bilmiyorum canım ya hala beklemedeyim hiç bir numara da yok elimde çok yeni olduğu için bölüğünü falan da bilmiyorum
ya boluk falan onemlı degılde sey pekı aılesınde yada aradıgı herhangı bırı yokmu gıttıgınden berı belkı onlardan numara bulursunnn
süperrrr canımmm . . . sıra babanda hadı 'ya fettah' de babanın yuzune üfle sana izin versin
Hepinize hayırlı akşamlar geldıgımde bu sayfadan ıtıbaren okuyacam guzel haberlerınız beklıyorum. . .
ben önce hastaneye iğneye sonra evee kaçarrrr . . .
hiloş çook güzel bı tanışma geçirsın inşallah,
niloşşş sende inşallah izni koparırsın,
haber bekleyenler telefon bekleyenler inşallah telefonları çalar en kısa zaman inşallah,
daha kımın ne sıkıntısı varsa Rabbım gıdersın inşallah AMİNNNN . . .
öpuyorum herkezi hatunlar16: 16:
ailesiyle irtibatım yok malesef
Canım ilk gittiğinde falan aramadımı hiç. hani o aradığı numara falan varsa bir ordan dene şansını istersen
ailesiyle irtibatım yok malesef
yakın arkadaslarına falan sor onlar aılesınden numara alırlar ılla kı yakın arkadaslarını tanıyorsundur herhalde ?
onlarla bence bı ırtıbata gecmeye calıs tatlım[
asker psikolojisi çocuk orda bunalıma mı girdi naptı yav şu an hiçbir şey yok gözümde kahretsin yaa
23 AĞUSTOS 2013 CUMA TESKERECİ DEVRE
TESKERECİ GÜZELLERİMİZ
... dilara1331 = DOĞAN GÜNEŞ...
...Kayra95 = 01 ADANA' ya selam yola devam ...
...svsaskim = 06 ANKARA' ya selam yola devam...
...tugbaoguzhan = 69 BAYBURT' a selam yola devam...
..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..
Şafağında yanlışlık olanlar ve şafak çizelgesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler..
sogol canımmm iş yerıme soylemedım askerde oldugunu eşimin bılmedıklerı için 1 haftadır düşünuyorum ne soylesemde izin alsam dıyeizin alınca bırden coook sevindirik oldum bacımmm bak bol bol resım cekıl tamam mı heyacaını paylaşacagın bı genç kız arkadaşın olsun yanında gelınce pazartesi ilk işim bakacagım tatlı tatlı heyacan dolu gelışmelerını beklıyorum canım benım inşallah mutlu mesut ailenın gonlune sinen tatlı bı cumartesı gecırırsın. . .
yanlış yerden alıntı yapmışım orası ayrı tabiiii
sen yanlış yeri alıntılamışsın; ama ben doğru hesaplımışım di mi canımilk kez yaptım da kimseden izin de almadım kızmazlar umarım bana :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?