- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
huhu kızçeler napıyonuzz
Kızlar nabeer nasılsınızz hersey yolunda mı :)
Arada bir gelip selam verio kaciyonuz tatlislar :))
Kendi adima iyiyimm..siz nasilsinizz
huhu kızçeler napıyonuzz
Kızlar nabeer nasılsınızz hersey yolunda mı :)
Arada bir gelip selam verio kaciyonuz tatlislar :))
Kendi adima iyiyimm..siz nasilsinizz
hehe iyidir be hilalcim can sıkıntısı işte bi dolanıp geldim alışveriş merkezne die yola çıktım yanlış durakta inmişim yürü yürü avmnin kapısı görünmüyo atladım otobüse geri döndüm sen nasılsın durumlar düzeliyo galba bnmkinin ordaki bi asker intihar etmiş ya uff:2:
Benim ticerimin en uyumlu olduğu anlardan birini yaşıyorummm sizinlede paylaşıyımm kızçeler
Şafak 1 YIL 1 AY
Söz 5 YIL 5 AY 5 GÜN
Eki Görüntüle 780669
yok canm numara yapıomuş göndersinler die kıbrısta canmÖlmüşmü canım asker, çok üzüldüm yaa...
Seninki nerde askerdi canım
yok canm numara yapıomuş göndersinler die kıbrısta canm
hehe iyidir be hilalcim can sıkıntısı işte bi dolanıp geldim alışveriş merkezne die yola çıktım yanlış durakta inmişim yürü yürü avmnin kapısı görünmüyo atladım otobüse geri döndüm sen nasılsın durumlar düzeliyo galba bnmkinin ordaki bi asker intihar etmiş ya uff:2:
İyidir yawrum hoşgeldin sen nasılsın?
Hemşomm nerelerdesin yaaa gelmiyon yada biz denk gelmiyoz bilmiyorum artıkBizim bugün ilk çarşımızda kamerayla falan görüşemesekte uzun uzun telefonla konuştuk sen nasılsın Serapcım askerin nasıl?
Hiloşumm allah dualarını kabul etsin inşallah yawrum...
Vardınızmı evinize sağ salim
Benim ticerimin en uyumlu olduğu anlardan birini yaşıyorummm sizinlede paylaşıyımm kızçeler
Şafak 1 YIL 1 AY
Söz 5 YIL 5 AY 5 GÜN
Eki Görüntüle 780669
hehe çok güsel denk gelmiş canmbaya olmuş sözlenelide maşaallah bzde 6.seneye grcek haftaya daha bişi yok
Ohh iyi etmissin dolan tabi..yanlis durakta inmeyle de yuruyus yapmissin iste
Durumlar da iyi gibi bakalım bi oyle hi böyle bazen kafa karisik bazen cok asik ben de ebru gibiyim hayirlisi deyip duruyorm :) ama ilginc iste cok kizsam da cok seviyorum..
Ama inrihar olayi cok kotu yaa.. :/
Yeni geldim evime Nilosss sukir..
Sagol tatlım amin..
Ayyy ne hossss :**
Allahım yaa diğerlerininde moralini bozucak ne diyimki...
Az kalmış ama yawrum şafağınızın bitmesine. Allah hayırlısıyla bitirip gelmesini nasip etsin sevdiğinin...
öle cnm askerlik pskolojısı artık ne düşünüyosa gitmek için inthara kalkışıo evet canm az kaldı artık plaklara geliyoz kurban bayramından sonrada bişey kalmıo ohh amin canm hepimizi sağsalim bi an önce sevdiğine kavuştrsun Rabbim bitiriyoz valla bişey anlamdım
Söz kendi aramızda yawrum , aileler biliyor ama resmi bişey yok nekadar yüzüklerimiz olsada askerden dönüşü bekliyoruz, aileler işin içine girince herşey karşıyor die istemedik. bitirip gelsin hayırlısıyla hepimizin olur Altın alyanslarımız
he bizimde öle yaw taktık kendi aramızda herkes bilio ama ciddi bişey yok babam askerden gelmeden olmaz dedi bekliyoz bzde gelnce takcaz artık resmi yüzüklerimizi inşallah öle ya aileler girince hemen olsun uzamasın nişanlılık bile herkes evinde olsun arada kalmak kötü bizim kısa sürer zaten benm tayin işi için nikah yapalım önden diyoz bakalım aileler ne dicek
Ohh iyi etmissin dolan tabi..yanlis durakta inmeyle de yuruyus yapmissin iste
Durumlar da iyi gibi bakalım bi oyle hi böyle bazen kafa karisik bazen cok asik ben de ebru gibiyim hayirlisi deyip duruyorm :) ama ilginc iste cok kizsam da cok seviyorum..
Ama inrihar olayi cok kotu yaa.. :/
Yeni geldim evime Nilosss sukir..
Sagol tatlım amin..
Ayyy ne hossss :**
Hoşgeldin evine Hiloşumm, yarın güzelce dinlen, pazartesi yorucu tempo başlicak
Evet yaa güzel denk geldi, dönüp bakıyorumda yıllar nekadar çabuk geçiyor wallahi, daha 17 yaşındaydık tanıştığımızda şimdi 23 olduk bütün gençliğim onunla geçti ilk göz ağrım benim
Yaşlancam zaten evlenene kadar
Kızçeler ben çıkıyorum hepinizi çok öptümm
Hiloşummm, Esranın nişanlısı yarın gelicekti galba yawrum ben ona depüğümü gönderdim, gelirse benim yerime bitane daha yolla ona
Allaha şükür bir yaren daha kurtuluyor asker yolu beklemekten. Darısı bizlerin başına inşallahh....
bende öle düşünerek yürüdüm canmaman iyi olsun ya bu kadar zamandan sonra aşılır herşey hasretlikten oluo hep yanyanakeyken herşey güsel hayırlısı diyelm bakalm evet cnm ya bnde korkutm daha öncede eden olmuştu pek anlamıyoz biz ama zor demek oralar
Kızlarr bitti askerlik ama inanamıyorum, anca yarın askıma sımsıkı sarılınca inanabileceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?