- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Evet canım ya iyiki varlar sizin gazınızla gidiyorum valla bugün kayınvalidemi aradım söyledim biletimi aldım diye kadın bir çığlık attı kızım Allah ne muradın varsa versin diyor bir dualar yapıyor bana nasıl sevindi anlatamam böyle bir tepki beklemiyordum en çok o sevindi sanırım.sağ ol nilay'ım
teşekkürler hiloş'um
sen özlücen tabii beni, hele bi özlemesağ ol tatlışım
hayati bir şey değil kızlar yaa bi iş görüşmesine gittim; ama pek istediğim gibi değil. iş görüşmelerinde diyorlar ya biz size döneriz, bu kez ben onlara dedim ki ailemle görüştükten sonra size dönerimhala karar veremediğim için aramadım henüz
begüş'üm bebeğim bak rüyanın benle ilgili kısmı çıktı kııızdarısı sana tez zamanda
zaten o ablalar da olmasaçok sevindim canım, hayırlı yolculuklar şimdiden
ve aleyküm selam tubik'im, canım
bu arada topik karışmış :26: neler olduğunu sorup ortalığı tekrar bulandırmak istemiyorum. kimse üzülmesin, kimse bi yere gitmesin yaa, öpüşüp barışsın taraflar bi an evvel inşallah
Evet canım ya iyiki varlar sizin gazınızla gidiyorum valla bugün kayınvalidemi aradım söyledim biletimi aldım diye kadın bir çığlık attı kızım Allah ne muradın varsa versin diyor bir dualar yapıyor bana nasıl sevindi anlatamam böyle bir tepki beklemiyordum en çok o sevindi sanırım.
evet canım yeni gitti bende istanbuldayım..daha pazar günü uğurladım şırnağa gitti karakoluna yerleşemedi bile daha rahatlayamadık bi..aynen doğu çok zor ya içimde hep bi daraltı var ne zaman geçer yada geçer mi bilmiyorum
sağ ol nilay'ım
teşekkürler hiloş'um
hayati bir şey değil kızlar yaa bi iş görüşmesine gittim; ama pek istediğim gibi değil. iş görüşmelerinde diyorlar ya biz size döneriz, bu kez ben onlara dedim ki ailemle görüştükten sonra size dönerimhala karar veremediğim için aramadım henüz
begüş'üm bebeğim bak rüyanın benle ilgili kısmı çıktı kııızdarısı sana tez zamanda
bu arada topik karışmış :26: neler olduğunu sorup ortalığı tekrar bulandırmak istemiyorum. kimse üzülmesin, kimse bi yere gitmesin yaa, öpüşüp barışsın taraflar bi an evvel inşallah
sağ ol nilay'ım
teşekkürler hiloş'um
Evet canım ya iyiki varlar sizin gazınızla gidiyorum valla bugün kayınvalidemi aradım söyledim biletimi aldım diye kadın bir çığlık attı kızım Allah ne muradın varsa versin diyor bir dualar yapıyor bana nasıl sevindi anlatamam böyle bir tepki beklemiyordum en çok o sevindi sanırım.
Merhaba kızlar nasılsınız ? Şafaklar ne alemde ? :)
Nilüş çok sevindm inşallah senin için hayırlı bir iş olur ...
Nilümm hakkında hayırlısı neysee o olsunn kuşummmhayati bir şey değil kızlar yaa bi iş görüşmesine gittim; ama pek istediğim gibi değil. iş görüşmelerinde diyorlar ya biz size döneriz, bu kez ben onlara dedim ki ailemle görüştükten sonra size dönerimhala karar veremediğim için aramadım henüz
Allahımm kayınvalideye bak Maşşallahh Allahım nazarlardan korusunEvet canım ya iyiki varlar sizin gazınızla gidiyorum valla bugün kayınvalidemi aradım söyledim biletimi aldım diye kadın bir çığlık attı kızım Allah ne muradın varsa versin diyor bir dualar yapıyor bana nasıl sevindi anlatamam böyle bir tepki beklemiyordum en çok o sevindi sanırım.
Ebruşumm günaydın canımm nasılsınn?
Kimsecikler yok henüz
Nilümm hakkında hayırlısı neysee o olsunn kuşummm
Allahımm kayınvalideye bak Maşşallahh Allahım nazarlardan korusunİnşallah ağız tadınız hiç bozulmaz seloo
Günaydın tatlım iyiyim çok şükürr sen nasılsın?
Daha erken gelirler birazdann
Bende çooook iyiyim Ebruşumm,
akşam askerimle konuştum sesi çok iyiydi bende rahatladım öyle olunca, bayramda evci iznine çıkabilirmiş inşallah, ablası var izmirde bugün onlarla konuşucak inşallah çıkarda kafası dağılır en azından görüşemicez ama olsun o iyi olsunda
Sonra amcamın eşi doğum yaptı dün, akşam hastaneye ziyarete gittik minicik bir kızımız oldu ^^Elif Eda^^böyle minicik bebişleri görünce içim gidiyor benim ya, Allah hepimize nasip etsin o duyguyu inşallahhh
Ben geleyim de karışsin ortalik biraz zaferi istemiyorum su an.. hic bi seye de zorlamicam kendimi biraz sinirim gecsin ailemle konuscam cok erken karar verdik biraz zaman lazim bize diye.. olmuyo kizlar olmuyo olmucak...cok kotuyum su an adliye yollarnda agliyorm sayilir ama caktirmamamaya calisiyorum rezil etti beni gene yollarda..
Ben geleyim de karışsin ortalik biraz zaferi istemiyorum su an.. hic bi seye de zorlamicam kendimi biraz sinirim gecsin ailemle konuscam cok erken karar verdik biraz zaman lazim bize diye.. olmuyo kizlar olmuyo olmucak...cok kotuyum su an adliye yollarnda agliyorm sayilir ama caktirmamamaya calisiyorum rezil etti beni gene yollarda..
Boyle deger bilmezlik olmaz ya kizlar inanamıyorum hala ben kac gündür biraz daha konussak yok iste nasilim diye sorsan bilmem ne diyorum aramadi bile beni ya neyin var sormadi bile.. bence ortada bi soru yok dedi normal mesaj atmaya çalıştı yazmadim hic bi sey ve aksam yine bana tüm gun naptin neyin var demedi hic.. aksam aramadi yine catladim artik. Her seyi zorluyorm demekki dedim ben birakinca iliski resmen bitti dedm bi anda umursamaz ozlemez bi adam oldn taniyamiyorum seni dedm. Eskisi gibi olmucaksa gelecek diye bi sey olmasin dedim. Cevap yazmadi yine kafayi yicem ben artik ya. Ne bicim sevmek bu. Yanyanayken de her seyi ben idare ettigim icin guzel ben boyle zor bi adamla bi omur naparim.. emegime yazik. Ben onun icin burda meslek kariyer pesinde para pesinde degil antalya pesinde kosuyorum bi cirpida ailemi birakip gidicektm resmen amayapilanlara bakin yaaa.. hhazmedemiyorm..
Sen bence kullandığın öncelikle kelimelere dikkat et.
Öncelikle burada ki olay özlem kelimesinden çıkmadı.
15 günde 1 görüşücem diyip sürekli özledim demekten çıktı.Bunca zamandır burda herkes özledim dedi de şimdi mi böyle tepki verildi sence?
İkincisi iki cümlen cidden çok çirkin.
Birincisi görüşmemde gözünüz mü kaldı.Kimse seni tanımıyor normal hayatta gözü kalsın.Kaldı ki senin görüşmen kimsenin gözünde kalmaz emin ol.
İkinciside şurada yazdığın bı polyanaları var mılletı etrafına pervane yapmış cok guldum.Sen o kişiyi tanıyor musun?Kaç kere muhabettin oldu?Ben çok iyi tanıyorum.Kaldı ki kimse kimsenin etrafında pervane olmaz.Zorunluğu kimsenin yok.
He birde şafakda gözü kalma muhabbeti var.Biriniz söylemiş.Biz bu şafağa gökten inmedik.Sizin gibi geldik.Sizede havasın hiç yapmadık.
Burada ki olay özledim demek değil.Sürekli görüşüp her fırsatta dile getirmek....
Boyle deger bilmezlik olmaz ya kizlar inanamıyorum hala ben kac gündür biraz daha konussak yok iste nasilim diye sorsan bilmem ne diyorum aramadi bile beni ya neyin var sormadi bile.. bence ortada bi soru yok dedi normal mesaj atmaya çalıştı yazmadim hic bi sey ve aksam yine bana tüm gun naptin neyin var demedi hic.. aksam aramadi yine catladim artik. Her seyi zorluyorm demekki dedim ben birakinca iliski resmen bitti dedm bi anda umursamaz ozlemez bi adam oldn taniyamiyorum seni dedm. Eskisi gibi olmucaksa gelecek diye bi sey olmasin dedim. Cevap yazmadi yine kafayi yicem ben artik ya. Ne bicim sevmek bu. Yanyanayken de her seyi ben idare ettigim icin guzel ben boyle zor bi adamla bi omur naparim.. emegime yazik. Ben onun icin burda meslek kariyer pesinde para pesinde degil antalya pesinde kosuyorum bi cirpida ailemi birakip gidicektm resmen amayapilanlara bakin yaaa.. hhazmedemiyorm..
Ahh hiloşum ahh. Aslında bütün illişkilerde bu böyle.. Hep kadınlar üstlerine düşer konuşturmaya çalışır öyle konuşurlar.
Yoksa kendiliğinden konuşmak isteyen soran erkek fazla tanımadım..
Evet bizim isteklerimiz çok zor bişey değil iki çift laf etmek gününün nasıl geçtiğini sormalarını istemek..
Ama onlara çok zor gibi geliiyor..
Evet aslında açıkcası biraz acele ettiniz. Kolay iş değil bunlar tatlım bide bu kadar sorunlar yaşamışken..
Eğer tatilde de senin alttan almalarınla güzel geçtiyse iyice düşün..
Demekki hep senin bişeyleri idare etmen gerekicek..
Uzakta olduğunuz içinde çok zorluyor ama işte şuan kavga etmiyorsunz..
Aslında uzakta olduğunuz için daha çok konuşmanız birbirinizden daha çok haberdar olmanız lazım..
Zafer bu tür olayları fazla sevmiyor anladığım kadarıyla..
Sen kendini fazla üzme bebeğim elbet mesaj atıcak ve herşeyi konuşş..
Hemen de fevri davranma.. Ailene bişey yansıtma.
Daha zaferi tanımadan onlarda enpati oluşur buna sakın izin verme..
Sen ilk önce kendin düşün sonra zaferle en son kesin bi karar aldığında ailenlee..
off hiloşum yaa, erkekler hep böyle be güzelim. biliyorum gerçekten bazen alttan alması tahammül etmesi çok zor balım ama bak onca şey atlattınız, aileler tanışıcak, yawrum biraz sakinleş sonra adam akıllı konuş zaferle evet olmuyorsa olmuyordur ama onca emeğin var yawrum benim kolay olmuyor hiç birşey. ama ailenle en son konuş önce sen düşün kararını ver sonra ailenle paylaş çünkü onlarında aklı kalır sonra, seni uzağa göndericekler zaten Zafere sonsuz güvenmeleri gerekliyken böyle onlarında aklı kalır balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?