Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorum canım ya hala beklemedeyim hiç bir numara da yok elimde çok yeni olduğu için bölüğünü falan da bilmiyorum

ya boluk falan onemlı degılde sey pekı aılesınde yada aradıgı herhangı bırı yokmu gıttıgınden berı belkı onlardan numara bulursunnn

Hepinize hayırlı akşamlar geldıgımde bu sayfadan ıtıbaren okuyacam guzel haberlerınız beklıyorum. . .
ben önce hastaneye iğneye sonra evee kaçarrrr . . .
hiloş çook güzel bı tanışma geçirsın inşallah,
niloşşş sende inşallah izni koparırsın,
haber bekleyenler telefon bekleyenler inşallah telefonları çalar en kısa zaman inşallah,
daha kımın ne sıkıntısı varsa Rabbım gıdersın inşallah AMİNNNN . . .

öpuyorum herkezi hatunlar 16: 16:

süperrrr canımmm . . . sıra babanda hadı 'ya fettah' de babanın yuzune üfle sana izin versin

Üfürükçüye karışmış bizim kız der walalhi terliği kaptığı gibi rast gele fırlatır artık Bana daha kaçamadan kafamda patlar

Böle dediğime bakma babam şeker gibidir benim allahıma şükür anlayışlıdır, bundada izin verirse dahada artı alcak gözümde

Tamam canım güle güle hayırlı yolculuklar sana şimdiden, öptüm bende seni memleketime selamlar

Canım ilk gittiğinde falan aramadımı hiç. hani o aradığı numara falan varsa bir ordan dene şansını istersen

bugün gideli 9 gün oluyor 2.günden itibaren günde 2 defa kısa da olsa aradı ama 4 gündür aramıyor ve en son rahatsızlanmıştı telaşım biraz da ondan ayrıca onunla birlikte ben be acemilik yaşıyorum aradığı numaralar falan kalmadı silindi hepsi

Cenneti görebilmek için,
Cehennem de gün sayıyorum.

Batarsa 251/Atarsa 2 5 O !

Bugün askeriim 2OO günlük asker. :81:

2O gün sonra yarılıyoruz oleeeeyyyy

23 AĞUSTOS 2013

PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...85 GRGR...

...88 kskada...

...89 gzmchngr...

....91 chidoshimedo....

...91 mayamaya11

...91 BerlD...

...91 kmleomer...

...91 nazarboncugu05...

... 99 ED2006...

ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...122 Mervens...

... 175 destinyeda...

...180 xxIpekxx...

...181 depresiffpolyanna...

...182 nesilll...

...184 qizem7...

ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ

ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ

...247 begushh...

...250 zeynepesin...

...250 Margarikotin...

...254 pekmez_akilli...

...254 ilithya...

...254 SelenYusuf...

200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ

...305 busra00...

...349 ezgisaygin...

...349 seros08...

...349 mutluluk_06...

HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ

...390 traublee...

...391 elmaSekeri23 ..

..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..

Şafağında yanlışlık olanlar ve şafak çizelgesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler..

Şafak Panosunu Devralacak "Bayan" Eleman Aranıyor, Bilginize..

Son düzenleme:
23 AĞUSTOS 2013 CUMA TESKERECİ DEVRE

TESKERECİ GÜZELLERİMİZ

...dilara1331 = DOĞAN GÜNEŞ...

...Kayra95 = 01 ADANA' ya selam yola devam ...

...svsaskim = 06 ANKARA' ya selam yola devam...

...tugbaoguzhan = 69 BAYBURT' a selam yola devam...

Şafağında yanlışlık olanlar ve şafak çizelgesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler..

Son düzenleme:
23 AĞUSTOS 2013 CUMA

TESKERESİNİ ALAN GÜZELLERİMİZ (Şafakların attırılmadığı süre içerisinde)

...eflatun06...

...esraa42...

...BerrakSudakiKirmiziBalik...

...nesliiiiiiiiii...

...Brrk...

...OZGEGURUR...

plakaları gelmeyi bekleyen yarenler bölümündeyimmm Allahım çok şükür bugünleride gördük..

Deryacımm sen hayırlısıyla git gel dee anlatırım benn.. ama öyle pek foto beklemeyin bu sefer bendenn... anca aileleri kaynaştırırsam yeter ama tabi ki elbisemle çekinirim yanımda bu sefer için kimseyi istemedim ya, sözde isterim sanırım

sen yanlış yeri alıntılamışsın; ama ben doğru hesaplımışım di mi canım ilk kez yaptım da kimseden izin de almadım kızmazlar umarım bana :26:

doğru sanırım canım
gerçi bizim askerllik 1 gün uzadığı için şafağa bakıp yanlış gibi görünebilir ama eskiye göre doğru canım
bence kimse kızmaz çünkü insan bu panoyu görünce umut doluyor..hatta çok teşekkürler ..en azından ben çok mutlu oldum canım bence herkes çok sevinecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…