Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aman kuzum aynen ya en büyük sıkıntınz böyle olsun
Aaaa nasılsa yanyana yakında olacağız kelimesii ne de güzeeell !
Hava da aşşkk kokusuu vaarr

[video=youtube;-IQ02q_Au3g]http://www.youtube.com/watch?v=-IQ02q_Au3g&hd=1[/video]

İstediğini paylaş Deryacım saçmalama yahu o ne demekkk anlatılan o değildi yanii..
Ne zman sevinmedik birimiz sevinince lütfen yaa

Ayyy di mi ne de hoş geldi kulağa bak şimdi sen de tekrar edinceee

Ayyy di mi ne de hoş geldi kulağa bak şimdi sen de tekrar edinceee

Eveet kuzum çok hooşşşş geliyoo

Birazda gülelim, hiloşşş dün bunu izledim teyzemlerde gül gül öldüm

[video=youtube;Uo6UO1bj5wg]http://www.youtube.com/watch?v=Uo6UO1bj5wg&hd=1[/video]

Teşekkür ederim ben herşey için..

Şafak panosunu devrelacak kimse çıkmadı, kimde bu işi üstlenmek istemiyor ..

Şu dakikadan sonra bende paylaşmayacağım.Bilginiz olsun.

İki çift laf edip gitmek istiyorum artık.
Burada kimseye nispet yaparcasına '' özledim '' veya ''çok sık buluşuyoruz '' demedim bu bir..

Aksine bu güzel heyecanımı sizinle paylaşırken, ''rahatsız olmuyorsunuz demi kızlar '' dediğimi çok iyi hatırlıyorum..
O zaman ses çıkaran olmamıştı..

Örnek vereceğim ;
Ben buraya geldiğimde begüm , askeriyle hiç buluşmamayı düşünüyordu.
Ve ben aydan aya buluşuyoruz dediğim de, herhangi bir pürüzlük çıkarmadı. Ne güzel darısı başımıza diyip çekildi köşesine..
Ne kadar şanslı olduğumuzu bunun farkında olduğumu söyledi..
Begüm , Hilal , Ebru Ve Hesna Abla bana bunun gibi yorumda bulundu.
Aklıma gelmeyen bir kaç isim daha..

Görüşenlerimiz olduğu gibi görüşemeyenlerimiz de var. Bunu kabul ediyorum. Ama ben şuraya geldiğimde bi sevincimi bi heyecanımı paylaşmaktan çekiniyorum artık..

Yukarda Allah var hiç bir zaman nispet yapa yapa anlatmadım bu yaşadıklarımı..

Ben buraya geldiğimde ''askerimle buluşucağız kızlar çok heyecanlıyım'' diyemeyecek miyim ?
Oh ne güzel valla diyenlerin birkaçı , resmen içindeki bu buluşmalara karşı olan öfkesini kustu ya..
O kadar çok kırıldım ki yanlış anlaşıldım ve anlaşıldığımız için..

Bencil bi insan değilim , burada konuştuklarımın mutluluklarından mutlu olan, dertlerini kendi derdimmiş gibi benimseyen bi insanım ben.
Düşüncesizde değilim ..

Benim teşekkür edeceğim insanlar var..
Bunların başında HESNA ABLA, GELİYOR..
Şafak panosunu böyle yarıda bırakıp gitmek istemezdim abla, üzgünüm..

BEGÜM ,.Cana yakın bulduğum, onunla her konuda konuştuğum bir insan.. Teşekkür ederim Begüşüm..

HİLAL , Gerçekten her insanın halinden anlayan bir yapısı var. Benimde halimden anladığı zamanlar oldu. Teşekkür ederim Hiloşum..

EFOM (EBRU) , seni kısa zamanda tanıyorum ama gerçekten her olaya karşı objektif bakıyor olman seni farklı kılıyor..
Çok eğlenceli bir kızsın, özelden tanışmak nasip olmadı ama muhabbetini özleyeceğim..

EZGİ , Deli kız , sen benim yaptığımı yapma olur mu ? diyip öpüyorum yanaklarından..

ED2006 , tanımıyorum ama o benim ne düşündüğümü ne hissettiğimi biliyor.. Bundan eminim..

Teşekkür edeceğim isimler sadece bunlar..

Sağlıcakla kalın..

Bence ortada büyük bir yanlış anlaşılma oldu şimdi herkes bir şey paylaşmıcam gibi algılıyo çok üzücü ...

Son düzenleme:

İstediğini paylaş Deryacım saçmalama yahu o ne demekkk anlatılan o değildi yanii..
Ne zman sevinmedik birimiz sevinince lütfen yaa

aynen kuzum bız hep bırlıkte sevındık gulduk mutlulugumuzu sinirimizi hep paylaştık ortada bı buz gıbı hava gırdı ama gececek ınşallah
ÖZLEDİMM ben kocamııı burada demeyıp kıme dıyebılecegım kımseyede saygısızlık yapmak ıstemem kımse özledım lafından rahatsız olmaz her zamanda şükrumuzu edıyoruz ve gorüşemeyenlerıde anlıyoruz Mevlam yardımcısı olsun herkesın yardımcımz olsun Rabbım dıye her zamanda duamı edıyorum.

Güzel sözlerin için teşekkür ederim Marga ama olmadı yani keşke gitmeseydn ...

Eveet kuzum çok hooşşşş geliyoo

Birazda gülelim, hiloşşş dün bunu izledim teyzemlerde gül gül öldüm

[video=youtube;Uo6UO1bj5wg]http://www.youtube.com/watch?v=Uo6UO1bj5wg&hd=1[/video]

Hhahaha ay Allah canını almasın kızzz

Margaa farkındaysan gidecem dediğinden beri yazmadım sana kızdımmm..halinden anladığım anlamadığım da oldu biliyorum, ben kmsenin ne özledim demesine ne başka bir şeyine alındım ya da darıldım, içerledim şimdiye dek hep sevindm gidip gelenleri gördükçe ha şunu söyleyebilirim, ayda bir görüşüp de diğer arkadaşlara belki 1 seneye yakın aylarca görmemiş olanlara e ya biz de özlüyoz aynı işte banane özledim denmesi de zaman zaman beni de üzdü, bu kadarı anlayışsızlık geldi açıkcası, yani inan ki senin durumunda o psikolojiyi anlaman zor o yüzden ortada haklı haksız da yok, ama ben genel konuşuyorum şu an lafım ne sana ne başkasına..
Kimse ne birbirinin söylediğine karışabilir zaten ne de başka bir şey, bir arkadaş belki düşüncesiz konuştu, diğeri de ağır çıkıştı olan bize oldu, üzüldüm doğrusu ama yapabilecek bir şeyim de yok, gitmeni istemezdm ama gerçekten de ben bir şey paylaşamıcam diyorsan sen bilirsn tamamn yanlış anlaşılmış demektir mesele çünkü..

[ı]

istediğini paylaş deryacım saçmalama yahu o ne demekkk anlatılan o değildi yanii..
Ne zman sevinmedik birimiz sevinince lütfen yaa [/ı]

çünkü bende gorüşen ve deli gıbı özleyen bırısıyım gormesem yapamazdım dıyıp bu kadarda sert konuşuyorum. üzgunum boyle mılletın özlemeye hakkınız yok yazını gorup gerıye donup paylaşamamaktan işim oldugundan dolayı üzgunum. Ama kıms benım goruşmemden rahatsız olur dıye duşunmedım huzurumuz kaçtı ama olsun hakıkatı bılenler nasılda anlıyor.

Sende sağlıcakla kal

Ayyy dunku mıllet gıbı yapım ayyy azını yedığım

Yazdığımı silmişim iyi mi ya yeni sayfa diye neyse ben daha fazla yorum yapmıcam eğer yok istedğimi yazmıcam yanlış anlaşılır gibi düşünürsek ki şu anda sayfada o hakim o gün zaten bu topik boş kalır herkes şafağını kağıdada karalar neticede ...

Hepinize Saygılar kızlar...

Hahaha benim yerimee söyledin işte bebeğim seni benimi var yaa
Düşücek düşücekk yavrumm

Sen ben yok abi biz varıız, ebru reyiizz konuştu

Hhahaha ay Allah canını almasın kızzz

Çok komik demii hele yastıkla bantlanan adam bittim

Bende bir kaç birşey yazıp çıkıyorum. Konu gerçekten saptı. Ne biliyim halimize gülsek mi, ağlasak mı bilemedim :44:
Hem şu da bi gerçek ki, Begüş'ün dediği gibi kimse askerliği eşit yapmıyor belki de bu yüzden konu saptı saptı saptı !
Olay özledim demek, görüşmek, gitmek, gitmemek değil ki. Herkes anlamak istediğini anladı diye düşünüyorum. Çünkü kimse birinin dediğini anlamadı, eğer anlasaydı konu dün kapandı dediğimizde kapanmıştı
Herkesin elinde olsa elbet hepimiz gitmek isteriz askerin yanına ama gidenleri kıskanıyor anlamına mı geliyoruz. (İşte böyle anlaşıldığı için konu saptı.) Neyse ben susuyorum.
Biz burda özlemlerimizi, mutluluklarımızı, her anımızı paylaşıyoruz. Askerlerimiz orda askerlik yaparken bizde burda askerlik yapıyoruz ve duygu yüklü anlarımızda birbirimize teselli veriyoruz. Hatta yeri geliyor birbimize fikir sunuyoruz (akıl veriyoruz.) Ama gerçekten çok saçmalandı demeden kendimi alı koyamayacağım. Bizi bizden başkası anlayamazken bu konu neden bu biçim uzadı anlam veremiyorum. Gitmek ya da gitmemek herkesin kendi fikri, saygı duyarız.
Diyorum ve konuyu noktalıyorum

Topıcımızn tadı kaçmasın..... Hepımız bırbırımızı seven kaderlerı aynı olan ınsanlarız mutlu olalaım bu konuyla ılgılıde kırgınlıklarımız geçsın artıkkkk ..........

..................biz çok mutlu güzel arkadaşlara sahıp bır topığız.................

Hakkımızı söke söke alacazzz Ebruşumm hehehe
Alacağuuzz alazağuuzz kim tutar biziiii
Margacım böyle olmadı gerçektende ama senin kararın..
Kendine iyi bak herzaman beklerizz burasıı hepimizinn
Bende senin gibi eğlenceli ve renkli birini tanıdığıma sevindimm
Özelden de herzaman konuşabilir kk'ya girersen yazz ben hep buralardayım

Bencede kaçmasınn böyle olayları yaşamak hiç yakışmıyor bu topiğee

bence hayatında verdiğin en mantıklı kararı verdin margaaa skype akar bundan sonra .
görüştüğümü , özlediğimi söyleyemiceğim duygularımı paylaştığımda yargılanacağım bi yerde zaten durmak saçma olur dünden sonra
sakinleşmesi gereken yerde hala alttan alttan laf sokmalar laf atmalar bilmemne zaten asker bekliyoruz canımız sıkılıyor yeri geldiğinde. bi parçamızın olmaması üzüyor bi de burda ki saçma yorum ve konuşmalar olunca insan daha çok üzülüp morali bozuluyor.
burda artık görüşenler değil görüşemeyip asker bekleyenler kalmalı çünkü görüşenlerin hiçbir hakkı yok mantığı işlenmiş herkes de özlemek başta olmak üzere .
bugüne kadar geçen güzel sohbet konuşma ve ciddi anlamda içten gelen iyi dilekler için teşekkürler hayırlı teskereler herkese

Ay kızlar saçmalamayın lütfen yaa nereye gidiyorsunuz herkes kendi fikrini söylemiş boşverin geçin kızdığınız insanlarla muhatap olmazsınız olur biter ama böyle çekip gitmek olmuyo yani hepimiz aynı derdi paylaşıyoruz konuya dahil olmiyim dedim ama dayanamadım

Çok saol esinim yaa inşallah güzel geçer Ben askerini kargoya veririm canım sen merak etme.Ben bir gideyim eğer sorunsuz dönersem sizlerede tavsiye edeceğim tatlım zaten 93/1 yareni olarak adım kaçağa çıkmış durumda esintoş komple çıkarız artık sende kaçınca

Çok saol niloş darısı sana olsun

Amin canımm aminn Eylüle plan yapıyom bakalım bişey çıkmazsa eylül ayında bende kaçıcam izmire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…