Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sen aileler tanışıcak diye bu kadar stres yaptın hem bir karar verme aşamasına girdin. Ama daha önünde bayram var sakince düşün bebeğim sakın fevri davranma. Bunu istersen zaferede söyle bakalım o sırada neler yapıcak o neler dicek..
Kararsızlıklar içerisindesin bişey olduğunda hemen kafan kararrıyor. Ama ciddi bir karar veriyorsun hiloşum her kavganızda yada böyle durumlarda böyle şeyler dersen olmaz.. Sen de biraz kestirip atıyorsun hemen.
Zafer bu durumuda kaldıramayabilir. Herşeyde hemen bitirmeye getiriyorsun bunu yapma.
İyi düşün bu en son kararın olucak aileler giricek işin içine ve sen bu kararından sonra en küçük bişeyde ben yokum diyemezsin..
Hakkında hayırlısı olsun hiloşum ama bence doğru olanı yapıcağını biliyorum

Hiloşumm bak yawrum karar vermek için çok zaman var önünde daha bayram var hele bi dur acele etme, hemencik ayrılığıda getirme aklına güzelim bu zamanlara kolay gelinmiyor.Zaferlede konuş onunda aklı başına gelsin artık bu ne ya üzüp durmasın bizim kızımızı walalhi döweriz onu sen üzülme Hakkında hayırlısı olsun hiloşum...

Kesinlikle oyle beni boyle yaralasa aklima hemen tanisma geliyor e sonra napicam diyorum kafayi yiyorum. . Zafer neyi kaldiriyo kaldiramiyo su an umrumda degil. Ben yokum yazinca en son aradi demin bak isim var bilmem ne basladi gene isin varsa onla ilgilen bundan sonra dedim. Ya ne dicem ha tamam canim zagen uc gundur isin basindan askindi eminim o yuzden arayamadn.. isteyen her sartta kosulda her yerde arar bunlarin hepsi bahane. Ne hali varsa gorsun su an naparsa yapsin. Ben de kafami dinlicem ve bayramin geçmesini beklicem degisen bi sey yoksa da konuscam ailemle..bu ne ya kavga etmiyoz diye seviniyodum da kavga etcek kadr konusmuyoz ki ondn bnce :) hayirlisi ebrusum cok sagol hep yanimdasin :** bi gelisme olursa paylasirm ben takmicam artik napim ya.

Evet bayram bi gecsin kizlar. Hala ayniysa o zaman daha fazla dusunmuycem artk. Bi de beni sucluyo ya sorun yaratiyosun bizm aslinda sorunumuz yok diye tovbe yaaaa... uzup durmasn bence de dovdurtcem onu bu gidisle zaten hehee sagol niloss su an iyiym sakinm beklicez sabirla napalm..

Sizler bahsedin nasilsinz bakalimm ??

Canlarımm nasılsınııızzz...Nasıl gidiyoo..

Hiloşum bir sorun mu varr ?? Geçmişi okuyamadım da :/ Pek girme fırsatım olmuyo kızcelerr sizi çok özlüyorum aama hep aklımdasınızz..

Herşey yolundadır umarımm :)

Herzaman yanındayım bebeğimm Zaten sen haklısın yavrumda sadece fevri davranmaman lazım
Arayıpda hala işim var diyebiliyorsa pes yane bişey diyemiyorum..
Bayrama kadar bekle bencede tatlımm bu arada sen iyi bir şekilde düşün.. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur..
Kafana da fazla takmamaya çalış bebeğimm senden değerli kimse olamaz

Hadi kafa dağıtalımm biraz da
Napim ben ya işe geldim ama yine yorgunum bi türlü dinlenemiyorum ben hiloşumm yaaa nolucak benim bu halim bi gün biyerde bayılıp kalııcam valla

Tatlımm hoşgeldinnn..
Hiloş bir önceki sayfada yazdı istersen ordan oku tatlım ama inşallah herşey yoluna giricek :)

Son düzenleme:

Okudum canım biraz tabiki girecek küçük şeylere tkılmasınlarr..O kadar beklediler bu an için :) :)

Sen nasılsın ebrusss şafağın gözümü kamaştırdı vallahiii kısmet olursa önümüzdeki yıl bu zaman aynı şafağa ben sahip olacağımmm :) İzin kullanmayıp erken gelecekti benimkisiii ama daha ilk haftadan kurban bayramında gelicem diyo şaşırıp kaldım :)

Ahhh kızlar birde üzücü bir haberimm varr benimkinin babaannesi vefat etti az önce cenazeye gideceğim birazdan...Arayınca söylemelimiyim sizce babaannesinin öldüğünü

Ayy inanamıyorum başınız sağolsun tatlımdaa askerin nasıl olucak ooff çok kötü bi durum bu ya valla şimdiden bile gelebilir Valla bilemedim şimdi ne desen yavrum

Ah o fevri davranmak benim en büyük hatam zaten ama bu sefer kırıcı yaralayıcı bir şey demedim ağzımdan çıkmadı ve pişmanlık yok içimde napsam hakediyo diye düşünüyorum..yani cidden öyle dedi ya, tama işi olabilir Ebruşum ama hayatım bi sakin ol ben ilk fırsatta arıcam desin o zmaan benle tahammül edemz gibi konşuyo çıldırıyorum aramasın beni artık madem öyle.. ben bir şekilde işime bakıp iyi olmaya çalışıyorum canım benm cok sagoll

Kız neden halsizsin sen öylee dikkat et bıcırıkkk oruçtan oluyodur heralde yaa..

Son düzenleme:
Ebruş kafa dağıtak tabi kızz şuna bak şafak 6 Ankaraaaaa.. Begüşş nerdesinnnn sana da bir anlam ifade etmedi mi )

Ebruş kafa dağıtak tabi kızz şuna bak şafak 6 Ankaraaaaa.. Begüşş nerdesinnnn sana da bir anlam ifade etmedi mi )

Aynen öyle bebeğim haklısın valla
Nese tamam hayde konuyu kapatalımm
Evet yaa bugün ankaradayızzzzzz hala şaka gibi geliyor bana
Yani haftaya şuan uçakta ve bende hazırlanıyorumm

Aynen öyle bebeğim haklısın valla
Nese tamam hayde konuyu kapatalımm
Evet yaa bugün ankaradayızzzzzz hala şaka gibi geliyor bana
Yani haftaya şuan uçakta ve bende hazırlanıyorumm

Ay evet yaaa inanılır gibi değil kızım ben bile inanmıyorum sen nası inancannn
Çok heyecanlııııııııııııııı

Yaa bilmiyorum içim bi tuhaf ne heyanlıyım diyebiliyorum nede heyecansızım noluyor la bana vallahi ben iyice duygusuz biri oldum

E normal canımcım yaa onca şey yaşadın, duygu mu bırakıyorlar adamda ah ahh... ama umarım gelince her şey farklı olur yaaa

E normal canımcım yaa onca şey yaşadın, duygu mu bırakıyorlar adamda ah ahh... ama umarım gelince her şey farklı olur yaaa
Aynen öyle bebeğimm yaa hepsinin topunaa Bilemiyorum yavrum hayırlsıııııı

Selammmm herkese hayırlı cumalar

Ebruşşş Şafak 6 Ankara,Yarime selam yolla

Seni mi kırıcam begüşümmm

ŞAFAK: 6 ANKARA..! Ankara'ya Ve Begüşün Yarine Selam Yol'a Devam!

Aynen öyle bebeğimm yaa hepsinin topunaa Bilemiyorum yavrum hayırlsıııııı

Seni mi kırıcam begüşümmm

ŞAFAK: 6 ANKARA..! Ankara'ya Ve Begüşün Yarine Selam Yol'a Devam!

Amaa birbirimizeee Hiç kırar mıyız kız birbirimiziiii oh ne güzel olduuuu.. yarın da benm memlekete selam etcen ona göreeee yoksaaa

Hoşgeldin Serapçımm iyiyiz çok şükür sen nasılsın hemşerim Askerin nasılll??
bayramada az kaldı memlektime geliyom kız kırklarelinde olcam bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…