Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Efendimm Seroşşşş....cicim benimmm çok sağoll olsun şimdi yazdın ya ne güzel dileklerini çok sağoll Allahım size de nasip eder inşallah canım benmm... Aminnn

İnşallah canımm inşallah :) Bizim yolumuz var daha önce şu şafakları sıfırlayalım da gerisi de nşallah gelirr :)

Senin adına çok mutlu oldum kiii :))

İnşallah canımm inşallah :) Bizim yolumuz var daha önce şu şafakları sıfırlayalım da gerisi de nşallah gelirr :)

Senin adına çok mutlu oldum kiii :))

Olsn hepsi adım adım geciyo iste canim hepsinin heyecani bekleyisi bambaska..

Sagolll :)) ben de mutluyum Allah bozmasnn :)

Abim de babam da izn verseler de onun gelmesi daha dogru olur dediler biraz kafam takildii.. ben de o gelmem demiyor dedim, sadece günübirlik geliyim dedi ben de o zaman tatilden ne anladik dedim.. Ya bizjm meselemiz hic bi zaman sen geldin ben geldim olmadi ben ankaradayken de hep o geldi ama nerde daha rahatsak orda olmayi tercih ettik.. Antalyada cok daha mutlu oluyoruz bu kargasadan ben de uzak kalmayi seviyorum o da orda araba altinda kalcak yerimiz kokay daha rahat ediyo..tabi su an onlar sen niye gidiyon da kosturuyon diye bakıyorlar anlatamıyorum ve yanlis gorunmesi de hic hosuma gitmiyorrr :/

Hiloşumm çok sevindim ohhhh ne güzel, artık babandanda izin alıp için rahat gidip geliceksin güzelim gerçekten çok güzel 3Gün size süper gelicek belki tektaşıda kaparsın

Kız evi naz evi diye boşuna dememişler canım ailenin böyle düşünmesi normal ve seni malasef anlayamıyorlar şuan, sen takılma hiç bişeye nerde rahatsan orası en güzel yerdir senin için. hem bidahaki sefere Zafer gelir onlarında gönlü olur Karışmasınlar sevenlere bi rahat bıraksınlar yaaa

Hiloşumm çok sevindim ohhhh ne güzel, artık babandanda izin alıp için rahat gidip geliceksin güzelim gerçekten çok güzel 3Gün size süper gelicek belki tektaşıda kaparsın

Günaydın hatunlarrr

Gunaydinnn Nilosumm evet ya cok iyi gelecek super olacak insallahhh.. ya her turlu guzel gecer artk tektasa karismam ne zaman verirse :))

Ama evet su an onlar farkli acidan bakiyprlar yani izin verdik senin icn ama icimize sinmediye getirdiler..benm onu cagirmakla naz yapcami dusunuyorlar yeri geldinde ben cok iyi naz yapıyorum ama onlara bunu anlatamam tabi :))) Biz antalyada cok mutluyz napalmmm... :)))

Sende ne var ne yok cicimm

Canım bence bu olay naz yapma olayı falan değil öncelikle o erkek o gelsin gözüyle bakılmış tıpkı izinde babamın neden begüm karşıya gidio o gelsin demiş anneme aynı bu hesap ...dedikleri niye kızlar ayaklarına gidio o erkek o gelsin ayağına gözüyle bakıolar halbuki biz gidip gelmekten erinmioruzda işte anne-babalar öyle düşünmüolar ..

Evet canm o gozle bakiyolar belki haklilar da iste ama cidde biz istanbulda mutlu olamiyoz aksama kadr napcaz etcez eve de gelemicez orda her acidan rahatiz yani... erinmeye zaten erinmem ama nazar degdi kavga ettik zaferle sinir etti beni hevesimi kirdi..

Son düzenleme:

anladm cnmm aman dediğin gibi istanbulda ne var sanki hem sen rahatsan da zaten sorun yok...Aaa noldu şimdi

Ben izin aldım canım kısmet olursa gidicez ama arkadaşımın dedesi safra kesesinden ameliyat olabilir perşembe yada cuma netleşicek. o netleşmeden daha almadık biletleri falan ne olur ne olmaz diye. bakalım artık hayırsıysa gidicez, değilse yapıcak bişey yok, dede iyi olsunda aklımız hastahanede kalır çünkü pat diye iş yaparsak yawrum

Hiloşum yaaaa sinir olma bak bunlar en güzel zamanlarınız sizin , kendini yıpratma boş yere sakin ol, cumaya kadar geçer sinirin

He biliyorum izin aldini xanimm insallah hayirlisiyla gidersin super olurr.. haklisn umarm dede iyi olur da aklinz kalmaz..Allah sagliktan ayirmasinn..

Hiloşum yaaaa sinir olma bak bunlar en güzel zamanlarınız sizin , kendini yıpratma boş yere sakin ol, cumaya kadar geçer sinirin

Oyle cicim ben de ondan kizdm sacma bi seydo sinirim gecti gibi tatli dillik yapti neyse kii ama gene de odeyecekkk :))

selaaamınaleykümm kıslarrr aboooo beni gebertçeniz biliyom ama canlar gelemiyom yaaaa ( herkes iyidir umarım herbiriniz aklımdasınız hepinizi çokkkk öpüyorum Allaha emanet olun

selaaamınaleykümm kıslarrr aboooo beni gebertçeniz biliyom ama canlar gelemiyom yaaaa ( herkes iyidir umarım herbiriniz aklımdasınız hepinizi çokkkk öpüyorum Allaha emanet olun

Razişşşş ablacıkkk...keyfin yerinde gibi inşallahh öyledirr... yok henüz nişanlanmadım daha aileleri tanıştırdık ama çok sürmücek bu gidişle nişandaa

Sen de bizim aklımızdasın uğra bizeee

hesno'ş özlendin bebik tatil güzel geçiyorsa keyfin yerindeyse hiç gelme diyemicem bu yüzden bu arada dün şafak panosunu kurcaladım ben, inşallah bozulmamıştır

Ben de özledim canım geldim ama artık bugün döndük Ankara' ya...

Gördüğüm kadarıyla bozulmamış şafak panosu canım bakarız hallederiz hem...

Ebruşum daha iyi olmanıza çoook sevindim, umarım gelecekle ilgili planlar da daha iyi olur, ben hala güzel haberler bekliyorum sizden

Çok güzel haber bu canım yaa ohhh Antalya' ya gidiyorsun desene yine... Zaferinin yanında 3 gün daha kalır gezer eğlenir gelirsin, aieni de hoş görmen lazım onlar için de kolay değil, kız evi olarak kızlarını oraya göndermek ama bak yine de izin vermişler, umarım daha güzel gelişmeler de olacaktır

Razişim özledim canım, kolay gelsin sana işin de hiç kolay değil valla Ben de epeydir uğrayamıyorum buraya tatildeydim bugün döndüm...

Evettt inanılmaz güzel bir haberrr buuu bence dee haklısın onlar için hiç kolay değil ben de anlamaya çalışıyorum ve sakince anlatmayaa...

Sen de kendinden bahset Hesna ablacımm neler yaptınızz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…