Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın fıstıklarrr

Askerim olmadan bir doğum günü geçiriyorum bir yarım eksik Ama inşallah haftaya telaf ederiz sevdiceğime kavuşunca

Doğum günün kultu olsunn tatlım nice mutlu huzurlu yıllaraa sevdiklerinlee sevdiceğinlee inşallah bu son ayrı kutlicağınızz doğum günün olurrr

Doğum günün kultu olsunn tatlım nice mutlu huzurlu yıllaraa sevdiklerinlee sevdiceğinlee inşallah bu son ayrı kutlicağınızz doğum günün olurrr

Teşekkür ederim Ebruşumm inşallah öyle olur gerçekten, hersene onunlaydım doğum günümde şimdi bi tuhaf geliyo yalnız olmak, Bi şarkı var ya Gülerken ağladı insan bu son olsun bu sonnnn tam benim ruh halim şuan

doğum günün kutlu olsun canm biz 5 senedir hiç doğumgünümüzü beraber kutlayamıyoz evlennce inşallah

günaydınn gençliiik bugün izmirime gidiyoom

Benide götürrr İzmiree yarimin yanınaa :)) Bende kısmet olursa haftaya gidicem haftasonu için canım

doğum günün kutlu olsun canm biz 5 senedir hiç doğumgünümüzü beraber kutlayamıyoz evlennce inşallah

Sağol canım teşekkür ederim İnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin

Benide götürrr İzmiree yarimin yanınaa :)) Bende kısmet olursa haftaya gidicem haftasonu için canım

Sağol canım teşekkür ederim İnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin

Niloş canım doğum günün kutlu olsunnn nice senelere sevdiklerinle birlikte

Askerimden doğum günü çiçeğim geldii, kurban olurum ben ona birtaneciğim benim

Son düzenleme:

Sağol Ebruşumm benmm İnşallah daim olur cicimm mutluluğunu severm ben seninn

Günaydın fıstıklarrr

Askerim olmadan bir doğum günü geçiriyorum bir yarım eksik Ama inşallah haftaya telaf ederiz sevdiceğime kavuşunca

Doğum günün kutlu olsun Niloşşşş oyy ama bak çiçeğini de göndermiş aferin onaa, hepsi geçip gidecek canım az daha sabır gerekiyorr..

günaydınn gençliiik bugün izmirime gidiyoom

Oooo süperrr zaten şafağın da süper Fatooo

Bende öyleydim bebeğim ama 1 kerecik de olsa o duyguyu yaşadık napalım kısmet böyleymiş sıkmaa tatlı canınıı
Bak ne güzel askerin seni düşünmüştee yollamışş çiçeğiniii

Ne güzel bak sni düşünmüşş

Bende öyleydim bebeğim ama 1 kerecik de olsa o duyguyu yaşadık napalım kısmet böyleymiş sıkmaa tatlı canınıı
Bak ne güzel askerin seni düşünmüştee yollamışş çiçeğiniii

Sağolun kızlar, evet okadar mutlu oldumki anlatamam, az öncede aradı hiç unuturmuyum senin doğum gününü bitanem ben hediyesiz bırakırmıyım sen hep aklımdasın kalbimdesin dedi anammmm eridim bittim böyle

Ebruşşş hiç soramadım erkek arkadaşın burnunun yeni halini görünce bişi dedi mi ?

Yok tatlımm ben sordum nasııl olmuş hiç bişey demedinn diee dalga geçti ilk önce buruna benzemiş falan diee eşşekk Sonra şaka şaka güzel olmuş her halini beğeniyorum ben senin benim için hiç farketmez dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…