Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet canım ya iyiki varlar sizin gazınızla gidiyorum valla bugün kayınvalidemi aradım söyledim biletimi aldım diye kadın bir çığlık attı kızım Allah ne muradın varsa versin diyor bir dualar yapıyor bana nasıl sevindi anlatamam böyle bir tepki beklemiyordum en çok o sevindi sanırım.

Kaynananı öpte başında taşıı kızımm var yaa

gecıcek canım gecıcek gecıyo kımse kalıcı deil merake etme :)
icini ferah tut Allah korusun die hep dua et bı sure snra rahatlıyosun alısıosn orda olmasina (
daha yenı gitmiş anca alısır duzen kurar meslek secımleri falan oluyomu cnm yada olmuşmu?

Nilüş çok sevindm inşallah senin için hayırlı bir iş olur ...

Nilücümm hayırlısı olur inşallah bebeğim Allah gönlüne göre versin Ama iyi yapmışsın ben ailemle konuşiyim demekle hep onlarmı bekletçek dimi amaa

Süpermiş wallahi Selenim yaa, işte kayınvalide dediğin böyle olcak, biz onların oğullarını sevcez onlar bizi sevsinler dimi
Hayırlısıyla git gel yawrum kazasız belasız inşallah, dualarımız seninle, güzel vakit geçir askerinle bol bol özlem gider

Nilümm hakkında hayırlısı neysee o olsunn kuşummm
Allahımm kayınvalideye bak Maşşallahh Allahım nazarlardan korusun İnşallah ağız tadınız hiç bozulmaz seloo
Ebruşumm günaydın canımm nasılsınn?
Kimsecikler yok henüz

Günaydın tatlım iyiyim çok şükürr sen nasılsın?
Daha erken gelirler birazdann

Bende çooook iyiyim Ebruşumm,

akşam askerimle konuştum sesi çok iyiydi bende rahatladım öyle olunca, bayramda evci iznine çıkabilirmiş inşallah, ablası var izmirde bugün onlarla konuşucak inşallah çıkarda kafası dağılır en azından görüşemicez ama olsun o iyi olsunda
Sonra amcamın eşi doğum yaptı dün, akşam hastaneye ziyarete gittik minicik bir kızımız oldu ^^Elif Eda^^ böyle minicik bebişleri görünce içim gidiyor benim ya, Allah hepimize nasip etsin o duyguyu inşallahhh

Ben geleyim de karışsin ortalik biraz zaferi istemiyorum su an.. hic bi seye de zorlamicam kendimi biraz sinirim gecsin ailemle konuscam cok erken karar verdik biraz zaman lazim bize diye.. olmuyo kizlar olmuyo olmucak...cok kotuyum su an adliye yollarnda agliyorm sayilir ama caktirmamamaya calisiyorum rezil etti beni gene yollarda..

İnşallah tatlım sevindim sizin adınıza hadi hayırlısı baalım
Alllah analı babalı büyütsün yavrum bende çok severim bebişleriiii
Allahım hepimizee nasip etsin o duygu gerçekten bambaşka

Hiloşumm noldu ya nie böyle olduuu? hemen fevri karar vermee durr..
Ağlama kıyamam kızz sanaa

Noldu hilalim yaa ağlama nolurr sakinleş birazcıkk noldu kuzucum anlat

Boyle deger bilmezlik olmaz ya kizlar inanamıyorum hala ben kac gündür biraz daha konussak yok iste nasilim diye sorsan bilmem ne diyorum aramadi bile beni ya neyin var sormadi bile.. bence ortada bi soru yok dedi normal mesaj atmaya çalıştı yazmadim hic bi sey ve aksam yine bana tüm gun naptin neyin var demedi hic.. aksam aramadi yine catladim artik. Her seyi zorluyorm demekki dedim ben birakinca iliski resmen bitti dedm bi anda umursamaz ozlemez bi adam oldn taniyamiyorum seni dedm. Eskisi gibi olmucaksa gelecek diye bi sey olmasin dedim. Cevap yazmadi yine kafayi yicem ben artik ya. Ne bicim sevmek bu. Yanyanayken de her seyi ben idare ettigim icin guzel ben boyle zor bi adamla bi omur naparim.. emegime yazik. Ben onun icin burda meslek kariyer pesinde para pesinde degil antalya pesinde kosuyorum bi cirpida ailemi birakip gidicektm resmen amayapilanlara bakin yaaa.. hhazmedemiyorm..

Ahh hiloşum ahh. Aslında bütün illişkilerde bu böyle.. Hep kadınlar üstlerine düşer konuşturmaya çalışır öyle konuşurlar.
Yoksa kendiliğinden konuşmak isteyen soran erkek fazla tanımadım..
Evet bizim isteklerimiz çok zor bişey değil iki çift laf etmek gününün nasıl geçtiğini sormalarını istemek..
Ama onlara çok zor gibi geliiyor..
Evet aslında açıkcası biraz acele ettiniz. Kolay iş değil bunlar tatlım bide bu kadar sorunlar yaşamışken..
Eğer tatilde de senin alttan almalarınla güzel geçtiyse iyice düşün..
Demekki hep senin bişeyleri idare etmen gerekicek..
Uzakta olduğunuz içinde çok zorluyor ama işte şuan kavga etmiyorsunz..
Aslında uzakta olduğunuz için daha çok konuşmanız birbirinizden daha çok haberdar olmanız lazım..
Zafer bu tür olayları fazla sevmiyor anladığım kadarıyla..
Sen kendini fazla üzme bebeğim elbet mesaj atıcak ve herşeyi konuşş..
Hemen de fevri davranma.. Ailene bişey yansıtma.
Daha zaferi tanımadan onlarda enpati oluşur buna sakın izin verme..
Sen ilk önce kendin düşün sonra zaferle en son kesin bi karar aldığında ailenlee..

SEn ne dıyosunn yaaa

off hiloşum yaa, erkekler hep böyle be güzelim. biliyorum gerçekten bazen alttan alması tahammül etmesi çok zor balım ama bak onca şey atlattınız, aileler tanışıcak, yawrum biraz sakinleş sonra adam akıllı konuş zaferle evet olmuyorsa olmuyordur ama onca emeğin var yawrum benim kolay olmuyor hiç birşey. ama ailenle en son konuş önce sen düşün kararını ver sonra ailenle paylaş çünkü onlarında aklı kalır sonra, seni uzağa göndericekler zaten Zafere sonsuz güvenmeleri gerekliyken böyle onlarında aklı kalır balım

Belki acele ettik Ebrusum dogru ama zafer o kadar emindi ki bn de ona inanmak istedim ama nasil olucak boyle bilmiyorum kafam acayip karisik ve aile tanismasi olayi oldugu icin kendimi bi karar vermek zorunda hissedip daha da kotu oluyorm..
Haklisn onlarla sonra konismaliyim ailemle.. ama normalde konusmuyosa bile insan bu kadar direnmeye nasi boyle karsi durabilir nasi bi sormaz sen kafani neye taktin diye bilmiyorum.. yani boylesine kolayca bi koseye atmasi oyle zoruma gidiyo ki.. hic bi seye inanasm gelmiyo boyle zamanlarda..
Kendim cok iyi dusunmem lazim bilmiyorm.
Ona ben yokjm dedm en son..hic iyiye gitmicek artk biliyorm.. her seyin hayırlisi olsn..

Ah ben bu erkeklern ya ama aile konusunda haklisinz kesinlikle en son konusurm onlarlabi bayrami atlatalm bakalm.. hem akillari kalmakta belki de hakli
Kolay olmuyo ttabi nasi icim aciyo su an hala nasi da arasn affettrsn diye bekliyorum ama hic olmuyo.. ben bu kadar kotu davranisi haketcek naptm ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…