Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah razı olsun begüş'üm sana da hayırlı bayramlar yavrum, sağ salim git gel ve çok kalma o şehir dışında özleriz biz püsküllümüzü

sağ ol canım benim hep birlikte çok mutlu olalım benimki izmir'de yavrum yaa, ben ankara'dayım

sağ ol ebruş'um tüm güzel duaların için sen benim için ne diliyorsan Rabb'im sana kat be kat iyisini versin ben geldim bugün; ama hiç kimsecikler yok yaa sen de yoksun hatta :26:

esintoş'um kuzucum, çok sağ olasın söylemedim siz farkedin diye aramızda sıkıntı yok canım son zamanlarda çok iyiyiz çok şükür ben de seni öpüyorum, mıncırıyorum, ısırıyorum, ham yapıyorum

önceden haber veremedim edacım yaa, pek giremiyorum artık ama sonradan da olsa sizin bu güzel dileklerinizi duymak beni çok sevindirdi hepimize inşallah canım, sağ ol...

hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum canlarım, iyi ki varsınız

Son düzenleme:
topiğimizin en güzel yarenlerinden (hepsi afet-i devran gerçi ) ebruş'un depük gecesinin açılışını yapıyorum

canım benim senin için çok zorlu, hasret dolu bi 15 ay geride kalıyor bu gece. hem özlemin ağır yükü hem de üzerine yaşadıkların seni bu dönemde oldukça üzdü, yıprattı; ama sen çoğunlukla o güzel yüzünü hep güldürdün. acıya rağmen gülmenin ne olduğunu gösterdin. burda sabrına hayran kaldığım yarenlerden birisin, inşallah bunun karşılığını alırsın. inşallah bu geliş size hayrıyla gelir, 15 ayın tüm yükünü bir bakış, bir gülüş, bir öpüş alır götürür. doğan güneş içinizi, ruhunuzu, gönlünüzü birbirine ısındırır. çok güzel ve çok özel bir kızsın, bizim için de çok kıymetlisin tüm sorunları geride bırakıp ibo'yla çok güzel bir başlangıç yapın; ki ben eminim her şeyin bundan sonra çok daha güzel olacağına her şey gönlünce olsun canım, çok seviliyorsun

vee seni ibo'nun kollarına yollayacak sihirli dokunuşu yapıyorum haydeee yaaaellaahhhh
Eki Görüntüle 775111
bir daha birbirinizden hiç ayrılmayın, Rabb'im de ayırmasın

bu da klasik depük şarkım
[video=youtube;y3J6nbpMhJs]http://www.youtube.com/watch?v=y3J6nbpMhJs[/video]

Son düzenleme:
Nilümm benimm çok teşekkür ederiim güzel dileklerin ve düşüncelerin içinn
Evet her yaren bu zorlukları çekiyorr ama bizimki biraz daha karışıktı nerdeyse askerliğin yarısını küs olark bitirdik..
Hayırlısı buymuş demekki napalım..
Akşam bende girdim ama kimse yoktu çıktım :26:
Burası ve siz benim için o kadar değerlisinizkii.. Benim burada birsürü arkadaşım dostum sırdaşım oldu.
Eğer belkide sizler olmasaydınız bu kadar kolay atlatamazdım..
İyiki varsınızz iyikii tanımışım sizi..
;Bugün zorlu yolun sonuna geldik ama beni bugün daha bir zorlu gün bekliyor..
Dünden beri içim o kadar daralıyorki napıcam ne edicem die..
Şu günüde bir atlaayım hayırlısıylada bakalım neler olucakk..
Herşeyin hayırlısı olurr inşallahh
Nilüm herşey için çok teşekkür ederim seviyorumm seniii Mmuccuukkkk

Canıımm zorluklarla gülümseyerek baş edebiliceğini umuyorum senin..Bugün sein günün gzün aydınn çok çok mutlu ol inşalllah herşey dilediğinden daha da güzel olur :):)
Ne zaman geliyo seninki konuştunuz mu hiç bi ara konuşmuyyoruz gibi bişey yazmıştın hatırladıgım kadarıyla ..

Ebrusum canim arkadasim, bacim , guleryuzlu dostummm...

Oyle üzülüyorum ki dun gece giremedim ama memlekete gelince boyle oldu tabi...ama ilk firsatta yaziyorum

Allah sana bu sabrinin mukafatini elbet verecektir ama bu odulun ne oldugunu bilemeyiz Ebrusum..hayırlısı neyse o olacak insallah hakkinda. Bu kadar zor bir surecte bu kadar guleryuzlu olan baska yaren de insan da pek tanımıyorum ben.. oyle guzel butun sorunlarima kostun butun mutlulugumda yanimda oldun ki bazen normalden kat be kat bir surec yasadigini ben bile unuttum.. senle her seyi paylasmak her aciya sevgiye kedere mutluluga heyecana ortak olmak harika bir duyguydu ama oyle olmaya da devam edecek.. bu dostlugu asla bitirmicez )

Oyle merak ediyorum ki su an seni sadece dua ediyorum senin icn baska sey elimden gelmiyor.. ve her seye ragmen gozunaydin Ebrusum.. bunca bekleyisin sonu umarim ki guzel olur yine de insanin icinden bu geciyor..

Iyi ki varsin ebrusummmm.. haberlerini dort gozle bekliyorummm :**

Hilalcimm, tatlim cevap vermeye simdi zamanim oldu anca. Anladim yaa senle birseyini paylasmamasi cok ama cok yanlis bu sefer tamamen bitti demissin bi gelisme yok mu daha.

Biz iyiyiz canim safak sikisirdikca bizde sikiliyoruz artik bitsin de gelsin ya cok uzun oldu ):

Herkesin ramazan bayrami mubarek olsun guzeller,

Askerimsiz gecirdim 3. Ve son bayramim insallah

Esracim gelisme oldu..

Kizlar gelisme oldu yazamamistim.. arife gun zafer kus girmeyelim bayrama soyle dusundum bunu dusundum ben sana soyle mi yaptm azcik mesajlastik ama ben sadecekus girmeyelim gerisini sonra konusurz dedim. Ciddi anlamda kalbim kirik dedim.. tamam dedi konusurz ama aailene bi sey deme lutfn dedi. Peki şimdilik dedim. Kendi ailesiyle de arasi baya kotuyms.. onu da bayramda uzatma o zaman dedm ben de.

Simdi arada bi yaziyor ben yazmayinca kiziyor. Konusma firsatimiz zaten olmadı ama iyice dusunsun cunku basarmisim bi seyler dusunmeye baslamis.. ve cidden su an sakinlik iyi geliyor bana.. iyice gonlumu hos etmeden icimden bi sey gelmiyor.. hayirlisi bakalim

rica ederim canım benim ben de nerdeyse senin kadar heyecan ve merak içerisindeyim ebruş yaa dört gözle olanları yazmanı bekliyorum, güzel haberlerle gel bizeee

çok iyi yapmışsınız canım, bayramda sevdiğin biriyle küs kalmak çok üzücü bir şey hele ki bu aşık olduğun adamsa çok daha üzücü... bayramdan sonra toparlarsınız inşallah, düşünmek iyi geldi ona...

Aynen Nilusumm.. kafasina dank etsn iyce ben ustune dusmedikce o daha iyi dusunuyor ve kendimi tutmam gerekmiyor cok rahatim tatilde ustune cok iyi denk geldi.. bayramda kus olunmaz bence de ama baska kararlara gerek yoktu iyi boyle...

Seni de cok ozledimmm :***

Ebrusu merakla bekliyorummmm

anladım canım, bayramama küs girmemekle çok doğru birşey yapmışsınız eminim sana bu sakinlik ve kafa dinlemek çok iyi gelecek canım...biraz daha kafanı dinledikten sonra en iyi kararına alacağına eminim

hakkında hayırlısı olsun kuzum

ebrusummmmmmmmm

bittimi canım askerlik devremdeee gitti

ve bizdede geri sayımm başladııı

sonnnnnnnnnnnnnn 9

senin bus üreçte tatilde olman çok iyi oldu canım, bırak biraz da o düşünsün ben de seni çok özledim hiloş'um ben de çok meraklardayım

ebrusummmmmmmmm

bittimi canım askerlik devremdeee gitti

ve bizdede geri sayımm başladııı

sonnnnnnnnnnnnnn 9

ohh süper esra'm yaa

Slmm kızlar nasılsınız herkese iyi bayramlar..buralarda değildim bu ara giremedim 1hafta daha yokum kayınvalideciğimin yanına gidiyorum memleketine.. Şafaklar ne alemde nasıl gidiyo hayatlarınız :))

EBRUUUUUUUUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Canım geldi mi asker Merak ediyorum sonuç durum nedir falan diye... Seni görünce ne yaptı? Sen onu görünce ne hissettin? İlk gün nasıl geçti?

Hee çok soru sordum değil mi ???

Hemen gel söyle

ebruu nerdee yaa inşallah bi sorun yoktur da sağsalim kavusmustur yarine

bu arada son 7 gün kızlarr

Kızçelerimm hepinizin söylediği güzel sözler için teşekkür ederim..
Dün giremedim iyi değildim bide ev de kalabalıktı yazamadım..
Dün hiç güzel şeyler olmadı ta ki akşamına kadar..

Dün havalanına gittim arkadaşımla.Askerimin annesi gelmişti sadece..
Benim yüzüme bakmadı pek ve biraz laf söyledi moralimi bozdu..
Askerim geldi. yanıma göndermedii ama tabiki annesini bırakıp geldi ama onunda morali bozuk benimde hiç bişey anlamadık ne doğru düzgün sarılabildik ne de öpe bildim.. Sonra aldı oğlunu gitti ibo çok kötü oldu ee tabi bende. Arada kaldı annesi bırakmadı durdu sonra ilerledi bende tatsızlık çıkmasın die git dedim görüşürüz dedi gitii.. Allahtn yanımda arkadaşım vardı..
Beni ne arda ne msj attı o kadar sinirlendimki bende hiç bişey yapmadım..
Sonra akşam 9.30 da aradı 5 dk aşa inermisin göriyim seni dedi indim sarıldı baya öptü kokladı falan elimi tuttu hiç bırakmadı.
Konuşmamız gerekiyor dedim oda ben sadece seni görmeye geldim şimdi konuşma istemiyorum dedi bende tamam dedim çünkü bnde biraz olsun kafamdakileri unutup özlemimi gidermek istedim..
Akşam özlemişim dedi bende dedim sadece yanında olup gözlerine bakmak istiyorum dedi.. yarın buluşalımmı dedi tamam dedim.
Buluştuk ilk önce yine bişeylerden bahsetmedik fazla sadece bakıştık ben sulu göz biraz ağladımm olmicak diye falan sonra konuşmaya başladık nolucaz biz die bundan sonrası nolucak? Ben bilmiyorum dedim kafam çok karıştı o kadar özlemişimki onun sevgisini kokusunu..
Herneyse sen ne istiyorsun dedim. O da sensiz olmak istemiyorum artık seninle bir hayat kurmak istiyorum ve bunların hemen olmasını istiyorum dedi şaştım kaldım ben nasıl yani dedim bu parmağından bu yüzüğü çıkarmanı istemiyorum tamamen benim olmanı ailene karışmayı senin benim aileme karışmanı istiyorum dedi.. İyide dedim biz daha anlaşamıyoruz ne haldeydik farkında değilmesin dedim bide aileler çıktı dedim. Ben çok güçlendim dedi ben 15 ay tek kaldım herşeyle kendim baş ettim ve başardım da. Eğer sende istersen başarabiliriz dedi. Aileylede olmuyorsada ben seninleyim sen ne istersen o olur dedi
Dedim ben çok yoruldum kalbim çok kırık naasıl olucak dedim hem bizim en az 2 senemiz var dedim. Ben beklemek istemiyorum o kadar dedi bari adı konulsun dedi çünkü cılkı çıkıcak biliyorum kendimi seni dedi.. Mutlu olucaz evlendiğimzde güven dedi.. Sadece ikimiz olucaz benim olucaksın dedi. böyle güzel güzel konuştu benden cevap bekledi..
Bende isterim tabiki dedim mutlu huzurlu olalım yeterki dedim. Ama daha iş yok bişey yok bizim kalp kırıklarımız sorunlarımız var onlardan başlayıp mücadele etmemiz lazım dedim tamam dedi yarından itibaren başlıyoruz ne gerekiyorsa yapmaya, beraber başarıcaz dedi bende inşallah tamam dedim

Öyle işte kızçelerim ben ne beklerken neyle karşılaştım kararlı gelmişti bugün beni mutlu etti konuşmalarıyla falan biraz olsun olgunlaşmış bunu fark ettim.. İnşallah dediklerimiz olur.. Zamana bıraktım yine toparlanabilecekmiyiz bilmiyorum eğer o gerçekten kararlıysa bende elimden ne geliyorsa yaparım.. İnşallah herşeyin hayırlısı olur
K.bakmayın baya uzun oldu canlarım benimm.

Canımm senin adına çok sevindim
Umarım musmutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…