Evet 3 aycığımız kaldı çok şükür :)
Selam :) Ben şafağımı bitirdim aslında ama senin de bir şey kalmamış zatennn ne güzell
Hepsi suya batacak en sonunda yawrumm
Tabii özlüycem kuzummSende tabi özleyeceennn benii aaaa
Aile önemli ya, iyi karar aldın aslında kuzum. Son karar olumsuz yani şimdik öyle mi :44:
Ahh o ilgisizlik.. Ne desem bilemedim ki hiloşum canım benim :26: Bekle bakalım kardeşim, bekle ver neler olacağını gör..
Herşey ciddiye gidince genelde böyle şeyler oluyor ama sonuçta bunun önceside var :44: İnsanın mutluluğuna bi çırpıda etmeyi ne güzelde beceriyorlar, onların bu yeteneklerine hayran kalıyorum.
Güzel bi tatili cidden hakediyorsun, git ve kendini topla kuzum. Düşünmeye bol bol vaktin de olacak o zaman..
Kendini de sakın yıpratma Rabbim hakkımızda hayırlsıını nasip etsin.
Annem hep der ''hayırlıysa bu yana, hayırsızsa o yana..'' diye.. Bi anne atasözü ile seni öpüyorum
Ah ahhh Esincimm napsak bunları bilmem tabi ki de annen haklı hayirli degilse benden uzaga gitsin ama hayirlisi buysa da Allaha onun icin dua ediyorum ki eski haline donsun..değişsin...
Evet tatilde bolca dusunecegim ama ben kendi kendime dusunurken zaten Zafer hiç bir sey yapmamissa yapmiyorsa cidden dusunecek bir sey de yok demektir.. her seye benim mizacim bu denip de gecilmez kolayi bu bence istedikten sonra yapabilen adam her zaman yapabilir.. ustelik Zafer oyle Yakup gibi falan arada super mesajlar atmiyor ki ben neyse derim geçeyim. Ben uzun suredir onu idare ediyorum resmen ama kendime üzülüyorum. . Senin sevgine karsilik hakettigin sevgi bu kadarcik mi diye. :/ neyse cok konustm gene.. Allah kabil etsin oruclarimizi hayırlı iftarlar kizlar.
Bu arada safak mehtap ikilisi super olmus Esintosss :**
Çok saol tatlım inşallah herşey yolunda gider.Gerçkten iyi kayınvalidem o yönden şanslıyım canım Darısıda sizlere olsun kuzum böyle güzel duygularSüpermiş wallahi Selenim yaa, işte kayınvalide dediğin böyle olcak, biz onların oğullarını sevcez onlar bizi sevsinler dimi
Hayırlısıyla git gel yawrum kazasız belasız inşallah, dualarımız seninle, güzel vakit geçir askerinle bol bol özlem gider
inşallah ebrucum nazar değmesinNilümm hakkında hayırlısı neysee o olsunn kuşummm
Allahımm kayınvalideye bak Maşşallahh Allahım nazarlardan korusunİnşallah ağız tadınız hiç bozulmaz seloo
Günaydın tatlım iyiyim çok şükürr sen nasılsın?
Daha erken gelirler birazdann
Biliyorum canım bilmezmiyim hiçcanım uzak ve istediği şeyler karşılığında verdiği ücret sadaka niyetindeçektiğim yola ve çektiğim çileye değmez diye düşünüyorum. ben hala aramadım onlar da aramadılar. eğer başlarsam sözleşme yapılacak o zaman ayrılma şansım da yok bakalım :26:
hee okadar özlediysen sorun yok bebüksanki aileme danışmadan hiçbir karar almıyormuşum gibi davrandım kuzum yaa kabul etmicem sanırım canım :26:
günahımıza onları da alet ediyoruz canım yaabazen ablamdan izin alırım, o da der ki sen zaten yapcan da ortak arıyon kendine kaynanan pek iyi, pek hoş yavrum kıymetini bil hee
sağ ol canım, kabul etmicem diye sanmaktayım hala, senin şu iş görüşmelerinden bir farkı yok. bizim ilçedeki şubeden aradılar ben de sandım ki orası, sevindim uça kaça gittim görüşmeye; ama başka bi ilçedeymiş üzüldüm
sağ ol tatlışımbenim için de değişiklik oldu
sağ ol bebeğim
gözünüz aydın niloş, Allah analı babalı büyütsün, ismi de pek güzelmişgörüşememeniz kötü; ama onun rahat edeceğini bilmen güzel canım
ve aleyküm selaaaaammm ebruş'um
başınız sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin
İnşallah duaların kabul olur kuzum, dualarım seninlee.. Eminim ki Zafer'de o savaşa girecek, şuan seni ne kadar üzdüğünün farkında değil ve seni geri kazanmak gönlünü almak için yapacak birşeyler. İnşallah aklı başına gelir bebeğim..
İlgisizlik insanın yiyip bitiren zaten ama sen kendini yiyip bitirme kuzum, Rabbim dualarını kabul eder hayırylısıyla da herşey yoluna girer.
Erkek ne zaman kadını idare etmiştir ki? Ben bunu hiç duymadım.Senin sevgine karşılık en üstün sevgiyi hakediyosun kuzum. Öyle düşünme.. Çok konuştum da ne demek? Konuşacaksın ki rahatlayacaksın..
Çok seviliyorsun unutma bunu e mi ?
7'lerden gidiyoruz yavrum
Günaydın kızlarrr
Sağol Esinim benm çok sağoll..sen de seviliyosun bacım
Zafer napacak ne edecek bilmiyorum biraz konuştuk ama öyle çok da hatasını anlamış gibi degildi sadece biraz daha sinirlendirdim sakinleşince konuşalım bebeğim falan dedi, ama ben bu konuşma ertelemelerınden bıkmışım zaten gerildim iyice sakin falan olamıyorum..bi sey demedim ama naparsa yapsın su an..
Erkek, nerdeee idare edecek kadını..yok öyle bir şey haklısın ama bize d ebu kadar yük adalet mi yahuu
İlgisizlik yiyip bitiriyor evet ama işin en acısı anlam verememek, ynai her seyden haber etmek haber almak cok hosuna gidiyo normalde ama bi aramız kötü olunca hiç bi şeyi mi merak etmiyo..cidden kafasızlar başka bir şey degil, o zman da her şeyi laf olsun diye yapıyoruz gibi geliyo.. o öyle geliyo bu böyle geliyo kafam iyice karıştı gitti zaten.. Allah sonumuzu hayır etsin yavrum napalım, kaderde ne varsa yaşıycaz
Tertibimm günaydınn geldimi askerinn?
Ebruşşşşş Şafak 05 Amasyaa
Ebruuşşşş yavruummNe biksi ne keleş şafak sadece 5 !!
Al askerini de ertesi gün de benimki gelsiiinn aaa
Bitmişş beee bitmişş, son 5 sonrası Allah kerim
Cannııımmmm beniiiiimmmm. Keşke ertelemek yerine adam akıllı bi konuşup halledeydiniz iyiydi ya.. Deme birşey bekleyelim ve görelim bakalım ne olacak :44: Erkeğin kadını idare ettiğini duysam dişimi kırcam
Tabi yavrum kaderde ne varsa onu yaşıyacağız, Rabbim alnımızın yazısına kimi yazdıysa elbet o kişi olur.
Merak edilmek normal zamanda gerçekten güzel ama tartışma pozisyonunda merak edilmemek kadar çrkin birşy yok
Kafanın karışlığını inşallah Zafer giderir de o güler yüzlü halin tekrar bize döner
Evett bebeğimm
ŞAFAK: 5 AMASYA..!
Hiloşumun Memleketi olan Amasya'ya Selam Yola Devamm..!
Yehuuu valla siz bulutuğunuzda ben de Amasy'da olcam çok manidar
Esintoşum sağol bebeğimm
Aynanda gelebilirler tatlım benimki 9'unda geliyor..
İnşallahhh esincimm kendi haline bıraktım kafasına göre yazıyo arada amann naparsa yapsın bananem yaa
bekleyip görcez başka çare yokk
Öyle tabi cicim kaderde ne varsa onu yaşıycaz hayırlısı olsun yani napalımm..
Aaaaaa aynı anda geliyorlar ikiside Cumaa geliyorlarr
İnşallah kuzum
O zaman napıyoruuzz hadii gül bakiiim hiloşşuummm
Aynen hiloşummm
Sizde bir gelişme var mı?
Aaaaaa aynı anda geliyorlar ikiside Cumaa geliyorlarr
İnşallah kuzum
O zaman napıyoruuzz hadii gül bakiiim hiloşşuummm
Aynen esintoşum büyük bir ihtimal aynanda geliyorlar ama ben arife gününden itibaren beklicem süpriz yapıp gelebilirmi acaba diye
Şuraya bak çocukla konuşmuyoruz glmesini bekliyorum
Aynen esintoşum büyük bir ihtimal aynanda geliyorlar ama ben arife gününden itibaren beklicem süpriz yapıp gelebilirmi acaba diye
Şuraya bak çocukla konuşmuyoruz glmesini bekliyorum
Gülecez tabi ki amannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?