Bebeğim şaşırdım bu kadar uzamasına ve bu raddeye gelmesine..Ben de cok uzgunum ve evet artk ben bir suskunum zaten..
Annemin haberi var..aglamalari sahit oldu kac kez zaten annesini aramasini ve simdilik olmuycani soyledim..bu gidisle hic olmucak ha hatasini anlayip deli bi degisim gecirmesigerek tabi ki o lanet umudu tasiyorum icimde ama guvenmiyorum.. annem erteledik diye konusacak annesi zaten beni anlar arar konusurum.. ooğlunu benden iyi taniyan ve boyle davraniyosan kiza ben olsam cekmem diyen bi kadin.. hakiimda hayirlisi kizlar. Iyiyim cok sukur. Sagolun.
Kızlarrrr, sevgilime ufak bir paket hazırladım bugün kargoya vericem, bayramda evci iznine ablasına çıkıcak kısmet olursa. bende paketi ablasının evine göndericem bugün, yarın teslim olurmuş. benimki gelincede vercekler ona. İçine beğendiği bir tsihrt vardı onu aldım, mektup yazdım, sevdiği badem şekeri, çikolata, çekirdek falan ne varsa aldım doldurdumBirde benim çok sevdiğim fularım vardı onuda koydum, benden bir parça yanında dursun diye. Sizce güzel olurmu beğenirmi ne dersiniz
şimdilik öpüyorum hepinizi çıkmam gerek kendinize iyi bakınnnn
Hiloşumm sakın üzme kendini ve ben eminim herşey çok güzel olucak yawrum senin için
Ebrucum haydi bakalım çift bayram yapıcan sende inşallah güzelim
Bebeğim şaşırdım bu kadar uzamasına ve bu raddeye gelmesine..
Evet kendinden bencede çok emin. Bu kadarcık şeyden bişey olmaz düzeliriz gibisinden zannediyor. Ama sende bu sefer eminsin düzelmeden tekrar başlamamaya. Tabiki neler yaşadığını neler hissediğini senin kadar analayamayız ama senin için o kadar dolu ki biliyorum kaç aın sonunda mutlu olucağınız günleri beklerken daha 1 ay bile geçmeden ilgi alakya kesmesi koydu sana. Ve bu konuda çok haklısın bitanem.. Aileninde seni anlicağına eminim. İNşallah hakkında hayırlısı ıolur yavrum. Eğer doğru olan buysa inşallah bir daha hiç başlamazsın ve çabucak atlatırsın. Ama dooğru olan zaferse inşalah biran önce aranızdaki problem düzelir ve iyi olursunuzz canım benimm.. Lütfen ağlayıp kendini yıpratma güçlü dur ailen seni öyle görmesinn
Niloş çok güzel yapmışsın askeri çok sevinecek
Saol tatlum benim darısı başınıza inşallah
Pek umutlanmayalm bence :)) ama geri donusum yok bu sefer tepkim bile yok.. whatsappta sey yazip duruyor bana annen aramasn annemi ben soylerim diye tutustu bi seylere ailesi de ustune gelcek biliyo ve soylemicek eminim. Ama bizim tarafimizdan sorun oldugunu tabiki de bilcek annesi
..
Sabah hic bi sey olmadi gibi gunaydin yazdi yaa inanamadm o kadr emin ki kendinden..annem arayinca emin olirsn demistm ben de hoscakal dedm.Bir
daha da asla yazmicam
Begenilmz mi canm benm yaaa..hem dedigin gibi bayram yani cok hos olurr
Evet kendinden bencede çok emin. Bu kadarcık şeyden bişey olmaz düzeliriz gibisinden zannediyor. Ama sende bu sefer eminsin düzelmeden tekrar başlamamaya. Tabiki neler yaşadığını neler hissediğini senin kadar analayamayız ama senin için o kadar dolu ki biliyorum kaç aın sonunda mutlu olucağınız günleri beklerken daha 1 ay bile geçmeden ilgi alakya kesmesi koydu sana. Ve bu konuda çok haklısın bitanem.. Aileninde seni anlicağına eminim. İNşallah hakkında hayırlısı ıolur yavrum. Eğer doğru olan buysa inşallah bir daha hiç başlamazsın ve çabucak atlatırsın. Ama dooğru olan zaferse inşalah biran önce aranızdaki problem düzelir ve iyi olursunuzz canım benimm.. Lütfen ağlayıp kendini yıpratma güçlü dur ailen seni öyle görmesinn
Ben de cok uzgunum ve evet artk ben bir suskunum zaten..
Annemin haberi var..aglamalari sahit oldu kac kez zaten annesini aramasini ve simdilik olmuycani soyledim..bu gidisle hic olmucak ha hatasini anlayip deli bi degisim gecirmesigerek tabi ki o lanet umudu tasiyorum icimde ama guvenmiyorum.. annem erteledik diye konusacak annesi zaten beni anlar arar konusurum.. ooğlunu benden iyi taniyan ve boyle davraniyosan kiza ben olsam cekmem diyen bi kadin.. hakiimda hayirlisi kizlar. Iyiyim cok sukur. Sagolun.
Yelkenleri suya hemen indirme bence Hiloş..
Sürünsün..
Resmen kazık atmak denir buna..
Kız gitsin bundan bir ay önce bi heyecanla annesine babasına ve abisine bi şekilde geleceklerini edeceklerii söylesin..
Yine heyecanla dört gözle bayramı bekleyip bayramdan sonraki buluşmayı beklesin ..
Hazırlık yapılsın edilsin..
Ama o gelip hiloşta bahane arasın dursun..
Erkek milleti değil mi hepsi aynı..
Bak beni dedi dersin hiloş, bir ay kadar ayrı kalır eğer kalabiliyorsa..
Bir ay kafasını dinler döner..
Ciddiyet korkutmuş olmalı..
Ama ben hiloşu güçlü görüyorum..
Bunun altında kalmaz..
Keisnlikle anlattığın gibi Ebruşum çok koydu bana, asker dönüşü için neler dşünüyordum ne hayallerle katlandım ben o berbaet döneme..karşılığı kesinlikle bu olmamalıydı..ama kesinlikle ben de öyle dua ediyorum, eğer hayırlısı o deilse burda kalsın yeter. Hayırlısı oysa da sürüncek ama elbet olur o zaman..Güçlüyüm şu an çok güçlüyüm canım benm, hiç bu kadar dik durmamıştım belki de...
Keisnlikle anlattığın gibi Ebruşum çok koydu bana, asker dönüşü için neler dşünüyordum ne hayallerle katlandım ben o berbaet döneme..karşılığı kesinlikle bu olmamalıydı..ama kesinlikle ben de öyle dua ediyorum, eğer hayırlısı o deilse burda kalsın yeter. Hayırlısı oysa da sürüncek ama elbet olur o zaman..Güçlüyüm şu an çok güçlüyüm canım benm, hiç bu kadar dik durmamıştım belki de...
Oyle Marga ah margaa..
Ne kadar kötüyüm aileme karşı şu an ama ne olursa olsn yanımda olcaklarını da biliyorum..
Ne korkuttu bilemem ama yaptığı bu haksızlık bu sfer görmezden gelinemez..
Çok güçlüyüm canım emin ol çok içim rahat
Ben her şeyi göze aldım, o neleri alabilcek görelim..
Hakkında hayırlısı be hiloşumm
Sanada bu yakışır zaten bebeğimm
Annen kesin bugün aricakmı?
Hilal baze sevgimiz mantığımıza çok ağır bi şekilde baskı uyguluyor..
Görmezden gelenen herşey , bi süre sonra karşımıza çıkıyor..
Hemde canımızı fazlasıyla acıtıyor..
Şuan sen yarı yolda bırakılmış gibi hissediyorsun kendini.
Verdiğin sözlerin arkasında duran tek bir kişi varsa bu ilişki de , oda sensin..
Onun bu yaptığını hiç bir zaman unutma..
Unutmak istesende unutamazsın çünkü bu korku hep gidecek sende..
Yarı yolda bırakır mı ? vs gibi düşünceler ve güvensizlikler yakanı bırakmayacak ben bunu görüyorum..
Ama sen hiç üzülme, içinde rahat zaten..
Biz senin yanındayız olabildiğimizce..
Arıycak canım, arasın ki bilsinler ciddiyetimi, bitti bu ilişki artık ben de çocuk oyncağı değilim istediinde oynayabileceği..
Hayırlısı tabi ki Ebruşumm
Öyle Margaa..görmezden geldiklerimin hepsine askerde diye katlanmıştım ve dönnceki mutluluk için.. nasip değilmiş..
Unutamam ki istesem de, bunu asla unutamam..
Yanımdasınz biliyorum..ne kaar üzülüyorum asker bekleyip de ayrılanlar kervanına katıldığım içn ama elden bir şey gelmiyor..
Arıycak canım, arasın ki bilsinler ciddiyetimi, bitti bu ilişki artık ben de çocuk oyncağı değilim istediinde oynayabileceği..
Hayırlısı tabi ki Ebruşumm
Öyle Margaa..görmezden geldiklerimin hepsine askerde diye katlanmıştım ve dönnceki mutluluk için.. nasip değilmiş..
Unutamam ki istesem de, bunu asla unutamam..
Yanımdasınz biliyorum..ne kaar üzülüyorum asker bekleyip de ayrılanlar kervanına katıldığım içn ama elden bir şey gelmiyor..
Üzülme bebeğim hakkında hayırlısı buymuş demekki. Geç olsunda güç olmasın..
Biz üstümüze düşeni yaptık askerde bıraktı dedirtmedik..
Sen onun askerde kahrını çektinde o senin daha 1 ay da bile çekemedi..
Bende yakında o kervana katılacam bebeğimm artıkk beraber takılırz hayat bize güzel olurrr yaaa
Tövbe Yarabbi..
Nolduu yavrumm yaa :26:
Hiç bi kervana girmiyorsun..
Mevzuya asker beklemekle bakma..
Askerdeykende ayrı yerdeydi , şimdide ayrı..
Girdiği kalıp askerde oluşu..
Eğer bir şeyi görmezden gelmek gerekiyorsa, buda askerde olduklarıdır..
Sesimizi çıkaramadığımız o kadar çok mevzu oluyor ki..
Askerdeler diye içimizdekiler dökemiyoruz, öfkelenemiyoruz, kızamıyoruz..
Halbuki askerdeyim ben bahanesi her zaman özel durumlarda öne çıkar..
''ben askerdeyim,sen benim psikolojimi biliyor musun ben burda onca adamla onla bununla uğraşıyorum birde seninle mi uğraşacağım'' sözleri genelde haksız olduğu zamalarda ağızlarından çıkar..
Kurnazlıksa kurnazlık , çakallıksa çakallık..
Biraz olsun bende dahil olmak üzere şu kalbimize söz geçirebilsekte mantıklı bi şekilde bakabilsek..
Üzülme bebeğim hakkında hayırlısı buymuş demekki. Geç olsunda güç olmasın..
Biz üstümüze düşeni yaptık askerde bıraktı dedirtmedik..
Sen onun askerde kahrını çektinde o senin daha 1 ay da bile çekemedi..
Bende yakında o kervana katılacam bebeğimm artıkk beraber takılırz hayat bize güzel olurrr yaaa
Askerlikten geçtikten sonra mantığımı işletsem de işe yaramayacak, bundan sonrası sivil hayattaki umursuzluğu..hatırladıkça soğuyorum boşverrr...
Pek çok şeye katlandm ama o zman öyle olmalıymış şimdi böyle canımcım napabilirmm
Hey Allahhımm buluştuğumuz yere baakkk
Tek duam hakkımızda hayırlısı yavrum, kader...
Facei falan dondurmuş, foto değişiyo bilmemne normalde tepki vermeden duramazdm şu an umrum değil zerre kadar..
Sen öyle san..
Asıl şimdi mantığını çalıştırmak öyle bi işine yarayacak ki senin..
Mantıkla baktıkça o acı çekecek , sen değil..
Ben bu gibi olaylar duyduğumda kendim yaşıyormuşcasına inan çok öfkeleniyorum hilal..
Yok ben hani askerdeyken tek görmemeiz gereken askerlikleri falan dedin ya onlara dedm canm, yoksa şu an çok mantıklıyım ve acı çekmeye başladı bile biliyorumhiç yapmadığım yapamadığım kadar sakinim, umursamazlık neymiş görecek o..
Yok ben hani askerdeyken tek görmemeiz gereken askerlikleri falan dedin ya onlara dedm canm, yoksa şu an çok mantıklıyım ve acı çekmeye başladı bile biliyorumhiç yapmadığım yapamadığım kadar sakinim, umursamazlık neymiş görecek o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?