Daha evleneneee..yihuu ne paralar birikir...
Öyle tabi canım tatil iyi geliyor am abir baktım cuma tatilmiş ya kızz yeni gördmm
Hello kızçelerimm benn geldimm izinde bitti işe başladık bugün artık burdayımkiii
Nabersiniz nasıl gidiyor bakimm
Hello kızçelerimm benn geldimm izinde bitti işe başladık bugün artık burdayımkiii
Nabersiniz nasıl gidiyor bakimm
tünaydın kızlar hayırlı haftalar olsun hepinize
Evettt cuma tatill, perşembede benim doğum günüm ama sevdiğim yanımda olmicak
Hoşgeldin yawrumm, süperim wallahi izmirre gidiyorum kız eylülün 7sinde sevdiğimin yanındayımm
Sen nasılsın canım İboyla nasıl gidiyor
kızlar bu şafak sayarı nasıl yapıyoruz ben bilemedim
Kızlar herkese merhabalar. Bugün pek bi yogundum gelemedim aranıza kusura bakmayın. Keyifler nasıl keyiflerr ? :)
Ben pazara felan gittim,yarın işe başlayacağım,yoksa bana zaman geçmeyecek..!!!!!!!!!!
işe gidicem gelicem yoldu yemekti uyumaktı derken zaman geçicek diye düşünüyorummm
sizleri öpüyorummm
bu arada neredensinizzzzz
Zafer bayramını Zaferimsiz geçirmek istemedim heheheCuma tatilmişşş dedim sabah ona, hemen biletlere bakıyorum dedii, ben de gelecen mi dedim hayır sen gelecen dedi Allah Allah dedimmm alıyorum bilet dedii, ay dur dedim babamlar izin vermez sen gel dedim falan verirler dedi, ben bir konuşayım dedim önce ama işim vardı arayamadım babamı ve abimi akşam anca konuşabildimmm ve aile dostumuzda kalmam kaydıyla izin aldımmm ama bu arada sen biletler bir pahalannn ben de biletleri alalım izni kopardım dedm, biletler pahalı oldu boşu boşuna amaaa Cuma sabah Antalya'ya uçuyorummmm, pazar gece dönüyorummm Allahımmmm..ben de tam Zafer'e başbaşa hiç vakit geçiremedik diye dert yanmıştım yaaa Ben Zafer bayramı haftasonuna denk geliyor diye hiç bakmamıştımm..
ooooooooo gelin hanım düştün mü yollara sençok güzel olcak birbirinize biraz doyarsınızz Zafere söyle gene bnm yerime öpsün
Ailende çok şeker bak ne güzel izin vermişler oh çok sevindmmm
Ayy evettt yollara düşecemm ohhh...sağol Begüşüm ya bence de iyi olcak sadece bakışabildik çünkü geldi de bir işe yaramadı kitamam öper öper hehehe
He ya ilk kez Zaferime gidecem diye izin alabildim yaaa çok mutlyumm
tamam canım çok teşekkür ederim :)
Hoşgeldin yavruu ceylanngel buraya senn iyidir senin nasıl gidiyorrr
Sağol Deryaaa, neler yaptın bakayımm???
Evet tatilll ve hain planlarım var yazacağımmm
geçen sene benm de öyleydi tatlım, napcan sonra çıakrcaz acısınıı
profilden profili düzenleden yapılıyorr, orda tezkere tarihi beklediğin kişi diye alanlar var doldurman gerekiyorr
İstanbullll
çalışmak gibisi yok çok yerinde bir kararrr
İnsan rahatlıo dime gizli olmadığı içinailene söyleyebiliosn şimdiii bak ne güzel ohh ohh denizede girersiniz havalar çok sıcak kızz sen bu sene leyleği havada gördün hee
Bak denizi hiç düşünmemiştim kız bu sefer, doydum ya denize aramam yanisevdiceğim isterse gideriz tabii hehehe, ama ben deniz kenarında akşam kumsalda başbaşa otursam yeter anam şu annn... he ya ben hep böyleydim ki ünide de aynıydık biz, ha orda şurba burdaaa
Evet canım ailem benm ama vakit geçirmemizi ve birbirimizi daha iyi tanımamızı istedikleri için de ses etmiyorlar sanırım
Çok güzel olcak çok iyi gelcek sana bu haftasonu
Bu askerliği var ya Begüş oruca benzetiyorum ben, mesela oruçken ne kadar acıksan dayanıyorsun Allah o sabrı veriyor, ama oruç değilsen öğlen mesela yemeden aklını bir şeye veremiyorsun, askerde de öyle nasıl dayandım ya diyorum şu an, şimdi görme ihtimali var ya duramam gibi geliyor..ne yüze bir duygu, sabır o yaaa..
gerçekten dediğin çok doğru ya o sabır meselesi Allahın bi lütfu ... Ölümlerde de öyle oluo ben yapamam diosn ama bakıosn alışıosun allah sabrı verio çünkü sabır olmasaydı dünya yaşanmaz olurdu zaten...
Daha sonrada o gelir sonra siz sünnete gidersiniz bu ara çok koştrcan gene sen
Aynen öyle Begüşümm Allah ölümü gecinden zamanlısından versin kız ölüm deme..
O gelemez artık cicim işine başlıycak haftaya inşallah, biraz mola yaniiizaten İstanbul fobisi var bilet alim yeter ki sen gel diyo biz sünnete gideriz işte sonrasın Allah kerimm bakalım söz işini konuşsunlar da biii
Yok cnm ölüm derken yani Allah herşeyin sabrını verio gerçekten o manada dedm...
hayırlısı olsn cnmm işi olsunda en azından yuva kurmanız açısından daha güzel bi süreç olur ...
Ay kızz senide verdik hesen artık sözlü bi bayansın Hiloşşş belki Zafer sana evlenme teklif eder sen hazırlıklı git he yemeğe falan çıkarsanızz
Doğru dedin tatlım benmm..ama bahsetmek bile üzücü yaa ah ahh :26:
Öyle tabi tatlım, arada bir günübirlik gelir o artık izin aldıkça ben giderim falan hallolur bi süre de böyleee.. vermedinz daha durr babam vermedicanım aklıma geldi ama bugün belli oldu hangi ara yüzük alcak ayarlıcak akıl etmez diye düşündm bakalım yani hazırlıklı git derken napim kiii napim ben ki napimmm zaten zafer anca bir yemeğe götürür ya da beklemediğim bir an yüzük çıkarır verir öyle aşırı uç şeyler yapmaz dışarda çok dikkat çekcek şeyler hayattaaaa yapmaz o yüzden şık bir bluz olur yanımda ama elbise falan götürmücem yaaa..bekliyo gibi de olmak istemem yani kendine bıraktım o işi..stres olmasın
Belki yapar yapar Zafer bayramı gerçekten adına çok yakışır olurKız evlencen yakında hala teklif edemedi çocuk
Hazırlık derken yani hani akşam yemeğe çıkalm falan derse diye mesela bi elbise koyarsın yanında dursun diye yoksa napcann başka ki dediğin gibi bu sefer hazır beklio gibi olur ... Antalyalı oldu bile bizim hatunfotoğraf çek gene
Hahhaa ay di mi biz sözleniyomuşuz falan ben hala teklif bekliyomuşumyok ya sözden önce mecbur ama zamanını bilemicemm.. olmadı yanımda elbise olsun ama yemeğe çıkcaz der mi süprüz yaparsaa kotla giderik valla ya da kot etekle napimm olsun kız doğal olur güzel olur
antalyalı sayılırım ben kızıııammm
Hilaall Hilal Hilaall :) İşte azmin sabrın sonuuu :) Seni canı gönülden tebrik ediyorum canımcığııım çok çok güzel şeyler yaşamışssın pek fazla giremediğim içiin hayırlı olsun demeye fırsat bulamadım doğrusu beni affeet
Allahıımm bundan sonra daima yüzünü güldürsün inşallah Zaferinle sana bir ömür boyu mutluluklar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?