Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı kandiller bayanlar Rabbim bu mübarek gece de dualarımızı kabul eylesin

Son düzenleme:

inşallah canım, kolay değil tabii, ne emekler veriliyor aradım bugün, kabul etmeyeceğimi söyledim, beklemedeyim hala

[

Aynen ramazan bitsin eski sohbete dönelim
Demmek ki hayırlısı buymuş kuzu Okullar açılsın da başlaa hocalığaa
(Hoca camidee pardon öğretmenim)

hee senin gezmelerin bi bitsin de sağ ol tatlım ya inşallah hehe evet örtmen kııııız mehtaba az kaldı, aranızı düzelttiniz mi :44:

hee senin gezmelerin bi bitsin de sağ ol tatlım ya inşallah hehe evet örtmen kııııız mehtaba az kaldı, aranızı düzelttiniz mi :44:

Bitsiin evet sıkıldım çünküü ama bayramdan sonrada Ordu'ya gidiyoruuz arkadaşş puuff
Aramız iyi çok şüküüür kuzum, nilüüü 93/1 topiğe gel (birşey anlattım oku, ordan konuşalm hemen ikisinde gel git olmuyo)

Hepinize iyi kandiller dilerim ...Allah bu mübarek Kadir gecesinde dualarınızı kabul etsin...

Hayırlı kandiller bayanlar Rabbim bu mübarek gece de dualarımızı kabul eylesin

Hepimizi Allah bu güzel gecede güzel dualarımız kabul etsin canlarım Kadir gecemiz mübarek olsun, içimiz huzurla dolsun inşallahh..

Ablacımmm yaa maşş sizee maşş mutlu günler sizibeklerr darısı hepimiize :)

ayyy gozun aydın gezın gezın eve gırmeyınnnn :):) ozlem gıderın bol bolllll

cnmmm tekrar gözün aydın çok sevindim, maşallah size

Ay çok sevindim harika yaa aksi haber beklemiyrduk zatenn..mutluluğunz daim olsun ablacımm

Hesnoşşş,,çok güzel hareketler bunlar Ne güzelllll hep böyle mutlu olsunnn

Anammm kıyamam sizee ablammmm Birliktee güzel güzell vakitt geçirin iştee Allahım apız tadınızı bozmasınnn bu mutluluğunuzz daimm olsunn

Teşekkür ederim kızçelerim beniiiiiim

Allah sizlere de güzel anlar nasip etsin inşallah.... Kadir gecesi gönlünüzden geçen her dua kabul olsun...

Ben kavuştum sevdiceğime, eşime... Sizler de tez zamanda askerlerinize sağ salim kavuşun ve hayırlı haberlerinizi yazın buraya...

Günlerdir eşimle vakit geçiriyoruz bir de banka işlerimiz vardı, onları hallettik, inşallah pazartesi ya da salı gidiyoruz Antalya' ya dönüşte buralarda daha sık olacağım bilginize...

Seviyorum sizleri yaa öptüm kocaman

kızlar bu gece yatmadan önce sizinle güzel bir haberi daha paylaşmak istedim. Bu saate kadar vakit bulamamıştım. Ama gördüm ki burda ortalık karışmış ve çok üzüldüm... Tam detayları okuyamadım ama insanlar neden özlemlerini hislerini paylaşmaktan çekinsin anlayamadım. Çünkü burada hiç öyle bir dışlama, ters konuşma vs... olmadı. Olsaydı en başından beri bana da yapılırdı. Ben de dönemlerimden olan arkadaşlarım arasında askeriyle en çok görüşenlerden briiyim, bende her defasında özlemlerimi de konuştum, görüşmelerimi de konuştum, hatta çoğu kişinin imreneceği bir ilişkimi burada paylaştım... Her insanın içinde o an tabiki bir cızlama olur ama bu tavırlı konuşmayla devam etmez. Neyse lafı daha fazla uzatmıcam, böyle olması beni çok üzdü, inşallah yanlış anlaşılan arkadaşlar bir an önce barışıp beraber bu yolda devam ederler

Kılzar evimizi de tuttuk sonunda

resimleri de birasdan yukleyeceğim ama iyi görüntüleyemeyenler olur diye linkini de paylaşayım dedim

[video]http://www.garantiemlakmaltepe.com/index2.php?sayfa=emlak_detay&emlak_id=2323072[/video]

Bekliyoruz seni Hesna ablaaa..ne güzel valla tadını çıkarın dibine kadar ohhh

Güle güle oturun Tubikkk çok sevindim valla Allah aşkla huzurla doldursun evinizi inşallahh..şükür bu işi de halletmişsinizzz

Son düzenleme:

ne güzel işte canım ya, havan değişir yakup ordayken mi gideceksiniz :44:

çok sevindim canım aranızın iyi olmasına ama iletini yeni gördüm yaa, çıkmak zorunda kaldım dün :26: şimdi okuyorum hemencecik...

biz de seni seviyoruz hesno'ş, tatilini yap gel hemen

tubik'im gözün aydın canım, ev çok güzel ve geniş görünüyor. balkonuna ve banyosuna bayıldım lakin renkler ve dolaplar... tabii bunlar kiralık bir evde dikkat edilecek en son şeyler Rabb'im kendi evinizi aldığınız, içini zevkine göre dekore ettiğin günleri de göstersin inşallah

cok güsel cnm huzurla oturun inşallah geniş geniş ohh kirası biraz fazla deil mi cnm gerçi ist.da kiralar nasıl blmiyom ama çok geldi

Selam bayanlaarrr. Tuğba'nın listenee yazılmak isteyeen ??

Tuğbiiiikkk !! Güle güle oturun kuzum Aşklaaa kalıın

Yakup Ankara'ya geri dönecek bi 5-10 gün sonra biz de Ordu'ya gideceğiz yavrum
Tamamm kuzucum hiç sorun değil rekor kırıyoruz 6 gündür tartışmıyoruzz maşallah deee

kızlar evim için yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim

begüş aslına bakarsan evin çok işi yok, bu resimdeki eşyalar da içinden çıkan kiracının resimleri.... İçindeki kiracı bayramda boşaltıyor evi.. Badana boyasını yeni yapmış, tertemiz aslında ama salonun ve giriş bölümünün boya rengini değiştireceğim, soğuk renkler kullanmışlar ve benim mobilyama da pek uymayacak, sadece 2 yerin rengini değiştirmem yeterli gelcek ama... Bu dairenin resimlerini ilk gördüğümde aşık oldum resmen, bu ev benim olmalı dedim İnş Allah ağız tadıyla oturmayı nasip edeer

İnşallah Ebruşumm..
Ay bitmiyor napim sıkılıyorum da ama mecburum ah ahh..ama akşam çıkcam dışarı bananem çok sıkıldım

Amin kız Allah sana sarı bebe versn hehe
Sıkılma kız sıkılmaa iyi bir şekilde yap ödevinii
Aminnnn bebeğiiimmmmmm inşallahhh öncee sağlık tabisii Allahım sağlıklı bir bebek nasip eylesin sonrada sarıı (o nasıl olucaksa artık )

Tabii yaaaaaa Muck muck muckkkkkkkkkkkk
(Hissettin mii öptüüm kıızz bacımı)
Gözleri renkli olanlara bitiyorum zatenn yakupun adaşı küçük yeğentoşum, mavişti küçük öküz büyüdü kahve oldu gözleri Teyzemde mavi oldu diye seviniyodu büyüdü ben küçük öküz diye seviyorum oda esinin küçük öküzü niye değişti gözlern diyordu
valla hee, eğer yakupa benzerse küçükken esmer büyüyünce kumral ela gözlü olur ama anasına benzerse küçükken sarı, büyüyünce esmer kahv. gözlü olur Bana benzerse çok cimcime olur bee
AMİİİİN AMİİİİNN KUZUM !

Kızlar askerime ara ara sürprizler yapıp bişeyler göndermek istiyorum,hem ona değişiklik olur...Böyle birşeyler yapanlar varmı tecrübeli arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim:)))))

Canım çok güzel eviniz Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Bekliyoruz seni Hesna ablaaa..ne güzel valla tadını çıkarın dibine kadar ohhh

biz de seni seviyoruz hesno'ş, tatilini yap gel hemen

Ayy ablamm yerim ben siziiiiii
Allahım güzell bir tatil geçirmenizii nasipp eylerr inşalhh
Tatilden sonra hemencik bekliyoruz seni buraya özlettin kendinii
Seviorum seni ablamm

Canlarım benim teşekkür ederim takılmıyorsunuz bakıyorum buralara pek... Bir sıkıntı olmuş anladığım kadarıyla ama çok da anlamadım neyse Bir ara detaylı okuyup kızacam size

5 AĞUSTOS 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...87 tugbaoguzhan...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...103 GRGR...

...106 kskada...

...107 gzmchngr...

....109 chidoshimedo....

...109 mayamaya11

...109 BerlD...

...109 kmleomer...

...109 nazarboncugu05...

... 117 ED2006...

...140 Mervens...

... 193 destinyeda...

...198 xxIpekxx...

...199 depresiffpolyanna...

ŞAFAKLARIN YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

...200 nesilll...

...202 qizem7...

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...268 zeynepesin...

...268 Margarikotin...

...272 pekmez_akilli...

...272 ilithya...

...272 SelenYusuf...

...265 begushh...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...323 busra00...

...363 ezgisaygin...

...367 seros08...

...367 mutluluk_06...

HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ

...408 traublee...

...409 elmaSekeri23 ..

..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..

Şafağında yanlışlık olanlar ve şafak çizelgesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler..

Şafak Panosunu, Devredilecek Eleman Aranıyor Bilginize..

Son düzenleme:
5 AĞUSTOS TESKERECİ DEVRE

TESKERECİ GÜZELLERİMİZ

...eflatun06 = 03 AFYON' a selam yola devam ...

...esraa42 = 13 BİTLİS' e selam yola devam ...

...BerrakSudakiKirmiziBalik = 15 BURDUR' a selam yola devam ...

...nesliiiiiiiiii = 16 BURSA' ya selam yola devam ...

...Brrk = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam ...

...OZGEGURUR = 17 DİYARBAKIR' a selam yola devam ..

...dilara1331 = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam ..

...Kayra95 = 19 ÇORUM' a selam yola devam ...

...svsaskim = 24 ERZİNCAN'a selam yola devam...

..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..

Şafağında yanlışlık olanlar ve şafak çizelgesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…