Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
EBRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]

Hissetmemmii bacımm hemencik hissettimm Ahan da bende öpyüorum mucuk mucuk
Ayy ayyy anasına benzesin kızında cimcime olsun oğlunda yakupa benzesin
Bizimki bana benzemesin hacııı sarı değilim ben

EBRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]

Ayyy ablammm kıyamam ben sanaa yerim kızz seni gel burayaa
Evettt son 3 günnnnnn Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz Hoooppp Burdaa

Niloş msjını okudumda iyiyim cnm askerimde iyi işte mehtap var inşallah güzel geçer ...seninde askerin iyiymiş şükürler olsun ...

Sağol begüşüm sevindim seninde iyi olmana mehtaba az kaldı hadi bakalımm
Günaydın kızlarrr

canımm gözün aydın allahım ayırmasın birdaha inşallahh

şu bayramı atlatında herşey yoluna girer Hilalim eminim, birazcık kafanızı dinleyin iyi fikir yani... ama sonu güzel biter inşallah senin için sakın üzülme

Hesna ablacımm gel artık özledik senin güzel sohbetleriniii Antalya güzel geçer inşallah kocacığınla

Sen varyaa cansınn cannn süpersinn ablacımmm

Ebrusss Hesna abla ne guzel paylasmis geleneksel sarkimiziii :)) cok az kaldi canimmmmm...

Nilaycm benm icin guzel bitecek bi sey kalmadi sadece bitti. O kadar konusmak istedigimi bilmesine ragmen her aksan beni sadece iki uc dk aramaya devam etti. En sonunda dayanamadim butun ipler koptu. Degersiz hissettigim bi ilsiki yasayamam ben su an daha iyiyim inan ki. Yapabilecegim hic bi sey kalmadigina oyle eminim ki artik cunku.. bu umursuzlugu sallamazligi haketmedm ben ne yazikki 11 ay bunun icn beklemedim ama kismet degilmis..

Yawrum karar senin tabiki ama okadar emeğin var, belki aradan biraz zaman geçse zaferde anlar hatasını düzelir herşey olmazmıı?? Ailenin haberi varmı peki yawrucum, sen nasılsın en önemlisi bu tabiki ama üzüldüm gerçekten...

Ve şu saatten sonra köşene çekilip suskunları oynaman gerek..

Geri sayım başladııııı

Şafak :3 Yatçazz kalkçazzz, yatçazz kalkçazzz hoppp İbo yanındaaa

Çıldırınnn çıldırınnn Ebruş için çıldırınnn
Evet tatlımm dönüyor sonun inşallah onun içinde benim içinde hayılısı olurr

Hiloşumm nasıl yanee nolduu bitirdinmi tamamenn ailenin haberi varmıı

Ve şu saatten sonra köşene çekilip suskunları oynaman gerek..

Evet tatlımm dönüyor sonun inşallah onun içinde benim içinde hayılısı olurr

Hiloşumm nasıl yanee nolduu bitirdinmi tamamenn ailenin haberi varmıı

Ben de cok uzgunum ve evet artk ben bir suskunum zaten..
Annemin haberi var..aglamalari sahit oldu kac kez zaten annesini aramasini ve simdilik olmuycani soyledim..bu gidisle hic olmucak ha hatasini anlayip deli bi degisim gecirmesigerek tabi ki o lanet umudu tasiyorum icimde ama guvenmiyorum.. annem erteledik diye konusacak annesi zaten beni anlar arar konusurum.. ooğlunu benden iyi taniyan ve boyle davraniyosan kiza ben olsam cekmem diyen bi kadin.. hakiimda hayirlisi kizlar. Iyiyim cok sukur. Sagolun.

Kızlarrrr, sevgilime ufak bir paket hazırladım bugün kargoya vericem, bayramda evci iznine ablasına çıkıcak kısmet olursa. bende paketi ablasının evine göndericem bugün, yarın teslim olurmuş. benimki gelincede vercekler ona. İçine beğendiği bir tsihrt vardı onu aldım, mektup yazdım, sevdiği badem şekeri, çikolata, çekirdek falan ne varsa aldım doldurdum Birde benim çok sevdiğim fularım vardı onuda koydum, benden bir parça yanında dursun diye. Sizce güzel olurmu beğenirmi ne dersiniz

Valla ben cok begenirdm :)) cok iyi yapmissin tatlimm..coj guzel bir fikirr )

Hakkında hayırlısı gerçekten yawrucum, biticeksede yol yakınken bitmesi en iyisi, ama benimde hala umudum var inşallah düzelir diyorum tabi hayırlısıysa güzelim...

şimdilik öpüyorum hepinizi çıkmam gerek kendinize iyi bakınnnn

Hiloşumm sakın üzme kendini ve ben eminim herşey çok güzel olucak yawrum senin için

Ebrucum haydi bakalım çift bayram yapıcan sende inşallah güzelim

Hakkında hayırlısı gerçekten yawrucum, biticeksede yol yakınken bitmesi en iyisi, ama benimde hala umudum var inşallah düzelir diyorum tabi hayırlısıysa güzelim...

Pek umutlanmayalm bence :)) ama geri donusum yok bu sefer tepkim bile yok.. whatsappta sey yazip duruyor bana annen aramasn annemi ben soylerim diye tutustu bi seylere ailesi de ustune gelcek biliyo ve soylemicek eminim. Ama bizim tarafimizdan sorun oldugunu tabiki de bilcek annesi
..

Sabah hic bi sey olmadi gibi gunaydin yazdi yaa inanamadm o kadr emin ki kendinden..annem arayinca emin olirsn demistm ben de hoscakal dedm.Bir
daha da asla yazmicam

Sağol Hiloşumm yaa, bi yandan tereddüt ettim daha erkenmi falan diye ama, bayram ya sonuçta dedim bayram şekeride gönderiyim içine ufak ufak notlarda yazdım inşallah beğenir bakalım artık

Begenilmz mi canm benm yaaa..hem dedigin gibi bayram yani cok hos olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…