- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Canım bence gayet güzel gemiş
Abinin zoruna gidiyordur bir başkasıyla seni paylaşmak birazda ondan yapıyordur.
Kıskançlık
Kızlar bugün nasılsınız keyifler nasıl ben 20 yasındayım ismim eda. nişanlım askerde gelince evleniceğizzzzzbugün ilişkimizin 1835. günü , 5 yıldır braberiz onu çok seviyorum ama çok özledim nasıl geçicek zamaaan
selaaaaam kızlar benimkide tunceli sınır karakolunda şafakımız 85 hepimizi kavustursun rabbim askerlerimizee
hoşbuldum canım benim allah razı olsun
benimki hakkaride, bölük yazıcısı, sürekli mesajlaşıyoruz 24 saattttt
Selamm...ben bekledim geçti bittii herkesinki de bitmek zorundaa..Allah sabır versn geçer gider canm oh siz mesajlaşmanıza bakın :) maşallah uzun süreli bir ilişki gelir gelmez evlenirsnz bn de hilall
oh valla ne kadar şanslısın canım benimki anca akşam nöbet saatlerinde bir saat arayla açıyor mesela 8 de açıyor 10 da açıyor gece 1 gibi açıyor öyle yani o zamanlarda mesajlaşıyoruz ama gündüzdeyken daha sık mesajlaşıyoduk sabahtan 7 den akşam 7 ye kadar
Canım ay inşallah senin yerinde ben de olurum ne güzel yaaa biz hasret çekiyoruz burnumda tütüyo valla. Geçicek gidicek mecbuuuurrr Vatan için gitti benim için Gelicekkkk!
gelince 1-2 aya evlencez nasipse çok sağollllllllll
şanslı olsam kaç yazar, ben onu çok özlüyorum :18:çok zor ya hasret çekmek çok zor iyiki sesini duyuyorum iyiki rahat bir yerde olduğunu biliyorummm
Canım ay inşallah senin yerinde ben de olurum ne güzel yaaa biz hasret çekiyoruz burnumda tütüyo valla. Geçicek gidicek mecbuuuurrr Vatan için gitti benim için Gelicekkkk!
gelince 1-2 aya evlencez nasipse çok sağollllllllll
şanslı olsam kaç yazar, ben onu çok özlüyorum :18:çok zor ya hasret çekmek çok zor iyiki sesini duyuyorum iyiki rahat bir yerde olduğunu biliyorummm
selaaaaam kızlar benimkide tunceli sınır karakolunda şafakımız 85 hepimizi kavustursun rabbim askerlerimizee
Biz de hala ayrı şehirlerdeyiz ama en azından askerliği yedik mutluyummm darısı başınıza inşallah tabii.. biz de yeni dün tanıştırdık ailelerimizi yavaş yavaş ilerlicez inşallah, ben de bu arada 22 yaşındayım
oh ne güzel bitmiş olmuşş sizinki :)
bitmediiiiii ya bana göre daha çok var :2: yine de çok şükür önceden ben bakardım milletin şafak 60 70 lerde benim ki 300 lerde o zaman çok zoruma giderdi ya
Bizz ne yapalım 300leri bitiremedik daha
Heyyoo kızçelerimm benn geldimmm...
1 hafta tatilimde bitti yaa valla nasıl geçti anlamadım
Bunada şükür napalımm
Bi kaç gün kuzenimde kaldım giremedim o yüzden ama özledimkii hepinizii
Çok şükür iboylada iyiyiz.
Yani değişimler var iboda sevgisini artık belli ediyorr çok özlüyor..
Bugün kuzenime geldi ona da sölyemiş 9 aydır görmedim çok özledim onu demiş, kuzenim seni çok seviyor bu çocuk dedi..
Ama işte hala problemlerimiz var herşey sevgi olsa keşke çoğu şeyde anlaşamıyoruz..
Ben böyle desemde ibo hiç bir şekilde ne ayrılmayı düşünüyor nede bişeyy hep ileriyi düşünüyorr seni asla bırakmam diyor..
Çünkü farkında benim eskisi gibi olmadığımın ama benim eskisi gibi sabrım yok
Bilmiyorum nolucak kızçelerimm bakalım zaman ne göstericek..
Kızlarr benm başlığa yazdım gelişmeleriii....çok üzücü bir durum olmasa da abimle ilgili biraz pürüz var yorumlarınızı bekliyorumyoksa babam ve Zafer tahminimden daha sevimli ve tatlıydılarrr
Herkes telefondan msjlaşmaktan bahsetmiş bende içerde olan telefonu dışarı çıkarttırdım çok ilgincim
Herkes telefondan msjlaşmaktan bahsetmiş bende içerde olan telefonu dışarı çıkarttırdım çok ilgincim
[sıze=2]kızlar herkese merhabalaarrr napıyorsunuz beni de aranıza alır mısınız bende asker nişanlısıyımmmmm[/sıze]
Kızlar bugün nasılsınız keyifler nasıl ben 20 yasındayım ismim eda. nişanlım askerde gelince evleniceğizzzzzbugün ilişkimizin 1835. günü , 5 yıldır braberiz onu çok seviyorum ama çok özledim nasıl geçicek zamaaan
Çok şükür az kalmış canım şafağınız allah kazasız belasız gelmesini nasip etsin sevdiğinin inşallahselaaaaam kızlar benimkide tunceli sınır karakolunda şafakımız 85 hepimizi kavustursun rabbim askerlerimizee
bizde ayrı şehirdeydik ama kendisi 3 haftada bir geliyordu şuan sözlüyüz askerden gelsin evlenicez hemen Allah herkesin gönlüne göre versin valla
Hiloşş çok sevindm yawrum hayde bakalımmm hayırlısı diyelim
Evett kızlarrr sonunda İzmir'e gidiş için kaptım izini
Bu hafta içinde arkadaşımın dedesi ameliyat olucak inşallah bir aksilik çıkmazsa onun ameliyatından sonra biletleride alıcaz herşeyi ayarlicaz bakalım artık hayırlısı
Hoşgeldin Edacım Allah kavuştursun
Çok şükür az kalmış canım şafağınız allah kazasız belasız gelmesini nasip etsin sevdiğinin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?