Keşke Zafer bu teklifi önceden yapsaydı snçta her şey ortada tanışmaya geliolar bu hareketin daha önce olması lazımdı olmadı Damat bey bu konuda sınıfta kaldı
Siz hayırlısıyla yarını atlatın bebeğim herşey güzel olur sonra hayırlısıyla, babanlarda bişey demez zaten annenle gidiceksiniz diye
Zafer & Hilal
kızzz buraya geldiğimde senin depük gecenin heycanı vardı, şimdi bu telaşlar var allahım yüzünü soldurmasın hilalim gerçekten bütün kalbimle diliyorum bunu allah utandırmasın inşallah
Keşke Zafer bu teklifi önceden yapsaydı snçta her şey ortada tanışmaya geliolar bu hareketin daha önce olması lazımdı olmadı Damat bey bu konuda sınıfta kaldı
Sana katılıyorum BegüşümmZafer enişteye kocaman 0
Çok sağol Niloşummm evet nerden nereye geldik hep sizlerle paylaştım her şey iyi ki varsınszz:13:
Amin cicim aminnn
Ben de size katılıyorum ama napimm :26: yapacak sandım yapmayınca çıtlattım böyle plan yaptını söyledi hayırr şimdi edeceksinn diyemedmhayırlısı napalım çekelim kulaklarınııı
ben açıkçası tatilde yapar sanıodum içimden öyle geçiodu her şeyi kendi organize ettiği için ama kısmet...Aslında teklifin önceden olması lazım ama boşver hangimizn hangi şeyi doğru düzgün kiöyle bi planı varmış neticede bakalım o zaman napcak kız Hiloş senin anlatcağn çok şey var çok
Kızım kim neden kizsin sana yaa ellerine saglik ugrasmissin etmissin ne guzel..cok da iyi etmissin kocaman opucukler sana gelsin benceee :**
Nilümmmmmm ellerine sağlık bebeğimm çok mutlu oldum ben o panoda 400lerde değilim artık süperr
Herkese hayırlı cumalar ...
Şu ağustos bitmedi gitti ...
Ebruşum başta olan olumsuz şeyler üzücü ama sonrası çok umut verici, anlaşılan o ki İbo da askerlikte epey olgunlaşmış, umarım böyle devam eder, şimdi durumlarınız nasıl bakalım?
Canım benim tatildeyim giremiyorum burada internet de yok, telefondaki internetin KK ya bir türlü girmedi, az kaldı haftaya en geç Ankara' da olacağız o zaman attırırım şafak
ESRA: Canım tekrar gözün aydın bak senin askerin de döndü artık, umarım bundan sonra her şey gönlünüzce olurAllah bir daha ayrılık göstermesin inşallah
şaka yaptımdı kuzum, bana kızanın aklını alırımsana da en koccamanından kokulu öpücükler yavruuu
hiloş ya bu arada yarın sende tanışma heyecanı bendeyse 4 ay sonra kavuşma heyecanı olceken kötü günümüz böyle olsun inşallah :109:
rica ederim yavrucacıksonra 300'lerde de olmucan 200'lerde de 100'lerde de hatta en sonrasında o panoda hiç olmucan
aynen yavru yaa daha zafer bayramını kutlucazhiloş senin zafer'in değil kıskançlık yapma hemen
hesno'ş özlendin bebiktatil güzel geçiyorsa keyfin yerindeyse hiç gelme diyemicem bu yüzden bu arada dün şafak panosunu kurcaladım ben, inşallah bozulmamıştır
23 AĞUSTOS 2013
PLAKALARA GELMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...85 GRGR...
...88 kskada...
...89 gzmchngr...
....91 chidoshimedo....
...91 mayamaya11
...91 BerlD...
...91 kmleomer...
...91 nazarboncugu05...
... 99 ED2006...
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...122 Mervens...
... 175 destinyeda...
...180 xxIpekxx...
...181 depresiffpolyanna...
...182 nesilll...
...184 qizem7...
ŞAFAKLARINI YARILAYAN VE 100'LERE DÜŞECEK OLAN YARENLERİMİZ
ŞAFAKLARINI YARILAMAYA AZ KALAN YARENLERİMİZ
...247 begushh...
...250 zeynepesin...
...250 Margarikotin...
...254 pekmez_akilli...
...254 ilithya...
...254 SelenYusuf...
200'LERİN GELMESİNİ DÖRT GÖZLE BEKLEYEN YARENLERİMİZ
...305 busra00...
...349 ezgisaygin...
...349 seros08...
...349 mutluluk_06...
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞEN YARENLERİMİZ
...390 traublee...
...391 elmaSekeri23 ..
..RABBİM EN KISA ZAMANDA KAVUŞTURSUN BİZLERİ..
Şafağında yanlışlık olanlar ve şafak çizelgesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler..
Şafak Panosunu Devralacak "Bayan" Eleman Aranıyor, Bilginize..
Heyyoo kızçelerimm benn geldimmm...
1 hafta tatilimde bitti yaa valla nasıl geçti anlamadım
Bunada şükür napalımm
Bi kaç gün kuzenimde kaldım giremedim o yüzden ama özledimkii hepinizii
Çok şükür iboylada iyiyiz.
Yani değişimler var iboda sevgisini artık belli ediyorr çok özlüyor..
Bugün kuzenime geldi ona da sölyemiş 9 aydır görmedim çok özledim onu demiş, kuzenim seni çok seviyor bu çocuk dedi..
Ama işte hala problemlerimiz var herşey sevgi olsa keşke çoğu şeyde anlaşamıyoruz..
Ben böyle desemde ibo hiç bir şekilde ne ayrılmayı düşünüyor nede bişeyy hep ileriyi düşünüyorr seni asla bırakmam diyor..
Çünkü farkında benim eskisi gibi olmadığımın ama benim eskisi gibi sabrım yok
Bilmiyorum nolucak kızçelerimm bakalım zaman ne göstericek..
cnm hoşgeldinnn
aranızın iyi olmasına kopmamanıza çok sevindim cnm inş kalan sorunlarda aşılır zamanla
Aynen hayırlısı cnm.Hoşbulduk tatlım İnşallah öylee olurr hayırlısııı
Sen nasılsın nasıl gidiyorr?
Bunada şükür napalımm
Bugün kuzenime geldi ona da sölyemiş 9 aydır görmedim çok özledim onu demiş, kuzenim seni çok seviyor bu çocuk dedi..
Ama işte hala problemlerimiz var herşey sevgi olsa keşke çoğu şeyde anlaşamıyoruz..
Ben böyle desemde ibo hiç bir şekilde ne ayrılmayı düşünüyor nede bişeyy hep ileriyi düşünüyorr seni asla bırakmam diyor..
Bunada şükür napalımm
Kızlarr benm başlığa yazdım gelişmeleriii....çok üzücü bir durum olmasa da abimle ilgili biraz pürüz var yorumlarınızı bekliyorumyoksa babam ve Zafer tahminimden daha sevimli ve tatlıydılarrr
Kızlar bugün nasılsınız keyifler nasıl ben 20 yasındayım ismim eda. nişanlım askerde gelince evleniceğizzzzzbugün ilişkimizin 1835. günü , 5 yıldır braberiz onu çok seviyorum ama çok özledim nasıl geçicek zamaaan
Hoşgeldin canım maşallah nazar değmesin ..
Askerin nerede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?