- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Anam dilini ısır poponu kaşı nazar değmesin kız yap birşeylerHala yuzuyom kizim son iki gunum dur birazdaha yuzuyummm :))
Ay kiz Zafer nasi iyi iki gundur anlatamam eski haline geri dondu bana cok iyi davraniyo dn bi seye uzuldm falan kurban olayim uzulme ya diyo tatilini yap ggüzelce her sey guzel olcak diyo oyyy :)) Allahm nazarlardan koruuu
Anam dilini ısır poponu kaşı nazar değmesin kız yap birşeyler
Günaydın Fıstıklarrr
Günayın yarenim..
Kimseler yok ..
Askerini alan gelmiyor mu birdaha buraya hı..
tesekkür ettim fıstıkk evet bugün yatcazz kalkcazzz çalınn banaaa
şaka gibi ya bitiyorr ama geçmiyor günler:44::44:
Millet hasret gideriyo yawrum napsınlar
Bende pek sık giremiyorum gün içinde vakit buldukça ama ben kazık çakıcam buraya diyorum ya askerimin gelmesinede çok var zaten
Margacımm ya ben senin adını bilmiyorum özel değilse yani söylemek istemezsende anlarım. ben Nilay
Sanki bayramdan önce daha bi sık yazılıyordu gibi geldide ondan dedim..
Eda canım, ben senin adını biliyorum. Özelden adımı sana söylemiştim ben de unutmuşsun bak..
Sana puanım 0 bizimle değilsin
Yok yawrum özelden msj gelmemişti, ama haklısın unutmuş olabilirim walalhi kusura bakma yawrum tutamıyorum aklımda ama unitmicam artık
Kuru üzüm ye kuru üzüm...
Sıcaktandır canım
Bizim bu seferki tamamen zaferin tuhaf tavirlariydi tatlim o yuzden kendi elindeydi her sey..su an sayesinde gayet iyiyiz ben de tabi o hircinligi atmaya calisiyorum ustumden ama boyle iyi devam ederse ben de yumusacik oluyorum zaten :))
Ilk geldiginde hemen duzelme bekleme sen de o yuzden esracim bizim bi ayi gecti akillanmasi :))
Şafak :2 yawrummmm
Cok sevindim canim, ee tabi nasilki askerlige alismak cok zorsa sivil hayata alismalari da bi o kadar zor olacaktirc):
Zaten omer iki hafta yanimda daha sonra yasadigi yere gidecrk birdaha ki vuslat ise kurban bayrami canim ):
Bir ay bekleyemem duzelmesi icin gelir gelmez kafasini toplqyip guzelvakit gecirmemiz gerej
Evett canim sadece 2
Bana safak 3 ken gulsenin sarkisini calmadiniz ama safak 2 oldu
Pist kizlar gunaydinnn iskelede sezlinguma serildm yazaym dedm heheheh her yerden yetisirm size ben :))) sabah 8 bucuk gibi kalktm bugn malum yarin yolculuk var bugn de denize doyayim dedmm.. ay kitap okuyorm falan ne guzel oluyo boyle hehehe... neyse hadi nilos haftasonu da geldi)
Benim ticer yarın
ŞAFAK : 1Yıl 1Ay
SÖZ : 5Yıl 5Ay 5Gün olcak
Ohhhh takıl bakalım yawrum, yarın konuşamazsak şimdiden hayırlı yolculuklar gel artık yaniii yeter kıskanıyorum
Selamm Kızçelerimm nasılsınızz bakem?
Yazamıyorum kaç gündür bakıyorum çıkıyorum yazmaya vaktim olmuyor iş işten sonra iboyla görüşüyoruz eve gidiyorum kuzenlerle ilgileniyorum sonra ben pert.
Pek iyi değilimde zaten ne konuşuyim ne yazıyım onuda pek bilmiyorum.. İnşallah sizler iyisinizdir.
Hiloşumm aranızın düzelmesine çok sevindim inşallah hep öyle olursunuzz..
Selamm Kızçelerimm nasılsınızz bakem?
Yazamıyorum kaç gündür bakıyorum çıkıyorum yazmaya vaktim olmuyor iş işten sonra iboyla görüşüyoruz eve gidiyorum kuzenlerle ilgileniyorum sonra ben pert.
Pek iyi değilimde zaten ne konuşuyim ne yazıyım onuda pek bilmiyorum.. İnşallah sizler iyisinizdir.
Hiloşumm aranızın düzelmesine çok sevindim inşallah hep öyle olursunuzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?