Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! Şafağıın çok güzel yavruşşş

Begüşüm napıyon yawrumm, nezaman geliyor sevdiceğin

iyidir Niloşcm senden naber askerin nasıl ?

Bugün mehtap başladı sabah beri yolda gidiyo şimdi biz pazar günü görüşcez kısmetse ,,ben de prş günü şehrdşna çıkıorm cmt gelcem ...

iyidir Niloşcm senden naber askerin nasıl ?

Bugün mehtap başladı sabah beri yolda gidiyo şimdi biz pazar günü görüşcez kısmetse ,,ben de prş günü şehrdşna çıkıorm cmt gelcem ...

çok sevindim yawrum az kalmış kavuşmaya ohhhh

iyiyim bende güzelim, askerimde iyi çok şükür, dünden beri ona kargoyla bişeyler gönderme stresindeyim ulaşacakmı falan diye çok şükür bugün 1tanesi ulaşmış, bugünde convers aldım onu gönderdim oda yarın ulaşıcak bişey çıkmazsa, arife günü kargoalrda yarım gün çalışıyo ya stres yaptım kendime. haberi yok ablasının evine gönderdim evci çıkıcak bayramda ablasında kalcak ozaman vericekler gönderdiklerimi sevinir inşallah benimkide, tishört aldım çikolata çekirdek ne varsa doldurdum dünkü pakete, bugünde ayakkabı işte bayram hediyelerini gönderdim sevgilimin

NE güzel düşünmüşsün çok sevincek şimdi bende askeriyeye kargo yolluodm

Az kaldı evet ay bi tuhaf oldum şimdi yolda telefon açık ama habire aramıyorum sıkmıyım bunaltmıyım diye bu akşmda pek aramıcam ailesiyle hasret gidersinler böyle bi düşüncelere girdim

en iyisi yawrum anneciğiyle takılsın onlar yarın başlarsın nerdesin napıyon demeye hazırlık yaptınmı kız ne giycen sevdiceğin gelince pazar günü görüşücekmisiniz hemen yoksa yine kayınvalideyemi gidiceksiniz

Hiloşumm hoş geldin yawrumm, nasılsın?

varmı bir gelişme, annen aradımı zaferin annesini ne durumdasınız

Hiç bi hazırlık yapmadm bi tek kaşlarımı düzelttirdm gittim ne giyceğimide bilmiyorum ya ...PAzar günü ailece yemeğe çıkarız falan dedi bende bişi demedm yüzde 90 toplu görüşme zaten 4 gün kalcak o zmanda gezer tozarız öyle konştk

bende bu akşam gidicem kaş operasyonuna en son dağıtıma geldiğinde gitmiştim kuaföre bide şimdi, kendimi nasıl saldıysam Öyle oluyor yawrum ya ilk gün aileyle mutlaka birlikte görüşürsünüz, ama daha vaktiniz var nasıl olsa kaçırırsın sen onu boşver, keyfini sakın bozma güzel geçirin zamanı

Amin canım inşallahh özlem depreşti ...Şimdi herkes sarılcak sonra sıra bendeeeee ama yaaa

Evet aynen öyle çok güvenmiştim..neyse...

Ayy çok heyecanlı bir gün olur o zmannn ilk fırsatta girip okuycam yaz her şeyii aramam şimdi yanında olur falann..
Yazıcam tabisi tatlımm ama merak etme sana mesaj da atarımmm
Ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! Şafağıın çok güzel yavruşşş

Esintoşummmmmmmmmm
Sağoll yavrummm inşallah tez vakitte sizin şafaklarınzdaa böyle olurr

Aynen kuzum

Onu bırakta kıız tickerın ne uyumlu öyle 1'lerden gidiyorsuun

Sağoll Esinimm, uyumlu olmasınlar yaaa 1yıldan düşsün artık bıraksın yakamı

Esintoşummmmmmmmmm

Ebruşşş yawrum senin depük gecen bayrama denk gelcek ve ben gelemicem büyük ihtimall. ama şimdiden ben gözün aydın diyorum kuzucumm
Ne 402 , ne 102 Şafak sadece Ebru'mm için : 2

Hiloşumm hoş geldin yawrumm, nasılsın?

varmı bir gelişme, annen aradımı zaferin annesini ne durumdasınız

Konuştular cicim onlar, ardından annesi beni aradı biz de konuştuk..hatta bugün de aradı, bayramlaştık iyi yolculuklar diledi falan..sağolsun iyi ki var annesi..ama bir gelişme bekleme tatlım o biraz zor şimdilik bakalım zaman ne göstercek..ben iyiyim canım benm çok sağoll..şimdiden iyi bayramlarr

Esintoşummmmmmmmmm

Tamam Ebruşummm mesajını bekliyorumm çok merak ediyorumm
Ve şimdiden iyi bayramlarr Ebrulimmm çifte byrammm..
İnşallah her şey çok farklı olur o gelince, en azından üzernden bir yük kalkacak iyi ya da kötü en önemlisi hayırlısı, bazen bizim kötü sandığımz bir şey belki de daha kötü olayları engelliyor işte....
Hakkında hayırlısı olsun Ebruşum benm seviyom kız seni unutmaa

Son düzenleme:
Canlarımm benim can yoldaşlarımm..eve geldim biraz uyuyacağım sonra iftar hazırlık ve yol bir daha giremem, 10 gün kadar yokum, gerçi arada damlarım daaaa.. bu sürede neler olur bilemem ama bildiğim tek şey sizlerin yanımda olmasından büyük bir güç aldığım, iyi ki varsınız

Bugün Zaferin annesi tekrar aradı, babama söyledim mi diye sordu, henüz söylemedim deyince lütfen acele etme kızım dedi, babalar öğrenirse değişir...önyargı olur... ağladı telefonda çok üzüldüm ben de zaferle konuşmuyorum dedi, kalp kırmanın kolay bir şey olmadığını anlamalı dedi, annesine de kötü davranıyor çünkü zaman zaman çok kırıcı oluyor, kendini bir şey sanıyor, o havası bi' sönmeli artık, belki ben söndürcem ama faydası bana olmuycak başkası faydalancak bilinmez ama söncek o hava çare yok, insanların kalpleri olduğunu hatırlıcak o balyoz beyin... içim hala çok rahat, iyiyim daha da iyi olucam inşallah.. hala da küçülen de olsa bir umudum var ama hayırlısı olsun diyorum her zamanki gibi...

Hepinize şimdiden hayırlı musmutlu bayramlar dilerim, herkes çok eğlensin mutlu olsn mehtaplaırnızı da yapın,Ebruşum da şafak yapsınnn bir güzell ohh Allah hepinizi sevgilnize kavuştursun, kocaman öpüyorum hepiniziiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…