Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arada bir gelip selam verio kaciyonuz tatlislar :))

Kendi adima iyiyimm..siz nasilsinizz

Ahh yoğunluktan burda takılmaya hiç fırsatım olmuyoo şu ara zaman nasıl geçiyo hiç alamıyorum vallahii artık dinlenmeye ihtiyacım vaaaaarr :) Ama iyiyim çok şükürhiç bir sorunum yok :) :)

Sen nasılsın Hiloş herşey yolunda mıı ?? Buzlar erimiş çok sevindimmm :) Gönlünü alacağını tahmin ediyorduk zateenn :) Sen üzülme yeter ki :)

Sana da bir tatil süper gelir o zman :) aman sorunun olmasın da yoğun ol bosver canım zaman daha kolay gecer öylee..

Bizde de evet buzları erittik daha da ısınıyoz gitgide bakalım Seroşum nazar değmesin iyi sayılırız bu ara )

Şafak 453 .. İnsallah sağ salim hıphızlııı gecerrrr

Amin canım Allah kavuştursunn..

evet cnm erkekler brazcık odunumsu oldukları için kafalarına takmıyolar bzm gibi gamsız bunlar ya bnmki gne iyi ya çok özledm az kaldı yanmda olcan artık fln dio hakkını yemym bide şu zırtpırt denize gitmeleri olmasa bide kıbrısta cıbıl cıbıl turistler aklıma getirmemmye çalışıom ama arada tavr yapıom tabe dayanamıom oldukları gbi kabul etcez artık canm bu yaştan sonra değiştiremeyiz bnmkide aramaz mesela konuşmayız biz whatsapp tan yazışıyoz resim ses kaydı falan atıyoz ilk başlarda çok zorladım konuşalım die bikaç kere konuşuyodk gene aynı napam ya zorla mı konuşturcam dedim sinirlendiğime yazık bıraktım kısmet olurda evlenirsek dırdırımı çeksin artık ceza evet cnm ya az kaldı bizimde 200lerdeydik ya geçti gittii ne çok konuşmuşum bea

Odun anacım bunlar Ya benimki arar normalde baya uzunca da konuşuruz o yüzden aramama meselesine ben o kadar taktım baştan beri öyle olsa ben de alışırdım... ama şu ara gene normale döndük gibi bakalımm.. kamerada falan da konuşuyoz fırsat olunca.. öyle yani tatlımm değişime gelince istedikten sonra değişiliyor ya ben de değiştim o da değişti çünkü tabi ki ana karakter değişmez ama karşıdaki için cidden bazı özellikler değişebiliyor yani.. evlilik olursa bol bol dırdırımızı çekcekler çare yok odunluk etmesnler biz de dırdır etmeyek di mi amaa

he bi anda aramayı kestiyse tabi ceza sahasına girmiş oldu iyi yapmışın cnm alıştırıp sonra pat die bırakmasınlar.çekçekler valla yetti gayri askerlik bekle okul bekle iş bekle valla arada bnm cnm tartışmak istyo içimi boşaltıyom rahatlıyom ohh

Aynen yahu bekle bekle ne hale geldikkk Fatosss neyse aman gene de arada sorun olmasın da bekleriz yahuu... cezasını cektı merak etme hehehe

Kızlaaaarrr elime ulaşan son bilgilere göreee.. Zafer babası annesi konuşmuşlarr haftasonu gelecez diyorlarrrr Zaferle biz işe başlamadan gelin diye konuşmuştuk, madem ayrılamıyoruz dedik başımızı bağlayalım biz rahat durmuyoz dedik ehhehe, aybaşında işe başlıycak Zafer, o da ailesiyle konuşmuştu babası tamam demiş, haftaiçi annemi arıcakmış annesii bu kadar erken olmasına hazır değilim şu an gıkkk

Son düzenleme:

huhuhhuuuu süper bi haber hilalcimm bağlayalım artık başınızı yaw ohh işide çabuk bulmuş canm bak herşey düzene giriyo uzamasın artık nişanlılıkta çok uzamasın ailelerle zor olur hemen everekte muradınıza erin siz bare çok sevndim canmm ya haftaya hilalide veriyooozzz

Hiloşummmm süper bi haber bu nazar değmesinnnn

bu hafta tanışma şafağı mı saycaz

Hehheh dur dru daha vermiyonuz bu sadece tanışma ama bu hızla gidersek kurbana verceniz gibi az.. uzatmazlar artık bu aşamaya kadar geldikten sonra cicim, ama tabi işleri bi oturtalım da, düğünü o zman düşüncezz... seneye yaz olmasa da yazdan sonra olabilir belkii...

Çok sağoll Fatoşşş

Hiloşummmm süper bi haber bu nazar değmesinnnn

bu hafta tanışma şafağı mı saycaz

Ayy sağol Begüşümmm evett bu hafta onu saycaz ama annemi arayana kadar ben daha inanamıyorum nedense her an biri bi şey dicek gibime geliyo

Cidden gelceklerse ama yarın falan ararlar neticede haftasonu göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo gene nolursa olsun bi hazırlık olur falan çok heycanlı bi hafta eğer gelirlerse

anaa kuru kuru tanışma mı olcak canm gelmişken hadi isteyelim derlerse gerçi kız tarafı olarak naz yapmamız lazm enişteye öyle hemen verdik demek olmaz gidip gelsinler braz hayırlısı canm ya bi sıkıntı çıkmadan huzurla geçsin bu evrelerde

Cidden gelceklerse ama yarın falan ararlar neticede haftasonu göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo gene nolursa olsun bi hazırlık olur falan çok heycanlı bi hafta eğer gelirlerse

hehe biz bile nasıl heyecanladık hilali düşünemyom artıkın bu hafta geçmez artık

Aynen yaaa yarın ya da salı ararsınlar ki ona göre hazırlık yaparızzz oy oyyy heyecanlı tabi kızımmm

Aynen yavrum oyle ilk gelişte olmazz konuşuldu bunlarr babamlar da olmazzz dedii
Ay sormayın bak size bile geçti heyecan ben napcammm

Anamm hiloşumm kıyamamm kızz ne güzell haber bunlar bencede elinizi çabuk tutun Allah korusun bir tartışma çıkmasan tanışınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…