Selam kızlar ................
Begüşüm napıyon yawrumm, nezaman geliyor sevdiceğin
iyidir Niloşcm senden naber askerin nasıl ?
Bugün mehtap başladı sabah beri yolda gidiyo şimdi biz pazar günü görüşcez kısmetse ,,ben de prş günü şehrdşna çıkıorm cmt gelcem ...
çok sevindim yawrum az kalmış kavuşmaya ohhhh
iyiyim bende güzelim, askerimde iyi çok şükür, dünden beri ona kargoyla bişeyler gönderme stresindeyim ulaşacakmı falan diye çok şükür bugün 1tanesi ulaşmış, bugünde convers aldım onu gönderdim oda yarın ulaşıcak bişey çıkmazsa, arife günü kargoalrda yarım gün çalışıyo ya stres yaptım kendime. haberi yok ablasının evine gönderdim evci çıkıcak bayramda ablasında kalcak ozaman vericekler gönderdiklerimisevinir inşallah benimkide, tishört aldım çikolata çekirdek ne varsa doldurdum dünkü pakete, bugünde ayakkabı işte bayram hediyelerini gönderdim sevgilimin
NE güzel düşünmüşsün çok sevincek şimdi bende askeriyeye kargo yolluodm
Az kaldı evet ay bi tuhaf oldum şimdi yolda telefon açık ama habire aramıyorum sıkmıyım bunaltmıyım diye bu akşmda pek aramıcam ailesiyle hasret gidersinler böyle bi düşüncelere girdim
Aklımda soru işaretleri olduğu için böyle bir karar aşamasında böyle bir şey yaptım, ciddi olduğumu anlasın bir şey yapması için çok geç olmadan bir şey yapsın diye yaptım, yapmazsa da benm yapacak bir şeyim kalmadı malesef, yeterince gururm kırıldı artıkBu şekilde de sağlıklı bir ilişki olmayacaktı..
en iyisi yawrum anneciğiyle takılsın onlaryarın başlarsın nerdesin napıyon demeye hazırlık yaptınmı kız ne giycen sevdiceğin gelince pazar günü görüşücekmisiniz hemen yoksa yine kayınvalideyemi gidiceksiniz
Hiç bi hazırlık yapmadm bi tek kaşlarımı düzelttirdm gittim ne giyceğimide bilmiyorum ya ...PAzar günü ailece yemeğe çıkarız falan dedi bende bişi demedm yüzde 90 toplu görüşmezaten 4 gün kalcak o zmanda gezer tozarız öyle konştk
bende bu akşam gidicem kaş operasyonunaen son dağıtıma geldiğinde gitmiştim kuaföre bide şimdi, kendimi nasıl saldıysam Öyle oluyor yawrum ya ilk gün aileyle mutlaka birlikte görüşürsünüz, ama daha vaktiniz var nasıl olsa kaçırırsın sen onu boşver, keyfini sakın bozma güzel geçirin zamanı
Amin canım inşallahh özlem depreşti ...Şimdi herkes sarılcak sonra sıra bendeeeee ama yaaa
Amin canım inşallahh özlem depreşti ...Şimdi herkes sarılcak sonra sıra bendeeeee ama yaaa
Bende perşembe bi kaş operasyonu geçireceğim
Devrem bırak sarılsınlar ama ŞİMDİLİKKK !
aynen yawrum sonra zafer bizim olucakkk
Yazıcam tabisi tatlımm ama merak etme sana mesaj da atarımmm
Evet aynen öyle çok güvenmiştim..neyse...
Ayy çok heyecanlı bir gün olur o zmannn ilk fırsatta girip okuycam yaz her şeyiiaramam şimdi yanında olur falann..
Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!Şafağıın çok güzel yavruşşş
Aynen kuzum
Onu bırakta kıız tickerın ne uyumlu öyle 1'lerden gidiyorsuun
Esintoşummmmmmmmmm
Sağoll yavrummm inşallah tez vakitte sizin şafaklarınzdaa böyle olurr
Asıl sen gözükme
Hadee tripcii anca gidersinn
Zatenn anca kaç laflarımaa dayanamadınn dimii
Sen daha çok beklersinn başınaa kaldımm hıııhh
Hiloşumm hoş geldin yawrumm, nasılsın?
varmı bir gelişme, annen aradımı zaferin annesini ne durumdasınız
Esintoşummmmmmmmmm
Sağoll yavrummm inşallah tez vakitte sizin şafaklarınzdaa böyle olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?