Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beğencek tabi valla hepimiz bir olursak elimizden çok çeker ayağını denk alsın

Hehhehe al benmkini vur sneinkine yaaa oha yaa bu kadar olurr çok güldümmm..

Ben çıkıyorum kızçeler öptüm hepinizi, şimdiden iyi haftasonlar iyi tatiller herkeze....

Hiloşumm, sen yarın gidiyordun dimi canım Antalyaya?? Şimdiden hayırlı yolculuklar bebeğim inşallah çok güzel geçer Zaferle,gezin eğlenin azcık baş başa kalın bi yaa :)))

Sağol Deryacımmm

Nasılsın? gitmiyormusun bu hafta askerinin yanına canım

ıyıyım canım sağol gecen hafta yanındaydım ya bacım doğum gunumde bu hafta tekrarmı gıdım bacım yarın calışma yok zaten kışkırtma benı :-d ama evci vermezler ıkı hafta ust uste :-d :-d canım dur gıtmım sen gıdıyon tabı bu hafta o yuzden bızıde gonderıyon dımı bacım

Evet cnm suan yoldym 2gunde ekstradan izn aldm 5 gun tatil:) evet ya plakalara geldiikkk haftyada yarimn yanna gtcem kibrisa ins gecms yildonmmzu kutlucz

Gotrym cnm ne dmk cicgnde cok guselmis cnm bak ordan ble gndermis

Yarın gidiyprum Nloşumm çok sağoll İyi tatiller, nice mutlu yaşlar dilerim yenidenn

Evet cnm suan yoldym 2gunde ekstradan izn aldm 5 gun tatil:) evet ya plakalara geldiikkk haftyada yarimn yanna gtcem kibrisa ins gecms yildonmmzu kutlucz

Ohh çok da güzel yapmışsın Fatoşşş..iyi tatillerr, bn de sabah yarimin kollarına gidiyorumm evet plakalara geldin maşallahh plakalar çok eğlenceliii...

Ohhh sanada iyi tatller cnm sevdgnin yaninda miss hersey gusel gecr ins cnm evet ya bi. Plakalra gelsek cabucak gecer diyodum ins ole. Olur cnm

Ohhh sanada iyi tatller cnm sevdgnin yaninda miss hersey gusel gecr ins cnm evet ya bi. Plakalra gelsek cabucak gecer diyodum ins ole. Olur cnm

Hayirli yolculuklar canmm

Valla gecmiyi diyen de cok ama ben de plakalarda cabuk gectigini dusunenlerdenimmm cabucak gecer insallah tatlimm..

Antalyadayim ben de sagoll :**

beğencek tabi valla hepimiz bir olursak elimizden çok çeker ayağını denk alsın
Hahahaha süpersinn bebeğim yaa ama sağolsun hiç öyle birşeyi olmadıı
Arada sırada romantikliği tutuyo böyle iyi ama ya hep olmasın zaten, arada olunca daha kıymetli oluyo
Aynen yavrum herzmaman azı maakuldurr

Hehhehe al benmkini vur sneinkine yaaa oha yaa bu kadar olurr çok güldümmm..
Aynen hiloşumm yaa aynılarr
Havaalanindayimm yehuuu...inşallah 11de yarimin kollarında olacagimmm :)

Olllleeeyyy yyuuupppiiiii hiloşumm zaferr bayramındaa zaferineeee kavuşuyorrrrr

:))) yawrum tatil ya bugün o yüzden gidersin sanmıştım. Ben daha haftaya gidicem canım var yani daha zaman :))

Gotrym cnm ne dmk cicgnde cok guselmis cnm bak ordan ble gndermis

Evet ya çarşıya çıktığında ayarlamış şaşırttı beni :)) İzmire benden selam götür gittiğinde yarime olurmu canımm

Teşekkür ederim Hiloşumm.. şimdi sende Zaferinin kollarındasındır

Selam verip çıkıyorum yine kızçeler,

Canım sıkkın askerim bugün çarşıya çıkıcaktı sabahtan hazılanmışlar, tam çıkarken nöbetçi komutan demiş sizin kimlikleriniz hazır değil çıkamazsınız. bu 3. çarşısı olucak daha yeni akıl ediyolar sinir olmuş sabah aradı ateş püskürüyodu. gittiğindede söylemiş halledicez demişler bugünde sorun çıkartıyorlar askeriyenin işlerinden nefret ediyorummmm

Cok benzer cevaplar yaaa :)))

Evet kavustum cok sukur ve biraz evvel yeni ayrildm.. öyle mutluyum ki..Allahim bozmasnnn...

Ayyy evet Zaferimin kollarinda mutku mesut yasiyorumm :)).

Kiyamam yavrum yaaa vardir bunda da bir hayir sikma canini tatlim benm yaa.. oyy.. haklisn insanin cok cani sıkılyor boyle durumlarda ama skmamaya caalis tatlisimmm.. :**
Iyi gecelerrr

İyi geceler hatunlarr,

Kimsecikler yokk, ben aldım izmir biletimi kısmet olursa 6 Eylül Cuma 23:00da yolcudur abbas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…