Yok tatlımm ben sordum nasııl olmuş hiç bişey demedinn diee dalga geçti ilk önce buruna benzemiş falan diee eşşekkSonra şaka şaka güzel olmuş her halini beğeniyorum ben senin benim için hiç farketmez dedi
Ormantikk çocukk
Arada sırada romantikliği tutuyo böyle iyi ama ya hep olmasın zaten, arada olunca daha kıymetli oluyo
doğum gunun kutlu olsun niloşşş
Yok tatlımm ben sordum nasııl olmuş hiç bişey demedinn diee dalga geçti ilk önce buruna benzemiş falan diee eşşekkSonra şaka şaka güzel olmuş her halini beğeniyorum ben senin benim için hiç farketmez dedi
Sağol Deryacımmm
Nasılsın? gitmiyormusun bu hafta askerinin yanına canım
Sağol Ebruşumm benmmİnşallah daim olur cicimm mutluluğunu severm ben seninn
Doğum günün kutlu olsun Niloşşşş oyy ama bak çiçeğini de göndermiş aferin onaa, hepsi geçip gidecek canım az daha sabır gerekiyorr..
Oooo süperrr zaten şafağın da süper Fatooo
Gotrym cnm ne dmk cicgnde cok guselmis cnm bak ordan ble gndermisBen çıkıyorum kızçeler öptüm hepinizi, şimdiden iyi haftasonlar iyi tatiller herkeze....
Hiloşumm, sen yarın gidiyordun dimi canım Antalyaya?? Şimdiden hayırlı yolculuklar bebeğim inşallah çok güzel geçer Zaferle,gezin eğlenin azcık baş başa kalın bi yaa :)))
Ben çıkıyorum kızçeler öptüm hepinizi, şimdiden iyi haftasonlar iyi tatiller herkeze....
Hiloşumm, sen yarın gidiyordun dimi canım Antalyaya?? Şimdiden hayırlı yolculuklar bebeğim inşallah çok güzel geçer Zaferle,gezin eğlenin azcık baş başa kalın bi yaa :)))
Evet cnm suan yoldym 2gunde ekstradan izn aldm 5 gun tatil:) evet ya plakalara geldiikkk haftyada yarimn yanna gtcem kibrisa ins gecms yildonmmzu kutlucz
Yarın gidiyprum Nloşumm çok sağollİyi tatiller, nice mutlu yaşlar dilerim yenidenn
Ohh çok da güzel yapmışsın Fatoşşş..iyi tatillerr, bn de sabah yarimin kollarına gidiyorummevet plakalara geldin maşallahh plakalar çok eğlenceliii...
Havaalanindayimm yehuuu...inşallah 11de yarimin kollarında olacagimmm :)
Ohhh sanada iyi tatller cnm sevdgnin yaninda miss hersey gusel gecr ins cnm evet ya bi. Plakalra gelsek cabucak gecer diyodum ins ole. Olur cnm
Hayirli yolculuklar canmm
Hahahaha süpersinn bebeğim yaa ama sağolsun hiç öyle birşeyi olmadııbeğencek tabi valla hepimiz bir olursak elimizden çok çeker ayağını denk alsın
Aynen yavrum herzmaman azı maakuldurrArada sırada romantikliği tutuyo böyle iyi ama ya hep olmasın zaten, arada olunca daha kıymetli oluyo
Aynen hiloşumm yaa aynılarr
Hehhehe al benmkini vur sneinkine yaaa oha yaa bu kadar olurrçok güldümmm..
Havaalanindayimm yehuuu...inşallah 11de yarimin kollarında olacagimmm :)
ıyıyım canım sağol gecen hafta yanındaydım ya bacım doğum gunumde bu hafta tekrarmı gıdım bacım yarın calışma yok zaten kışkırtma benı :-d ama evci vermezler ıkı hafta ust uste :-d :-d canım dur gıtmım sen gıdıyon tabı bu hafta o yuzden bızıde gonderıyon dımı bacım
Gotrym cnm ne dmk cicgnde cok guselmis cnm bak ordan ble gndermis
Teşekkür ederim Hiloşumm.. şimdi sende Zaferinin kollarındasındır
Yarın gidiyprum Nloşumm çok sağollİyi tatiller, nice mutlu yaşlar dilerim yenidenn
Ohh çok da güzel yapmışsın Fatoşşş..iyi tatillerr, bn de sabah yarimin kollarına gidiyorummevet plakalara geldin maşallahh plakalar çok eğlenceliii...
Hahahaha süpersinn bebeğim yaa ama sağolsun hiç öyle birşeyi olmadıı
Aynen yavrum herzmaman azı maakuldurr
Aynen hiloşumm yaa aynılarr
Olllleeeyyy yyuuupppiiiii hiloşumm zaferr bayramındaa zaferineeee kavuşuyorrrrr
Evet ya çarşıya çıktığında ayarlamış şaşırttı beni :)) İzmire benden selam götür gittiğinde yarime olurmu canımm
Teşekkür ederim Hiloşumm.. şimdi sende Zaferinin kollarındasındır
Selam verip çıkıyorum yine kızçeler,
Canım sıkkın askerim bugün çarşıya çıkıcaktı sabahtan hazılanmışlar, tam çıkarken nöbetçi komutan demiş sizin kimlikleriniz hazır değil çıkamazsınız. bu 3. çarşısı olucak daha yeni akıl ediyolar sinir olmuş sabah aradı ateş püskürüyodu. gittiğindede söylemiş halledicez demişler bugünde sorun çıkartıyorlar askeriyenin işlerinden nefret ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?