Hahaha onada katılırım bebeğim ayıp ettin yaaKatılacam herhalde dedin ya , eğer bi yere katılmak istiyorsan gel bana katıl..
Gülmekten ama..
Ee ne beklersin iki b.köyün delisini kim çekecek
Hey Allahhımm buluştuğumuz yere baakkk
Tek duam hakkımızda hayırlısı yavrum, kader...
Facei falan dondurmuş, foto değişiyo bilmemne normalde tepki vermeden duramazdm şu an umrum değil zerre kadar..
Hiloş sende Ebruş sende ikinizde erkek arkadaşlarınız için fazlasını yaptınız bırakın onlar üzülsün sizin gibi güzel,güvenilir,soyu belli ailesi belli,çalışan,kendine güvenen,evliliğin ne olduğunu bilen kızları kaçırdıkları için ...
Sevgi çabuk bitmez ama bu şekilde de yürümez ,Hiloşum sanki dakka başı beni arasın sorsun mu dedi onu bile demedi koskoca 24 saat içinde insan sevdiğini aramalı yeri gelince romantikte olmalı yanii ,,bunların hepsi aynı ama arkadaşlarına gelince suratlar böylebiz konşmuosun dediğimizde uykum var işe gidicem vs diye suratlar böyle ee kimse kimseyi çekmek zorunda değil yani bugünlük iş değil bu hepimiz geleceğe yön vermek istiyoruz...
Rabbim kimseyi utandırmasın kaldı ki evli insanlar bile boşanıyoken sen ,ben ,o bu ilişki için gerekn fedakarlığı yaptık mı yaptık bu ilişki tek kişilik değil karşı tarafta aynı şeyi yapmalı ...
Umarım Hiloş eğer devam ederse bu ilişki yaptıklarından ders alıp seni daha fazla aynı şeylerle üzüp yıpratmaz ,eğer devam etmezse kalıp kırıklığı kalır zamanla küllenir vakti zamanı gelince zaten yeni kıpırtılar olur ...her şeyin hayırlısı olsun ...
Allah hepimizii iyiliklerle,kıymet bilenlerle karşılaştrsın ...
Hahaha onada katılırım bebeğim ayıp ettin yaa
Amin bebeğim amin benmide tek duamm herşeyin hayırlısıı
Sende yap aynılarını yavrum. oda bitirmiş demekki..
Çok haklısın begüşüm üzülen onlar olsun yeter artık bu kadar üzüldüğümüz
Sağol güzel dileklerin içinn canım benimm
İnşallah sizler mutluu olursunuzzz
Annen arayacak sanırım, bu hareket bile yıkacak onu..
Farkındasın demi..
Hiloş sende Ebruş sende ikinizde erkek arkadaşlarınız için fazlasını yaptınız bırakın onlar üzülsün sizin gibi güzel,güvenilir,soyu belli ailesi belli,çalışan,kendine güvenen,evliliğin ne olduğunu bilen kızları kaçırdıkları için ...
Sevgi çabuk bitmez ama bu şekilde de yürümez ,Hiloşum sanki dakka başı beni arasın sorsun mu dedi onu bile demedi koskoca 24 saat içinde insan sevdiğini aramalı yeri gelince romantikte olmalı yanii ,,bunların hepsi aynı ama arkadaşlarına gelince suratlar böylebiz konşmuosun dediğimizde uykum var işe gidicem vs diye suratlar böyle ee kimse kimseyi çekmek zorunda değil yani bugünlük iş değil bu hepimiz geleceğe yön vermek istiyoruz...
Rabbim kimseyi utandırmasın kaldı ki evli insanlar bile boşanıyoken sen ,ben ,o bu ilişki için gerekn fedakarlığı yaptık mı yaptık bu ilişki tek kişilik değil karşı tarafta aynı şeyi yapmalı ...
Umarım Hiloş eğer devam ederse bu ilişki yaptıklarından ders alıp seni daha fazla aynı şeylerle üzüp yıpratmaz ,eğer devam etmezse kalıp kırıklığı kalır zamanla küllenir vakti zamanı gelince zaten yeni kıpırtılar olur ...her şeyin hayırlısı olsun ...
Allah hepimizii iyiliklerle,kıymet bilenlerle karşılaştrsın ...
hayda bikaç gün gelmedim nolmuş burda ya hilalcim noldu böle a ne güsel tatil faln yaptınız askerden döndü bi engel kalmadı noldu böle ya
Farkındayım her şeyin canım bu sfeer beyin çakralarım gayet açık
Sağol Begüşüm aminnn
ders almıyorlarsa bizden uzak dursunlar da artık önümüze bakalım çare yok.. sevgi kolay bitmez tabi ki ama soğutuyorlar işte...
Bu kadar fedakarlığı öküze yapsam adam olurdu bee amann
Canım engel kalmayınca sanırım degerim de kalmadıkısmet..
Ben yapmıştım ki zaten yavrum donuktu benmki, fotomu da değişince whatsappta açmıştık da tekrar..bir şey yok gibi niye foto yok falan diye sordu sabah daha da sinirlendm, bundan sonra da olmucak dedim, o da değişti sonra ikimzin fotosunu ama ağzımı açmadm tabi ki de..ciddiyetimi anlaması lazımdı bu sfer anladı sanırm başka şeyler de anlıcak daaa..
Tepki vermemi bekliyor normalde duramazdm dedm ya ama hiç ağzımı açmadım...
Efoş , bana sulanma bakayım ..
Saçına kaşına senin gübre sürerim , maxrapunzel olursun hıı
Hiloş, seninle konuşurken ne diyesim geliyo biliyor musun ?
''senden korkulur ! ''
Maxrapunzel ne kizzz Allah canini almayaaa...:)))))
He korkunn bendennn.. ver gazi yansin Margaa kehkehh
Farkındayım her şeyin canım bu sfeer beyin çakralarım gayet açık
Sağol Begüşüm aminnn
ders almıyorlarsa bizden uzak dursunlar da artık önümüze bakalım çare yok.. sevgi kolay bitmez tabi ki ama soğutuyorlar işte...
Bu kadar fedakarlığı öküze yapsam adam olurdu bee amann
Canım engel kalmayınca sanırım degerim de kalmadıkısmet..
Ben yapmıştım ki zaten yavrum donuktu benmki, fotomu da değişince whatsappta açmıştık da tekrar..bir şey yok gibi niye foto yok falan diye sordu sabah daha da sinirlendm, bundan sonra da olmucak dedim, o da değişti sonra ikimzin fotosunu ama ağzımı açmadm tabi ki de..ciddiyetimi anlaması lazımdı bu sfer anladı sanırm başka şeyler de anlıcak daaa..
Sağoll yavrum darısı sizin başınıza inşallahAmin cnmmm hepimiz mutlu olalımm herkes mutluluğu hakediyo ...Seninde şafak göz kamaştırıyo yalnızz
Boşver hiloşum oohh iyi yapmışsın anlasın
Efoş , bana sulanma bakayım ..
Saçına kaşına senin gübre sürerim , maxrapunzel olursun hıı
Hiloş, seninle konuşurken ne diyesim geliyo biliyor musun ?
''senden korkulur ! ''
Sağoll yavrum darısı sizin başınıza inşallah
Boşver hiloşum oohh iyi yapmışsın anlasın
Zaten bizi bu hale getiren o öküzlerr sürünün laa
Hahahaha
Alemsinn margaaa
Kızım ne sana sulancamm sana sulaniyim derken saçlarınla boğarsın sen beniii
Anneler konusmus.. annesi beni aradi az once konustuk biraz.. ne kadar uzgun ya cok tatliiii... savunmuyor da oğlunu falan kendini uzme diyor.. napoyo bu ben bilmiyorum diyor.. babasi da cok kizmis.. biz de heves etmistik o kadar diyo.. babasi bizim icn dedigi evi temizletmeye baslamis su is kesinlessin tadilatina baslayalim artk falan diye.. bunu annesinden duyuyorum yani, o direk soylemiyodu bile. Allahim yaaa annesiyle konusmayi cok seviyorm ama kotu okuyo iste konusunca sanki hic ayrilan biz degilmisiz gibi hissetmeye basliyormama oyle iyi ki hayatta kiramam masallah yaaa...
Anneler konusmus.. annesi beni aradi az once konustuk biraz.. ne kadar uzgun ya cok tatliiii... savunmuyor da oğlunu falan kendini uzme diyor.. napoyo bu ben bilmiyorum diyor.. babasi da cok kizmis.. biz de heves etmistik o kadar diyo.. babasi bizim icn dedigi evi temizletmeye baslamis su is kesinlessin tadilatina baslayalim artk falan diye.. bunu annesinden duyuyorum yani, o direk soylemiyodu bile. Allahim yaaa annesiyle konusmayi cok seviyorm ama kotu okuyo iste konusunca sanki hic ayrilan biz degilmisiz gibi hissetmeye basliyormama oyle iyi ki hayatta kiramam masallah yaaa...
Cnm 93/1 ede yazdm sana cevap ama emnmsn kararından ?
Hilalcim bu kesin ayrılık mı şimdi yaa ben hep barışırsnz diye düşünüodm yaaannesi ne kadar hoş konuşmuş öyle ,,babasıda heycan yapmış biraz heralde ...
Belki bu akşam Zafer bir şeyler yapar seni kazanmak için ...
Annesiyle babasıyla aynı evde oturmayacaksın , onunla oturacaksın edeceksin..
Annesi babası ne kadar iyi olursa olsun , şuanlık için bu durumun sana faydası yok.
Ama fayda sağlanır mıydı evet..
Çocuklarını karşılarına alıp konuşabilirlerdi..
Yol gösterebilirlerdi..
Bence bu hatasını bir daha tekrarlamaması için az da olsa surat yap Hilal..
Yoksa bu gibi olayların sonu gelmez..
Sizin için hayırlısı ne ise o olsun..
Yazdım cevap oraya Edacımm
Ailesi cidden çok iyi, özellikle annesi ama önemli olan Zaferin bana karşı nasıl olduğuu..
Bu akşam mı :) Ohoo çok erkenci çıktın Begüşüm, onun aklının başına gelmesi için baya süre lazım, ben tatilde bir şey beklemiyorum.. sonrasında adamsa sevdiyse elbette bir şeyler yapmaya çalışır..aksi takdirde zaten silmeyi göze aldm dönüşü yok artık..
Birazcık surat yapmak mıı, Margacım ben zaten Zaferle konuşmuycam söylediklerim annesi içindi sadece :) emin ol çabalıyorlardır ama onları da konuştrmaz ki..asabi ya çıkar evden gider bunalınca.. sabah konuştuklarımız geçerli yani bende bir değişiklik yok ulaşmak isteyen ulaşır tabi ki "isteyen"...
Kafasındaki sorun neyse önce sorununu halletsin, normal değildi yani tavırları..ve gerçekten farklı olcaksa çabalarsa uğrasırsa tırı vırı.. ama dedim ya belki de böyle yitip gitcez kısmet amannn kasvete boğdum hep buraları..
Millet mehtap yapcak kutlayalım sen de yapcan dimii??
Yazdım cevap oraya Edacımm
Ailesi cidden çok iyi, özellikle annesi ama önemli olan Zaferin bana karşı nasıl olduğuu..
Bu akşam mı :) Ohoo çok erkenci çıktın Begüşüm, onun aklının başına gelmesi için baya süre lazım, ben tatilde bir şey beklemiyorum.. sonrasında adamsa sevdiyse elbette bir şeyler yapmaya çalışır..aksi takdirde zaten silmeyi göze aldm dönüşü yok artık..
Birazcık surat yapmak mıı, Margacım ben zaten Zaferle konuşmuycam söylediklerim annesi içindi sadece :) emin ol çabalıyorlardır ama onları da konuştrmaz ki..asabi ya çıkar evden gider bunalınca.. sabah konuştuklarımız geçerli yani bende bir değişiklik yok ulaşmak isteyen ulaşır tabi ki "isteyen"...
Kafasındaki sorun neyse önce sorununu halletsin, normal değildi yani tavırları..ve gerçekten farklı olcaksa çabalarsa uğrasırsa tırı vırı.. ama dedim ya belki de böyle yitip gitcez kısmet amannn kasvete boğdum hep buraları..
Millet mehtap yapcak kutlayalım sen de yapcan dimii??
Saçmalama yahu
Dök içini istediğin zaman..
Evet canım , bizimki günü birlik olcak çarşı izninde buluşacağız bi aksilik çıkmazsa..
Ben heyecandan şimdiden hazırlandım.
Şunu mu giysem bu gözlüğümü mü taksam , acaba bunun altına hangi ayakkabı olur diye tatlı tatlı telaşlara girdim..
İnşallah hevesim kursağımda kalmaz..
hilall çok üzüldümmm canım gerçekten...... biz ne desek boş hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?