Hissetmemmii bacımm hemencik hissettimm
Tabii yaaaaaaMuck muck muckkkkkkkkkkkk
(Hissettin mii öptüüm kıızz bacımı)
Gözleri renkli olanlara bitiyorum zatenn yakupun adaşı küçük yeğentoşum, mavişti küçük öküz büyüdü kahve oldu gözleriTeyzemde mavi oldu diye seviniyodu büyüdü ben küçük öküz diye seviyorum oda esinin küçük öküzü niye değişti gözlern diyordu
valla hee, eğer yakupa benzerse küçükken esmer büyüyünce kumral ela gözlü olur ama anasına benzerse küçükken sarı, büyüyünce esmer kahv. gözlü olurBana benzerse çok cimcime olur bee
AMİİİİN AMİİİİNN KUZUM !
5 AĞUSTOS TESKERECİ DEVRE
TESKERECİ GÜZELLERİMİZ
...eflatun06 = 03 AFYON' a selam yola devam ...
Şafağında yanlışlık olanlar ve şafak çizelgesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler..
EBRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]
Pek sanmıyorummm hayırlısıı baaalımm
Niloş msjını okudumda iyiyim cnm askerimde iyi işte mehtap var inşallah güzel geçer ...seninde askerin iyiymiş şükürler olsun ...
Günaydın kızlarrr
Ha bir de tabi gece düşünelim falan diye konuştuk ne düşüncekse kendi de düşüncekmiş ben de senin de kafana takılan şeyler varsa tabi ki düşün dedim, benim kafama tek takılan beni hep suçlayıcı konuşuyosun benim başka problemim yok dedi, iyi dedim o zaman onu da düşünelim dedim, ayrıca whatsapp ı kapatacam deidm, bi sorun burdan yazışarak konuşulmaz dedim, küçük bi mesaj paketi alırsın istersen ya da isteyen arar dedim, bu şekilde hem de ben de düşünmeden yazıyorum bazen kırıcı oluyorum gerke yok deidm.. öyle yani.. hesap kesimde kapatıcam whatsappı bakalım ne kadr mesajlaşcaz araşcaz yani biraz tuhaf bi ilişki şu anda...
Eki Görüntüle 771598 Eki Görüntüle 771599 Eki Görüntüle 771599 Eki Görüntüle 771600 Eki Görüntüle 771601 Eki Görüntüle 771602 Eki Görüntüle 771603 Eki Görüntüle 771604 Eki Görüntüle 771605 Eki Görüntüle 771606 Eki Görüntüle 771607 Eki Görüntüle 771608 Eki Görüntüle 771609 Eki Görüntüle 771610 Eki Görüntüle 771611 Eki Görüntüle 771612 Eki Görüntüle 771613
Teşekkür ederim kızçelerim beniiiiiim
Allah sizlere de güzel anlar nasip etsin inşallah.... Kadir gecesi gönlünüzden geçen her dua kabul olsun...
Ben kavuştum sevdiceğime, eşime... Sizler de tez zamanda askerlerinize sağ salim kavuşun ve hayırlı haberlerinizi yazın buraya...
Günlerdir eşimle vakit geçiriyoruz bir de banka işlerimiz vardı, onları hallettik, inşallah pazartesi ya da salı gidiyoruz Antalya' ya dönüşte buralarda daha sık olacağım bilginize...
Seviyorum sizleri yaa öptüm kocaman
5 AĞUSTOS 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...87 tugbaoguzhan...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...103 GRGR...
...106 kskada...
...107 gzmchngr...
....109 chidoshimedo....
...109 mayamaya11
...109 BerlD...
...109 kmleomer...
...109 nazarboncugu05...
... 117 ED2006...
...140 Mervens...
... 193 destinyeda...
...198 xxIpekxx...
...199 depresiffpolyanna...
ŞAFAKLARIN YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
...200 nesilll...
...202 qizem7...
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...268 zeynepesin...
...268 Margarikotin...
...272 pekmez_akilli...
...272 ilithya...
...272 SelenYusuf...
...265 begushh...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...323 busra00...
...363 ezgisaygin...
...367 seros08...
...367 mutluluk_06...
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ
...408 traublee...
...409 elmaSekeri23 ..
..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..
Şafağında yanlışlık olanlar ve şafak çizelgesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler..
Şafak Panosunu, Devredilecek Eleman Aranıyor Bilginize..
5 AĞUSTOS TESKERECİ DEVRE
TESKERECİ GÜZELLERİMİZ
...eflatun06 = 03 AFYON' a selam yola devam ...
...esraa42 = 13 BİTLİS' e selam yola devam ...
...BerrakSudakiKirmiziBalik = 15 BURDUR' a selam yola devam ...
...nesliiiiiiiiii = 16 BURSA' ya selam yola devam ...
...Brrk = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam ...
...OZGEGURUR = 17 DİYARBAKIR' a selam yola devam ..
...dilara1331 = 18 ÇANKIRI' ya selam yola devam ..
...Kayra95 = 19 ÇORUM' a selam yola devam ...
...svsaskim = 24 ERZİNCAN'a selam yola devam...
..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..
Ebrusss Hesna abla ne guzel paylasmis geleneksel sarkimiziii :)) cok az kaldi canimmmmm...
Nilaycm benm icin guzel bitecek bi sey kalmadi sadece bitti. O kadar konusmak istedigimi bilmesine ragmen her aksan beni sadece iki uc dk aramaya devam etti. En sonunda dayanamadim butun ipler koptu. Degersiz hissettigim bi ilsiki yasayamam ben su an daha iyiyim inan ki. Yapabilecegim hic bi sey kalmadigina oyle eminim ki artik cunku.. bu umursuzlugu sallamazligi haketmedm ben ne yazikki 11 ay bunun icn beklemedim ama kismet degilmis..
Ebrusss Hesna abla ne guzel paylasmis geleneksel sarkimiziii :)) cok az kaldi canimmmmm...
Nilaycm benm icin guzel bitecek bi sey kalmadi sadece bitti. O kadar konusmak istedigimi bilmesine ragmen her aksan beni sadece iki uc dk aramaya devam etti. En sonunda dayanamadim butun ipler koptu. Degersiz hissettigim bi ilsiki yasayamam ben su an daha iyiyim inan ki. Yapabilecegim hic bi sey kalmadigina oyle eminim ki artik cunku.. bu umursuzlugu sallamazligi haketmedm ben ne yazikki 11 ay bunun icn beklemedim ama kismet degilmis..
Evet tatlımm dönüyor sonun inşallah onun içinde benim içinde hayılısı olurrGeri sayım başladııııı
Şafak :3 Yatçazz kalkçazzz, yatçazz kalkçazzz hoppp İbo yanındaaa
Çıldırınnn çıldırınnn Ebruş için çıldırınnn
Yawrum karar senin tabiki ama okadar emeğin var, belki aradan biraz zaman geçse zaferde anlar hatasını düzelir herşey olmazmıı?? Ailenin haberi varmı peki yawrucum, sen nasılsın en önemlisi bu tabiki ama üzüldüm gerçekten...
Ve şu saatten sonra köşene çekilip suskunları oynaman gerek..
Evet tatlımm dönüyor sonun inşallah onun içinde benim içinde hayılısı olurr
Hiloşumm nasıl yanee nolduu bitirdinmi tamamenn ailenin haberi varmıı
Kızlarrrr, sevgilime ufak bir paket hazırladım bugün kargoya vericem, bayramda evci iznine ablasına çıkıcak kısmet olursa. bende paketi ablasının evine göndericem bugün, yarın teslim olurmuş. benimki gelincede vercekler ona. İçine beğendiği bir tsihrt vardı onu aldım, mektup yazdım, sevdiği badem şekeri, çikolata, çekirdek falan ne varsa aldım doldurdumBirde benim çok sevdiğim fularım vardı onuda koydum, benden bir parça yanında dursun diye. Sizce güzel olurmu beğenirmi ne dersiniz
Ben de cok uzgunum ve evet artk ben bir suskunum zaten..
Annemin haberi var..aglamalari sahit oldu kac kez zaten annesini aramasini ve simdilik olmuycani soyledim..bu gidisle hic olmucak ha hatasini anlayip deli bi degisim gecirmesigerek tabi ki o lanet umudu tasiyorum icimde ama guvenmiyorum.. annem erteledik diye konusacak annesi zaten beni anlar arar konusurum.. ooğlunu benden iyi taniyan ve boyle davraniyosan kiza ben olsam cekmem diyen bi kadin.. hakiimda hayirlisi kizlar. Iyiyim cok sukur. Sagolun.
Valla ben cok begenirdm :)) cok iyi yapmissin tatlimm..coj guzel bir fikirr)
Hakkında hayırlısı gerçekten yawrucum, biticeksede yol yakınken bitmesi en iyisi, ama benimde hala umudum var inşallah düzelir diyorum tabi hayırlısıysa güzelim...
Sağol Hiloşumm yaa, bi yandan tereddüt ettim daha erkenmi falan diye ama, bayram ya sonuçta dedim bayram şekeride gönderiyimiçine ufak ufak notlarda yazdım inşallah beğenir bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?