Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlarr günaydınn..ay ne yoğunluk başladı bu hafta ancak ofise gelip oturabildim yahuuu..bir de regl oldum anamm dünden beri rezalet yaa Anadolu yakasında falan baya dolandım haciz maciz derken sıcakta resmen bayıldım bayılacaktım eve gelince dün yatağa bir devrildim üstüm başımı çıkarmadan yan gelip uyumuşum çantam da yanımda falan abim nası gülmüş, resmen bayılmış gibiydin diyor ayağıma da sandalyeye uzatmışım falan çok komik

Babamla arada bir konu açılıyor ve babamın yeni bir düşüncesini öğrendim, sözden nişandan önce bir kez daha gelip istemeleri lazım seni dedi ben kız babasıyım ben ne dersem o dedi, ben de haklısın babacım dedim gelip gitsinler işleri ne hehehe, şaka bir yana fazla da abartmak olmaz tabi ki ama her şey usulunce olsun tabi kii...eğer diyor kurbana nişan olayı olcaksa sünnetten sonra hemen gelirler kendileri bilir dedi, ben de aranızda konuşup halledin karışmam dedim, daha iyi oldu böylesii..artık araşıp kendileri konuşsunlarr tanışmaları feci rahatlattı beni..

Son düzenleme:
Hiloşumm çok sevindimm ailenin gitmene izin vermesineeee süperr bir haberr bu yaa ne güzel 3 günn bol bol vakit geçirceksinizz acısını çıkarınn yavrummm
Baban da o konuda haklı bebeğimm aslında hem tanışıp da isteyebilirlerdi ama böylede iyi olur hem isteyip söz nişan bir arada saçma olur biraz
Ohhh demekki kurbanda senii vericeğizzz bebeğimmmm

Hesnoşş ablacımm nerelerdesi ya özledimm valla senii
Güzel beklentilerin için teşekkür ederim ablacımm..
Evet çok şükür bugünden itibaren biraz daha toparlicaz 2 gündür kalbini çok kırdım üzdüm bebeğiminn bende ççok üzüldüm bir daha öyle şeyler düşünmemeye çalışıcam hep geleceğii düşüncemm inşallah hakkımzda hayırlısı olur ablacımm

hergün yeni güzel bir haber ohh süperr yawrum çok sevindim sizin adınıza

Oyy Ebruşumm sağoll, bence de haklı evet artık kendileri ayarlasınlar cicim bu aşamadan sonra gerisi rahat yani, gitmeme bile izin veriyorlar daha ne olsun, yavaş yavaş hepsi olur yanii
Verirsinz kız beni ne meraklıymışınızz

Canım ya senin için de çok sevindim evet bence de madem ayrılık yok önüne bakman lazım artık senin dee, geçmişle boşa kendinizi üzüp durmayın , iyileşme ya da çabası bile olsa her şeye değiyor bencee..

hergün yeni güzel bir haber ohh süperr yawrum çok sevindim sizin adınıza

Hehhe evet Niloş coştum bu araaa

Kızlar bir de benm başlığa yeni elbiseler koydum fırsatınz olursa gözatınn

Hadi hayırlısı olsun Hiloşum bi başladın mı zaten gerisi gelio işte

Begüüüüüü sen kpss gircen mi seneye kızımm?? ben de hazırlanayım diyorum da biii.. hatta kpds için de kursa gideyim diyorumm

Giricem canım hatta test kitabı aldım akşamları çözüyorum pekte unutmamşım konuları unuttum sanıodum,kardeşimde üni sınavlarına gircek onada mat geo falan anlatıorum bana da tekrar oluo öyle =)

Giricem canım hatta test kitabı aldım akşamları çözüyorum pekte unutmamşım konuları unuttum sanıodum,kardeşimde üni sınavlarına gircek onada mat geo falan anlatıorum bana da tekrar oluo öyle =)

Evet tatlış sana da tekrar olur güzel fikir, ben de anlatmayı çok severim mesela hem de insan çok iyi öğreniyor
Ben de giricem inşallah, ama hukuk da gireyim diyorum çalışmak lazım bayaa.. önce kpds ardından kpss yüklenmek gibi bir amacım varr.. bir daha da gircemi sanmam zaten, ilk ve son

Anladm cnm gir gir değerlendir tabi şu an piyasada yayınlar pek yok ekimde gelcekmiş ben o yüzden geçen seneki notlarımdan çalışıorm test kitabıda bi tane aldm bitirmeden almıcam başka bişiler yapcam işte ...Kpds sana lazımsa çalış tabi ama toefl gibi falan çok zor olmuyo diolardı sen yaparsınnn akıllı bıdık

Anca fırsat bulabildimm, Günaydın canlarrr
Günaydınn niloşş nasılsın bakemm?
Sevdiceğinin yanına gidiyormuşsun süperr yaa inşallah çok güzel vakit geçirirsinizz ne zaman kavuşmaa?

Aynen bebişimm daha ne olsunnn
Hiç de meraklı değilim aslında gurbet ellere gidicenn
Ama mutluu olmanızı istiyorumm bebeğimm o yüzden biran önce yuvanızı kurunn

İnşallah düzelicek bebeğim yaa iboda değişimler varr bende o yüzden eskisi gibi olucam inşallah
Değiyor bebeğim değiyorr yaa bugün 59. ayımız 1 ay sonra 5. yılımızı bitiriyoruzz Allahım inşallah bundan sonraki günlerimizi mutlu huzurlu yaşatır bizee

Kısmet olursa 7eylülde izmirde büyük buluşma var yawrum

Daha nice nice uzun yıllara inşallah canım sevdiceğinle

teskere konusu nedir arkadaslar ben anlamıyorum surıye ilemı catıscaz sevdimiz ne olacAK NELER OLUYOR BÖYLE

teskere konusu nedir arkadaslar ben anlamıyorum surıye ilemı catıscaz sevdimiz ne olacAK NELER OLUYOR BÖYLE
teskere olayı şu
' maalesef hükümetin gerekirse suriyeye asker gönderme olayı...yani bizim askerlerimiz türk askeri orada bulunacak sadece çatışma gbi bi durumda olacaklarını sanmıyorum ama gereksiz ve tehlikeli buluyrm

Tanıdık kalmamış mı burda? Zaman çabuk geçiyor..
Herkes hayırlısıyla askerine kavulur inşallah..

Benm de elimde onceki kitaplardan var simdilik almam ama sonlara dogru test çözümü icn pratikler alirimm.. ya benm once su staj isinive tezi halletmem lazm eylul asiri yogun olcak.. is arti derse gitcem baroya yine ve tez de o ara bitecek sunum yapcam falan.. o bitince kpds sonra da kpss baslicam insallahhh :))

Ya mutlu olalm artk be yaaa :)) siz de olun insallah yavrum ya çok sevindm ibodaki degisimlere inanamzsin yani cidden mutlu oluyorm bunlari okudukca sabrin sonu hep selamet olsn da uzmeyin birbirinizi insallahh..zamanla hepsi de cozulcekk...

Son düzenleme:
Tanıdık kalmamış mı burda? Zaman çabuk geçiyor..
Herkes hayırlısıyla askerine kavulur inşallah..
Bizlerr burdayızz tatlımm askerlerimiz döndü ama bırakamadık burayıı
Sen nasılsın tatlım?

Ya mutlu olalm artk be yaaa :)) siz de olun insallah yavrum ya çok sevindm ibodaki degisimlere inanamzsin yani cidden mutlu oluyorm bunlari okudukca sabrin sonu hep selamet olsn da uzmeyin birbirinizi insallahh..zamanla hepsi de cozulcekk...

Aynen ya inşallah bebeğimm inşallahh
Bende çok seviniyorum bitanem ya o öyle konuştukca öyle dedikce böyle içime alıp sokasım geliyorrr
Çok sağol bitanemm biliyorum mutlu olduğunu bende senin için öyle oluyorumm çünküü

Günaydın fıstıklarrr

Askerim olmadan bir doğum günü geçiriyorum bir yarım eksik Ama inşallah haftaya telaf ederiz sevdiceğime kavuşunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…