Canım valla ben doğumgünün olduğunu bilmiyodm kusura bakma niceeee mutlu senelere geçte olsa inşallah sevdiklerin hep yanında olurlar...Annesinin aramasında çok sevindm çok güzel bi incelik olmş...Sende kavuşuosn az kalmış şunun şurasında çok güzel haberler bunlar inşallah çok güzel vakit geçirirsiniz ...Sağol canmm bnmm ...bu arada konuşaamzsakta şimdiden iyi bayramlar diliyorum bende şehirdışına çıkıcam giremicem buralara bi kaç gün ...
Canım nilüşümm teşekkür ederimm :)
Geçmiş te olsa doğum günün kutlu olsuuuuunn :) Çok çok mutlu ol inşallaahh :)
Sennki nerde bu arada 17 gün sonra kavuşym demişsin ya anlayamadım olayı ayrı şehirlerdemsisinizz??
Ayy nilümm kusura bakma bilmiyordum doğum günün olduğunu :26:
Doğum günün kutlu olsunn nice nice mutlu yıllar inşallah mehmetinle sevdiklerinle inşallah
Yeni yaşın inşallah sana iş sağlık mutuluk huzur getirir tatlımm
Ne güzell mehmetin annesinin araması düşünceli kv'de
Mehmetinde seni mutlu etmesii çok güzell inşallah bu mutuluğunuz hiç bozulmaz bebeğimm
Tabisi gel depüğümee zatii kmiseler yokk ikimiz kutlarız artık
AaaaaaNeden söylemedin !!
Geçmiş doğum günün kutlu olsun kardeşim.Çok seviliyorsun ve o yanaklarını önce mıncırdım, sonra öptüüm saayy
Ohoohooo aranızda bi sıkıntı yok yaaniii oohh ohh çok sevindim kuzum o zaman mehtap 17 diyoruzz
Öpüyormm senii çoook. İnşallah hep böyle mutlu huzurlu olursun kuzum
Efo senin ağzını cart diye yırtarım hııııı
Nilü , dünün doğum gününü bugünden haber verirsen nasıl kutlayacağız kız..
Nice senelere, Allah uzun ömürler versin.. Mübarek ayın güzeli..
Nilümm benimm çok teşekkür ederiim güzel dileklerin ve düşüncelerin içinn
Evet her yaren bu zorlukları çekiyorr ama bizimki biraz daha karışıktı nerdeyse askerliğin yarısını küs olark bitirdik..
Hayırlısı buymuş demekki napalım..
Akşam bende girdim ama kimse yoktu çıktım :26:
Burası ve siz benim için o kadar değerlisinizkii.. Benim burada birsürü arkadaşım dostum sırdaşım oldu.
Eğer belkide sizler olmasaydınız bu kadar kolay atlatamazdım..
İyiki varsınızz iyikii tanımışım sizi..
;Bugün zorlu yolun sonuna geldik ama beni bugün daha bir zorlu gün bekliyor..
Dünden beri içim o kadar daralıyorki napıcam ne edicem die..
Şu günüde bir atlaayım hayırlısıylada bakalım neler olucakk..
Herşeyin hayırlısı olurr inşallahh
Nilüm herşey için çok teşekkür ederim seviyorumm seniii Mmuccuukkkk
Askerlikteki sorunlar devam etmedi esracım, bi ilgisizlik umursamazlık başladı, kafasına takdığı iş güç olayları da vardı ama benle bi şey paylaşmamaya başladı, arkadaşlarıyla paylaşıyordu ve benle paylaşma ihtiyacı da benle konuşma ihtiyacı da duymuyordu nedense... askerdeyken benm hiç aramama gibi bir sorunum olmadı mesela, bana çok gururumu incitcek şeyler söyledi bana tehditler savurdu dırdır ediyosun dedi, madem ihmal ediyorum o zaman bi daha aramam falan dedi, hatta ben ayrılalım yazdım sonra aradım gene de konuşalım diye ve bana lafının arkasında dur dedi, ertesi sabah da gene hiç bi şey yok gibi günaydın yazdı resmen dalga geçiyo gibiydi artık nası bi kendine güvense... yani inan ki sevgisinden bile şüphe ttim şu son 2 haftadır, tanıyamaz oldum onu, hep kavga ettik ama ondan hiç şüphe etmemiştim..bu sefer burnunun sürtmesi gerekiyordu ha ben de üzülüyorum belki ama bu sefer geri dönüş olcaksa da zaten çok kapsamlı düşünmemiz lazım..olmuyordu...bilmiyorum esracım bu sefer tamamen bitmiş olabilir hazırladım da kendimi...kısmet...
Siz nasılsınz canım??
Nilümm benimm çok teşekkür ederiim güzel dileklerin ve düşüncelerin içinn
Evet her yaren bu zorlukları çekiyorr ama bizimki biraz daha karışıktı nerdeyse askerliğin yarısını küs olark bitirdik..
Hayırlısı buymuş demekki napalım..
Akşam bende girdim ama kimse yoktu çıktım :26:
Burası ve siz benim için o kadar değerlisinizkii.. Benim burada birsürü arkadaşım dostum sırdaşım oldu.
Eğer belkide sizler olmasaydınız bu kadar kolay atlatamazdım..
İyiki varsınızz iyikii tanımışım sizi..
;Bugün zorlu yolun sonuna geldik ama beni bugün daha bir zorlu gün bekliyor..
Dünden beri içim o kadar daralıyorki napıcam ne edicem die..
Şu günüde bir atlaayım hayırlısıylada bakalım neler olucakk..
Herşeyin hayırlısı olurr inşallahh
Nilüm herşey için çok teşekkür ederim seviyorumm seniii Mmuccuukkkk
Esracim gelisme oldu..
Kizlar gelisme oldu yazamamistim.. arife gun zafer kus girmeyelim bayrama soyle dusundum bunu dusundum ben sana soyle mi yaptm azcik mesajlastik ama ben sadecekus girmeyelim gerisini sonra konusurz dedim. Ciddi anlamda kalbim kirik dedim.. tamam dedi konusurz ama aailene bi sey deme lutfn dedi. Peki şimdilik dedim. Kendi ailesiyle de arasi baya kotuyms.. onu da bayramda uzatma o zaman dedm ben de.
Simdi arada bi yaziyor ben yazmayinca kiziyor. Konusma firsatimiz zaten olmadı ama iyice dusunsun cunku basarmisim bi seyler dusunmeye baslamis.. ve cidden su an sakinlik iyi geliyor bana.. iyice gonlumu hos etmeden icimden bi sey gelmiyor.. hayirlisi bakalim
çok iyi yapmışsınız canım, bayramda sevdiğin biriyle küs kalmak çok üzücü bir şey hele ki bu aşık olduğun adamsa çok daha üzücü... bayramdan sonra toparlarsınız inşallah, düşünmek iyi geldi ona...
Esracim gelisme oldu..
Kizlar gelisme oldu yazamamistim.. arife gun zafer kus girmeyelim bayrama soyle dusundum bunu dusundum ben sana soyle mi yaptm azcik mesajlastik ama ben sadecekus girmeyelim gerisini sonra konusurz dedim. Ciddi anlamda kalbim kirik dedim.. tamam dedi konusurz ama aailene bi sey deme lutfn dedi. Peki şimdilik dedim. Kendi ailesiyle de arasi baya kotuyms.. onu da bayramda uzatma o zaman dedm ben de.
Simdi arada bi yaziyor ben yazmayinca kiziyor. Konusma firsatimiz zaten olmadı ama iyice dusunsun cunku basarmisim bi seyler dusunmeye baslamis.. ve cidden su an sakinlik iyi geliyor bana.. iyice gonlumu hos etmeden icimden bi sey gelmiyor.. hayirlisi bakalim
Aynen Nilusumm.. kafasina dank etsn iyce ben ustune dusmedikce o daha iyi dusunuyor ve kendimi tutmam gerekmiyor cok rahatim tatilde ustune cok iyi denk geldi.. bayramda kus olunmaz bence de ama baska kararlara gerek yoktu iyi boyle...
Seni de cok ozledimmm :***
Ebrusu merakla bekliyorummmm
ebrusummmmmmmmm
bittimi canım askerlik devremdeee gitti
ve bizdede geri sayımm başladııı
sonnnnnnnnnnnnnn 9
Kızçelerimm hepinizin söylediği güzel sözler için teşekkür ederim..
Dün giremedim iyi değildim bide ev de kalabalıktı yazamadım..
Dün hiç güzel şeyler olmadı ta ki akşamına kadar..
Dün havalanına gittim arkadaşımla.Askerimin annesi gelmişti sadece..
Benim yüzüme bakmadı pek ve biraz laf söyledi moralimi bozdu..
Askerim geldi. yanıma göndermedii ama tabiki annesini bırakıp geldi ama onunda morali bozuk benimde hiç bişey anlamadık ne doğru düzgün sarılabildik ne de öpe bildim.. Sonra aldı oğlunu gitti ibo çok kötü oldu ee tabi bende. Arada kaldı annesi bırakmadı durdu sonra ilerledi bende tatsızlık çıkmasın die git dedim görüşürüz dedi gitii.. Allahtn yanımda arkadaşım vardı..
Beni ne arda ne msj attı o kadar sinirlendimki bende hiç bişey yapmadım..
Sonra akşam 9.30 da aradı 5 dk aşa inermisin göriyim seni dedi indim sarıldı baya öptü kokladı falan elimi tuttu hiç bırakmadı.
Konuşmamız gerekiyor dedim oda ben sadece seni görmeye geldim şimdi konuşma istemiyorum dedi bende tamam dedim çünkü bnde biraz olsun kafamdakileri unutup özlemimi gidermek istedim..
Akşam özlemişim dedi bende dedim sadece yanında olup gözlerine bakmak istiyorum dedi.. yarın buluşalımmı dedi tamam dedim.
Buluştuk ilk önce yine bişeylerden bahsetmedik fazla sadece bakıştık ben sulu göz biraz ağladımm olmicak diye falan sonra konuşmaya başladık nolucaz biz die bundan sonrası nolucak? Ben bilmiyorum dedim kafam çok karıştı o kadar özlemişimki onun sevgisini kokusunu..
Herneyse sen ne istiyorsun dedim. O da sensiz olmak istemiyorum artık seninle bir hayat kurmak istiyorum ve bunların hemen olmasını istiyorum dedişaştım kaldım ben nasıl yani dedim bu parmağından bu yüzüğü çıkarmanı istemiyorum tamamen benim olmanı ailene karışmayı senin benim aileme karışmanı istiyorum dedi.. İyide dedim biz daha anlaşamıyoruz ne haldeydik farkında değilmesin dedim bide aileler çıktı dedim. Ben çok güçlendim dedi ben 15 ay tek kaldım herşeyle kendim baş ettim ve başardım da. Eğer sende istersen başarabiliriz dedi. Aileylede olmuyorsada ben seninleyim sen ne istersen o olur dedi
Dedim ben çok yoruldum kalbim çok kırık naasıl olucak dedim hem bizim en az 2 senemiz var dedim. Ben beklemek istemiyorum o kadar dedi bari adı konulsun dedi çünkü cılkı çıkıcak biliyorum kendimi seni dedi.. Mutlu olucaz evlendiğimzde güven dedi.. Sadece ikimiz olucaz benim olucaksın dedi. böyle güzel güzel konuştu benden cevap bekledi..
Bende isterim tabiki dedim mutlu huzurlu olalım yeterki dedim. Ama daha iş yok bişey yok bizim kalp kırıklarımız sorunlarımız var onlardan başlayıp mücadele etmemiz lazım dedim tamam dedi yarından itibaren başlıyoruz ne gerekiyorsa yapmaya, beraber başarıcaz dedi bende inşallah tamam dedim
Öyle işte kızçelerim ben ne beklerken neyle karşılaştım kararlı gelmişti bugün beni mutlu etti konuşmalarıyla falan biraz olsun olgunlaşmış bunu fark ettim.. İnşallah dediklerimiz olur.. Zamana bıraktım yine toparlanabilecekmiyiz bilmiyorum eğer o gerçekten kararlıysa bende elimden ne geliyorsa yaparım.. İnşallah herşeyin hayırlısı olur
K.bakmayın baya uzun oldu canlarım benimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?