- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ne bileyim kız , aklıma öyle geliyo. Belkide barışacağınıza bi umutla baktığımdandır bilinmez..
Bu senin için gelsin.. :)
Kışla yaz gibiydik,sen kar tanesi ben güneş .. Çözmek zor bu buzları , yalvarsam ne farkeder ?
Çocukça kavgalar bunlar mazaretler ..
Sebebimiz olmuş yabancı gözler !
Bir küçük yağmur damlası kadar değerim yok mu sende ?
Güz ayrıldığımız gündür, kimbilir kaçı bitmiş ..
Gözyaşı yok bende ..
[video=youtube;yrs7CuQFYaQ]http://www.youtube.com/watch?v=yrs7CuQFYaQ[/video]
Eki Görüntüle 773292 Eki Görüntüle 773293 Eki Görüntüle 773294
Kehkehhh ah şu benim taekwando geçmişim
La şaka yapıyorum alınma hı :)
Hı hı boğayım..
Kim demiş trip atar diye, ben trip atmam sinirlenirim öyle bi huy var..
Ama o sinirimi mutlaka çıkarırım birilerindenn
Seni bile yerim o derece
Benim pabucumu dama at emi efo dama at dama
Ne alıncam la ben senmiyimBen o zaman şimdiden netten bakayım en iyi diş doktoru kim diye..
Kocaya kaçmazsan doktorluk olucam ya , hazırlıklı olayım
Belki bayramlaşmaya arar yavrum elini falan öpmek ister
Öyle Ebruşummm..bayramda külser barışır hesabına arar belkim hahaha
Ararım kı çok tatlı maşallah kadınn..öyle kv isterdimmoğluşuyla alakası yok ciddenn
Şafak 2 kızım resmennnn ben bugün iftardan sonra çufçuf birazdan sana taa şimdiden depüklerimi yollucam
Ne alıncam la ben senmiyim
Yok benim anca kemiklerimi kemire bilirsinn
Senin pabucun dama atmam ayıp ettin camini avlusunaatarım
En iyi diş doktoruda benimkii biyere kaçamazsın
İnşallah herşey gönlünce olurr bebeğimm
Anamm gidiyon demek heee napıcaz biz sensiz hem ibonun gelişini nasıll öğrencen sen oohh çatla patlaa
Depüklerin içinn çoksağoll bitanemmm sona kalan dona kalır benimde depüklerim atıldığınaa göree bittik la
Kurban bayramında ortalıklarda gözükmeee
Boğayım ben trip atayım da öyle gideyim..
Yalan çııı ! Kaçtım ben yine gelirim..
Geldiğimde nolur, evlenmiş ol
Ne alıncam la ben senmiyim
Yok benim anca kemiklerimi kemire bilirsinn
Senin pabucun dama atmam ayıp ettin camini avlusunaatarım
En iyi diş doktoruda benimkii biyere kaçamazsın
İnşallah herşey gönlünce olurr bebeğimm
Anamm gidiyon demek heee napıcaz biz sensiz hem ibonun gelişini nasıll öğrencen sen oohh çatla patlaa
Depüklerin içinn çoksağoll bitanemmm sona kalan dona kalır benimde depüklerim atıldığınaa göree bittik la
Ebrusss Hesna abla ne guzel paylasmis geleneksel sarkimiziii :)) cok az kaldi canimmmmm...
Nilaycm benm icin guzel bitecek bi sey kalmadi sadece bitti. O kadar konusmak istedigimi bilmesine ragmen her aksan beni sadece iki uc dk aramaya devam etti. En sonunda dayanamadim butun ipler koptu. Degersiz hissettigim bi ilsiki yasayamam ben su an daha iyiyim inan ki. Yapabilecegim hic bi sey kalmadigina oyle eminim ki artik cunku.. bu umursuzlugu sallamazligi haketmedm ben ne yazikki 11 ay bunun icn beklemedim ama kismet degilmis..
neler duyuyorum bennnnn
hiloşum nele roluo yaa, o kadar güzel planlar varken ufak tefek şeyleri problem haline getirmeyin
Çok güzel planlar vardı ama çok kırıcı yaralayıcı davrandı baan Tubik..yapamadım daha fazla dalga geçer gibiydi..
Ben ona mecburmuşum ama o keyfine göre hareket ediyor gibi davranıyordu, çok sıkılmıştım
umarım o da sende yanlışlarınızın farkına varıp durumu toparlarsınız cnm... ama iyi düşün tatlım, tam ciddi kararlar alma aşamasındayken aklında soru işretleri vs.. kalmasın
Bilmiyorum ebruşum kısmet artıkk..
Ya girer okurum ben bayramdan sonra ama bayramda köyde olcaz ya tel çekmiycek yanii..ama tatilde de aramazsa yenilenip gelirim gibime geliyor
Ya arayıp ulaşamazsaa bebeğimm bayramda aramış olucak
Nese kısmet artık yavrum
Bir daha arasın Ebruşumzaten bu kadar süre ona yetmez, ama haftaya biz tam 1,5 sene olcaktık belki o zman arar ya da aramaz bilemiyorum ya amannn..
Seninki süprüz yapcak mı acebaa onu düşünek bizz
Yanii 1 kere aramaylaa olucak iş değilkii
Vay be 1.5 sene mi valla helal olsun sana hiloşum daha 4 aylıkken asker yolu beklemişinn Maşşallah
Süprizi de pek sanmıyorum hiloşum ama bilemicemdee anamm bi bakıyormuşum yarın geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?