Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anası danası bıkıcak bile onu görmeye boşverrrr, sonra sana kalcak daha güzell

Bende perşembe bi kaş operasyonu geçireceğim
Devrem bırak sarılsınlar ama ŞİMDİLİKKK !

Esintoş ve Niloş annem bana çok kızdıı ben dedm herkes sarıldı ben kaldım dedm o ailesi önce can sonra canan dedi şakasını bile düşünme evlat sevgisi başka dedi kadın oğlum dicek kızım mı dicek hem çocuk askerde fazla özlemeside normal sen aynı konumda olsan bende seni çok özlerm falan dedi valla kızdı bana

Hilalim...
Canım ben de senin ve ailenin bayramını kutlarım...Bu tatil iyi gelcek hemde ailenle inşallah çok iyi geçer ...Sen nasıl ki bize destek oluyosannn kötü günümzde bizde en iyi şekliyle yanındayız keşke böyle olmasaydı ama kader...Annesinin seninle aynı fikirde olması güzell bencede çok ani hareket etme zaten erkek arkadaşnda bişeyler istiosa adım atıcaktır ..Senin gönlün rahat olsun elinden geleni yaptın en zor anlarında dahi Zaferi bırakmadın şimdi elini tutması Zafer de inşallah güzel şeyler olur canım ...Seni çok seviyorum bal böceği...bende prş şehirdışına çıkıyorum giremicem 3-4 gün merak etme bni

hayırlısı olsun kuzucum inş toparlarsınız

Hepinize iyi geceler kızlarr..Bayram geldi herkes biryerlere kaçıorr maşallahh :) Mehtap fıstıklarına şimdiden iyi kavuşmalar :)

Geçmişo kadr uzunduu kii kaç saattr ancak okudum..Hilalim çok üzüldüm duruma canımm inşallah en kısa zamanda aklı başına gelir ve toparlarsınız sende şimdi tatilini yap dinlen iyicde düşün ama sakııın canını sıkma dediğin gibi gerçekten sevdiyse dönecektir elbet..

Şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorumm..Hepiniz aileniz ve sevdiklerinizle mutlu bi bayram geçirin inşallaaahh..Öpüldünüzçokça :)

selam canlar, ben artık hiç doğru düzgün uğrayamıyorum buraya, özlüyorum sizi

dün benim doğum günümdü; ama burdan kimsecikler kutlamadı çok küstüm

mehmet'in annesi aradı, kutladı, sevindirdi. mehmet de çok özel bir şey yaptı maddi değil manevi, her ne kadar onu yapmasına ben vesile olsam da çok ama çok sevindim annesi teşekkür etti aradığında. bugün çok mutlu ve huzurluyum şükürler olsun...

kavuşmamıza da çok az kaldı, Allah nasip ederse 17 gün sonra yanındayım, ailesi de evde olmayacak çok güzel bi 4 gün geçircez başbaşa

begüş askerin gelmiş, sağ selamet gözünüz aydın sizin görüşmenize de çok az kalmış

ebruş'um canım depük gecende mutlaka burda olcam, maaşallah şafağına

tubik'im de uğramış

hiloş olanları okudum, annesi çok iyi maşallah senin yanında oluyor. iyi tatiller ve hayırlı bayramlar canım inşallah zafer kendine gelir bi an evvel...

bayramın mübarek olsun serap'cım

Canım valla ben doğumgünün olduğunu bilmiyodm kusura bakma niceeee mutlu senelere geçte olsa inşallah sevdiklerin hep yanında olurlar...Annesinin aramasında çok sevindm çok güzel bi incelik olmş...Sende kavuşuosn az kalmış şunun şurasında çok güzel haberler bunlar inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz ...Sağol canmm bnmm ...bu arada konuşaamzsakta şimdiden iyi bayramlar diliyorum bende şehirdışına çıkıcam giremicem buralara bi kaç gün ...

bayramın mübarek olsun serap'cım

Canım nilüşümm teşekkür ederimm :)

Geçmiş te olsa doğum günün kutlu olsuuuuunn :) Çok çok mutlu ol inşallaahh :)

Sennki nerde bu arada 17 gün sonra kavuşym demişsin ya anlayamadım olayı ayrı şehirlerdemsisinizz??

Cnmm sana da iyi bayramlar diliyorummm sende inşallah güzel bi bayram geçirirsinnn....

Başıma kalmanı dert edindim evet ama güzel dert edindim..
Ayy ayy kıyamam kız sanaa

Bende çok merak ediyorum hiloşummm
İnşallah bebeğim inşallah hep dediğimiz gibi hayırlısı hangisiyle o olsunnn
Senin ve aileninde bayramı mübarek olsunn bitanemm inşallah güzel geçer tatilin ve kafanı iyi bir şekilde dağıtabilirsin
Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım benim koccaman

Canımmm benim annesii Maşşallah çok tatlıı yaa
Ne güzel senin arkanda ve zaferin yanlış yaptığının farketmesini sağlıyor.. İnşallah zaferde biran önce anlarr..
Babana bencede şimdi söyleme bayram bi geçsin hele hala ümit yoksa sonra açarsın konuyu..
Sen şimdiden kafana takıp dert etme bebeğim tatilinin tadını çıkarr
Nasıll şafağımızı yapıcaz baalım hiloşummm

Ayy nilümm kusura bakma bilmiyordum doğum günün olduğunu :26:
Doğum günün kutlu olsunn nice nice mutlu yıllar inşallah mehmetinle sevdiklerinle inşallah
Yeni yaşın inşallah sana iş sağlık mutuluk huzur getirir tatlımm
Ne güzell mehmetin annesinin araması düşünceli kv'de
Mehmetinde seni mutlu etmesii çok güzell inşallah bu mutuluğunuz hiç bozulmaz bebeğimm
Tabisi gel depüğümee zatii kmiseler yokk ikimiz kutlarız artık

Ebruşşş yawrum senin depük gecen bayrama denk gelcek ve ben gelemicem büyük ihtimall. ama şimdiden ben gözün aydın diyorum kuzucumm
Ne 402 , ne 102 Şafak sadece Ebru'mm için : 2

Olsun tatlışımm sağlık olsunn
Çok teşekkür ederimm yavrumm benimm darısı inşallah sizin başınızaa
Seninde bayramın mübare olsunn inşallah güzel bir tatil geçirirsinnn

Aman devrem annelerin hepsi öyle de benim annem hiç kızmaz kv'yi biliyo ya hatta diyor ki arada oğlunu salsın gitsin sana Sabret begüüü az kaldııı azzz

Aaaaaa Neden söylemedin !!
Geçmiş doğum günün kutlu olsun kardeşim. Çok seviliyorsun ve o yanaklarını önce mıncırdım, sonra öptüüm saayy
Ohoohooo aranızda bi sıkıntı yok yaaniii oohh ohh çok sevindim kuzum o zaman mehtap 17 diyoruzz
Öpüyormm senii çoook. İnşallah hep böyle mutlu huzurlu olursun kuzum

Esintoşummmmmmmmmm
Sağoll yavrummm inşallah tez vakitte sizin şafaklarınzdaa böyle olurr

Ohooo yarın depükk gecesii mii var şimciikk
Şafak doğan güneş mii diyoruz Ebru & İbo için

Son düzenleme:

Efo senin ağzını cart diye yırtarım hııııı
Nilü , dünün doğum gününü bugünden haber verirsen nasıl kutlayacağız kız..

Nice senelere, Allah uzun ömürler versin.. Mübarek ayın güzeli..

Sen demiştin dersin, biraz kafa dağıtsın, barışırsınız..
Askerden yeni geldi ..
Kendini ciddi bir şey için adım atarken buluyo çocuk,az kafasını toparlasın..
Özleyecektir seni..

Bence ailesi sık boğaz etmesin..
Kendi annem babam benim üzerimde böyle bir baskı uygulasaydı ,inan ters teperdim..
Biraz kendi halime bırakın beni derdim..

Kendi başına kalsın, seni özleyecektir..Sonra ver elini evlilik

Olsun tatlışımm sağlık olsunn
Çok teşekkür ederimm yavrumm benimm darısı inşallah sizin başınızaa
Seninde bayramın mübare olsunn inşallah güzel bir tatil geçirirsinnn

Ebrucuumm şimddien gözün aydıııınn :) :) Oh oh kavuşuyosun sevdiceğineeee :) Allah bizlerede bu günleri göstersin inşallahh herşey çok güzel olur senin içinde caniiiim :)

Ebruşşşşşşşşşşşşşş yarın bayram telaşı falan şimdiden gözün aydın yarın akşam burda olamıcam zaten Allah başka ayrılık göstermesin inşallah çok mutlu olursunuz canım ...

[/FONT][/I][/B]

Ohooo yarın depükk gecesii mii var şimciikk
Şafak doğan güneş mii diyoruz Ebru & İbo için
Evett bebeğim yarın depüğümün olması gerekirdi amma velakin kimse olmicağı için olamicak sağlık olsun ne diyelimm
Özel mesajını gördüm cevap verdim ama geldimi gelmedimi bilemiyorum yavrum :26:

Noldu yine la
Ebrucuumm şimddien gözün aydıııınn :) :) Oh oh kavuşuyosun sevdiceğineeee :) Allah bizlerede bu günleri göstersin inşallahh herşey çok güzel olur senin içinde caniiiim :)
Saoll tatlımm benimmm inşallah darısı sizin başınızaa
Sağol begüşümmm olsun sağlık olsunn
Amin tatlımmm darısı sizin başınızaa inşallah

Evett bebeğim yarın depüğümün olması gerekirdi amma velakin kimse olmicağı için olamicak sağlık olsun ne diyelimm
Özel mesajını gördüm cevap verdim ama geldimi gelmedimi bilemiyorum yavrum :26:

Geldi yavrum cevap yazıyorum hemencecikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…