Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Off süper oldu bu şarkııı

Ben o zaman şimdiden netten bakayım en iyi diş doktoru kim diye..
Kocaya kaçmazsan doktorluk olucam ya , hazırlıklı olayım
Ne alıncam la ben senmiyim
Yok benim anca kemiklerimi kemire bilirsinn
Senin pabucun dama atmam ayıp ettin camini avlusunaatarım
En iyi diş doktoruda benimkii biyere kaçamazsın

Belki bayramlaşmaya arar yavrum elini falan öpmek ister
İnşallah herşey gönlünce olurr bebeğimm
Anamm gidiyon demek heee napıcaz biz sensiz hem ibonun gelişini nasıll öğrencen sen oohh çatla patlaa

Depüklerin içinn çoksağoll bitanemmm sona kalan dona kalır benimde depüklerim atıldığınaa göree bittik la

Kurban bayramında ortalıklarda gözükmeee
Boğayım ben trip atayım da öyle gideyim..

Yalan çııı ! Kaçtım ben yine gelirim..
Geldiğimde nolur, evlenmiş ol

Kurban bayramında ortalıklarda gözükmeee
Boğayım ben trip atayım da öyle gideyim..

Yalan çııı ! Kaçtım ben yine gelirim..
Geldiğimde nolur, evlenmiş ol

Asıl sen gözükme
Hadee tripcii anca gidersinn
Zatenn anca kaç laflarımaa dayanamadınn dimii
Sen daha çok beklersinn başınaa kaldımm hıııhh

Laaaannn liseli deyip durma baaa
Ben oraları geçeli çok oldu hehehe

Bilmiyorum ebruşum kısmet artıkk..
Ya girer okurum ben bayramdan sonra ama bayramda köyde olcaz ya tel çekmiycek yanii..ama tatilde de aramazsa yenilenip gelirim gibime geliyor

neler duyuyorum bennnnn

hiloşum nele roluo yaa, o kadar güzel planlar varken ufak tefek şeyleri problem haline getirmeyin

neler duyuyorum bennnnn

hiloşum nele roluo yaa, o kadar güzel planlar varken ufak tefek şeyleri problem haline getirmeyin

Çok güzel planlar vardı ama çok kırıcı yaralayıcı davrandı baan Tubik..yapamadım daha fazla dalga geçer gibiydi..
Ben ona mecburmuşum ama o keyfine göre hareket ediyor gibi davranıyordu, çok sıkılmıştım

umarım o da sende yanlışlarınızın farkına varıp durumu toparlarsınız cnm... ama iyi düşün tatlım, tam ciddi kararlar alma aşamasındayken aklında soru işretleri vs.. kalmasın

umarım o da sende yanlışlarınızın farkına varıp durumu toparlarsınız cnm... ama iyi düşün tatlım, tam ciddi kararlar alma aşamasındayken aklında soru işretleri vs.. kalmasın

Aklımda soru işaretleri olduğu için böyle bir karar aşamasında böyle bir şey yaptım, ciddi olduğumu anlasın bir şey yapması için çok geç olmadan bir şey yapsın diye yaptım, yapmazsa da benm yapacak bir şeyim kalmadı malesef, yeterince gururm kırıldı artık Bu şekilde de sağlıklı bir ilişki olmayacaktı..

Ya arayıp ulaşamazsaa bebeğimm bayramda aramış olucak
Nese kısmet artık yavrum

Bir daha arasın Ebruşum zaten bu kadar süre ona yetmez, ama haftaya biz tam 1,5 sene olcaktık belki o zman arar ya da aramaz bilemiyorum ya amannn..

Seninki süprüz yapcak mı acebaa onu düşünek bizz

selam güzel kızçeler napıyorsunuz keyifler nasılllll??

biran önce akşam olsada eve gitsem modundayım ben

Bir daha arasın Ebruşum zaten bu kadar süre ona yetmez, ama haftaya biz tam 1,5 sene olcaktık belki o zman arar ya da aramaz bilemiyorum ya amannn..

Seninki süprüz yapcak mı acebaa onu düşünek bizz

Yanii 1 kere aramaylaa olucak iş değilkii
Vay be 1.5 sene mi valla helal olsun sana hiloşum daha 4 aylıkken asker yolu beklemişinn Maşşallah

Yanii 1 kere aramaylaa olucak iş değilkii
Vay be 1.5 sene mi valla helal olsun sana hiloşum daha 4 aylıkken asker yolu beklemişinn Maşşallah

Süprizi de pek sanmıyorum hiloşum ama bilemicemdee anamm bi bakıyormuşum yarın geliyormuş

Evet aynen öyle çok güvenmiştim..neyse...

Ayy çok heyecanlı bir gün olur o zmannn ilk fırsatta girip okuycam yaz her şeyii aramam şimdi yanında olur falann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…