Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok sağol Niloşummm evet nerden nereye geldik hep sizlerle paylaştım her şey iyi ki varsınszz:13:

Amin cicim aminnn

Keşke Zafer bu teklifi önceden yapsaydı snçta her şey ortada tanışmaya geliolar bu hareketin daha önce olması lazımdı olmadı Damat bey bu konuda sınıfta kaldı

Sana katılıyorum BegüşümmZafer enişteye kocaman 0

Ben de size katılıyorum ama napimm :26: yapacak sandım yapmayınca çıtlattım böyle plan yaptını söyledi hayırr şimdi edeceksinn diyemedm hayırlısı napalım çekelim kulaklarınııı

ben açıkçası tatilde yapar sanıodum içimden öyle geçiodu her şeyi kendi organize ettiği için ama kısmet...Aslında teklifin önceden olması lazım ama boşver hangimizn hangi şeyi doğru düzgün ki öyle bi planı varmış neticede bakalım o zaman napcak kız Hiloş senin anlatcağn çok şey var çok

Öyle canım tatilde mantıklıydı bence de ama tatile gitmeden baya kavga ettik ya onu da öne sürdü, ayrıldım deyip duruyosun dedi ben de bir şey demedim..

Aynen aşama aşama paylaşacam sizle her şeyi

Kızım kim neden kizsin sana yaa ellerine saglik ugrasmissin etmissin ne guzel..cok da iyi etmissin kocaman opucukler sana gelsin benceee :**

şaka yaptımdı kuzum, bana kızanın aklını alırım sana da en koccamanından kokulu öpücükler yavruuu

hiloş ya bu arada yarın sende tanışma heyecanı bendeyse 4 ay sonra kavuşma heyecanı olcek en kötü günümüz böyle olsun inşallah :109:

Nilümmmmmm ellerine sağlık bebeğimm çok mutlu oldum ben o panoda 400lerde değilim artık süperr

rica ederim yavrucacık sonra 300'lerde de olmucan 200'lerde de 100'lerde de hatta en sonrasında o panoda hiç olmucan

Herkese hayırlı cumalar ...

Şu ağustos bitmedi gitti ...

aynen yavru yaa daha zafer bayramını kutlucaz hiloş senin zafer'in değil kıskançlık yapma hemen

hesno'ş özlendin bebik tatil güzel geçiyorsa keyfin yerindeyse hiç gelme diyemicem bu yüzden bu arada dün şafak panosunu kurcaladım ben, inşallah bozulmamıştır

Son düzenleme:

Sana kızanınn ben de aklını alırımm Nilümmm

Aynen yaa sonunda tanışma ve kavuşme bayramıı..bence Zafer bayramı da benm zaferim benm bayramım olcak hehehe

ellerine sağlık canm çok güsel olmuş bzmde plakalra az kaldı ohh ondan sonra çabuk geçer gbi geliyo inş öle olur

Heyyoo kızçelerimm benn geldimmm...
1 hafta tatilimde bitti yaa valla nasıl geçti anlamadım
Bunada şükür napalımm
Bi kaç gün kuzenimde kaldım giremedim o yüzden ama özledimkii hepinizii
Çok şükür iboylada iyiyiz.
Yani değişimler var iboda sevgisini artık belli ediyorr çok özlüyor..
Bugün kuzenime geldi ona da sölyemiş 9 aydır görmedim çok özledim onu demiş, kuzenim seni çok seviyor bu çocuk dedi..
Ama işte hala problemlerimiz var herşey sevgi olsa keşke çoğu şeyde anlaşamıyoruz..
Ben böyle desemde ibo hiç bir şekilde ne ayrılmayı düşünüyor nede bişeyy hep ileriyi düşünüyorr seni asla bırakmam diyor..
Çünkü farkında benim eskisi gibi olmadığımın ama benim eskisi gibi sabrım yok
Bilmiyorum nolucak kızçelerimm bakalım zaman ne göstericek..

cnm hoşgeldinnn
aranızın iyi olmasına kopmamanıza çok sevindim cnm inş kalan sorunlarda aşılır zamanla

Hoşbulduk tatlım İnşallah öylee olurr hayırlısııı
Sen nasılsın nasıl gidiyorr?
Aynen hayırlısı cnm.
İyiyim bende perşembe günü gitti askerim izin bitti 6 ay kaldı sabretcez...ama iyiyîm ya beklediğimdende yıkılmadım ayaktayım mehtap sonrası sendrom yok yani

Ebrucuumm hoşgldiinn :) Ağzınızın tadı hiiiiç bozulmaz inşallah çok çok mutlu ol :) Böyle güzel şeyler duyunca bizde mutlu oluyoruzz oh oh :)

[sıze=2]kızlar herkese merhabalaarrr napıyorsunuz beni de aranıza alır mısınız bende asker nişanlısıyımmmmm[/sıze]

Hep iyi olun Ebruşum, hoşgeldin tekrardan..
Sevgisini belli etmesi güzel bir şey..bazı şeyler cidden onlara ders oluyor, Zafer eskiden bana heyecanını bile belli etmezdi..artık öyle değil aramızdaki duvarları birbir yıkıyorz çabası bile yetiyor bana..Allah bozmasın canım..
Tatil sonrası yarın iş başı hadi bakalım

Kızlarr benm başlığa yazdım gelişmeleriii....çok üzücü bir durum olmasa da abimle ilgili biraz pürüz var yorumlarınızı bekliyorum yoksa babam ve Zafer tahminimden daha sevimli ve tatlıydılarrr

Kızlarr benm başlığa yazdım gelişmeleriii....çok üzücü bir durum olmasa da abimle ilgili biraz pürüz var yorumlarınızı bekliyorum yoksa babam ve Zafer tahminimden daha sevimli ve tatlıydılarrr

Canım bence gayet güzel gemiş
Abinin zoruna gidiyordur bir başkasıyla seni paylaşmak birazda ondan yapıyordur.
Kıskançlık

Kızlar bugün nasılsınız keyifler nasıl ben 20 yasındayım ismim eda. nişanlım askerde gelince evleniceğizzzzz bugün ilişkimizin 1835. günü , 5 yıldır braberiz onu çok seviyorum ama çok özledim nasıl geçicek zamaaan

Hoşgeldin canım maşallah nazar değmesin ..
Askerin nerede ?

selaaaaam kızlar benimkide tunceli sınır karakolunda şafakımız 85 hepimizi kavustursun rabbim askerlerimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…