Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi gözün aydın cnmmm sağ salim git gel

Anladım canım öle mutluysanız ne güzel herkes mesajlaşmayı sevmeyebilir bazıları telefonla konuşmaktan hoşlanır tez zamanda kavuşun inşallah

Ay çok sevindimmm cicimmmm ohhh rahatlamışsındırrr hayırlısıyla git de inşallah şöyle güzel bir vakit geçirinnn

hadi gözün aydın cnmmm sağ salim git gel

Sağolun kızçeler inşallah hayırlısıyla gidip gelirim

Şimdilik çıkıyorum sevdiğimin ablası aradı müstakbel görümcemmm Dışarı çıkıcaz birazdan onunla gidip hazırlanıyım azcık Öptüm hepinizi akşama gelemezsem kendinize iyi bakın güzel güzel uyuyun dinlenin yarın yine bi hafta başlicak

Anladım canım öle mutluysanız ne güzel herkes mesajlaşmayı sevmeyebilir bazıları telefonla konuşmaktan hoşlanır tez zamanda kavuşun inşallah

Amin canım inşallah hepimz kavuşalım hayırlısıyla ...

Son düzenleme:
bnde 25 yaşındayım bz hep msjlarız brbrmze herşeyi haber verdiğimiz için telle olmuyo cıktım şurdayım falan die zırtprt aramak saçma geliyo müsait olmayabilir mesjla haber verriz müsaitse cvp atar zaten önmli bişey konuşcaksak konuşuruz ki genelde kavga ederken arar konuşmak için öle yumuşarız zaten mesjla günler sürer aramıznn bozuk olması ikimizde inat olduğumuz için birazda karşındaki kişiye bağlı

of valla Allah sabır versin canım ya ben dolabıma şafak takvimi yaptım her gün işaretliyorum bakıyorum da ne kadar gün geçmiş ya siz de öyle yapıyormusunuz takvim yani

İlk takvim yaptımda canm sonradan baktım olmuyo geçmiyo gibi zaman . Haftalık bi takvim yaptım onu işaretliyorummm daha iyi oluyo morl oluyo insana

Hoşgeldin Edacım Allah kavuştursun
Çok şükür az kalmış canım şafağınız allah kazasız belasız gelmesini nasip etsin sevdiğinin inşallah
hoşbuldum canım allah razı olsun

özlemek hasret çekmek zaten en zoru Allah hepimizin yardımcısı olsun senin şafak kaç
:2: çok zor vallahi, benimki aralığın sonunda gelicek büyük ihtimal canım,bir dahaki ay da 15 günlüğüne izine gelicek

Bana da habire msj tuhaf gelio gittiğin geldiğin yeri yazmak ayrı bişi zaten ama konuşmak daha güzel...Tabi ki herkesin kendi ilişkisi herkes nasıl anlaşıosa öyle olmak güzel ...

hoşbuldum canım allah razı olsun

:2: çok zor vallahi, benimki aralığın sonunda gelicek büyük ihtimal canım,bir dahaki ay da 15 günlüğüne izine gelicek

anladım ne güzel benimkide haziranda izne gelmişti 20 günlüğüne . yanındayken zaman ne çabuk geçiyor ya

Hayirli haftalar kizlarrr :**
Iyi isler nilosss... adli tatil sona yaklasiyorr bn de yoğunluğaaa

Sağol yawrumm benim yoğunluğumdada şöyle tatil falan olsa sonra devam etse keşke ama nerdeeee Allaha şükür yinede ne diyelim

Çalış bebeğim çalış evlenceksin çok para lazım sana

Sağol yawrumm benim yoğunluğumdada şöyle tatil falan olsa sonra devam etse keşke ama nerdeeee Allaha şükür yinede ne diyelim

Çalış bebeğim çalış evlenceksin çok para lazım sana

Daha evleneneee..yihuu ne paralar birikir...
Öyle tabi canım tatil iyi geliyor am abir baktım cuma tatilmiş ya kızz yeni gördmm

Hello kızçelerimm benn geldimm izinde bitti işe başladık bugün artık burdayımkiii
Nabersiniz nasıl gidiyor bakimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…