi , kimle konuştuysam bu işi begüş yapar diyor ..
Kırma be kızları al şunu artık he deee
firar sayılacak bu hareketim demi , ay hiç güleceğim yoktu
Canım kararım kesin
şafak panosunu pazara kadar aranızdan birinin alması lazım , yoksa başı boş kalacak..
Selamm begüşşşTünaydın hatunlar
Herkese selam olsun ...
Hahahha aynenn yaa iyiki babasının yanında çalışıyorr senin gibi elalemin yanında çalışıyor olsa telefonu kapatır ellamm
Sorma sormaaaa Ebruşş iyi ki bi babasının dükkanı var haaaaasıl çalışan benm başkasının yanında beyefendinin tafrasından geçemiyoz...
aha da buraya yazıyom ararsam yazarsam na böyle olayım
Sen bilirsin marga bana artık bişey demek düşmez..Firar sayılacak bu hareketim demi , ay hiç güleceğim yoktu
Canım kararım kesin
Şafak panosunu pazara kadar aranızdan birinin alması lazım , yoksa başı boş kalacak..
çalışıyoru canım doğal olarak yetışemıyorum sızın hızınızaCanım bende alınan taraf onlar benım sınırıme gıden kısım goruşenlerın özledım demeye hakkı yok bana gore demesi benı ofkelendırdı bızde sevdiğimizi beklıyoruz gorüşüyoruz dıye ozlememkte ne bı polyanaları var mılletı etrafına pervane yapmış cok guldum dun burada onların bırbırlerını ovmelerı onlar o şekılde alışmış bız bu topıkte bu şekılde alıştık aha benıde bılen bılır burada ne ısyanlar dıktın yenı geldım grştum dıye özlemeyecegım dıye bı mantık yok bız taş beklemıyoz bızde yuregımızın sahıbını beklıyoruz.
Sağol Esintoşum şimdi daha iyiyim geçti şükür bu sıcakları hiç sevmiyorummm...alla alla hem gitcekler hem sana söylemiomu ya çok ilginç
Seni gidi çikolata canavarııııbütün iştahın orda demekkii..yiyebildiğin kadr canım napalım, 2 dilim pizza baya yemişin iyi bugün barii Ohh ne güzel gelsin gene çikolatalarr..
Sevindm canım ya görüşceksinz iştee,,umarım sorunsuzca görüşürsünzz
Ne güzel ya arada mesajları çok iyi geliyor insana, yalnız bu ara benm derdim öyle eskisi gibi mesaj atmıyor eskisi kadr uzun konuşmuyoruz falan canım sıkılıyo biraz, askerde de pek mesaj atmıyodu da özel günler dışında ne biliyim arıyor insan yaa.. araya mesafe girince benm kafada sıkıntı başlıyo yaaa hep aklıma takcak bi şey buluyorumm
ayy bir gün giremedim özledim buraları yaacanlarım bugün benim için çokça dua edin olur mu, güzel kalplerinizden güzel dudaklarınıza dökülecek dualarınıza ihtiyacım var, hayırlı bir gün geçirebilmem için dua ederseniz çok sevinirim, öpüldünüz çokçana :80:
Good Morning KK
07.08.2013 Ankara yolcusu kalmasın
Kızlar biletimi aldım gidiyorummmmmmmmmmmmmm askerimin yanına ablamında haberi var o yönden içim rahat artık.
[video=youtube;OYEXsgJQe5c]http://www.youtube.com/watch?v=OYEXsgJQe5c[/video]
Benden bütün yarenlere gelsinnn
Sarardım Ben Sarardım, Senin İçin Sarardım.
Baş Yastıkta Göz Yolda, Her Geçenden Sorardım.
Al Dağlar Yeşil Dağlar, Gurbette Yarim Ağlar
Açtı M'ola Şu Sivas'ın Gülü Yaprağı,
Çeker Bizi Bu Yerlerin Suyu Toprağı.
Kayalardan Kayarım, Bulamadım Ayarım.
Ben Bu Dertten Ölürsem, Kaderime Sayarım.
İyi ol kuzum, askerin seni bize emanet etti
Sorma ya hala birşey söylemediler, yok gitmek istemiyorum biliyorsun ama yakup öyle diyor, onlarda çıt yok kafam karıştı :44:
Gelsiinleeer tabi
Ayy kurban olurum sana, insan hep bi beklenti içinde oluyor haklısın tabi yavrum hele de arada mesafe olunca daha çok bekliyor. Bi seni çok seviyorum mesajları bütün gün mutlu etmeye yetiyor insanı.. Takma bu kadar bebeğim, ya da söyle Zafer enişteye ''heey sen bana neden mesaj atmıyorsun!'' de
Nilüüüüü !Bi aksilik yoktur inşallah ? :44:
Bizde seni özlüyoruuuuuuuzzzz
O yarın şafak doğan güneeeşşş miiiii ?Şafağın yakıyo ortalığı canım
Selentooşş, çok sevindim kuzumGüzel güzel geçirin mehtabınızı, ikinize de çok iyi gelecek
Sen Ankara'ya gidiyorsun, Ertesi gün Ankara'dan yarimi alıyorum
İlerleyen zamanlarda bende kaçak gitmeyi düşünüyorum
EbruşşuuummmŞafak sonları oynuyor yavrumm
EbruşşuuummmŞafak sonları oynuyor yavrumm [/B]
çalışıyoru canım doğal olarak yetışemıyorum sızın hızınızaCanım bende alınan taraf onlar benım sınırıme gıden kısım goruşenlerın özledım demeye hakkı yok bana gore demesi benı ofkelendırdı bızde sevdiğimizi beklıyoruz gorüşüyoruz dıye ozlememkte ne bı polyanaları var mılletı etrafına pervane yapmış cok guldum dun burada onların bırbırlerını ovmelerı onlar o şekılde alışmış bız bu topıkte bu şekılde alıştık aha benıde bılen bılır burada ne ısyanlar dıktın yenı geldım grştum dıye özlemeyecegım dıye bı mantık yok bız taş beklemıyoz bızde yuregımızın sahıbını beklıyoruz.
inşallah güzel olur canım şimdiden ne giyeceğim derdine düştüm alışverişe çıkmam lazım
Çok saol begümcüm inşallah öyle olur
Selamm begüşşş
Hahahha aynenn yaa iyiki babasının yanında çalışıyorr senin gibi elalemin yanında çalışıyor olsa telefonu kapatır ellamm
Yokk kızz yook deme öyle dayanamıp atarsın falan sonra o halde kalma
Sen bilirsin marga bana artık bişey demek düşmez..
Yetişemezsin tatlımm
Valla ben konuya dahil olmak istemiyorum şuanda ben her iki tarafıda haklı buluyorum onlarında haklı tarafları var sizinde..
Bende 8 ay dır görmeyen biriyim ve aramda çok kötü. Ama kimsenin buluşmasınada etmesinede bişey diyemem ama yeri geldiğinde bende bazen kızıyorum sonuçta bizde 8 aydır görmüyoruz.. Herneyse kapanmış konuyu tekrar açmayalım ve uzatılmasınında bir anlamı yok ben marga bırakıp gidiyor diye konuştum ama kararı kesinmiş kendi bilir...
İyi ol kuzum, askerin seni bize emanet etti
Sorma ya hala birşey söylemediler, yok gitmek istemiyorum biliyorsun ama yakup öyle diyor, onlarda çıt yok kafam karıştı :44:
Gelsiinleeer tabi
Ayy kurban olurum sana, insan hep bi beklenti içinde oluyor haklısın tabi yavrum hele de arada mesafe olunca daha çok bekliyor. Bi seni çok seviyorum mesajları bütün gün mutlu etmeye yetiyor insanı.. Takma bu kadar bebeğim, ya da söyle Zafer enişteye ''heey sen bana neden mesaj atmıyorsun!'' de
Nilüüüüü !Bi aksilik yoktur inşallah ? :44:
Bizde seni özlüyoruuuuuuuzzzz
O yarın şafak doğan güneeeşşş miiiii ?Şafağın yakıyo ortalığı canım
Selentooşş, çok sevindim kuzumGüzel güzel geçirin mehtabınızı, ikinize de çok iyi gelecek
Sen Ankara'ya gidiyorsun, Ertesi gün Ankara'dan yarimi alıyorum
İlerleyen zamanlarda bende kaçak gitmeyi düşünüyorum
EbruşşuuummmŞafak sonları oynuyor yavrumm
yetişemezsin tatlımm
Valla ben konuya dahil olmak istemiyorum şuanda ben her iki tarafıda haklı buluyorum onlarında haklı tarafları var sizinde..
Bende 8 ay dır görmeyen biriyim ve aramda çok kötü. Ama kimsenin buluşmasınada etmesinede bişey diyemem ama yeri geldiğinde bende bazen kızıyorum sonuçta bizde 8 aydır görmüyoruz.. Herneyse kapanmış konuyu tekrar açmayalım ve uzatılmasınında bir anlamı yok ben marga bırakıp gidiyor diye konuştum ama kararı kesinmiş kendi bilir...
canım valla çok ilginç ya son gün gel dicekler heralde
Esintooşşşşşş
Evett yavruğum şafağımızz bittti bileee
Canım söyledim zatenn dün akşam biraz konuştuk ama haberleşmek yetiyomuş beyefendiye, ben de sabah mesajına cevap attım işte gönlümü almazsan konuşmucam senle diye haber de vermiyom şu an akşam patlar bu mesele konuşurz bakalm
Valla ben de uzasın istemiyorum ama mesele özledim denmesi değil, bir şeyimizi paylaşırken de asla çekinmedim ben bu başlıkta, siz de çekinmeyin öyle şey mi olur yahuu , mesele yanlış anlaşılıp çarpıtıldı Deryacım sen de alet olma bence çarpıtmaya gerek yok bence de uzamasın, kim ne anladıysa anladı artık yapacak bi şey de yok
Sen şafağı yedin mi yedin ona bak
marga ve benımde bı kaç arkadaşımızında kızdıgı konu bu herkez burada gelıp gıttıgındı gordugunu özlemını paylaşmıyormu bız paylaşmayalım o zman marga gıbı cekıp gıdelım yada sızı takıp edelım tek bı kelıme cıkmasın agzımızdan ne yanı mıllet herseyını paylaşacak bız goruyoruz dıye ses cıkarma hott olacak buranın bı anlamı kalmamış oluyor o zaman açmayalım ama işte bende marga gıtmesın dıye konuştum
Anlamıyorum kii valla ya kadın acayip abi
Bize geldiğinde konusunu bile açmadı :44: Çok meraklı değilim zaten, gelince illaki görücem.
Ne kola ne fanta sadece yedigün heeeeBu kelimeyi hep söylemek istemişimdir, bi gün bana da nasip olur inşallah
Sen öncee al İbo'nu daaa sonra bizim şafaklar düşüşe geçsin
Yakup 2
Hahaha Allah seni napmasın e miAkşam tartışmadan halledin şu işi arkadaş
Evet dayanıcann haklıyızz kazanacağızzz
Büyük konuşuyorum bananem ya dayanamamak yok arayp mesaj attıkça anlamıyor sorunuuu
marga ve benımde bı kaç arkadaşımızında kızdıgı konu bu herkez burada gelıp gıttıgındı gordugunu özlemını paylaşmıyormu bız paylaşmayalım o zman marga gıbı cekıp gıdelım yada sızı takıp edelım tek bı kelıme cıkmasın agzımızdan ne yanı mıllet herseyını paylaşacak bız goruyoruz dıye ses cıkarma hott olacak buranın bı anlamı kalmamış oluyor o zaman açmayalım ama işte bende marga gıtmesın dıye konuştum
Yahu ne alakası var Deryaaa.. cidden kapatalım bu konuyu siz böyle inada bindirdikçe ben de sinrlenecem artık ya..biz ortalığı toplamaya çalışırken neden hep bi körüklüyosunuz bzi burda istediğimizi paylaşacaz arkadaş beğenmeyen gelmesin giden de gitsin bu ne yahuu
Evet dayanıcann haklıyızz kazanacağızzz
inşallah canım buradaki kimse ayrılmasın artık
az kaldı gibi ama sanki günler geçmek bilmiyor artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?