- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Amin canımm aminn Eylüle plan yapıyom bakalım bişey çıkmazsa eylül ayında bende kaçıcam izmire
Sen ben yok abi biz varıız, ebru reyiizz konuştu
Çok komik demii hele yastıkla bantlanan adam bittim
Bende bir kaç birşey yazıp çıkıyorum. Konu gerçekten saptı. Ne biliyim halimize gülsek mi, ağlasak mı bilemedim :44:
Hem şu da bi gerçek ki, Begüş'ün dediği gibi kimse askerliği eşit yapmıyor belki de bu yüzden konu saptı saptı saptı !
Olay özledim demek, görüşmek, gitmek, gitmemek değil ki. Herkes anlamak istediğini anladı diye düşünüyorum. Çünkü kimse birinin dediğini anlamadı, eğer anlasaydı konu dün kapandı dediğimizde kapanmıştı
Herkesin elinde olsa elbet hepimiz gitmek isteriz askerin yanına ama gidenleri kıskanıyor anlamına mı geliyoruz. (İşte böyle anlaşıldığı için konu saptı.) Neyse ben susuyorum.
Biz burda özlemlerimizi, mutluluklarımızı, her anımızı paylaşıyoruz. Askerlerimiz orda askerlik yaparken bizde burda askerlik yapıyoruz ve duygu yüklü anlarımızda birbirimize teselli veriyoruz. Hatta yeri geliyor birbimize fikir sunuyoruz (akıl veriyoruz.) Ama gerçekten çok saçmalandı demeden kendimi alı koyamayacağım. Bizi bizden başkası anlayamazken bu konu neden bu biçim uzadı anlam veremiyorum. Gitmek ya da gitmemek herkesin kendi fikri, saygı duyarız.
Diyorum ve konuyu noktalıyorum
Ederiz tabiki nilücüm ama hayırdır yawrum yaa
Canm ederiz tabi dua da hayirdir bi sey mi olduu ??
Nilüüüüü !Bi aksilik yoktur inşallah ? :44:
Bizde seni özlüyoruuuuuuuzzzz
07.08.2013 Ankara yolcusu kalmasın
Kızlar biletimi aldım gidiyorummmmmmmmmmmmmm askerimin yanına ablamında haberi var o yönden içim rahat artık.
herkese kocaman slmmmm
Azıcık saçma olcak kızlar amafal bakabileen var mı yaaa
Bi rüya gördüm fala bakcak brini arıyorum çevrmde bulamadım
rüya tabircisi mi falcı mı :44: ben ikisinden de anlamam bu arada
niye rüyanda bir falcı mı bul dediler de
Rüyalarm genelde çkar bi kadn falıma bkıyodu patır patır herşeyi sylüyoduu bi mutlu oluyodum. Pek te baktrmam ama tuhaf geldi rüya bakıtayım birilerne dedim(
falcının dediklerini hatırlıyorsan yeter işte
Rüya sonuçta hatrlamıyorumbakalm canım çıkar birisiii.
sağ ol nilay'ım
teşekkürler hiloş'um
sen özlücen tabii beni, hele bi özlemesağ ol tatlışım
hayati bir şey değil kızlar yaa bi iş görüşmesine gittim; ama pek istediğim gibi değil. iş görüşmelerinde diyorlar ya biz size döneriz, bu kez ben onlara dedim ki ailemle görüştükten sonra size dönerimhala karar veremediğim için aramadım henüz
begüş'üm bebeğim bak rüyanın benle ilgili kısmı çıktı kııızdarısı sana tez zamanda
zaten o ablalar da olmasaçok sevindim canım, hayırlı yolculuklar şimdiden
ve aleyküm selam tubik'im, canım
bu arada topik karışmış :26: neler olduğunu sorup ortalığı tekrar bulandırmak istemiyorum. kimse üzülmesin, kimse bi yere gitmesin yaa, öpüşüp barışsın taraflar bi an evvel inşallah
Merhaba kızlar nasılsınız ? Şafaklar ne alemde ? :)
inş kullanabilir canım..senin askerin nerde tatlım
çalışıyoru canım doğal olarak yetışemıyorum sızın hızınızaCanım bende alınan taraf onlar benım sınırıme gıden kısım goruşenlerın özledım demeye hakkı yok bana gore demesi benı ofkelendırdı bızde sevdiğimizi beklıyoruz gorüşüyoruz dıye ozlememkte ne bı polyanaları var mılletı etrafına pervane yapmış cok guldum dun burada onların bırbırlerını ovmelerı onlar o şekılde alışmış bız bu topıkte bu şekılde alıştık aha benıde bılen bılır burada ne ısyanlar dıktın yenı geldım grştum dıye özlemeyecegım dıye bı mantık yok bız taş beklemıyoz bızde yuregımızın sahıbını beklıyoruz.
bingölde canım benımki
sen nerde oturuyosun canım...allah sabrımızı arttırsın
amin cnm amin istanbuldayım ben sen nerdesin?
en zoru doguda beklemek cnm gercı askerlıgın herseyı zor ama bu durum ekstra zorluknekdr telde olsa rahatta olsa
ben hıc rahat değilm ve bilgide veremıo noldugu hakkında yasakmiş
artık gelınce ögrenıcem neler oluyo senınkı daha yenımı gitti ustaya cnm
Çok saol esinim yaa inşallah güzel geçer Ben askerini kargoya veririm canım sen merak etme.Ben bir gideyim eğer sorunsuz dönersem sizlerede tavsiye edeceğim tatlım zaten 93/1 yareni olarak adım kaçağa çıkmış durumda esintoş komple çıkarız artık sende kaçınca
Eevvet en süperi bantlama olayı olmuş bir de yatağa dikileni duymuştm hahaa
sen özlücen tabii beni, hele bi özlemesağ ol tatlışım
hayati bir şey değil kızlar yaa bi iş görüşmesine gittim; ama pek istediğim gibi değil. iş görüşmelerinde diyorlar ya biz size döneriz, bu kez ben onlara dedim ki ailemle görüştükten sonra size dönerimhala karar veremediğim için aramadım henüz
begüş'üm bebeğim bak rüyanın benle ilgili kısmı çıktı kııızdarısı sana tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?