- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
Gözün aydın esracım Allahım çektiğin sıkıntıları sana mutluluk olarak geri göndersin inşallah.Kızlarr bitti askerlik ama inanamıyorum, anca yarın askıma sımsıkı sarılınca inanabileceğim..
Arada bir gelip selam verio kaciyonuz tatlislar :))
Kendi adima iyiyimm..siz nasilsinizz
Ahh yoğunluktan burda takılmaya hiç fırsatım olmuyoo şu ara zaman nasıl geçiyo hiç alamıyorum vallahii artık dinlenmeye ihtiyacım vaaaaarr :) Ama iyiyim çok şükürhiç bir sorunum yok :) :)
Sen nasılsın Hiloş herşey yolunda mıı ?? Buzlar erimiş çok sevindimmm :) Gönlünü alacağını tahmin ediyorduk zateenn :) Sen üzülme yeter ki :)
Şafak 453 .. İnsallah sağ salim hıphızlııı gecerrrr
Kızlarr bitti askerlik ama inanamıyorum, anca yarın askıma sımsıkı sarılınca inanabileceğim..
He yaa hem dinlenmem hem de tez yazmam lazım artıkk çok acilll
Maşallah yaa ama daha gençsin kız ne yaşlanmasıymışşşAllah onu da nasip eder inşallahh
Yollayacam şimdi Niloşummm..ben de gece direk uyuyakaldım giremedim ama bugn inşallah süper bir gün Esra içinn
İnşallah canım yaa ama hasretini bile çok belli eden biri değil benimki o yüzden uzaktayken hepp olan bana oluyorr toplarsa mutlu oluyoz iştee toplamazsa hep üzülen benn ona pek bir şey olmuyor :26:
Doğru cicim zordur tabi ki neler yapıyorlar şuna bak..
Ama senin de şafak azalmış iyice canımm çok sevindm
Esraaaa geç kalan depüklerimmm ve Niloş da istedi benden onun içinde depükkkAllah bir daha ayırmasın bu denli acı zor uzun bir şekilde yavrumm
Eki Görüntüle 780753 Eki Görüntüle 780754 Eki Görüntüle 780755
evet cnm erkekler brazcık odunumsu oldukları için kafalarına takmıyolar bzm gibi gamsız bunlar ya bnmki gne iyi ya çok özledm az kaldı yanmda olcan artık fln dio hakkını yemym bide şu zırtpırt denize gitmeleri olmasa bide kıbrısta cıbıl cıbıl turistler aklıma getirmemmye çalışıom ama arada tavr yapıom tabe dayanamıomoldukları gbi kabul etcez artık canm bu yaştan sonra değiştiremeyiz bnmkide aramaz mesela konuşmayız biz whatsapp tan yazışıyoz resim ses kaydı falan atıyoz ilk başlarda çok zorladım konuşalım die bikaç kere konuşuyodk gene aynı napam ya zorla mı konuşturcam dedim sinirlendiğime yazık bıraktım kısmet olurda evlenirsek dırdırımı çeksin artık ceza evet cnm ya az kaldı bizimde 200lerdeydik ya geçti gittii ne çok konuşmuşum bea
Odun anacım bunlarYa benimki arar normalde baya uzunca da konuşuruz o yüzden aramama meselesine ben o kadar taktım baştan beri öyle olsa ben de alışırdım... ama şu ara gene normale döndük gibi bakalımm.. kamerada falan da konuşuyoz fırsat olunca.. öyle yani tatlımm değişime gelince istedikten sonra değişiliyor ya ben de değiştim o da değişti çünkü tabi ki ana karakter değişmez ama karşıdaki için cidden bazı özellikler değişebiliyor yani.. evlilik olursa bol bol dırdırımızı çekcekler çare yok odunluk etmesnler biz de dırdır etmeyek di mi amaa
he bi anda aramayı kestiyse tabi ceza sahasına girmiş oldu iyi yapmışın cnm alıştırıp sonra pat die bırakmasınlar.çekçekler valla yetti gayri askerlik bekle okul bekle iş bekle valla arada bnm cnm tartışmak istyo içimi boşaltıyom rahatlıyom ohh
Kızlaaaarrr elime ulaşan son bilgilere göreee.. Zafer babası annesi konuşmuşlarr haftasonu gelecez diyorlarrrrZaferle biz işe başlamadan gelin diye konuşmuştuk, madem ayrılamıyoruz dedik başımızı bağlayalım biz rahat durmuyoz dedik ehhehe, aybaşında işe başlıycak Zafer, o da ailesiyle konuşmuştu babası tamam demiş, haftaiçi annemi arıcakmış annesii bu kadar erken olmasına hazır değilim şu an gıkkk
Kızlaaaarrr elime ulaşan son bilgilere göreee.. Zafer babası annesi konuşmuşlarr haftasonu gelecez diyorlarrrrZaferle biz işe başlamadan gelin diye konuşmuştuk, madem ayrılamıyoruz dedik başımızı bağlayalım biz rahat durmuyoz dedik ehhehe, aybaşında işe başlıycak Zafer, o da ailesiyle konuşmuştu babası tamam demiş, haftaiçi annemi arıcakmış annesii bu kadar erken olmasına hazır değilim şu an gıkkk
huhuhhuuuu süper bi haber hilalcimm bağlayalım artık başınızı yaw ohh işide çabuk bulmuş canm bak herşey düzene giriyo uzamasın artık nişanlılıkta çok uzamasın ailelerle zor olur hemen everekte muradınıza erin siz bare çok sevndim canmm ya haftaya hilalide veriyooozzz
Hiloşummmm süper bi haber bu nazar değmesinnnn
bu hafta tanışma şafağı mı saycaz
Hehheh dur dru daha vermiyonuz bu sadece tanışmaama bu hızla gidersek kurbana verceniz gibi az.. uzatmazlar artık bu aşamaya kadar geldikten sonra cicim, ama tabi işleri bi oturtalım da, düğünü o zman düşüncezz... seneye yaz olmasa da yazdan sonra olabilir belkii...
Çok sağoll Fatoşşş
Ayy sağol Begüşümmmevett bu hafta onu saycaz ama annemi arayana kadar ben daha inanamıyorum nedense her an biri bi şey dicek gibime geliyo
Hehheh dur dru daha vermiyonuz bu sadece tanışmaama bu hızla gidersek kurbana verceniz gibi az.. uzatmazlar artık bu aşamaya kadar geldikten sonra cicim, ama tabi işleri bi oturtalım da, düğünü o zman düşüncezz... seneye yaz olmasa da yazdan sonra olabilir belkii...
Çok sağoll Fatoşşş
Ayy sağol Begüşümmmevett bu hafta onu saycaz ama annemi arayana kadar ben daha inanamıyorum nedense her an biri bi şey dicek gibime geliyo
Cidden gelceklerse ama yarın falan ararlar neticede haftasonu göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo gene nolursa olsun bi hazırlık olur falan çok heycanlı bi hafta eğer gelirlerse
Cidden gelceklerse ama yarın falan ararlar neticede haftasonu göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo gene nolursa olsun bi hazırlık olur falan çok heycanlı bi hafta eğer gelirlerse
anaa kuru kuru tanışma mı olcak canm gelmişken hadi isteyelim derlersegerçi kız tarafı olarak naz yapmamız lazm enişteye öyle hemen verdik demek olmaz gidip gelsinler braz hayırlısı canm ya bi sıkıntı çıkmadan huzurla geçsin bu evrelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?