Oyy sağol Nilücümm hallolur sanırım sakince durmaya çalışıyoruz bakalım.. sabredicem başka çare yok hiç bir şey bir çırpıda oluşmadı biir çırpıda karalanması da mümkün değil, umarım biraz daha iyi huylu olma yolunda ilerler ne diyimm..
Sen nasılsın canımm aramadın demi o dediğin yeri, çok mantıklı değilmiş sanırm hakkında hayırlısı olsunn
[
Aynen ramazan bitsin eski sohbete dönelim
Demmek ki hayırlısı buymuş kuzuOkullar açılsın da başlaa hocalığaa
(Hoca camidee pardon öğretmenim)
hee senin gezmelerin bi bitsin desağ ol tatlım ya inşallah hehe evet örtmen kııııız mehtaba az kaldı, aranızı düzelttiniz mi :44:
Hepinize iyi kandiller dilerim ...Allah bu mübarek Kadir gecesinde dualarınızı kabul etsin...
Topiğimizin fıstık kızları bu güzel günde gecede Rabbim ettiğinz bütün duaları kıldığınız namazları tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşallah..Ne dilerseniz hepsi sizin olsun hepinize hayırlı kandiller..
Hayırlı kandiller bayanlarRabbim bu mübarek gece de dualarımızı kabul eylesin
inşallah canım, kolay değil tabii, ne emekler veriliyoraradım bugün, kabul etmeyeceğimi söyledim, beklemedeyim hala
hee senin gezmelerin bi bitsin desağ ol tatlım ya inşallah hehe evet örtmen kııııız mehtaba az kaldı, aranızı düzelttiniz mi :44:
Ablacımmm yaa maşş sizee maşş mutlu günler sizibeklerr darısı hepimiize :)
ayyy gozun aydın gezın gezın eve gırmeyınnnn :):) ozlem gıderın bol bolllll
cnmmm tekrar gözün aydın çok sevindim, maşallah size
Canımmm yaa çok sevindim, kavuştunuz demek nihayetBu son ayrılığınız olsun, Rabbim bir daha ayrılık yaşatmasın size
Tadını çıkar şimdi, zamanla inanmaya başlarsınArada tutup tutup yüzüne bakarsın sarılır öpersin, sanki kaçacakmış gibi elini 1 dk bırakmazsın fln öyle böyle günler geçer ve inanırsın artık gitmeyeceğine
Ay çok sevindim harika yaa aksi haber beklemiyrduk zatenn..mutluluğunz daim olsun ablacımm
Hesnoşşş,,çok güzel hareketler bunlarNe güzelllll hep böyle mutlu olsunnn
Anammm kıyamam sizee ablammmmBirliktee güzel güzell vakitt geçirin iştee Allahım apız tadınızı bozmasınnn bu mutluluğunuzz daimm olsunn
Teşekkür ederim kızçelerim beniiiiiim
Allah sizlere de güzel anlar nasip etsin inşallah.... Kadir gecesi gönlünüzden geçen her dua kabul olsun...
Ben kavuştum sevdiceğime, eşime... Sizler de tez zamanda askerlerinize sağ salim kavuşun ve hayırlı haberlerinizi yazın buraya...
Günlerdir eşimle vakit geçiriyoruz bir de banka işlerimiz vardı, onları hallettik, inşallah pazartesi ya da salı gidiyoruz Antalya' ya dönüşte buralarda daha sık olacağım bilginize...
Seviyorum sizleri yaa öptüm kocaman
Kılzar evimizi de tuttuk sonunda
resimleri de birasdan yukleyeceğim ama iyi görüntüleyemeyenler olur diye linkini de paylaşayım dedim
[video]http://www.garantiemlakmaltepe.com/index2.php?sayfa=emlak_detay&emlak_id=2323072[/video]
Eki Görüntüle 771598 Eki Görüntüle 771599 Eki Görüntüle 771599 Eki Görüntüle 771600 Eki Görüntüle 771601 Eki Görüntüle 771602 Eki Görüntüle 771603 Eki Görüntüle 771604 Eki Görüntüle 771605 Eki Görüntüle 771606 Eki Görüntüle 771607 Eki Görüntüle 771608 Eki Görüntüle 771609 Eki Görüntüle 771610 Eki Görüntüle 771611 Eki Görüntüle 771612 Eki Görüntüle 771613
Bitsiin evet sıkıldım çünküü ama bayramdan sonrada Ordu'ya gidiyoruuz arkadaşş puuff
Aramız iyi çok şüküüür kuzum, nilüüü 93/1 topiğe gel(birşey anlattım oku, ordan konuşalm hemen ikisinde gel git olmuyo )
Allah sizlere de güzel anlar nasip etsin inşallah.... Kadir gecesi gönlünüzden geçen her dua kabul olsun...
Ben kavuştum sevdiceğime, eşime... Sizler de tez zamanda askerlerinize sağ salim kavuşun ve hayırlı haberlerinizi yazın buraya...
Günlerdir eşimle vakit geçiriyoruz bir de banka işlerimiz vardı, onları hallettik, inşallah pazartesi ya da salı gidiyoruz Antalya' ya dönüşte buralarda daha sık olacağım bilginize...
Kılzar evimizi de tuttuk sonunda
resimleri de birasdan yukleyeceğim ama iyi görüntüleyemeyenler olur diye linkini de paylaşayım dedim
[video]http://www.garantiemlakmaltepe.com/index2.php?sayfa=emlak_detay&emlak_id=2323072[/video]
Eki Görüntüle 771598 Eki Görüntüle 771599 Eki Görüntüle 771599 Eki Görüntüle 771600 Eki Görüntüle 771601 Eki Görüntüle 771602 Eki Görüntüle 771603 Eki Görüntüle 771604 Eki Görüntüle 771605 Eki Görüntüle 771606 Eki Görüntüle 771607 Eki Görüntüle 771608 Eki Görüntüle 771609 Eki Görüntüle 771610 Eki Görüntüle 771611 Eki Görüntüle 771612 Eki Görüntüle 771613
ne güzel işte canım ya, havan değişiryakup ordayken mi gideceksiniz :44:
çok sevindim canım aranızın iyi olmasınaama iletini yeni gördüm yaa, çıkmak zorunda kaldım dün :26: şimdi okuyorum hemencecik...
Sıkılma kız sıkılmaa iyi bir şekilde yap ödevinii
İnşallah Ebruşumm..
Ay bitmiyor napim sıkılıyorum da ama mecburum ah ahh..ama akşam çıkcam dışarı bananem çok sıkıldım
Amin kız Allah sana sarı bebe versn hehe
Bende çok kıskanıyorum beee
Bizimkiler odun geldi odun giderr hatun
Ebruu benim yakup değil dedin yaa koptum allah seni ne etmesiin
Kardeşliik aşkı var burdaa hııhh
Öperiim sanane İbo'yaa neeee
Bende kızda sarıya oğlanda esmere hastayım
Amiin kuzum hayırlısıyla Rabbim bizimde gönlümüze göre verir inşallah
Heaa kardeşlik aşkıı yavrumm
Aynen iiboya ne ya sen öp benii bebeğimm
Hahaha yok yok benim için ikiside sarıı olabilirrr hatta bebekken sarıı büyüdüklerinde kumral olsunlar daha havalı olurr ama gözler renkli olsun hacı yaa
Aminn yavruşum aminn inşallahh Allah gönlümüze göre verirr
Ayy ablamm yerim ben siziiiiii
Allahım güzell bir tatil geçirmenizii nasipp eylerr inşalhh
Tatilden sonra hemencik bekliyoruz seni buraya özlettin kendinii
Seviorum seni ablamm
Tuğbişim evin çok güzel tatlım Allahım mutlu mesut yaşmanızı nasip eyler inşallah
Heaa kardeşlik aşkıı yavrumm
Aynen iiboya ne ya sen öp benii bebeğimm
Hahaha yok yok benim için ikiside sarıı olabilirrr hatta bebekken sarıı büyüdüklerinde kumral olsunlar daha havalı olurr ama gözler renkli olsun hacı yaa
Aminn yavruşum aminn inşallahh Allah gönlümüze göre verirr
[/B]
Bekliyoruz seni Hesna ablaaa..ne güzel valla tadını çıkarın dibine kadar ohhh
biz de seni seviyoruz hesno'ş, tatilini yap gel hemen
Ayy ablamm yerim ben siziiiiii
Allahım güzell bir tatil geçirmenizii nasipp eylerr inşalhh
Tatilden sonra hemencik bekliyoruz seni buraya özlettin kendinii
Seviorum seni ablamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?