Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anam dilini ısır poponu kaşı nazar değmesin kız yap birşeyler

Günayın yarenim..

Kimseler yok ..

Askerini alan gelmiyor mu birdaha buraya hı..

Millet hasret gideriyo yawrum napsınlar
Bende pek sık giremiyorum gün içinde vakit buldukça ama ben kazık çakıcam buraya diyorum ya askerimin gelmesinede çok var zaten

Margacımm ya ben senin adını bilmiyorum özel değilse yani söylemek istemezsende anlarım. ben Nilay

Sanki bayramdan önce daha bi sık yazılıyordu gibi geldide ondan dedim..
Eda canım, ben senin adını biliyorum. Özelden adımı sana söylemiştim ben de unutmuşsun bak..
Sana puanım 0 bizimle değilsin

Sanki bayramdan önce daha bi sık yazılıyordu gibi geldide ondan dedim..
Eda canım, ben senin adını biliyorum. Özelden adımı sana söylemiştim ben de unutmuşsun bak..
Sana puanım 0 bizimle değilsin

Yok yawrum özelden msj gelmemişti, ama haklısın unutmuş olabilirim walalhi kusura bakma yawrum tutamıyorum aklımda ama unitmicam artık

Pist kizlar gunaydinnn iskelede sezlinguma serildm yazaym dedm heheheh her yerden yetisirm size ben :))) sabah 8 bucuk gibi kalktm bugn malum yarin yolculuk var bugn de denize doyayim dedmm.. ay kitap okuyorm falan ne guzel oluyo boyle hehehe... neyse hadi nilos haftasonu da geldi )

Cok sevindim canim, ee tabi nasilki askerlige alismak cok zorsa sivil hayata alismalari da bi o kadar zor olacaktirc):
Zaten omer iki hafta yanimda daha sonra yasadigi yere gidecrk birdaha ki vuslat ise kurban bayrami canim ):
Bir ay bekleyemem duzelmesi icin gelir gelmez kafasini toplqyip guzelvakit gecirmemiz gerej

Yanyanayken sorun olmaz zaten tatlim bence mesele uzakken yaa.. insallah super vakit gecirirsinz yavrum inaniyorm ben o hasretle cok guzel gececek yanyanayken zaten gidince de herkes bizin gibi olcak diye bi sey yok da ben ihtimalleri soyledm yavrum ) bitti hadi senin deeee ohhh ne guzellll :**

Ohhhh takıl bakalım yawrum, yarın konuşamazsak şimdiden hayırlı yolculuklar gel artık yaniii yeter kıskanıyorum

Selamm Kızçelerimm nasılsınızz bakem?

Yazamıyorum kaç gündür bakıyorum çıkıyorum yazmaya vaktim olmuyor iş işten sonra iboyla görüşüyoruz eve gidiyorum kuzenlerle ilgileniyorum sonra ben pert.
Pek iyi değilimde zaten ne konuşuyim ne yazıyım onuda pek bilmiyorum.. İnşallah sizler iyisinizdir.
Hiloşumm aranızın düzelmesine çok sevindim inşallah hep öyle olursunuzz..

Benim ticer yarın
ŞAFAK : 1Yıl 1Ay
SÖZ : 5Yıl 5Ay 5Gün olcak

Ooo super olcak desene nilosss su an tel modundan tickerlari göremiyorum tebrikkk :))

Ohhhh takıl bakalım yawrum, yarın konuşamazsak şimdiden hayırlı yolculuklar gel artık yaniii yeter kıskanıyorum

Hehe sagol nilos dönüyorum artk valla benm avukat bile aradi bugn gel ya artk diyo :))

Selam ebrusumm son gelismeleri yaz bakalimm neler oluyorr..ibonun tavirlari nasil ?? Her gun bulusuyo musunuz???
Sagol cicim umarm hep boyle oluruzz iyi olurz siz de iyi olun insallahh

Yawruşumm noldu yaa niye iyi değilsin hemen anlat son gelişmeleri bilmek istiyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…