Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canımm aminn Eylüle plan yapıyom bakalım bişey çıkmazsa eylül ayında bende kaçıcam izmire

Ovv kızlar fıkır fıkır duramıyor yerindeee

Eevvet en süperi bantlama olayı olmuş bir de yatağa dikileni duymuştm hahaa

Son düzenleme:
Ederiz tabiki nilücüm ama hayırdır yawrum yaa

sağ ol nilay'ım

Canm ederiz tabi dua da hayirdir bi sey mi olduu ??

teşekkürler hiloş'um

Nilüüüüü ! Bi aksilik yoktur inşallah ? :44:
Bizde seni özlüyoruuuuuuuzzzz

sen özlücen tabii beni, hele bi özleme sağ ol tatlışım

hayati bir şey değil kızlar yaa bi iş görüşmesine gittim; ama pek istediğim gibi değil. iş görüşmelerinde diyorlar ya biz size döneriz, bu kez ben onlara dedim ki ailemle görüştükten sonra size dönerim hala karar veremediğim için aramadım henüz

begüş'üm bebeğim bak rüyanın benle ilgili kısmı çıktı kııız darısı sana tez zamanda

07.08.2013 Ankara yolcusu kalmasın
Kızlar biletimi aldım gidiyorummmmmmmmmmmmmm askerimin yanına ablamında haberi var o yönden içim rahat artık.

zaten o ablalar da olmasa çok sevindim canım, hayırlı yolculuklar şimdiden

herkese kocaman slmmmm

ve aleyküm selam tubik'im, canım

bu arada topik karışmış :26: neler olduğunu sorup ortalığı tekrar bulandırmak istemiyorum. kimse üzülmesin, kimse bi yere gitmesin yaa, öpüşüp barışsın taraflar bi an evvel inşallah

Son düzenleme:
Azıcık saçma olcak kızlar ama fal bakabileen var mı yaaa
Bi rüya gördüm fala bakcak brini arıyorum çevrmde bulamadım

Aaa neden kafana yatmadı ki yavrum, hayırlısı olsun tabi illa hemen işe gircen diye bir şey yok hakkında hayırlısı olsun diye dua ettim ben

Sen bence kullandığın öncelikle kelimelere dikkat et.
Öncelikle burada ki olay özlem kelimesinden çıkmadı.
15 günde 1 görüşücem diyip sürekli özledim demekten çıktı.Bunca zamandır burda herkes özledim dedi de şimdi mi böyle tepki verildi sence?
İkincisi iki cümlen cidden çok çirkin.
Birincisi görüşmemde gözünüz mü kaldı.Kimse seni tanımıyor normal hayatta gözü kalsın.Kaldı ki senin görüşmen kimsenin gözünde kalmaz emin ol.
İkinciside şurada yazdığın bı polyanaları var mılletı etrafına pervane yapmış cok guldum.Sen o kişiyi tanıyor musun?Kaç kere muhabettin oldu?Ben çok iyi tanıyorum.Kaldı ki kimse kimsenin etrafında pervane olmaz.Zorunluğu kimsenin yok.

He birde şafakda gözü kalma muhabbeti var.Biriniz söylemiş.Biz bu şafağa gökten inmedik.Sizin gibi geldik.Sizede havasın hiç yapmadık.

Burada ki olay özledim demek değil.Sürekli görüşüp her fırsatta dile getirmek....

ya arkadaşlar bu konu neden kapanmıyo şahsen ben kimseyi çok fazla tanımıyorum yeniyim burda ama herkes kendince iyi insanlar gayemiz belli şafak bekliyoruz..15 günde bir görüşenler ne mutlu size ne diyelim kıymetini bilin..hiç görüşemeyenler ( ben dahil() napalım sabredip beklicez olay bu yani..özledim demek değil burdaki kasıt çok iyi anlıyorum özledim diyenlere niye kızılsın ki ama bazı şeyleri de abartmamak lazım..herkes kendince özlüyo veya görüşüebilen görüşüyo napalım bizde görüşenlerin sevincine ortak oluyoruz kimi zaman imreniyoruz ama kıskanmıyoruz kimsede gözüm kalmıyo kendi adıma konuşiyim..herkes istediğini yazın yaaa boşversenize herkes kendi çektiğini bilir sallayın yaaa böyle şeyleri güzel güzel konuşup dertleşmek varken takılmayalım...ama taktırmayalım da....

sen nerde oturuyosun canım...allah sabrımızı arttırsın

amin cnm amin istanbuldayım ben sen nerdesin?
en zoru doguda beklemek cnm gercı askerlıgın herseyı zor ama bu durum ekstra zorluk nekdr telde olsa rahatta olsa
ben hıc rahat değilm ve bilgide veremıo noldugu hakkında yasakmiş
artık gelınce ögrenıcem neler oluyo senınkı daha yenımı gitti ustaya cnm

evet canım yeni gitti bende istanbuldayım..daha pazar günü uğurladım şırnağa gitti karakoluna yerleşemedi bile daha rahatlayamadık bi..aynen doğu çok zor ya içimde hep bi daraltı var ne zaman geçer yada geçer mi bilmiyorum

Yolla devrem yolla Git ve sorunsuz dön kuzucum Eee bizim devreler kaçak olacak komple arkadaş

Eevvet en süperi bantlama olayı olmuş bir de yatağa dikileni duymuştm hahaa

Ahahahha Sorma sormaaa ne güldüm amaaa

Özlediiim, bolca özledim kuzuum seniii Aaaa tam tersi olmuş nasıl olmuş anlamadım
Kararın ne yönde pekiciğime yavrum? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…