doğru sanırım canım
gerçi bizim askerllik 1 gün uzadığı için şafağa bakıp yanlış gibi görünebilir ama eskiye göre doğru canım
bence kimse kızmaz çünkü insan bu panoyu görünce umut doluyor..hatta çok teşekkürler ..en azından ben çok mutlu oldum canım bence herkes çok sevinecek
doğrudur ozman canımben de sevinin diye şey ettirdimdi zaten rica ederim bu arada neden uzadı ki askerliğiniz :26:
çok çok iyi yaptın canım
izinlerde 3 güncük geç gittide canım ayrılamadı tabisonundada TSK sağolsun 1 gün ceza vermiş..geç olsun güç olmasın diyoruz artık..
sen yanlış yeri alıntılamışsın; ama ben doğru hesaplımışım di mi canımilk kez yaptım da kimseden izin de almadım kızmazlar umarım bana :26:
hımm, ayrılık zor n'apsın askerinTSK'miz da fena hee sağ salim gelsin de...
Kızım kim neden kizsin sana yaa ellerine saglik ugrasmissin etmissin ne guzel..cok da iyi etmissin kocaman opucukler sana gelsin benceee :**
bugün gideli 9 gün oluyor 2.günden itibaren günde 2 defa kısa da olsa aradı ama 4 gündür aramıyor ve en son rahatsızlanmıştı telaşım biraz da ondanayrıca onunla birlikte ben be acemilik yaşıyorum aradığı numaralar falan kalmadı silindi hepsi
Günaydın canlarrrr
Bir haftayı daha bitiriyoruz allahın izniyle ohhh şükürler olsun
Herkese hayırlı cumalar ...
Şu ağustos bitmedi gitti ...
Kızçelerimm hepinizin söylediği güzel sözler için teşekkür ederim..
Dün giremedim iyi değildim bide ev de kalabalıktı yazamadım..
Dün hiç güzel şeyler olmadı ta ki akşamına kadar..
Dün havalanına gittim arkadaşımla.Askerimin annesi gelmişti sadece..
Benim yüzüme bakmadı pek ve biraz laf söyledi moralimi bozdu..
Askerim geldi. yanıma göndermedii ama tabiki annesini bırakıp geldi ama onunda morali bozuk benimde hiç bişey anlamadık ne doğru düzgün sarılabildik ne de öpe bildim.. Sonra aldı oğlunu gitti ibo çok kötü oldu ee tabi bende. Arada kaldı annesi bırakmadı durdu sonra ilerledi bende tatsızlık çıkmasın die git dedim görüşürüz dedi gitii.. Allahtn yanımda arkadaşım vardı..
Beni ne arda ne msj attı o kadar sinirlendimki bende hiç bişey yapmadım..
Sonra akşam 9.30 da aradı 5 dk aşa inermisin göriyim seni dedi indim sarıldı baya öptü kokladı falan elimi tuttu hiç bırakmadı.
Konuşmamız gerekiyor dedim oda ben sadece seni görmeye geldim şimdi konuşma istemiyorum dedi bende tamam dedim çünkü bnde biraz olsun kafamdakileri unutup özlemimi gidermek istedim..
Akşam özlemişim dedi bende dedim sadece yanında olup gözlerine bakmak istiyorum dedi.. yarın buluşalımmı dedi tamam dedim.
Buluştuk ilk önce yine bişeylerden bahsetmedik fazla sadece bakıştık ben sulu göz biraz ağladımm olmicak diye falan sonra konuşmaya başladık nolucaz biz die bundan sonrası nolucak? Ben bilmiyorum dedim kafam çok karıştı o kadar özlemişimki onun sevgisini kokusunu..
Herneyse sen ne istiyorsun dedim. O da sensiz olmak istemiyorum artık seninle bir hayat kurmak istiyorum ve bunların hemen olmasını istiyorum dedişaştım kaldım ben nasıl yani dedim bu parmağından bu yüzüğü çıkarmanı istemiyorum tamamen benim olmanı ailene karışmayı senin benim aileme karışmanı istiyorum dedi.. İyide dedim biz daha anlaşamıyoruz ne haldeydik farkında değilmesin dedim bide aileler çıktı dedim. Ben çok güçlendim dedi ben 15 ay tek kaldım herşeyle kendim baş ettim ve başardım da. Eğer sende istersen başarabiliriz dedi. Aileylede olmuyorsada ben seninleyim sen ne istersen o olur dedi
Dedim ben çok yoruldum kalbim çok kırık naasıl olucak dedim hem bizim en az 2 senemiz var dedim. Ben beklemek istemiyorum o kadar dedi bari adı konulsun dedi çünkü cılkı çıkıcak biliyorum kendimi seni dedi.. Mutlu olucaz evlendiğimzde güven dedi.. Sadece ikimiz olucaz benim olucaksın dedi. böyle güzel güzel konuştu benden cevap bekledi..
Bende isterim tabiki dedim mutlu huzurlu olalım yeterki dedim. Ama daha iş yok bişey yok bizim kalp kırıklarımız sorunlarımız var onlardan başlayıp mücadele etmemiz lazım dedim tamam dedi yarından itibaren başlıyoruz ne gerekiyorsa yapmaya, beraber başarıcaz dedi bende inşallah tamam dedim
Öyle işte kızçelerim ben ne beklerken neyle karşılaştım kararlı gelmişti bugün beni mutlu etti konuşmalarıyla falan biraz olsun olgunlaşmış bunu fark ettim.. İnşallah dediklerimiz olur.. Zamana bıraktım yine toparlanabilecekmiyiz bilmiyorum eğer o gerçekten kararlıysa bende elimden ne geliyorsa yaparım.. İnşallah herşeyin hayırlısı olur
K.bakmayın baya uzun oldu canlarım benimm.
Hesna Ablacımmm gel artık bir şafak attır bize yalnız kaldıkkkk
Ohh bitti de gitti valla bu hafta gayet de çabuk geçti gibi geldi banaa
Biter biter haftaya bitti giittii işte kızım
Ebruşum başta olan olumsuz şeyler üzücü ama sonrası çok umut verici, anlaşılan o ki İbo da askerlikte epey olgunlaşmış, umarım böyle devam eder, şimdi durumlarınız nasıl bakalım?
Canım benim tatildeyim giremiyorum burada internet de yok, telefondaki internetin KK ya bir türlü girmedi, az kaldı haftaya en geç Ankara' da olacağız o zaman attırırım şafak
ESRA: Canım tekrar gözün aydın bak senin askerin de döndü artık, umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olurAllah bir daha ayrılık göstermesin inşallah
Sana çabuk geçer tabi Hiloşum ya koştur koşturr elbise babet derken hoppp yarın geliyo Zaferin
Aynen yaaa yarn burdaaa..öpüp koklayamasak da görecez napalım
Nerde kalıcaklar canım?? pazar dönüceklermi hemen, belki görüşürsünüz pazar günü yawrum ya
Kalmayacaklar sanırım canım yayarın gece geri dönecekler görüşemeyiz ne yaık ki.. görüşmek için de eylülü beklicez artıkk..küçük kardeşinin sünneti var hem iade-i ziyaret amaçlı annemle gideriz diye düşündk ama babamlar ne diycek bakalım yarını bir atlatalım daa.. hem de Eylül'de bana evlilik teklifi yapması gerek artık ya da ekim'de bakalım neler olcak
Çok iyi düşünmüşsünüz canım annenle gidersiniz süper olur gerçektenYani etsin artıkk düğünümü bekliyor bu Zafer bey Pırlantayı kapmadan gelme Hiloşum
İŞte gidince de telaşı olabilir,bakalım ne zman halledecek ama etmeden söz mözzz yokkk
Zaferin annesi davet ediyordu beni ne zmandır ama böyle olursa daha iyi olcak inşallahh...
Kalmayacaklar sanırım canım yayarın gece geri dönecekler görüşemeyiz ne yaık ki.. görüşmek için de eylülü beklicez artıkk..küçük kardeşinin sünneti var hem iade-i ziyaret amaçlı annemle gideriz diye düşündk ama babamlar ne diycek bakalım yarını bir atlatalım daa.. hem de Eylül'de bana evlilik teklifi yapması gerek artık ya da ekim'de bakalım neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?