Efendimm Seroşşşş....cicim benimmm çok sağoll olsun şimdi yazdın ya ne güzel dileklerini çok sağollAllahım size de nasip eder inşallah canım benmm... Aminnn
İnşallah canımm inşallah :) Bizim yolumuz var daha önce şu şafakları sıfırlayalım da gerisi de nşallah gelirr :)
Senin adına çok mutlu oldum kiii :))
Zafer bayramını Zaferimsiz geçirmek istemedim heheheCuma tatilmişşş dedim sabah ona, hemen biletlere bakıyorum dedii, ben de gelecen mi dedim hayır sen gelecen dedi Allah Allah dedimmm alıyorum bilet dedii, ay dur dedim babamlar izin vermez sen gel dedim falan verirler dedi, ben bir konuşayım dedim önce ama işim vardı arayamadım babamı ve abimi akşam anca konuşabildimmm ve aile dostumuzda kalmam kaydıyla izin aldımmm ama bu arada sen biletler bir pahalannn ben de biletleri alalım izni kopardım dedm, biletler pahalı oldu boşu boşuna amaaa Cuma sabah Antalya'ya uçuyorummmm, pazar gece dönüyorummm Allahımmmm..ben de tam Zafer'e başbaşa hiç vakit geçiremedik diye dert yanmıştım yaaa Ben Zafer bayramı haftasonuna denk geliyor diye hiç bakmamıştımm..
Abim de babam da izn verseler de onun gelmesi daha dogru olur dediler biraz kafam takildii.. ben de o gelmem demiyor dedim, sadece günübirlik geliyim dedi ben de o zaman tatilden ne anladik dedim.. Ya bizjm meselemiz hic bi zaman sen geldin ben geldim olmadi ben ankaradayken de hep o geldi ama nerde daha rahatsak orda olmayi tercih ettik.. Antalyada cok daha mutlu oluyoruz bu kargasadan ben de uzak kalmayi seviyorum o da orda araba altinda kalcak yerimiz kokay daha rahat ediyo..tabi su an onlar sen niye gidiyon da kosturuyon diye bakıyorlar anlatamıyorum ve yanlis gorunmesi de hic hosuma gitmiyorrr :/
Günaydın hatunlarrr
Hiloşumm çok sevindim ohhhh ne güzel, artık babandanda izin alıp için rahat gidip geliceksin güzelim gerçekten çok güzel3Gün size süper gelicek belki tektaşıda kaparsın
Kız evi naz evi diye boşuna dememişler canım ailenin böyle düşünmesi normal ve seni malasef anlayamıyorlar şuan, sen takılma hiç bişeye nerde rahatsan orası en güzel yerdir senin için. hem bidahaki sefere Zafer gelir onlarında gönlü olurKarışmasınlar sevenlere bi rahat bıraksınlar yaaa
Günaydın hatunlarrr
Abim de babam da izn verseler de onun gelmesi daha dogru olur dediler biraz kafam takildii.. ben de o gelmem demiyor dedim, sadece günübirlik geliyim dedi ben de o zaman tatilden ne anladik dedim.. Ya bizjm meselemiz hic bi zaman sen geldin ben geldim olmadi ben ankaradayken de hep o geldi ama nerde daha rahatsak orda olmayi tercih ettik.. Antalyada cok daha mutlu oluyoruz bu kargasadan ben de uzak kalmayi seviyorum o da orda araba altinda kalcak yerimiz kokay daha rahat ediyo..tabi su an onlar sen niye gidiyon da kosturuyon diye bakıyorlar anlatamıyorum ve yanlis gorunmesi de hic hosuma gitmiyorrr :/
Canım bence bu olay naz yapma olayı falan değil öncelikle o erkek o gelsin gözüyle bakılmış tıpkı izinde babamın neden begüm karşıya gidio o gelsin demiş anneme aynı bu hesap ...dedikleri niye kızlar ayaklarına gidio o erkek o gelsin ayağına gözüyle bakıolar halbuki biz gidip gelmekten erinmioruzda işte anne-babalar öyle düşünmüolar ..
Evet canm o gozle bakiyolar belki haklilar da iste ama cidde biz istanbulda mutlu olamiyoz aksama kadr napcaz etcez eve de gelemicez orda her acidan rahatiz yani... erinmeye zaten erinmem ama nazar degdi kavga ettik zaferle sinir etti beni hevesimi kirdi..
anladm cnmm aman dediğin gibi istanbulda ne var sanki hem sen rahatsan da zaten sorun yok...Aaa noldu şimdi
Gunaydinnn Nilosumm evet ya cok iyi gelecek super olacak insallahhh.. ya her turlu guzel gecer artk tektasa karismam ne zaman verirse :))
Ama evet su an onlar farkli acidan bakiyprlar yani izin verdik senin icn ama icimize sinmediye getirdiler..benm onu cagirmakla naz yapcami dusunuyorlar yeri geldinde ben cok iyi naz yapıyorum ama onlara bunu anlatamam tabi :))) Biz antalyada cok mutluyz napalmmm... :)))
Sende ne var ne yok cicimm
Evet canm o gozle bakiyolar belki haklilar da iste ama cidde biz istanbulda mutlu olamiyoz aksama kadr napcaz etcez eve de gelemicez orda her acidan rahatiz yani... erinmeye zaten erinmem ama nazar degdi kavga ettik zaferle sinir etti beni hevesimi kirdi..
Ben izin aldım canım kısmet olursa gidicez ama arkadaşımın dedesi safra kesesinden ameliyat olabilir perşembe yada cuma netleşicek. o netleşmeden daha almadık biletleri falan ne olur ne olmaz diye. bakalım artık hayırsıysa gidicez, değilse yapıcak bişey yok, dede iyi olsunda aklımız hastahanede kalır çünkü pat diye iş yaparsak yawrum
Hiloşum yaaaa sinir olma bak bunlar en güzel zamanlarınız sizin , kendini yıpratma boş yere sakin ol, cumaya kadar geçer sinirin
Eki Görüntüle 771598 Eki Görüntüle 771599 Eki Görüntüle 771599 Eki Görüntüle 771600 Eki Görüntüle 771601 Eki Görüntüle 771602 Eki Görüntüle 771603 Eki Görüntüle 771604 Eki Görüntüle 771605 Eki Görüntüle 771606 Eki Görüntüle 771607 Eki Görüntüle 771608 Eki Görüntüle 771609 Eki Görüntüle 771610 Eki Görüntüle 771611 Eki Görüntüle 771612 Eki Görüntüle 771613
selaaamınaleykümm kıslarrr aboooo beni gebertçeniz biliyom ama canlar gelemiyom yaaaa( herkes iyidir umarım herbiriniz aklımdasınız hepinizi çokkkk öpüyorum Allaha emanet olun
tubişimmm son mesajlarına bakam dedim evini buldum yaaaaharika cnmm iyi günlerde mutlu günlerde oturun kuzum benim
hiloşşş nişanlandın mı ben mi yannış gördüm eger öyleyse hayırlı uğurlu olsun canımmm
kızlar işyerinden girdim çıkıom şimdi gene gelcem söz
hesno'ş özlendin bebiktatil güzel geçiyorsa keyfin yerindeyse hiç gelme diyemicem bu yüzden bu arada dün şafak panosunu kurcaladım ben, inşallah bozulmamıştır
Heyyoo kızçelerimm benn geldimmm...
1 hafta tatilimde bitti yaa valla nasıl geçti anlamadım
Bunada şükür napalımm
Bi kaç gün kuzenimde kaldım giremedim o yüzden ama özledimkii hepinizii
Çok şükür iboylada iyiyiz.
Yani değişimler var iboda sevgisini artık belli ediyorr çok özlüyor..
Bugün kuzenime geldi ona da sölyemiş 9 aydır görmedim çok özledim onu demiş, kuzenim seni çok seviyor bu çocuk dedi..
Ama işte hala problemlerimiz var herşey sevgi olsa keşke çoğu şeyde anlaşamıyoruz..
Ben böyle desemde ibo hiç bir şekilde ne ayrılmayı düşünüyor nede bişeyy hep ileriyi düşünüyorr seni asla bırakmam diyor..
Çünkü farkında benim eskisi gibi olmadığımın ama benim eskisi gibi sabrım yok
Bilmiyorum nolucak kızçelerimm bakalım zaman ne göstericek..
Zafer bayramını Zaferimsiz geçirmek istemedim heheheCuma tatilmişşş dedim sabah ona, hemen biletlere bakıyorum dedii, ben de gelecen mi dedim hayır sen gelecen dedi Allah Allah dedimmm alıyorum bilet dedii, ay dur dedim babamlar izin vermez sen gel dedim falan verirler dedi, ben bir konuşayım dedim önce ama işim vardı arayamadım babamı ve abimi akşam anca konuşabildimmm ve aile dostumuzda kalmam kaydıyla izin aldımmm ama bu arada sen biletler bir pahalannn ben de biletleri alalım izni kopardım dedm, biletler pahalı oldu boşu boşuna amaaa Cuma sabah Antalya'ya uçuyorummmm, pazar gece dönüyorummm Allahımmmm..ben de tam Zafer'e başbaşa hiç vakit geçiremedik diye dert yanmıştım yaaa Ben Zafer bayramı haftasonuna denk geliyor diye hiç bakmamıştımm..
selaaamınaleykümm kıslarrr aboooo beni gebertçeniz biliyom ama canlar gelemiyom yaaaa( herkes iyidir umarım herbiriniz aklımdasınız hepinizi çokkkk öpüyorum Allaha emanet olun
Ben de özledim canım geldim ama artık bugün döndük Ankara' ya...
Gördüğüm kadarıyla bozulmamış şafak panosu canım bakarız hallederiz hem...
Ebruşum daha iyi olmanıza çoook sevindim, umarım gelecekle ilgili planlar da daha iyi olur, ben hala güzel haberler bekliyorum sizden
Çok güzel haber bu canım yaa ohhh Antalya' ya gidiyorsun desene yine... Zaferinin yanında 3 gün daha kalır gezer eğlenir gelirsin, aieni de hoş görmen lazım onlar için de kolay değil, kız evi olarak kızlarını oraya göndermek ama bak yine de izin vermişler, umarım daha güzel gelişmeler de olacaktır
Razişim özledim canım, kolay gelsin sana işin de hiç kolay değil vallaBen de epeydir uğrayamıyorum buraya tatildeydim bugün döndüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?