Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bence gayet güzel gemiş
Abinin zoruna gidiyordur bir başkasıyla seni paylaşmak birazda ondan yapıyordur.
Kıskançlık

Canım çok teşekkür edermmm evet genel olarak güzeldi,çok rahat benm içim zamanla hallolur her şey inşallahh evet kesinlikle kıskançlığın payı çok büyük

Selamm...ben bekledim geçti bittii herkesinki de bitmek zorundaa..Allah sabır versn geçer gider canm oh siz mesajlaşmanıza bakın :) maşallah uzun süreli bir ilişki gelir gelmez evlenirsnz bn de hilall

selaaaaam kızlar benimkide tunceli sınır karakolunda şafakımız 85 hepimizi kavustursun rabbim askerlerimizee

Allah kavuştursun canımm şafağın epeyce azalmış bi sey kalmamıs maşallah

hoşbuldum canım benim allah razı olsun
benimki hakkaride, bölük yazıcısı, sürekli mesajlaşıyoruz 24 saattttt

oh valla ne kadar şanslısın canım benimki anca akşam nöbet saatlerinde bir saat arayla açıyor mesela 8 de açıyor 10 da açıyor gece 1 gibi açıyor öyle yani o zamanlarda mesajlaşıyoruz ama gündüzdeyken daha sık mesajlaşıyoduk sabahtan 7 den akşam 7 ye kadar

Selamm...ben bekledim geçti bittii herkesinki de bitmek zorundaa..Allah sabır versn geçer gider canm oh siz mesajlaşmanıza bakın :) maşallah uzun süreli bir ilişki gelir gelmez evlenirsnz bn de hilall

Canım ay inşallah senin yerinde ben de olurum ne güzel yaaa biz hasret çekiyoruz burnumda tütüyo valla. Geçicek gidicek mecbuuuurrr Vatan için gitti benim için Gelicekkkk!
gelince 1-2 aya evlencez nasipse çok sağollllllllll

şanslı olsam kaç yazar, ben onu çok özlüyorum :18: çok zor ya hasret çekmek çok zor iyiki sesini duyuyorum iyiki rahat bir yerde olduğunu biliyorummm

özlemek hasret çekmek zaten en zoru Allah hepimizin yardımcısı olsun senin şafak kaç

Biz de hala ayrı şehirlerdeyiz ama en azından askerliği yedik mutluyummm darısı başınıza inşallah tabii.. biz de yeni dün tanıştırdık ailelerimizi yavaş yavaş ilerlicez inşallah, ben de bu arada 22 yaşındayım

bizde ayrı şehirdeydik ama kendisi 3 haftada bir geliyordu şuan sözlüyüz askerden gelsin evlenicez hemen Allah herkesin gönlüne göre versin valla

Ebruşşş hoşgeldin canım tatilde güzel geçmişş ohhh, İboyla aranda iyi süper haberlerle gelmişsin kız sen

Herkes telefondan msjlaşmaktan bahsetmiş bende içerde olan telefonu dışarı çıkarttırdım çok ilgincim

Son düzenleme:
Evett kızlarrr sonunda İzmir'e gidiş için kaptım izini
Bu hafta içinde arkadaşımın dedesi ameliyat olucak inşallah bir aksilik çıkmazsa onun ameliyatından sonra biletleride alıcaz herşeyi ayarlicaz bakalım artık hayırlısı

Son düzenleme:
[sıze=2]kızlar herkese merhabalaarrr napıyorsunuz beni de aranıza alır mısınız bende asker nişanlısıyımmmmm[/sıze]

Hoşgeldin Edacım Allah kavuştursun

selaaaaam kızlar benimkide tunceli sınır karakolunda şafakımız 85 hepimizi kavustursun rabbim askerlerimizee
Çok şükür az kalmış canım şafağınız allah kazasız belasız gelmesini nasip etsin sevdiğinin inşallah

bizde ayrı şehirdeydik ama kendisi 3 haftada bir geliyordu şuan sözlüyüz askerden gelsin evlenicez hemen Allah herkesin gönlüne göre versin valla

Amin canım amin biz de askerden önce ayda bir iki haftayı beraber geçiriyorduk ünide kolay oluyordu ama şu an iş güç giriyor artık işin içine, ayda bir kere ama bi gün ya da iki gün anca işte..napalım bir süre daha böyle sözlensek de değişmicek ki sadece ben daha rahat gidecem belki onun izni olmaz benm olur kaçar giderim mesela gibi..

Amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versn

Hiloşş çok sevindm yawrum hayde bakalımmm hayırlısı diyelim

Sağol Niloşum amin inşallahh

Ay çok sevindimmm cicimmmm ohhh rahatlamışsındırrr hayırlısıyla git de inşallah şöyle güzel bir vakit geçirinnn

Hoşgeldin Edacım Allah kavuştursun

Çok şükür az kalmış canım şafağınız allah kazasız belasız gelmesini nasip etsin sevdiğinin inşallah

Amin Allah razı olsun canım hepimizin bütün askerimizin kazasız belasız ailelerine sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…