Aynen yaaa yarın ya da salı ararsınlar ki ona göre hazırlık yaparızzz oy oyyyheyecanlı tabi kızımmm
Aynen yavrum oyle ilk gelişte olmazz konuşuldu bunlarr babamlar da olmazzz dedii
Ay sormayın bak size bile geçti heyecan ben napcammm
Anamm hiloşumm kıyamamm kızz ne güzell haber bunlar bencede elinizi çabuk tutun Allah korusun bir tartışma çıkmasan tanışınn
babalar bilir ya tabi bide kızlarını hemen vermek istemezler o ayrıne güsel heyecanlar ama dimi ya hayali bile heyecanlandırıyoken az kaldı hehe inşallah çoook güsel geçer canm çok mutlu olun
hehe biz bile nasıl heyecanladık hilali düşünemyom artıkınbu hafta geçmez artık
Aynen yaaa yarın ya da salı ararsınlar ki ona göre hazırlık yaparızzz oy oyyyheyecanlı tabi kızımmm
Aynen yavrum oyle ilk gelişte olmazz konuşuldu bunlarr babamlar da olmazzz dedii
Ay sormayın bak size bile geçti heyecan ben napcammm
Zaten bu forumun bu sayfalarında en çok olan şey üzüntüye derde kedere mutlululuğa sevince her şeye ortak olmak
Heralde bebek sen şimdiden başla sarma yapmaya
Su böreği yapacam askosa ben heheh :) bakalm ya bi arasinlar da sonra gaz verirz yemeklere asil ben yarn soyle bi bakinayim is cikisi ne giycemmmmm :))
Simdilk ben yatar kkzlarr optum sizii :**
Sana da bir tatil süper gelir o zman :) aman sorunun olmasın da yoğun ol bosver canım zaman daha kolay gecer öylee..
Bizde de evet buzları erittik daha da ısınıyoz gitgide bakalım Seroşum nazar değmesin iyi sayılırız bu ara)
Hamarat hatun
Bak bak valla sonra beğenio insan yok bedeni yok rengi falaniyi geceler kuzucummmm kocaman öpüldün...
evet hilooşş zaman çok çabuk geçiyo çok şüküür bitsin de gelsin istiyorum hemeeenn :) :)
Kızz tanışma ha çok heyecanlısındır sen şimdiiii naz lı geliiiin :) Senin adına çok çok sevindiiimmm herşey çok güzel olacaaaaakk :)
Günaydın yarenlerrr
Hepinize güzel bir hafta diliyorumm
Kizlar merhaba benim esim de mamk mebs de 14unde teslim oldu.hepimze hayrli teskeeeleer.. ben safak saycam ama kactan dusecem bilmiyorum.bu arada kisa donem
Ne guzel canim ins biranonce kavusursunuz..bizim ustabiligi de ank polatli.merhaba benim nişanlımda orda acemiliğini yaptı. orası çok güzeldi sadece çok kalabalık olduğundan herşeyde sıra bekliyorlar. tlf. görüşmeleri çok uzun olmuyor malesef. birde bol bol eğitim yapıyolar.158 den sayıcaksın canım. şuan usta birliğimiz ankara güvercinlik seninki nereye gidecek acemilikte. bizim sooooon 29 günümüzzz:)) çabucak geçer inş.
Ne guzel canim ins biranonce kavusursunuz..bizim ustabiligi de ank polatli.
evet insana zor gelen ozlemek.yeri rahat ama yoruyorlar mi doyuyo mu uykusunu alabliuo mu vs. Bisuru sey takiliyo insanin kafasina.kalabalktan dolayi banyolari sorun oluyomus ben evde banyo keyfi yapmaya utaniyorum.Ankara rahat oyüzden sadece özlem duyarsın bol bol. ilk başlar okadar zor gelmişti ki bana yemin törenine kadar geçmedi sonra sonra alışsamda şimdi son günlerde geçmek bilmiyor
Esramm tertibim Hayırlıı olsunnnn tatlım benimm inşallahhh herşeyy yoluna girerrr artıkk upuzunn sarıll sevdiceğineee
Bence de Ebrusummm bur an once halledelim artk yaa yeter bu gerginliklerr :))
Esramm tertibim Hayırlıı olsunnnn tatlım benimm inşallahhh herşeyy yoluna girerrr artıkk upuzunn sarıll sevdiceğineee
Aynen tatlım aynen inşallah hayırlısı olur hiloşumm
Ebruşumm nasıl gidiyor bakayımm???
Bak tanışma sonrası buluşma ayarlıcaz heee
İyi çok şükür bebeğim yaa şuan aramız iyi Maşşallahh
İzine ayrıldım işte 1 hafta evdeyim iboyla kuzenlerle uğraşıyorum öyle
Sen napıyorsun bebeğim nasıl gidiyor?
İnşallahh yavruşumm Allah kısmet ederse ayarlayalımm da ben 4 müzde buluşmak istiyorum
İyi çok şükür bebeğim yaa şuan aramız iyi Maşşallahh
İzine ayrıldım işte 1 hafta evdeyim iboyla kuzenlerle uğraşıyorum öyle
Sen napıyorsun bebeğim nasıl gidiyor?
İnşallahh yavruşumm Allah kısmet ederse ayarlayalımm da ben 4 müzde buluşmak istiyorum
Maşallah sevşndmmm cicim yaaa aman diyimmm EbruşummmAllah bozdurmasınnn..
Ohh keyfini çıkar izninin ne güzell..
Ben de iyiyim ya işe başladık gene aynı tempo devamm ama düşünüyorum da askerde olduğundaki yüreğimdeki o boşluğun zerresi yok sanki yaa..bir rahatlık ferahlık varr her şeye ragmenn..
Aynen ben de çok istiyorumm
slmm kızlar ben geldim 1 haftadır yoktum balıkesire gitmiştim kayınvalidemin yanına ama döndüm ve burdayım..nasıl gidiyo şafaklar mehtaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?