Dökerim canım benm sağol, sadece dağıtayım da istedim bir yandan anamın kafasını da baya şişirdim zaten neyse ki anlayışlı sağolsunn canım annemm
Ayy ne tatlı heyecanlar işteee Allah bozmasın cicim neen kursağında kalsın olumsuz bir şey düşünme sakınn...
Öyle Esracım hayırlısıı..beklediğime değmedi değimiycek sanırım ama elimden gelen bu kadarmışşş....
hayırlısı olsun canım demekki askerlik bitmesine rağmen devam etti aynı sorunlar
ama ben sizin tamamne biteceğinize inanamıyorum bi
Sağoll margammAlem bensem kraliçede sensin efo
Bayramda giyeceklerimi ayarladım ettim ..
Şuan başım feci şekilde ağrıyor..
Yanına gelirken balık sırtı örgü yaptırırım bişicik olmaz..
Anneler konusmus.. annesi beni aradi az once konustuk biraz.. ne kadar uzgun ya cok tatliiii... savunmuyor da oğlunu falan kendini uzme diyor.. napoyo bu ben bilmiyorum diyor.. babasi da cok kizmis.. biz de heves etmistik o kadar diyo.. babasi bizim icn dedigi evi temizletmeye baslamis su is kesinlessin tadilatina baslayalim artk falan diye.. bunu annesinden duyuyorum yani, o direk soylemiyodu bile. Allahim yaaa annesiyle konusmayi cok seviyorm ama kotu okuyo iste konusunca sanki hic ayrilan biz degilmisiz gibi hissetmeye basliyormama oyle iyi ki hayatta kiramam masallah yaaa...
Sağoll margamm
Sende migren falan mı var ya nie başın ağrıyıp duruyor? :44:
Ben daha hiç bişey alamadımm yaa
Ayy çok tatlı olurr valla hattta ben yapam mı balık sırtı örmeyi bilmiyorumda düz örerim nolmuşş
Ayy hiloşumm kıyamam kızz sana ve anasına ne tatlısınızz
Maşşallah çok iyi bir kadınmışşş ama kızlarında dediği gibi aile tabiki çok önemli ama zafer de biraz iyi olsaydı Maşşallah evliliğiniz süper olurduu
İnan çok üzüldümm hala bişeyler yapmamasınaaBide neden seni hiç bişeyden haberdar etmemesini anlayamadım yane bak babası falan neler düşünmüşler sizin için neden seninle paylaşmamışım çok ilginç gerçekten
Ama Hakkınızda hayırlısı be hiloşumm.. İnşallah senin için herşey çok güzel olurr
Sağoll margamm
Sende migren falan mı var ya nie başın ağrıyıp duruyor? :44:
Ben daha hiç bişey alamadımm yaa
Ayy çok tatlı olurr valla hattta ben yapam mı balık sırtı örmeyi bilmiyorumda düz örerim nolmuşş
Ayy hiloşumm kıyamam kızz sana ve anasına ne tatlısınızz
Maşşallah çok iyi bir kadınmışşş ama kızlarında dediği gibi aile tabiki çok önemli ama zafer de biraz iyi olsaydı Maşşallah evliliğiniz süper olurduu
İnan çok üzüldümm hala bişeyler yapmamasınaaBide neden seni hiç bişeyden haberdar etmemesini anlayamadım yane bak babası falan neler düşünmüşler sizin için neden seninle paylaşmamışım çok ilginç gerçekten
Ama Hakkınızda hayırlısı be hiloşumm.. İnşallah senin için herşey çok güzel olurr
Hayırlısı diye diye ne hale geldik Ebruşum
Ya burnu sürtecek ya da sürtecek arkadaş!! Ha bir ilişki bu kadar kolay bitecekse de bitecek napayım değerimi görmüş olurum gözündeki..
Annesi cidden çok iyi ama iş Zafer'de bitiyor, bugün yola çıkacaz diye de gene aramamı istedi ararım akşam annesini, bayramda telefonumda olmayacak çekmeyecek yani bayramını da kutlarımannesinden alıyorum haberleri ya resmenn
Amann neysee onu bırak da şafağına bakkkkk yaaa
Nereye gidiyosunuz kızım benim kafam karıştı ya
Efo artık şafakları böyle sayacağım
Şafak 2
laleli iki...
ormandaki tilki!
Şafak 1
laleli bir...
yerin dibine gir!
Şafak 0
Ve doğan güneş,ruhuna eş
Bu sabah saçmalama günümdeim heyo
Memlekete gidiyoz bayrama yavrum ailecenee..ordan da Balıkesir'e gidecez denizee heheheh
Bence çok iyi sayıyorsunnnn
Bende sandım Zaferlere gidiyorsunuz..
Gidin gidin kuzum
Bende kuzenlerin gelmesini bekliyorum heyo bayram geldi gezip tozacağızz
Allah canını almaya kızzz ne işimiz var Zaferlerde bizim
Ohh ne güzel gezip tozalım çok iyi gelecekkk
Ama Ebruşun depüğünde yokum yaaa
Oyy oyy kıyamamkiiiTeşhis yeteneğine sağlık ! 4 sene üst üste doktorlar dizisini izledin herhalde hohoho
Ben bayram için özel alışveriş yapmam,bundan bi hafta önce yeni aldıklarım benim için bayramlak niyetinde..
Evet canım bende migren var, ben şu aralar çok sık beyaz peynirli şeyler yiyorum.
O biraz tetikliyor..
Günaydın concikler..
Demekki hayırlısı buymuş be hilolopuummm
Hayırlısı diye diye ne hale geldik Ebruşum
Ya burnu sürtecek ya da sürtecek arkadaş!! Ha bir ilişki bu kadar kolay bitecekse de bitecek napayım değerimi görmüş olurum gözündeki..
Annesi cidden çok iyi ama iş Zafer'de bitiyor, bugün yola çıkacaz diye de gene aramamı istedi ararım akşam annesini, bayramda telefonumda olmayacak çekmeyecek yani bayramını da kutlarımannesinden alıyorum haberleri ya resmenn
Amann neysee onu bırak da şafağına bakkkkk yaaa
Efo artık şafakları böyle sayacağım
Şafak 2
laleli iki...
ormandaki tilki!
Şafak 1
laleli bir...
yerin dibine gir!
Şafak 0
Ve doğan güneş,ruhuna eş
Bu sabah saçmalama günümdeim heyo
Hiloşumm ne zaman gidiyonn gıı?
Allah canını almaya kızzz ne işimiz var Zaferlerde bizim
Ohh ne güzel gezip tozalım çok iyi gelecekkk
Ama Ebruşun depüğünde yokum yaaa
Ne biliyim yahu , gitmek diyince oraya gideceksin sanıyorum hep
Dün ki mevzu gibi , bego ya dönemim dedim gitmiş regli anlamış
Ebru, tatlı eşeğümmmm seni tepekleyeceğim ama gücüm yetmez diye korkuyorum la
Sen arka bacaklarınla tepiklemeyesin beni
Oyy oyy kıyamamkiiiMigren çok fena hatunn yaa Allah yardımcın olsun ağrı kesici falan kullanıyorsun değilmi
Yeme kızım beyaz peynirli şeyler canınamı susadın
Yok kız bende bayram için almicamki bahane oluyor normal zamanda da giyebileceğim cicler alıyorum
Sürtsün hacıı sütsünnn beter olsunn hıhıııhh
Maşşallah anasına bebeğiimm
Anasınaa bakk oğlunuu almaaa hahahha
Ara kız ara kadın iyi bi kadınn bayramını kutla benim yerimede kutla falan filan
Hee ya hiloşum hiç sorma şafak 2 diyor ya la!
Allahımmm saçmalaşmalarrr 1
Sen başladıysan bende başldımm hacııı
Yalnızz bayıldım benim için yaptığın özel şafak saymalarınaa bunları gece 12'den sonra büyük harflerle bu topikte yaınlayacağsuunnnnn
Hiloşumm ne zaman gidiyonn gıı?
Tepelersinn kızz ne varr 44 kilocuk bişeyim burda olmadı ben sana yardım ederimm kendi kendimi depüklerim
O değilde beni depüleyip başınızdan salıcağınızı sanıyorsunuz yanılıyorsunuzz ben biyere gitmiyorumkiii
Sağoll yavruşumm çok naziksinnBak kendi şafağımı bile söylemiyorum burda, değerini bil dişi köpeğim
Gece 12 den sonra sadece senin şafağına özel kutlama yapacağım..
Ama askerim bana gece 12 den önce bilgisayardan kalkmamı söyledi.
Yoksa bilgisayarım bal kabağına dönermiş..:18:
Ayağımda papuçlardan birini şu topiğe bırakıcam bilerek..
Sende bilmeyerek beni arada , şu sinderella klasiğini bozmayalım
Ben sindirella olucam sen ise sinsirella hoho ho
Yahu kuzum benim burcum boğa,Boğalar yemeğe çok düşkün olurlar..
Yani bana şunu yeme de, yerim o derece
Of ne zaman kocaya gitcen..
Ben seni biran önce kocaya vermek istiyorum..
Evercem seni
Yoksa 44 kilo ve o fizikle başıma bela olursun
Sağoll yavruşumm çok naziksinn
Aman aman askerinin sözünü dinle sonra aranızz bozulmasınn
Hahahahahaha taam sen pabucu bırak ben arıyim kimin olduğunuda neden ben sinsi oluyorum len sinsimiyim ben
Anammm boğamısın kızz çok tripcan olurlarr ve evet yemelerine çok düşkün olurlar obuuurrr
Veremiceksin ki veremeciksinkii başınızaa kaldımkiii hahahhahah
Daha çookk çekecen bendennnn böyle diş ağrısı gibii
Ne biliyim yahu , gitmek diyince oraya gideceksin sanıyorum hep
Dün ki mevzu gibi , bego ya dönemim dedim gitmiş regli anlamış
Ebru, tatlı eşeğümmmm seni tepekleyeceğim ama gücüm yetmez diye korkuyorum la
Sen arka bacaklarınla tepiklemeyesin beni
Oyy oyy kıyamamkiiiMigren çok fena hatunn yaa Allah yardımcın olsun ağrı kesici falan kullanıyorsun değilmi
Yeme kızım beyaz peynirli şeyler canınamı susadın
Yok kız bende bayram için almicamki bahane oluyor normal zamanda da giyebileceğim cicler alıyorum
Sürtsün hacıı sütsünnn beter olsunn hıhıııhh
Maşşallah anasına bebeğiimm
Anasınaa bakk oğlunuu almaaa hahahha
Ara kız ara kadın iyi bi kadınn bayramını kutla benim yerimede kutla falan filan
Hee ya hiloşum hiç sorma şafak 2 diyor ya la!
Allahımmm saçmalaşmalarrr 1
Sen başladıysan bende başldımm hacııı
Yalnızz bayıldım benim için yaptığın özel şafak saymalarınaa bunları gece 12'den sonra büyük harflerle bu topikte yaınlayacağsuunnnnn
Hhahah oraya gitmek yok o ayağıma gelecek başka türlü olamazzz
Öyle Ebruşummm..bayramda külser barışır hesabına arar belkim hahaha
Ararım kı çok tatlı maşallah kadınn..öyle kv isterdimmoğluşuyla alakası yok ciddenn
Şafak 2 kızım resmennnn ben bugün iftardan sonra çufçuf birazdan sana taa şimdiden depüklerimi yollucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?