Günaydın fıstıklarrr
Askerim olmadan bir doğum günü geçiriyorum bir yarım eksikAma inşallah haftaya telaf ederiz sevdiceğime kavuşunca
Doğum günün kultu olsunn tatlım nice mutlu huzurlu yıllaraa sevdiklerinlee sevdiceğinlee inşallah bu son ayrı kutlicağınızz doğum günün olurrr
günaydınn gençliiikbugün izmirime gidiyoom
doğum günün kutlu olsun canm biz 5 senedir hiç doğumgünümüzü beraber kutlayamıyoz evlennce inşallah
Benide götürrr İzmiree yarimin yanınaa :)) Bende kısmet olursa haftaya gidicem haftasonu için canım
Sağol canım teşekkür ederimİnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin
Niloş canım doğum günün kutlu olsunnn nice senelere sevdiklerinle birlikte
Teşekkür ederim Begüşüm güzel dileklerin için
İnşallah 2014 hepimizin en güzel yılı olur yawrum
Bizlerr burdayızz tatlımm askerlerimiz döndü ama bırakamadık burayıı
Sen nasılsın tatlım?
Aynen ya inşallah bebeğimm inşallahh
Bende çok seviniyorum bitanem ya o öyle konuştukca öyle dedikce böyle içime alıp sokasım geliyorrr
Çok sağol bitanemm biliyorum mutlu olduğunu bende senin için öyle oluyorumm çünküü
Günaydın fıstıklarrr
Askerim olmadan bir doğum günü geçiriyorum bir yarım eksikAma inşallah haftaya telaf ederiz sevdiceğime kavuşunca
günaydınn gençliiikbugün izmirime gidiyoom
Teşekkür ederim Ebruşumm inşallah öyle olur gerçekten, hersene onunlaydım doğum günümde şimdi bi tuhaf geliyo yalnız olmak, Bi şarkı var ya Gülerken ağladı insan bu son olsun bu sonnnn tam benim ruh halim şuan
Sağol Ebruşumm benmmİnşallah daim olur cicimm mutluluğunu severm ben seninn
Bende senii severim hiloşumm benimm
Ne güzel bak sni düşünmüşş
Sağol Ebruşumm benmmİnşallah daim olur cicimm mutluluğunu severm ben seninn
Doğum günün kutlu olsun Niloşşşş oyy ama bak çiçeğini de göndermiş aferin onaa, hepsi geçip gidecek canım az daha sabır gerekiyorr..
Oooo süperrr zaten şafağın da süper Fatooo
Bende öyleydim bebeğim ama 1 kerecik de olsa o duyguyu yaşadık napalım kısmet böyleymiş sıkmaa tatlı canınıı
Bak ne güzel askerin seni düşünmüştee yollamışş çiçeğiniii
Ebruşşş hiç soramadım erkek arkadaşın burnunun yeni halini görünce bişi dedi mi ?
Sağolun kızlar, evet okadar mutlu oldumki anlatamam, az öncede aradı hiç unuturmuyum senin doğum gününü bitanem ben hediyesiz bırakırmıyım sen hep aklımdasın kalbimdesin dedi anammmm eridim bittim böyle
Ne güzel bak sni düşünmüşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?