- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızçelerimm hepinizin söylediği güzel sözler için teşekkür ederim..
Dün giremedim iyi değildim bide ev de kalabalıktı yazamadım..
Dün hiç güzel şeyler olmadı ta ki akşamına kadar..
Dün havalanına gittim arkadaşımla.Askerimin annesi gelmişti sadece..
Benim yüzüme bakmadı pek ve biraz laf söyledi moralimi bozdu..
Askerim geldi. yanıma göndermedii ama tabiki annesini bırakıp geldi ama onunda morali bozuk benimde hiç bişey anlamadık ne doğru düzgün sarılabildik ne de öpe bildim.. Sonra aldı oğlunu gitti ibo çok kötü oldu ee tabi bende. Arada kaldı annesi bırakmadı durdu sonra ilerledi bende tatsızlık çıkmasın die git dedim görüşürüz dedi gitii.. Allahtn yanımda arkadaşım vardı..
Beni ne arda ne msj attı o kadar sinirlendimki bende hiç bişey yapmadım..
Sonra akşam 9.30 da aradı 5 dk aşa inermisin göriyim seni dedi indim sarıldı baya öptü kokladı falan elimi tuttu hiç bırakmadı.
Konuşmamız gerekiyor dedim oda ben sadece seni görmeye geldim şimdi konuşma istemiyorum dedi bende tamam dedim çünkü bnde biraz olsun kafamdakileri unutup özlemimi gidermek istedim..
Akşam özlemişim dedi bende dedim sadece yanında olup gözlerine bakmak istiyorum dedi.. yarın buluşalımmı dedi tamam dedim.
Buluştuk ilk önce yine bişeylerden bahsetmedik fazla sadece bakıştık ben sulu göz biraz ağladımm olmicak diye falan sonra konuşmaya başladık nolucaz biz die bundan sonrası nolucak? Ben bilmiyorum dedim kafam çok karıştı o kadar özlemişimki onun sevgisini kokusunu..
Herneyse sen ne istiyorsun dedim. O da sensiz olmak istemiyorum artık seninle bir hayat kurmak istiyorum ve bunların hemen olmasını istiyorum dedişaştım kaldım ben nasıl yani dedim bu parmağından bu yüzüğü çıkarmanı istemiyorum tamamen benim olmanı ailene karışmayı senin benim aileme karışmanı istiyorum dedi.. İyide dedim biz daha anlaşamıyoruz ne haldeydik farkında değilmesin dedim bide aileler çıktı dedim. Ben çok güçlendim dedi ben 15 ay tek kaldım herşeyle kendim baş ettim ve başardım da. Eğer sende istersen başarabiliriz dedi. Aileylede olmuyorsada ben seninleyim sen ne istersen o olur dedi
Dedim ben çok yoruldum kalbim çok kırık naasıl olucak dedim hem bizim en az 2 senemiz var dedim. Ben beklemek istemiyorum o kadar dedi bari adı konulsun dedi çünkü cılkı çıkıcak biliyorum kendimi seni dedi.. Mutlu olucaz evlendiğimzde güven dedi.. Sadece ikimiz olucaz benim olucaksın dedi. böyle güzel güzel konuştu benden cevap bekledi..
Bende isterim tabiki dedim mutlu huzurlu olalım yeterki dedim. Ama daha iş yok bişey yok bizim kalp kırıklarımız sorunlarımız var onlardan başlayıp mücadele etmemiz lazım dedim tamam dedi yarından itibaren başlıyoruz ne gerekiyorsa yapmaya, beraber başarıcaz dedi bende inşallah tamam dedim
Öyle işte kızçelerim ben ne beklerken neyle karşılaştım kararlı gelmişti bugün beni mutlu etti konuşmalarıyla falan biraz olsun olgunlaşmış bunu fark ettim.. İnşallah dediklerimiz olur.. Zamana bıraktım yine toparlanabilecekmiyiz bilmiyorum eğer o gerçekten kararlıysa bende elimden ne geliyorsa yaparım.. İnşallah herşeyin hayırlısı olur
K.bakmayın baya uzun oldu canlarım benimm.
Askerim geldi. yanıma göndermedii ama tabiki annesini bırakıp geldi ama onunda morali bozuk benimde hiç bişey anlamadık ne doğru düzgün sarılabildik ne de öpe bildim.. Sonra aldı oğlunu gitti ibo çok kötü oldu ee tabi bende. Arada kaldı annesi bırakmadı durdu sonra ilerledi bende tatsızlık çıkmasın die git dedim görüşürüz dedi gitii.. Allahtn yanımda arkadaşım vardı..
Sonra akşam 9.30 da aradı 5 dk aşa inermisin göriyim seni dedi indim sarıldı baya öptü kokladı falan elimi tuttu hiç bırakmadı.
Konuşmamız gerekiyor dedim oda ben sadece seni görmeye geldim şimdi konuşma istemiyorum dedi bende tamam dedim çünkü bnde biraz olsun kafamdakileri unutup özlemimi gidermek istedim..
Akşam özlemişim dedi bende dedim sadece yanında olup gözlerine bakmak istiyorum dedi.. yarın buluşalımmı dedi tamam dedim.
Buluştuk ilk önce yine bişeylerden bahsetmedik fazla sadece bakıştık ben sulu göz biraz ağladımm olmicak diye falan sonra konuşmaya başladık nolucaz biz die bundan sonrası nolucak? Ben bilmiyorum dedim kafam çok karıştı o kadar özlemişimki onun sevgisini kokusunu..
Herneyse sen ne istiyorsun dedim. O da sensiz olmak istemiyorum artık seninle bir hayat kurmak istiyorum ve bunların hemen olmasını istiyorum dedişaştım kaldım ben nasıl yani dedim bu parmağından bu yüzüğü çıkarmanı istemiyorum tamamen benim olmanı ailene karışmayı senin benim aileme karışmanı istiyorum dedi.. İyide dedim biz daha anlaşamıyoruz ne haldeydik farkında değilmesin dedim bide aileler çıktı dedim. Ben çok güçlendim dedi ben 15 ay tek kaldım herşeyle kendim baş ettim ve başardım da. Eğer sende istersen başarabiliriz dedi. Aileylede olmuyorsada ben seninleyim sen ne istersen o olur dedi
Dedim ben çok yoruldum kalbim çok kırık naasıl olucak dedim hem bizim en az 2 senemiz var dedim. Ben beklemek istemiyorum o kadar dedi bari adı konulsun dedi çünkü cılkı çıkıcak biliyorum kendimi seni dedi.. Mutlu olucaz evlendiğimzde güven dedi.. Sadece ikimiz olucaz benim olucaksın dedi. böyle güzel güzel konuştu benden cevap bekledi..
Bende isterim tabiki dedim mutlu huzurlu olalım yeterki dedim. Ama daha iş yok bişey yok bizim kalp kırıklarımız sorunlarımız var onlardan başlayıp mücadele etmemiz lazım dedim tamam dedi yarından itibaren başlıyoruz ne gerekiyorsa yapmaya, beraber başarıcaz dedi bende inşallah tamam dedim
Öyle işte kızçelerim ben ne beklerken neyle karşılaştım kararlı gelmişti bugün beni mutlu etti konuşmalarıyla falan biraz olsun olgunlaşmış bunu fark ettim.. İnşallah dediklerimiz olur.. Zamana bıraktım yine toparlanabilecekmiyiz bilmiyorum eğer o gerçekten kararlıysa bende elimden ne geliyorsa yaparım.. İnşallah herşeyin hayırlısı olur
Çok sevindim yavrumRabbim bi daha bozmasın inşallah.
Kızlaaaaarrr bende Perşembe günü Ordu yolcusuyum, fındık isteyen var mı
ben istiyorum bebeğim
Sana yook!Çünkü ben seni çok özledim nilüüüüüüü
ama ben ağlayım kiiiben de seni çok özledim yavruşum dökül bakalım neler yaptın bayramda bu arada yakup'un ne zaman geleceğini unuttum yaa ben :26:
Ağlama, senin için toplayacağım bak hiç sevmem normalde toplamayı köye gidip yatışa geçecektim ama senin için toplarım kızHiç birşey yapmadım, yapmadık. Yakup bugün gitti bebeğiimm
Hiç birşey istediğim gibi geçmedi diyorum kısaca..
hadi yaa gitti mi ben de ne zaman gelecek diye soruyorum :26: neden canım yaa özelden yaz istersen
huhuuuu kızlarr çift hanelere düştük biz:103:
Çok sağoll tatlım benim hayırlısı bakalım inşallahCanımm senin adına çok sevindim
Umarım musmutlu olursunuz
Ahh hiloşumm benimm yerim senii kızz çok sağolEbrusumm yakindan takip etsem de seni bu son olanlardan haberim yoktuuu inan ki cok mutlu oldumm.. erkekler bizim gibi yalniz kalinca aa bu iliski bitti diye dusunmuyorlar cok ilgincler cidden.. birbirimize zaman verdik gibi falan düşünuyolar..
Ama Ibonun konusmalari beni cok mutlu etti helal olsun ona.. bu kadar aci uzuntuyu de belki o yasatti ama kalbinden atamadigina göre hala atmaya zorlamanin da alemi yok.. tabi ki oyle her sey kolay kolay cabuk cabuk da olmasin. Askerden geldi mis gibi bi sevgili hayati yasayin bi yandan da aileleri bu duruma hazirlayin bakalim onun ailesinindavranislari karsisinda ibonun tavri ne oluyor..her seyi zamanla gormus olursun... Allah sizi mutlu etsin ebrusuumm bundan sonra uzulmek yok insallahh :**
HahahhaEbrucummmmmm gelismeler super dogrusu afferim enistemize
Cok sevindim canim senin adina sen bu isi resmiye bi dok te annesini o zaman halledersin
Sağolll esintoşummÇok sevindim yavrumRabbim bi daha bozmasın inşallah.
Kızlaaaaarrr bende Perşembe günü Ordu yolcusuyum, fındık isteyen var mı
Ahh sağol nilümm hem de nasıl sıkıldı ama sağolsun ibo sonradan birazda olsun rahatlattı. Tabiki herşey unutulmadı kalbim hala kırık hala umudumm çok az bunu tamir edicek o ve bence bu son şansı.. Bilmiyorum nilüm hakkımızda hayırlısı olsunn artıkk çok dua ettim geldiğin hayırlısı neyse o olsun hayırsızsa hemen bitsin falan die ama hiç ummadığım bir şekilde u dönüşü yaptı ibo demekki hayırlısı uymuş diyorumcanım benim önce canın sıkılmış; ama ibo'nun sonradan yaptığı güzellik gerçekten çok etkileyici. o da orda çok yalnız kalmış, çok üzülmüş; ama demek ki hiç vazgeçmemiş senden. çok güzel şeylerden bahsetmiş, çok güzel sözler vermiş. biz kızlar böyle şeylere kayıtsız kalamıyoruz zaten sende de öyle olmuş. inşallah hakkınızda hayırlısı olur. ne güzel özlem gidermişsiniz. hep öyle göz göze diz dize olursunuz inşallah. ben hep umutluydum zaten böyle güzel düşüncelerle döneceğinden. inşallah kararlılığını hiç bozmaz da bi an evvel tüm engelleri aşıp tamamen kavuşursunuz birbirinize
İnşallah tarlım benim çok sağollçokkkkk sevindim yawrum eniştenin böyle konuşmasınaaa, inşallah hakkınızda hayırlısı olur yawrum benim çok mutlu olursunuz
İnşallah tarlım benim çok sağoll
Enişte Maşşallah iyi kilo almış kendine daha da bir bakmaya başlamış falan filan inşallah bu güzel değişimler hep devam eder tatlım
Senin nasıl geçti bayram askerin nasıl?
Bayramda memleketteydim yawrum dayımlar teyzemler falan tam 20 kişiydik biraz kalabalık sülalemizYorucu geçti wallahi yemek hazırla sofra kur bulaşık yıka falan derken çoluk çocuk kalabalıkta hiç birşey anlamadım bayram tatilinden
Allaha şükür askerim iyiydi, ablasına evci iznine çıktı bayramda 3 gün dışardaydı, rahat rahat konuştuk mesajlaştık, ama onsuz bayram bir tuhaftı çok yalnız hissettim kendimialışıcam bir şekilde yapıcak birşey yok
Yüzünün gülmesine çok sevindim ya,inşallah güzel haberlerini alırız yakında
Ohh ohh maşşallah tatlım kalabalık olmak güzel ama işte yorucu
Valla bende pek bişey anlamadım aslında hiç evde durup da dinlenemedim birr ama çok şükür iyiyimde askerim geldi ya sağ salim şükürler olsun Allahım hepinize nasip etsin..
Ne güzell ablası yakınmış evciye çıkabilir hiç değilse kafa dağıtırr
Üzülme tatlım bende onsuz 2 bayram geçirdim ama bak bu bayramda da yanıma geldi.. Geçicek bu günleerde sabrett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?