Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doğrudur ozman canım ben de sevinin diye şey ettirdimdi zaten rica ederim bu arada neden uzadı ki askerliğiniz :26:

doğrudur ozman canım ben de sevinin diye şey ettirdimdi zaten rica ederim bu arada neden uzadı ki askerliğiniz :26:

çok çok iyi yaptın canım
izinlerde 3 güncük geç gittide canım ayrılamadı tabi sonundada TSK sağolsun 1 gün ceza vermiş..geç olsun güç olmasın diyoruz artık..

sen yanlış yeri alıntılamışsın; ama ben doğru hesaplımışım di mi canım ilk kez yaptım da kimseden izin de almadım kızmazlar umarım bana :26:

Kızım kim neden kizsin sana yaa ellerine saglik ugrasmissin etmissin ne guzel..cok da iyi etmissin kocaman opucukler sana gelsin benceee :**

Son düzenleme:
hımm, ayrılık zor n'apsın askerin TSK'miz da fena hee sağ salim gelsin de...

Nilümmmmmm ellerine sağlık bebeğimm çok mutlu oldum ben o panoda 400lerde değilim artık süperr

Kızım kim neden kizsin sana yaa ellerine saglik ugrasmissin etmissin ne guzel..cok da iyi etmissin kocaman opucukler sana gelsin benceee :**

Hiloşummm elbiseyi naptın balım aldınmı çatlıyom meraktan resim koyy

Anladım canımm, merak etme ilk fırsatta arayacaktır mutlaka, sende alışırsın zamanla , aradığı numaraları sakın silme gerçekten lazım oluyor :))

Ebruşum başta olan olumsuz şeyler üzücü ama sonrası çok umut verici, anlaşılan o ki İbo da askerlikte epey olgunlaşmış, umarım böyle devam eder, şimdi durumlarınız nasıl bakalım?

Hesna Ablacımmm gel artık bir şafak attır bize yalnız kaldıkkkk

Canım benim tatildeyim giremiyorum burada internet de yok, telefondaki internetin KK ya bir türlü girmedi, az kaldı haftaya en geç Ankara' da olacağız o zaman attırırım şafak

ESRA: Canım tekrar gözün aydın bak senin askerin de döndü artık, umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olur Allah bir daha ayrılık göstermesin inşallah

İyi tatiller ablacım, bekliyoruz dört gözle seni

Kızçelerim Antalya' dayım şimdi, diğer yerlerden dönüş yaptık, biraz daha burada kaldıktan sonra Ankara' ya gideceğiz, şu aralar hiç giremiyorum umarım herkesin keyfi yerindedir hepinizi merak ediyorum, öptüm çok haftaya görüşmek üzere

Nerde kalıcaklar canım?? pazar dönüceklermi hemen, belki görüşürsünüz pazar günü yawrum ya

Kalmayacaklar sanırım canım ya yarın gece geri dönecekler görüşemeyiz ne yaık ki.. görüşmek için de eylülü beklicez artıkk..küçük kardeşinin sünneti var hem iade-i ziyaret amaçlı annemle gideriz diye düşündk ama babamlar ne diycek bakalım yarını bir atlatalım daa.. hem de Eylül'de bana evlilik teklifi yapması gerek artık ya da ekim'de bakalım neler olcak

Çok iyi düşünmüşsünüz canım annenle gidersiniz süper olur gerçekten Yani etsin artıkk düğünümü bekliyor bu Zafer bey Pırlantayı kapmadan gelme Hiloşum

Çok iyi düşünmüşsünüz canım annenle gidersiniz süper olur gerçekten Yani etsin artıkk düğünümü bekliyor bu Zafer bey Pırlantayı kapmadan gelme Hiloşum

İŞte gidince de telaşı olabilir,bakalım ne zman halledecek ama etmeden söz mözzz yokkk
Zaferin annesi davet ediyordu beni ne zmandır ama böyle olursa daha iyi olcak inşallahh...

İŞte gidince de telaşı olabilir,bakalım ne zman halledecek ama etmeden söz mözzz yokkk
Zaferin annesi davet ediyordu beni ne zmandır ama böyle olursa daha iyi olcak inşallahh...

Siz hayırlısıyla yarını atlatın bebeğim herşey güzel olur sonra hayırlısıyla, babanlarda bişey demez zaten annenle gidiceksiniz diye

Zafer & Hilal

kızzz buraya geldiğimde senin depük gecenin heycanı vardı, şimdi bu telaşlar var allahım yüzünü soldurmasın hilalim gerçekten bütün kalbimle diliyorum bunu allah utandırmasın inşallah

Keşke Zafer bu teklifi önceden yapsaydı snçta her şey ortada tanışmaya geliolar bu hareketin daha önce olması lazımdı olmadı Damat bey bu konuda sınıfta kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…