- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızlarr günaydınn..ay ne yoğunluk başladı bu hafta ancak ofise gelip oturabildim yahuuu..bir de regl oldum anamm dünden beri rezalet yaa Anadolu yakasında falan baya dolandım haciz maciz derken sıcakta resmen bayıldım bayılacaktım eve gelince dün yatağa bir devrildim üstüm başımı çıkarmadan yan gelip uyumuşum çantam da yanımda falan abim nası gülmüş, resmen bayılmış gibiydin diyorayağıma da sandalyeye uzatmışım falan çok komik
Babamla arada bir konu açılıyor ve babamın yeni bir düşüncesini öğrendim, sözden nişandan önce bir kez daha gelip istemeleri lazım seni dediben kız babasıyım ben ne dersem o dedi, ben de haklısın babacım dedim gelip gitsinler işleri ne hehehe, şaka bir yana fazla da abartmak olmaz tabi ki ama her şey usulunce olsun tabi kii...eğer diyor kurbana nişan olayı olcaksa sünnetten sonra hemen gelirler kendileri bilir dedi, ben de aranızda konuşup halledin karışmam dedim, daha iyi oldu böylesii..artık araşıp kendileri konuşsunlarr tanışmaları feci rahatlattı beni..
Hiloşumm çok sevindimm ailenin gitmene izin vermesineeee süperr bir haberr bu yaa ne güzel 3 günn bol bol vakit geçirceksinizz acısını çıkarınn yavrummm
Baban da o konuda haklı bebeğimm aslında hem tanışıp da isteyebilirlerdi ama böylede iyi olur hem isteyip söz nişan bir arada saçma olur biraz
Ohhh demekki kurbanda senii vericeğizzz bebeğimmmm
Hesnoşş ablacımm nerelerdesi ya özledimm valla senii
Güzel beklentilerin için teşekkür ederim ablacımm..
Evet çok şükür bugünden itibaren biraz daha toparlicaz 2 gündür kalbini çok kırdım üzdüm bebeğiminn bende ççok üzüldüm bir daha öyle şeyler düşünmemeye çalışıcam hep geleceğii düşüncemm inşallah hakkımzda hayırlısı olur ablacımm
hergün yeni güzel bir haber ohh süperr yawrum çok sevindim sizin adınıza
Kızlarr günaydınn..ay ne yoğunluk başladı bu hafta ancak ofise gelip oturabildim yahuuu..bir de regl oldum anamm dünden beri rezalet yaa Anadolu yakasında falan baya dolandım haciz maciz derken sıcakta resmen bayıldım bayılacaktım eve gelince dün yatağa bir devrildim üstüm başımı çıkarmadan yan gelip uyumuşum çantam da yanımda falan abim nası gülmüş, resmen bayılmış gibiydin diyorayağıma da sandalyeye uzatmışım falan çok komik
Babamla arada bir konu açılıyor ve babamın yeni bir düşüncesini öğrendim, sözden nişandan önce bir kez daha gelip istemeleri lazım seni dediben kız babasıyım ben ne dersem o dedi, ben de haklısın babacım dedim gelip gitsinler işleri ne hehehe, şaka bir yana fazla da abartmak olmaz tabi ki ama her şey usulunce olsun tabi kii...eğer diyor kurbana nişan olayı olcaksa sünnetten sonra hemen gelirler kendileri bilir dedi, ben de aranızda konuşup halledin karışmam dedim, daha iyi oldu böylesii..artık araşıp kendileri konuşsunlarr tanışmaları feci rahatlattı beni..
Hadi hayırlısı olsun Hiloşum bi başladın mı zaten gerisi gelio işte
Aynen fındıkkksen nasılsın bakayımm??
Yeni elbise araştırmasına başladımm bakarsın başlığımaa
Bildiğin gibi cnm bende nolsunnn...
Bakarım bakarım =)
Begüüüüüü sen kpss gircen mi seneye kızımm?? ben de hazırlanayım diyorum da biii.. hatta kpds için de kursa gideyim diyorumm
Giricem canım hatta test kitabı aldım akşamları çözüyorum pekte unutmamşım konuları unuttum sanıodum,kardeşimde üni sınavlarına gircek onada mat geo falan anlatıorum bana da tekrar oluo öyle =)
Evet tatlış sana da tekrar olur güzel fikir, ben de anlatmayı çok severim mesela hem de insan çok iyi öğreniyor
Ben de giricem inşallah, ama hukuk da gireyim diyorum çalışmak lazım bayaa.. önce kpds ardından kpss yüklenmek gibi bir amacım varr.. bir daha da gircemi sanmam zaten, ilk ve son
Günaydınn niloşş nasılsın bakemm?Anca fırsat bulabildimm, Günaydın canlarrr
Oyy Ebruşumm sağoll, bence de haklı evet artık kendileri ayarlasınlar cicim bu aşamadan sonra gerisi rahat yani, gitmeme bile izin veriyorlar daha ne olsun, yavaş yavaş hepsi olur yanii
Verirsinz kız beni ne meraklıymışınızz
Canım ya senin için de çok sevindim evet bence de madem ayrılık yok önüne bakman lazım artık senin dee, geçmişle boşa kendinizi üzüp durmayın , iyileşme ya da çabası bile olsa her şeye değiyor bencee..
Günaydınn niloşş nasılsın bakemm?
Sevdiceğinin yanına gidiyormuşsun süperr yaa inşallah çok güzel vakit geçirirsinizzne zaman kavuşmaa?
Aynen bebişimm daha ne olsunnn
Hiç de meraklı değilim aslında gurbet ellere gidicenn
Ama mutluu olmanızı istiyorumm bebeğimm o yüzden biran önce yuvanızı kurunn
İnşallah düzelicek bebeğim yaa iboda değişimler varr bende o yüzden eskisi gibi olucam inşallah
Değiyor bebeğim değiyorr yaa bugün 59. ayımız 1 ay sonra 5. yılımızı bitiriyoruzz Allahım inşallah bundan sonraki günlerimizi mutlu huzurlu yaşatır bizee
teskere olayı şuteskere konusu nedir arkadaslar ben anlamıyorum surıye ilemı catıscaz sevdimiz ne olacAK NELER OLUYOR BÖYLE
Anladm cnm gir gir değerlendir tabi şu an piyasada yayınlar pek yok ekimde gelcekmiş ben o yüzden geçen seneki notlarımdan çalışıorm test kitabıda bi tane aldm bitirmeden almıcam başka bişiler yapcam işte ...Kpds sana lazımsa çalış tabi ama toefl gibi falan çok zor olmuyo diolardı sen yaparsınnn akıllı bıdık
Günaydınn niloşş nasılsın bakemm?
Sevdiceğinin yanına gidiyormuşsun süperr yaa inşallah çok güzel vakit geçirirsinizzne zaman kavuşmaa?
Aynen bebişimm daha ne olsunnn
Hiç de meraklı değilim aslında gurbet ellere gidicenn
Ama mutluu olmanızı istiyorumm bebeğimm o yüzden biran önce yuvanızı kurunn
İnşallah düzelicek bebeğim yaa iboda değişimler varr bende o yüzden eskisi gibi olucam inşallah
Değiyor bebeğim değiyorr yaa bugün 59. ayımız 1 ay sonra 5. yılımızı bitiriyoruzz Allahım inşallah bundan sonraki günlerimizi mutlu huzurlu yaşatır bizee
Bizlerr burdayızz tatlımm askerlerimiz döndü ama bırakamadık burayııTanıdık kalmamış mı burda? Zaman çabuk geçiyor..
Herkes hayırlısıyla askerine kavulur inşallah..
Ya mutlu olalm artk be yaaa :)) siz de olun insallah yavrum ya çok sevindm ibodaki degisimlere inanamzsin yani cidden mutlu oluyorm bunlari okudukca sabrin sonu hep selamet olsn da uzmeyin birbirinizi insallahh..zamanla hepsi de cozulcekk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?