Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ha bir de tabi gece düşünelim falan diye konuştuk ne düşüncekse kendi de düşüncekmiş ben de senin de kafana takılan şeyler varsa tabi ki düşün dedim, benim kafama tek takılan beni hep suçlayıcı konuşuyosun benim başka problemim yok dedi, iyi dedim o zaman onu da düşünelim dedim, ayrıca whatsapp ı kapatacam deidm, bi sorun burdan yazışarak konuşulmaz dedim, küçük bi mesaj paketi alırsın istersen ya da isteyen arar dedim, bu şekilde hem de ben de düşünmeden yazıyorum bazen kırıcı oluyorum gerke yok deidm.. öyle yani.. hesap kesimde kapatıcam whatsappı bakalım ne kadr mesajlaşcaz araşcaz yani biraz tuhaf bi ilişki şu anda...

Yok sayılır canikom..akşam bira konultuk sadece ama o kadar pek konuşmuyoruz napmaya çalıştığını anlamıyorum inan ki.. kendi haline saldım..

Gülecez tabi ki amannnn
aanladım bebeğimde fazla kendi haline bırakma sonra Allah korusun bizim gibi olursunuz

Bekle bakalım süpriiz yapaar
Hala aynı mısınız kuzum ? :44:
Bakalım yavrum yapmasını istemediğimi biliyor ama yaparsa yine sinir etmiş olucak beni hali zatende takmam fazla
Evet bebişim 1 hafta oldu konuşmayalı

Bekleyecen kız tabi napacann mecburrr

Ne mecburiyetimiz varsa işte bizim salaklığımızz ahh bu kızlarr ahh

Hahaha alemsin..
adam orjinal ya komik hareketlere bak yaa

haklısın işte bizimki istege baglı mecburiyet ilginç yaratıklarız

Ya ne bileyim napayım ki kendi yapsın bir şey yapılacaksa..gittiği yerleri yazıyor gene bana, bn de tamam falan yazıyorum ödev yapıyorum yazdm falan öyle koyu muhabbetimz

Valla hiloşum zaten genelde bütün ilişkiler şu sosyal şeyler yüzünde çabuk yıpranıyor..
Valla ben eskiye özeniyorum ya eskiden aşklar böyle değilmiş yani ne bilim telefon falan olmasa daha mı iyi olurdu ne bu kadar ilgi beklerdik ne de bu kadar şüpheler falan dolaşırdı kafamızda. Hergün mıc mıc inssanı bir süre sıkar ya ooff bilmiyorum valla benimde kafam karışık en iyisi tek tabanca
Bence ikinizde düşünün ortak bir karar ave onu uygulayın o senden istediklerini sen ondan isediklerini söyle eğer ikinizde yapabiliceğinizi düşünyorsanız ona göre davranırsınız.. Artık olgun insanlarsınız evliliğe giden bir yoldasınız ciddi bir şekilde düşünüp karar vermeniz lazım.

Esincim hiç sorma ya bunun gangnam style şarkısını bizim 2 yaşındaki herif bana hergün gangnam style aç diyip duruyordu hareketlerinide yapıyordu biraz şimdi ki veletler felakett

1 hafta oldu mu yaa :44::44: Gelince yoluna girer inşallah kuzum yaa

Hahaha alemsin..
adam orjinal ya komik hareketlere bak yaa

hahahayattttt adam komikte yeğenimi görecektii o daha komikti

Haahaha yaratıkki ne yaratıkk
Hee iyi sende söylemişn naptını
Kız yapmayın öyle çok kötü şeyler onlar biz çok yaptık öyle sadece haber veriyorduk biyerlere giderken o kadarr
Allah arttırsın muhabbetinizi hiloşumm

Aynen öyle Ebruşum biraz düzen şart bu ilişkiye artık suyu çıkmadan iyice işte ben de kendi çapımda çözüm üretiyorum cidden de sorunlar yazışarak konuşulmuyo ama whatsapp varken de beyefendinin aramak aklına gelmiyor nedense..ha zorla da güzellik olmaz gönül ister isteyerek arasın benm söyliyceğim de o olcak zaten, içinden gelmiyosa zorlamayalım yani.. kimle muhabbet etmekten zevk alıyosan onlarla et benle ne işin var amann diyorum ya zorlamayla bi şeyin tadı olmuyr.. ha farkettirmek tabi ki başka söylersin dikkat eder ben de ederm ama zorla olmaz..

Hayırlısı olsun Ebruşum şu an takcak bir şey yok zamanla görcez

1 hafta oldu mu yaa :44::44: Gelince yoluna girer inşallah kuzum yaa

hahahayattttt adam komikte yeğenimi görecektii o daha komikti

hehhe tahmin edebiliyorum

Sağol ebruşum amin
Napiyim ki Ebruşş şu an içimden gelmiyor benm dee vallaa.. biz zaten bi oturup düzgünce mecbur konuşcaz yani tanışmaya gelcekleri için bayram ve tatil sonuna kadar süresi var yani..istediğini düşünsün o da ben de..

Ayyy bende eski aşklara çok özeniyorum harbiden yaa. Annem anlatıyor ''baban bizim balkonun önüne geçer top oynama bahanesiyle bizim balkona doğru bakardı tabi bi elide saçında sıvazlıyo habire falan..'' Dayımda yengeme hep kibrit kutusuyla mesaj yollarmış

Hiloşş ebruşş çok doğru dedi

Gangnam bitti, bu başladı işte kuzum yeni nesil çok acayp yaa bizimkiler nasıl olacak acep

Amaaa çok tatlı oluyorlaar yaa

işin garibi dn telde konuşurken ben biraz ağladım, olmuyo işte demekki falan dedim, bu sefer de tamam bebeğim bi sakin ol konuşcaz her seyi hayatım falan demeye başladı keşke bunları 2 gün önce deseydi arasaydı konuşsaydık bu geldiğimz nokta o kadar saçma geliyo ki anlatamam...
amann neyse yaaa kapattım mevzuyuuu kızlar yaa sohbetinize doyum olmaz ama ödev yapmaya kaçıyorum benn öptüm kocamann

oldu tatlım hatta daha uzunda cuma günü biletini aldığını söyledi sadece
Hayırlısı be gülüm

Yaa varya şöyle kocaman bi kürekle yada dozerle ezesim var şunları
Hayırlısı be gülüm diyen ağzını öpeeeğğğrrriiimm

Sen ödevini yap hiloşum, kafandakilere bi süre ara verirsin hemm.. Öptüümm çoook

Öyle taibis bebeğim şimde kafana takıpda dahada olmaa içinden ne geliyorsa öyle davran herşey yoluna giricekk
Hadi sana iyi çalışmalar yavruşum çabuk bitir kız yaz yaz bitiremedin bi

inşallah en kısa sürede düzelir aranız canım... ailene bunları yansıtırsan sonra barıştığınızda onlarda zafer'e karşı önyargı oluşacak, sonra bu durumu düzeltmeye çalışacaksın. bu yüzden sabretmek zorundasın canım ben mehmet'le kavga ettiğimde, ayrılma kararı aldığımda hep kendi içimde yaşadım, evdekilere bir şey yansıtmamaya çalıştım. sizinki daha ciddi bir durum bu yüzden daha çok dikkat etmen gerekecek :26:

sonraki iletilerini okudum. o da düşünüp sorgulamaya başlamış zaten, düzeltmek için de bir şeyler yapacaktır, sen sakin kalmaya devam et bir daha da sakın ağlama

Tabii özlüycem kuzumm Sende tabi özleyeceennn benii aaaa
Aile önemli ya, iyi karar aldın aslında kuzum. Son karar olumsuz yani şimdik öyle mi :44:

ben de seni kucak dolusu özledim ki ramazan bitsin de eski sohbetlerimize dönelim evet canım olumsuz, beklicem şimdilik. hiç olmadı devlet okullarında ücretli öğretmenlik yaparım okullar açılınca

İnşallah Ebruşumm..
Ay bitmiyor napim sıkılıyorum da ama mecburum ah ahh..ama akşam çıkcam dışarı bananem çok sıkıldım

Amin kız Allah sana sarı bebe versn hehe

Oyy sağol Nilücümm hallolur sanırım sakince durmaya çalışıyoruz bakalım.. sabredicem başka çare yok hiç bir şey bir çırpıda oluşmadı biir çırpıda karalanması da mümkün değil, umarım biraz daha iyi huylu olma yolunda ilerler ne diyimm..

Sen nasılsın canımm aramadın demi o dediğin yeri, çok mantıklı değilmiş sanırm hakkında hayırlısı olsunn

Bende çok kıskanıyorum beee
Bizimkiler odun geldi odun giderr hatun
Ebruu benim yakup değil dedin yaa koptum allah seni ne etmesiin
Kardeşliik aşkı var burdaa hııhh
Öperiim sanane İbo'yaa neeee
Bende kızda sarıya oğlanda esmere hastayım
Amiin kuzum hayırlısıyla Rabbim bizimde gönlümüze göre verir inşallah

ben de seni kucak dolusu özledim ki ramazan bitsin de eski sohbetlerimize dönelim evet canım olumsuz, beklicem şimdilik. hiç olmadı devlet okullarında ücretli öğretmenlik yaparım okullar açılınca

Aynen ramazan bitsin eski sohbete dönelim
Demmek ki hayırlısı buymuş kuzu Okullar açılsın da başlaa hocalığaa
(Hoca camidee pardon öğretmenim)

Bu mubarek gunde RABB'ime el açıp dedim ki,
" Ne olur ALLAH'ım , onsuzluk imtihanım olmasın . . . "

Son 15 ♡

Yarenler kadir geceniz mubarek olsun
Rabbim dualarinizi kabul etsin

Hepinize iyi kandiller dilerim ...Allah bu mübarek Kadir gecesinde dualarınızı kabul etsin...

Topiğimizin fıstık kızları bu güzel günde gecede Rabbim ettiğinz bütün duaları kıldığınız namazları tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşallah..Ne dilerseniz hepsi sizin olsun hepinize hayırlı kandiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…