Birazcık ölesin begüşümmm
aaa neden öyyle birşey yaptın ki
Evett kızlarrr sonunda İzmir'e gidiş için kaptım izini
Bu hafta içinde arkadaşımın dedesi ameliyat olucak inşallah bir aksilik çıkmazsa onun ameliyatından sonra biletleride alıcaz herşeyi ayarlicaz bakalım artık hayırlısı
ankesörlüden gayet güzel konşuyoruz,öbür türlü yakalanma korkusu yok bimlemle daha çok stres oldum resmen biz öyle dakka başı msjlaşmayı falanda sevmiyoruz bana gereksiz gelio sık sık msj,böyle daha huzurluyum askerliğin 1 gün bile uzamasını istemiyorum , ondan şimdilik çıkarttk..
Ay çok sevindimmm cicimmmm ohhh rahatlamışsındırrrhayırlısıyla git de inşallah şöyle güzel bir vakit geçirinnn
hadi gözün aydın cnmmm sağ salim git gel
Evett kızlarrr sonunda İzmir'e gidiş için kaptım izini
Bu hafta içinde arkadaşımın dedesi ameliyat olucak inşallah bir aksilik çıkmazsa onun ameliyatından sonra biletleride alıcaz herşeyi ayarlicaz bakalım artık hayırlısı
Anladım canım öle mutluysanız ne güzel herkes mesajlaşmayı sevmeyebilir bazıları telefonla konuşmaktan hoşlanır tez zamanda kavuşun inşallah
MSj bazen güzel tabi güzel ama heralde yaş ilerleyince pek hoşlanılmıo
Amin canım inşallah hepimz kavuşalım hayırlısıyla ...
neden ki canım kaç yaşındasın
hoşgeldin canm Allah kavuştursun bzmde şafak 86selaaaaam kızlar benimkide tunceli sınır karakolunda şafakımız 85 hepimizi kavustursun rabbim askerlerimizee
of valla Allah sabır versin canım ya ben dolabıma şafak takvimi yaptım her gün işaretliyorum bakıyorum da ne kadar gün geçmiş ya siz de öyle yapıyormusunuz takvim yani
hoşbuldum canım allah razı olsunHoşgeldin Edacım Allah kavuştursun
Çok şükür az kalmış canım şafağınız allah kazasız belasız gelmesini nasip etsin sevdiğinin inşallah
:2: çok zor vallahi, benimki aralığın sonunda gelicek büyük ihtimal canım,bir dahaki ay da 15 günlüğüne izine geliceközlemek hasret çekmek zaten en zoruAllah hepimizin yardımcısı olsun senin şafak kaç
bnde 25 yaşındayım bz hep msjlarız brbrmze herşeyi haber verdiğimiz için telle olmuyo cıktım şurdayım falan die zırtprt aramak saçma geliyo müsait olmayabilir mesjla haber verriz müsaitse cvp atar zaten önmli bişey konuşcaksak konuşuruz ki genelde kavga ederken arar konuşmak için öle yumuşarız zaten mesjla günler sürer aramıznn bozuk olması ikimizde inat olduğumuz içinbirazda karşındaki kişiye bağlı
hoşbuldum canım allah razı olsun
:2: çok zor vallahi, benimki aralığın sonunda gelicek büyük ihtimal canım,bir dahaki ay da 15 günlüğüne izine gelicek
anladım ne güzel benimkide haziranda izne gelmişti 20 günlüğüne . yanındayken zaman ne çabuk geçiyor ya
Günaydın kızçelerrr
Hayırlı bir hafta diliyorum herkeze
Hayirli haftalar kizlarrr :**
Iyi isler nilosss... adli tatil sona yaklasiyorr bn de yoğunluğaaa
Sağol yawrumm benim yoğunluğumdada şöyle tatil falan olsa sonra devam etse keşke ama nerdeeeeAllaha şükür yinede ne diyelim
Çalış bebeğim çalış evlenceksin çok para lazım sana
Günaydın kızçelerrr
Hayırlı bir hafta diliyorum herkeze
Hayirli haftalar kizlarrr :**
Iyi isler nilosss... adli tatil sona yaklasiyorr bn de yoğunluğaaa
Hello kızçelerimm benn geldimm izinde bitti işe başladık bugün artık burdayımkiii
Nabersiniz nasıl gidiyor bakimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?