Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin Serapçımm iyiyiz çok şükür sen nasılsın hemşerim Askerin nasılll??
bayramada az kaldı memlektime geliyom kız kırklarelinde olcam bende

İyiyim canım bende nasıl olsuunn askerimde iyi çok şükür senin askerin nasıll :) Kızz sen kırklarelili msiiiiin bn bilmiyoduuumm merkezden miiii ?? Burda mı yaşıyodunuzz ki merak ettm kz :)

İyiyim canım bende nasıl olsuunn askerimde iyi çok şükür senin askerin nasıll :) Kızz sen kırklarelili msiiiiin bn bilmiyoduuumm merkezden miiii ?? Burda mı yaşıyodunuzz ki merak ettm kz :)

Yok yawrum biz İstanbulda yaşıyoruz ama annanemler dayımlar falan ordalar hep sülale orda yani

Yok yawrum biz İstanbulda yaşıyoruz ama annanemler dayımlar falan ordalar hep sülale orda yani

Aa kız belki tanıyorumdur kırklareli küçük yer biliyorsun ki :) Şaşırdım şuan sevindim hemşerim çıkt ortayaa hehehheyy :)

Merkezz de mi oturuyo canım ananenler falan ??

Aa kız belki tanıyorumdur kırklareli küçük yer biliyorsun ki :) Şaşırdım şuan sevindim hemşerim çıkt ortayaa hehehheyy :)

Merkezz de mi oturuyo canım ananenler falan ??

Belkide :)) inecede canım ananemler, dayımlar halamlar falan merkezdeler. bende sevindim ya hemşerimi bulduğuma

Belkide :)) inecede canım ananemler, dayımlar halamlar falan merkezdeler. bende sevindim ya hemşerimi bulduğuma

Aaa :) :) İnece bize yakın kız bizde kavaklıda oturuyoruuuzz :) belki görmüşsündür geçmişsindir bizim burdaan

Ahhh canm bizimkininde bugün babaannesi öldü annem şimdi cenazeye gitti ben evdeyim gitmedim herkesin gözü bende olmasn ayıp olur şimdii...Annesi annemle haber göndermiş sölemiyim diye benimkine sölemicekler anladığım kadarıyla zaten gelemezde yine de üzülmesin boşuna..

Sende durumlar ne canım alıştı mı seninki ustalığa..görüşebiliyon mu rahtça

ayy teşekkür ederimm Gözün aydın kız çok az kaldı ...
Ricaa tatlım Saol tatlımm darısı başınızaa

Amaa birbirimizeee Hiç kırar mıyız kız birbirimiziiii oh ne güzel olduuuu.. yarın da benm memlekete selam etcen ona göreeee yoksaaa
Aynen hiç kırarmıyızz kızz bak şafak attırmıyordum sisizn için attırverdim gayrii
Yollarımm tabisi bebeğim aıp ediyorsunn ama

Haftaya sevdiceğinle sarılcan koklaşçann ohhh

Valla bilemicem sarılıcamda koklaşırmıyım kavgalaşırmıyız orası meçhul

Başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet etsin inşallah..
Köye giderken hep ordan geçiyoruz yawrum, akrabalar falan var ordada hep. sizin oranın düğünleri güzel oluyo ya belediyenin orda açık alan ohhhh ben ineceden daha çok seviyorum kavaklıyı çok gelişmiş ve güzel yer gerçekten...
Alıştık canım allaha şükür askerimde iyi bugün konuştuk, İzmirde ablası var bayramda evci çıkıcak büyük ihitmal 3günde olsa kafası dağılır en azından, bende köyde olucam zaten görüşmemiz zor ama onun için değişiklik olur aramaya çalışıyo ama günde 1-2 kere anca konuşuyoruz napalım bunada şükür dicez, zaman geçtikçe düzenimiz dahada oturur zaten, daha yeni usta birliğinde.

Senin askerin nasıl, memnunmu yerinden, nerde yapıyodu askerliğini

Öyle deme beee wallahi görünce yelkenler suya iniyo bizde zaten

Son düzenleme:

Saol canımm amin..

Yuhh kız kavaklıda kim akrabanıız onu kesin tanıyorumdur baaak :) :) Evet düğün hep var güzeldiiirr de :)

Evet canım kafasını dağıtır bayramda yanii..Ailesiyle birlikte olsun en azndan..

İyi canım benimki çok şükür burdan memnun Tokatta şimdi Arayabildiği zaman arıyo bizimkide günde 1 defa arıyo dün aramdı ama bugün arar herlde..Burdan şartarı falan memnunda çok sıkıymış hep kontrol düzenli diyo baya rahatı olsunda sıkı olsun acemilikte çok berbattı ya şimdi şükür diyoruz hep..

hemşerim gel özelede burayı meşgul etmeyelim

Aaa neden kafana yatmadı ki yavrum, hayırlısı olsun tabi illa hemen işe gircen diye bir şey yok hakkında hayırlısı olsun diye dua ettim ben

canım uzak ve istediği şeyler karşılığında verdiği ücret sadaka niyetinde çektiğim yola ve çektiğim çileye değmez diye düşünüyorum. ben hala aramadım onlar da aramadılar. eğer başlarsam sözleşme yapılacak o zaman ayrılma şansım da yok bakalım :26:

Özlediiim, bolca özledim kuzuum seniii Aaaa tam tersi olmuş nasıl olmuş anlamadım
Kararın ne yönde pekiciğime yavrum? :44:

hee okadar özlediysen sorun yok bebük sanki aileme danışmadan hiçbir karar almıyormuşum gibi davrandım kuzum yaa kabul etmicem sanırım canım :26:

günahımıza onları da alet ediyoruz canım yaa bazen ablamdan izin alırım, o da der ki sen zaten yapcan da ortak arıyon kendine kaynanan pek iyi, pek hoş yavrum kıymetini bil hee

Nilüş çok sevindm inşallah senin için hayırlı bir iş olur ...

sağ ol canım, kabul etmicem diye sanmaktayım hala, senin şu iş görüşmelerinden bir farkı yok. bizim ilçedeki şubeden aradılar ben de sandım ki orası, sevindim uça kaça gittim görüşmeye; ama başka bi ilçedeymiş üzüldüm

Nilücümm hayırlısı olur inşallah bebeğim Allah gönlüne göre versin Ama iyi yapmışsın ben ailemle konuşiyim demekle hep onlarmı bekletçek dimi amaa

sağ ol tatlışım benim için de değişiklik oldu

Nilümm hakkında hayırlısı neysee o olsunn kuşummm

sağ ol bebeğim

gözünüz aydın niloş, Allah analı babalı büyütsün, ismi de pek güzelmiş görüşememeniz kötü; ama onun rahat edeceğini bilmen güzel canım

Seni mi kırıcam begüşümmm

ŞAFAK: 6 ANKARA..! Ankara'ya Ve Begüşün Yarine Selam Yol'a Devam!

ve aleyküm selaaaaammm ebruş'um

başınız sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin

Son düzenleme:

biri bana bizi mi anlatıyor :26: ben de yaşıyorum bunu çok kereler canım. o an işte o sihirli sözcükleri söyleyiverseler biz zaten anında kapatırız; ama gel gör ki söylemiyorlar işte defalarca da konuşsam, tatlı dille de anlatsam; o her ne kadar söz de verse, yapmıcam da dese yine oluyor yine oluyor. biz onlardan bunu beklerken onlar neler neler söylüyor iyice canımızı sıkacak. ben de böyle zamanlarda aynı sen gibi düşünüyorum, çıldırıyorum; ama sonra ikimizin de siniri geçince, tatlı şeyler söyleyince, şebeklikler yapınca dayanamıyorum. böyle bi kısır döngü işte, ne yardan ne serden misali...

diğer meseleye gelince ben de kızlar gibi düşünüyorum, ailene yansıtmamaya çalış canım en azından öfken dinene kadar. baktın o zaman da aynı düşünüyorsun konuşursun ailenle. bundan sonra seni daha da zor bi süreç bekliyor. daha neler için ne kavgalar edeceksiniz, hep anlatıyor ya nişanlılar, iki kat daha düşündürecek her şey seni. insan güzel şeyler yaşayınca hayatın her anı öyle olsun diye hayal ediyor, her gün öyle geçecek sanıyor; ama gündelik hayatta öyle olmuyor. evliler daha iyi anlatır bunları sanırım. ben yaşamadan sadece tahmin edebiliyorum. evlilik kararının da acele olduğunu, erken alınmış bir karar olduğunu düşünmüyorum, bence her şeyin tam zamanı sizler için, heyecanınızı kaybetmeden...

en kısa sürede toparlarsınız inşallah canım

Son düzenleme:

Canim dostum nilucumm cok sagol her seyi ince ince islemissin.. haklisin cabuk kaniyoruz ve cabuk kiriliyoruz.. nereye kadargidecek boyle bilmiyorm ama sunu biliyorum.. askerde kavgalara dayandm hic aramiyo sormuyo gibi bi sorunumuz olmadi. Uzun kuyruklar beklese de arardi..hic aramadigi gun olmadi. Oysa simdi kavga etmiyoruz bu sefer de ilgi azaldi..biliyorum erkekler bizim gibi degil azcik konissak da haberlesince ona yetiyor ama ben bi seyi kafaya takinca ona gore sacmaysa bunu cozmek icin bile konuşmuyoruz duzgunce.. ve ben napcami bilmiyorum. Tamam ailem icn beklicem ama ben nolcam bu surede hayirlisi..

Guzel bi tatil yapicam yapcak bi sey yok..beklicem bi sure daha..

hee okadar özlediysen sorun yok bebük sanki aileme danışmadan hiçbir karar almıyormuşum gibi davrandım kuzum yaa kabul etmicem sanırım canım :26:

Tabii özlüycem kuzumm Sende tabi özleyeceennn benii aaaa
Aile önemli ya, iyi karar aldın aslında kuzum. Son karar olumsuz yani şimdik öyle mi :44:

Ahh o ilgisizlik.. Ne desem bilemedim ki hiloşum canım benim :26: Bekle bakalım kardeşim, bekle ver neler olacağını gör..
Herşey ciddiye gidince genelde böyle şeyler oluyor ama sonuçta bunun önceside var :44: İnsanın mutluluğuna bi çırpıda etmeyi ne güzelde beceriyorlar, onların bu yeteneklerine hayran kalıyorum.
Güzel bi tatili cidden hakediyorsun, git ve kendini topla kuzum. Düşünmeye bol bol vaktin de olacak o zaman..
Kendini de sakın yıpratma Rabbim hakkımızda hayırlsıını nasip etsin.
Annem hep der ''hayırlıysa bu yana, hayırsızsa o yana..'' diye.. Bi anne atasözü ile seni öpüyorum

[video=youtube;s5JYk6sh1gk]http://www.youtube.com/watch?v=s5JYk6sh1gk&hd=1[/video]

''Aşk nerden nereye'' diyor Gripin.
Aşk İstanbul'dan, Ankara'ya anlatabildim mi bebeğim

Batarsa 271 / Atarsa 2 7 O !
Ne ayşe, ne fatma, sadece mehtap/ 7 !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…