Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam ebrusumm son gelismeleri yaz bakalimm neler oluyorr..ibonun tavirlari nasil ?? Her gun bulusuyo musunuz???
Sagol cicim umarm hep boyle oluruzz iyi olurz siz de iyi olun insallahh

Hangisini yazıyımki hiloşum.. tam iyi gidiyor herşey diyorumkki hoop bişey oluyor yine tepe taklak..
Herşeyide o kadar takıyorki benimki bilmiyorum böyle nolucak..
Şuan yine konuşmuyor.. Artık bişey bilmiyorum sadece çok yoruldum..

Görünmüyorsun ortalıklarda..
Yolunda gitmeyen birşeyler var herhalde..

kızlar benim sözlümüde 14.08.2013 te askere gönderdik sadece dün akşam aradı 1 dk konuşabildik zaman hiç geçmiyor bana sarıldığında ikimizin ağlaması aklıma geliyor hep ağlayıp duruyorum ne zaman alışırım bu duruma.. hep böylemi geçer ? konuşmalarımızda kısamı sürücek böyle

Canım Allah kavuştursun öncelikle. askerin nereye düştü canım uzun dönemmi, kısa dönemmi? yerine bağlı sonuçta emin ol her fırsatta arar seni. onlar daha acemilikte oldukları için eğitimler falan olucak boş kalmicaklar yani o yüzden merak etme. Alışıcaksın sende bizde öyleydik 2 ay önce ama zamanla alışıyor insan...

Bu arada ticerda yanlışlık var galba yawrum geliş tarihini yazıcaksın şafak 60 gözüküyor senin

Allah Kavuştursun :)

Ah be guzelim benm ben de bilmiyorum ki nolacak boyleee.. yanyanayken degisir diyoruz ama siz hep yanyanasinz nasi beceriyi bu durumu anlamadim.. ama yeni geldi az daha sabret bakalm yavrum ya ah ahh sabir taşı oldn sen de.. ama sorsana bi bu sekilde nasil evlilik dusunuyomus ??

Allah kavustursun canm alisirsin bi kac haftaya merak etme canm arayacaktir her firsatta herkesin ordaki durumu farkli biz ne desek yanlis olur.. ama her duruma aliaiyor insan baska care olmayinca ferah tut icini sadece dua et canm

Görünmüyorsun ortalıklarda..
Yolunda gitmeyen birşeyler var herhalde..

Tatlım iş yerinde yoğunum biraz evde de giremiyorum kuzenler falan var. Bir de kafam çok dolu girip yazacak halim olmuyor..
Evet var aslında hala aynı sorunlarr herşeyin büyütülmesi güven problemi falan filan..
Tek değişen şey sorunları konuşmaya başlaması ama tabi canı istediğinde gece arayıp konuştu biraz ama sabahtan beri ses seda yok işte bende böyle mal gibi ondan haber bekliyorum...
Nese beni boşverin sen nasılsınn bebişim?

Yavrum daha yeni geldi seninkide, birazcık daha sabret elbet aklı başına gelicek İbo'nun, senin gibi fıstığı bulmuş, kaybetçek kadar öküss değildir heralde

Anlayışlı olmadığı için böyle oluyoruz herşeyime bişey buluyor. Şimdi o yokken yaptıklarıma takmış durumda. Ulann çok merak ediyorsan öyle olmasaydın ilgilenseydin konuşsaydın bişeyde yapmadım yani millet bunları sevdikleri varken yapıyor ve sevgililerinin haberleri varken ama benimki sağolsun kıskanç bir insan olduğu için küplere biniyorr..
Bende onu anlamıyorum hiloşum o yüzden de şuan hiç olumlu bakamıyorum geldi geçmişi konuşmayalım dedi ama gün geçtikce yaptıklarıma taktı konuşmicaktık hani? Tabi benden olumlu bişey bulamadı ya geleceğe bişey yapmadı geçmişi sorgulamaya başladı o zaman bende sorgulayım hemen inanamasaydım ben hemen iyi olamazdı o zaman.. Off amaannn valla hiloşum konuşmak bile istemiyorum artık

Yavrum daha yeni geldi seninkide, birazcık daha sabret elbet aklı başına gelicek İbo'nun, senin gibi fıstığı bulmuş, kaybetçek kadar öküss değildir heralde

Zaten bırakmaya niyeti yok ama elinde de tutmak için bişey yapmıyor.. Aaa pardon ona göre herşeyi yapıyor ama engel olan ben oluyormuşumm.. Boşver niloş beni.. Sizin napıyrsunuz askerin nasıl?

Bence sessiz kal, susup otur yerinde..
Hiç bir tepkide bulunma..
Kendi haline bırak , toparlasın mantıklı düşünür..

Yawrummm yaaa küsmee wallahi atçaktım ben ama burdan açılmıyo video, eve gidincede hiç fırsatım olmadı giremedim

öyle valla kuzum, artık bi gelsinde hayırlısı ile herşey güzel olacak...
zaten ben hasretin her halini bilirim 1 yıl daha ayrıl kalcazz ondan sonra hiç ayrılmıycazz
ama askerlik çok lanet birşey

kızz küsmedim hiç küsermiyim :) :)
artık yarın akşam depüklersin beni ve kendini affettirirsin yavrummm 52:

ebrusum, devremm nasılsınnn
inşallah en kısa zamanda yoluna girer ilişkiniz
bak benim askerlik bitiyor :)

Hangi yaptıkları birbirini tutuyo ki bunlarinnnn Allahim yaaaa madem takiyodun merak ediyodun arayip soraydinn.. canim valla Zaferle cok benziyolar hep bi beklenti içindeyiz karsilamadiklari gibi de sorun cikaran biziz gibi davraniyolar ah ahh kiymetbilmezler..

Ama ayriligi bile denedim bu sefer ciddi ciddi o da olmuyobe Ebrusum bizde bu kalplervsrken oyuzden bn elimden geldikce yumuşak bi dille anlasmaya isteklerimi yaptirmaya çalışıyorum.. ara ara ya da cogu zaman öküz belki ama birbirimizden de vazgeçmiyoruz işte napalımm...

Tabi ibonun mizaci biraz daha farkli ve benm en cok sizde takildigm sorunsa guven..onu napacaz bilmem.. :/

Askerlik fenaaa..kesinlikle bitince cok farkli olcakk.. biz de oyle ki hasretlige devam ams askerdeki gibi yoookk...

Mutlu mesut gecirin zamaninizi tatlım bi guzell..

Son düzenleme:

İyiyiz çok şükür yawrum, askerim bugün ilk çarşısına çıktı, ablasına gitti kahvaltı yapmaya bende bekliyom işte arasın diye
Allaha şükür bir problem yok şimdilik
Sende üzme kendini elbet yoluna giricek herşey içini ferah tut yawrum

oooo birileri sevdiceğinin kucağına depüklenme istiyo demekkkk

Al bakalım ozaman ben akşamı beklemeden sana ilk depüğü atayım yawrumm

Esracımmm seni bitanecik aşkının kollarına yolluyorum yarın büyük günnn, Allah birdaha ayırmasın yawrum sağlıkla mutlulukla yuvanızı kurmayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…