Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ah ahhh Esincimm napsak bunları bilmem tabi ki de annen haklı hayirli degilse benden uzaga gitsin ama hayirlisi buysa da Allaha onun icin dua ediyorum ki eski haline donsun..değişsin...
Evet tatilde bolca dusunecegim ama ben kendi kendime dusunurken zaten Zafer hiç bir sey yapmamissa yapmiyorsa cidden dusunecek bir sey de yok demektir.. her seye benim mizacim bu denip de gecilmez kolayi bu bence istedikten sonra yapabilen adam her zaman yapabilir.. ustelik Zafer oyle Yakup gibi falan arada super mesajlar atmiyor ki ben neyse derim geçeyim. Ben uzun suredir onu idare ediyorum resmen ama kendime üzülüyorum. . Senin sevgine karsilik hakettigin sevgi bu kadarcik mi diye. :/ neyse cok konustm gene.. Allah kabil etsin oruclarimizi hayırlı iftarlar kizlar.

Bu arada safak mehtap ikilisi super olmus Esintosss :**

İnşallah duaların kabul olur kuzum, dualarım seninlee.. Eminim ki Zafer'de o savaşa girecek, şuan seni ne kadar üzdüğünün farkında değil ve seni geri kazanmak gönlünü almak için yapacak birşeyler. İnşallah aklı başına gelir bebeğim..
İlgisizlik insanın yiyip bitiren zaten ama sen kendini yiyip bitirme kuzum, Rabbim dualarını kabul eder hayırylısıyla da herşey yoluna girer.
Erkek ne zaman kadını idare etmiştir ki? Ben bunu hiç duymadım. Senin sevgine karşılık en üstün sevgiyi hakediyosun kuzum. Öyle düşünme.. Çok konuştum da ne demek? Konuşacaksın ki rahatlayacaksın..
Çok seviliyorsun unutma bunu e mi ?

7'lerden gidiyoruz yavrum

Çok saol tatlım inşallah herşey yolunda gider.Gerçkten iyi kayınvalidem o yönden şanslıyım canım Darısıda sizlere olsun kuzum böyle güzel duygular
inşallah ebrucum nazar değmesinDaha güzel mutluluklarda size olsun inşallah.
Biliyorum canım bilmezmiyim hiç

Sağol Esinim benm çok sağoll..sen de seviliyosun bacım

Zafer napacak ne edecek bilmiyorum biraz konuştuk ama öyle çok da hatasını anlamış gibi degildi sadece biraz daha sinirlendirdim sakinleşince konuşalım bebeğim falan dedi, ama ben bu konuşma ertelemelerınden bıkmışım zaten gerildim iyice sakin falan olamıyorum..bi sey demedim ama naparsa yapsın su an..

Erkek, nerdeee idare edecek kadını..yok öyle bir şey haklısın ama bize d ebu kadar yük adalet mi yahuu

İlgisizlik yiyip bitiriyor evet ama işin en acısı anlam verememek, ynai her seyden haber etmek haber almak cok hosuna gidiyo normalde ama bi aramız kötü olunca hiç bi şeyi mi merak etmiyo..cidden kafasızlar başka bir şey degil, o zman da her şeyi laf olsun diye yapıyoruz gibi geliyo.. o öyle geliyo bu böyle geliyo kafam iyice karıştı gitti zaten.. Allah sonumuzu hayır etsin yavrum napalım, kaderde ne varsa yaşıycaz

Cannııımmmm beniiiiimmmm. Keşke ertelemek yerine adam akıllı bi konuşup halledeydiniz iyiydi ya.. Deme birşey bekleyelim ve görelim bakalım ne olacak :44: Erkeğin kadını idare ettiğini duysam dişimi kırcam
Tabi yavrum kaderde ne varsa onu yaşıyacağız, Rabbim alnımızın yazısına kimi yazdıysa elbet o kişi olur.
Merak edilmek normal zamanda gerçekten güzel ama tartışma pozisyonunda merak edilmemek kadar çrkin birşy yok
Kafanın karışlığını inşallah Zafer giderir de o güler yüzlü halin tekrar bize döner

Tertibimm günaydınn geldimi askerinn?

Ebruuşşşş yavruumm
Ne biksi ne keleş şafak sadece 5 !!
Al askerini de ertesi gün de benimki gelsiiinn aaa
Bitmişş beee bitmişş, son 5 sonrası Allah kerim

İnşallahhh esincimm kendi haline bıraktım kafasına göre yazıyo arada amann naparsa yapsın bananem yaa
bekleyip görcez başka çare yokk
Öyle tabi cicim kaderde ne varsa onu yaşıycaz hayırlısı olsun yani napalımm..

Evett bebeğimm

ŞAFAK: 5 AMASYA..!

Hiloşumun Memleketi olan Amasya'ya Selam Yola Devamm..!

Yehuuu valla siz bulutuğunuzda ben de Amasy'da olcam çok manidar

Esintoşum sağol bebeğimm
Aynanda gelebilirler tatlım benimki 9'unda geliyor..

Aaaaaa aynı anda geliyorlar ikiside Cumaa geliyorlarr

İnşallah kuzum
O zaman napıyoruuzz hadii gül bakiiim hiloşşuummm

İnşallah kuzum

Aynen esintoşum büyük bir ihtimal aynanda geliyorlar ama ben arife gününden itibaren beklicem süpriz yapıp gelebilirmi acaba diye
Şuraya bak çocukla konuşmuyoruz glmesini bekliyorum

Aynen hiloşummm
Sizde bir gelişme var mı?

Yok sayılır canikom..akşam bira konultuk sadece ama o kadar pek konuşmuyoruz napmaya çalıştığını anlamıyorum inan ki.. kendi haline saldım..

İnşallah kuzum

Gülecez tabi ki amannnn

Aynen esintoşum büyük bir ihtimal aynanda geliyorlar ama ben arife gününden itibaren beklicem süpriz yapıp gelebilirmi acaba diye
Şuraya bak çocukla konuşmuyoruz glmesini bekliyorum

Bekle bakalım süpriiz yapaar
Hala aynı mısınız kuzum ? :44:

Gülecez tabi ki amannnn

O zaman biraz müzik dinleyelim, bu adamın bu müziğini ilk kez 6 yaşındaki yeğenim dinlerken duydum
Teyzemlerdeyiz içerde oturuyorum bangır bangır son ses çalıyo gittim bunu dinliyo kafasını sallıyo o an koptum ya
Çocuk psy hastası ya

[video=youtube;ASO_zypdnsQ]http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ&hd=1[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…