Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğim şaşırdım bu kadar uzamasına ve bu raddeye gelmesine..
Evet kendinden bencede çok emin. Bu kadarcık şeyden bişey olmaz düzeliriz gibisinden zannediyor. Ama sende bu sefer eminsin düzelmeden tekrar başlamamaya. Tabiki neler yaşadığını neler hissediğini senin kadar analayamayız ama senin için o kadar dolu ki biliyorum kaç aın sonunda mutlu olucağınız günleri beklerken daha 1 ay bile geçmeden ilgi alakya kesmesi koydu sana. Ve bu konuda çok haklısın bitanem.. Aileninde seni anlicağına eminim. İNşallah hakkında hayırlısı ıolur yavrum. Eğer doğru olan buysa inşallah bir daha hiç başlamazsın ve çabucak atlatırsın. Ama dooğru olan zaferse inşalah biran önce aranızdaki problem düzelir ve iyi olursunuzz canım benimm.. Lütfen ağlayıp kendini yıpratma güçlü dur ailen seni öyle görmesinn

Niloş çok güzel yapmışsın askeri çok sevinecek
Saol tatlum benim darısı başınıza inşallah

Amin canımm amin inşallah

yawrum sen elinden gelen herşeyi yaptın ilişkin için, o yüzden için rahat olsun ve gerçekten hayırlısıysa zaten er geç olucak ...

Yelkenleri suya hemen indirme bence Hiloş..
Sürünsün..
Resmen kazık atmak denir buna..

Kız gitsin bundan bir ay önce bi heyecanla annesine babasına ve abisine bi şekilde geleceklerini edeceklerii söylesin..
Yine heyecanla dört gözle bayramı bekleyip bayramdan sonraki buluşmayı beklesin ..
Hazırlık yapılsın edilsin..

Ama o gelip hiloşta bahane arasın dursun..

Erkek milleti değil mi hepsi aynı..

Bak beni dedi dersin hiloş, bir ay kadar ayrı kalır eğer kalabiliyorsa..
Bir ay kafasını dinler döner..

Ciddiyet korkutmuş olmalı..

Ama ben hiloşu güçlü görüyorum..
Bunun altında kalmaz..

Keisnlikle anlattığın gibi Ebruşum çok koydu bana, asker dönüşü için neler dşünüyordum ne hayallerle katlandım ben o berbaet döneme..karşılığı kesinlikle bu olmamalıydı..ama kesinlikle ben de öyle dua ediyorum, eğer hayırlısı o deilse burda kalsın yeter. Hayırlısı oysa da sürüncek ama elbet olur o zaman..Güçlüyüm şu an çok güçlüyüm canım benm, hiç bu kadar dik durmamıştım belki de...

Oyle Marga ah margaa..
Ne kadar kötüyüm aileme karşı şu an ama ne olursa olsn yanımda olcaklarını da biliyorum..

Ne korkuttu bilemem ama yaptığı bu haksızlık bu sfer görmezden gelinemez..
Çok güçlüyüm canım emin ol çok içim rahat

Ben her şeyi göze aldım, o neleri alabilcek görelim..

Hakkında hayırlısı be hiloşumm
Sanada bu yakışır zaten bebeğimm
Annen kesin bugün aricakmı?

Hilal baze sevgimiz mantığımıza çok ağır bi şekilde baskı uyguluyor..
Görmezden gelenen herşey , bi süre sonra karşımıza çıkıyor..
Hemde canımızı fazlasıyla acıtıyor..

Şuan sen yarı yolda bırakılmış gibi hissediyorsun kendini.
Verdiğin sözlerin arkasında duran tek bir kişi varsa bu ilişki de , oda sensin..

Onun bu yaptığını hiç bir zaman unutma..

Unutmak istesende unutamazsın çünkü bu korku hep gidecek sende..
Yarı yolda bırakır mı ? vs gibi düşünceler ve güvensizlikler yakanı bırakmayacak ben bunu görüyorum..

Ama sen hiç üzülme, içinde rahat zaten..
Biz senin yanındayız olabildiğimizce..

Hakkında hayırlısı be hiloşumm
Sanada bu yakışır zaten bebeğimm
Annen kesin bugün aricakmı?

Arıycak canım, arasın ki bilsinler ciddiyetimi, bitti bu ilişki artık ben de çocuk oyncağı değilim istediinde oynayabileceği..
Hayırlısı tabi ki Ebruşumm

Öyle Margaa..görmezden geldiklerimin hepsine askerde diye katlanmıştım ve dönnceki mutluluk için.. nasip değilmiş..

Unutamam ki istesem de, bunu asla unutamam..

Yanımdasınz biliyorum..ne kaar üzülüyorum asker bekleyip de ayrılanlar kervanına katıldığım içn ama elden bir şey gelmiyor..

Hiç bi kervana girmiyorsun..
Mevzuya asker beklemekle bakma..
Askerdeykende ayrı yerdeydi , şimdide ayrı..
Girdiği kalıp askerde oluşu..

Eğer bir şeyi görmezden gelmek gerekiyorsa, buda askerde olduklarıdır..

Sesimizi çıkaramadığımız o kadar çok mevzu oluyor ki..
Askerdeler diye içimizdekiler dökemiyoruz, öfkelenemiyoruz, kızamıyoruz..

Halbuki askerdeyim ben bahanesi her zaman özel durumlarda öne çıkar..
''ben askerdeyim,sen benim psikolojimi biliyor musun ben burda onca adamla onla bununla uğraşıyorum birde seninle mi uğraşacağım'' sözleri genelde haksız olduğu zamalarda ağızlarından çıkar..

Kurnazlıksa kurnazlık , çakallıksa çakallık..
Biraz olsun bende dahil olmak üzere şu kalbimize söz geçirebilsekte mantıklı bi şekilde bakabilsek..

Üzülme bebeğim hakkında hayırlısı buymuş demekki. Geç olsunda güç olmasın..
Biz üstümüze düşeni yaptık askerde bıraktı dedirtmedik..
Sen onun askerde kahrını çektinde o senin daha 1 ay da bile çekemedi..
Bende yakında o kervana katılacam bebeğimm artıkk beraber takılırz hayat bize güzel olurrr yaaa

Son düzenleme:

Tövbe Yarabbi..

Askerlikten geçtikten sonra mantığımı işletsem de işe yaramayacak, bundan sonrası sivil hayattaki umursuzluğu..hatırladıkça soğuyorum boşverrr...

Pek çok şeye katlandm ama o zman öyle olmalıymış şimdi böyle canımcım napabilirmm

Hey Allahhımm buluştuğumuz yere baakkk
Tek duam hakkımızda hayırlısı yavrum, kader...

Facei falan dondurmuş, foto değişiyo bilmemne normalde tepki vermeden duramazdm şu an umrum değil zerre kadar..

Sen öyle san..
Asıl şimdi mantığını çalıştırmak öyle bi işine yarayacak ki senin..
Mantıkla baktıkça o acı çekecek , sen değil..

Ben bu gibi olaylar duyduğumda kendim yaşıyormuşcasına inan çok öfkeleniyorum hilal..

Yok ben hani askerdeyken tek görmemeiz gereken askerlikleri falan dedin ya onlara dedm canm, yoksa şu an çok mantıklıyım ve acı çekmeye başladı bile biliyorum hiç yapmadığım yapamadığım kadar sakinim, umursamazlık neymiş görecek o..

Annen arayacak sanırım, bu hareket bile yıkacak onu..
Farkındasın demi..

Hiloş sende Ebruş sende ikinizde erkek arkadaşlarınız için fazlasını yaptınız bırakın onlar üzülsün sizin gibi güzel,güvenilir,soyu belli ailesi belli,çalışan,kendine güvenen,evliliğin ne olduğunu bilen kızları kaçırdıkları için ...

Sevgi çabuk bitmez ama bu şekilde de yürümez ,Hiloşum sanki dakka başı beni arasın sorsun mu dedi onu bile demedi koskoca 24 saat içinde insan sevdiğini aramalı yeri gelince romantikte olmalı yanii ,,bunların hepsi aynı ama arkadaşlarına gelince suratlar böyle biz konşmuosun dediğimizde uykum var işe gidicem vs diye suratlar böyle ee kimse kimseyi çekmek zorunda değil yani bugünlük iş değil bu hepimiz geleceğe yön vermek istiyoruz...

Rabbim kimseyi utandırmasın kaldı ki evli insanlar bile boşanıyoken sen ,ben ,o bu ilişki için gerekn fedakarlığı yaptık mı yaptık bu ilişki tek kişilik değil karşı tarafta aynı şeyi yapmalı ...

Umarım Hiloş eğer devam ederse bu ilişki yaptıklarından ders alıp seni daha fazla aynı şeylerle üzüp yıpratmaz ,eğer devam etmezse kalıp kırıklığı kalır zamanla küllenir vakti zamanı gelince zaten yeni kıpırtılar olur ...her şeyin hayırlısı olsun ...

Allah hepimizii iyiliklerle,kıymet bilenlerle karşılaştrsın ...

hayda bikaç gün gelmedim nolmuş burda ya hilalcim noldu böle a ne güsel tatil faln yaptınız askerden döndü bi engel kalmadı noldu böle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…