selam canlarım ben geldim 8 günün sonunda yine sizlerleyimaşkuşumla çok güzel bi 5 gün geçirdim, 3 günü de düğünde geçti... mehmet'le her şey çok güzeldi, ayrılık hariç bir daha ki görüşme 26 ekim'de ankara'da inşallah geçmişi okuyamıyorum, sizlerde ne var ne yok???
Nilüüü görüştünüz mü çok sevindm cnm bnm
sonunda görüştük edoşum, ben de çok sevindimotobüsten inerken öyle heyecanlandım ki ilk görüşmemiz gibiydi her şey çok güzeldi, gelmek istemedim hiç neyse ki iki ay sonra tekrar görüşcez...
sen nasılsın canım, nasıl gidiyor
İyi geceler hatunlarr,
Kimsecikler yokk, ben aldım izmir biletimi kısmet olursa 6 Eylül Cuma 23:00da yolcudur abbas
selam canlarım ben geldim 8 günün sonunda yine sizlerleyimaşkuşumla çok güzel bi 5 gün geçirdim, 3 günü de düğünde geçti... mehmet'le her şey çok güzeldi, ayrılık hariç bir daha ki görüşme 26 ekim'de ankara'da inşallah geçmişi okuyamıyorum, sizlerde ne var ne yok???
kızlar slm:) uzun zmandır gıremedım ...ben daha 300 lere yenı gelmışım off offf saymıyorum artık zaten bıraktım yoksa gecmıyorr gunlerr:)
Ohhh hayırlı olsn biletin Niloş çok sveindm canımm..ben de gene iş başına döndmm ay hiç gelesim yoktu tabi kiii...
Hoşgeldin Hiloşumm, nasıl geçti Antalya Zaferinle birlikte anlat bakalımm :)
Eylül ayının ilk haftası herkese güzel gelsin
:))) yawrum tatil ya bugün o yüzden gidersin sanmıştım. Ben daha haftaya gidicem canım var yani daha zaman :))
İyi geceler hatunlarr,
Kimsecikler yokk, ben aldım izmir biletimi kısmet olursa 6 Eylül Cuma 23:00da yolcudur abbas
Günaydın fıstıklarr anca fırsat buldum bugün
İyi haftalar herkezee
Hosbuldum Nilosumm cok sukur bal gibi gectii :)) cok tatliydkk arada surtustuk tabi ama o kadr olir 3/24 beraber olunca heheh :)) beraber oturma ihtimalimizin yuksek oldugu evimizi gezdikk :)) beni nere istesem goturdu hic yanmdan ayrilmadi elimi birakmadi kokladi optu falan ah ahh yaaa hep uzak kalmak zorunda miyizzz...
tamda ben hiloşşş nasıl gectı antalya dıyecektımm...
ohhh super valla canım cok sevındım ... :-( :-( sizin askerlik bıtmedı hala hiloşummm ne bıcım dunya bu yaa
Eylül ayının ilk haftası herkese güzel gelsin
amı amın amın begumcum bır an once su gıbı geçsın aynı zamandaaaaa
tamda ben hiloşşş nasıl gectı antalya dıyecektımm...
ohhh super valla canım cok sevındım ... :-( :-( sizin askerlik bıtmedı hala hiloşummm ne bıcım dunya bu yaa
amı amın amın begumcum bır an once su gıbı geçsın aynı zamandaaaaa
ne oluyyyy bıtsın artık Allah ımmm ne oluyy bıtsın artık şu şafak yaaa gelsın askerım artık ne oluyyy yaaa offff dayanamıyorum artık bıtsın yaaaa :-( :-( :-( bugunde ayrıca bı ozlem doluyum artık gırtlagımı bıle gectı sabır sankı patlıcam artık hatunlarr
Oyle Deryos yaaa hep bi ozlem hasret iki senedir canima doydum yaa.. Zaferim de beni havaalanina birakti donuyo icimde bi boşluk oldu diyoah ah dedm gel bana sor deldi gecti icimiii.. ama islerini yoluna koymasi lazm iste napalm ailemin de ici rahat etmeli beklicez biraz dahaa..
Hiç soema hiloşum yaaa cok kotu oluyor valla koyar Allah ın iznıyle inşallah canım
Of sorma Deryacim yaa ben de bugn isyanlardaymmmneyse çok sukur herkesin sagligi yerinde firsat var gorusuyoz yinebi suru Allahm cok sukurrr...
Güzel geçmesine çok sevindm canımmm.uzun süre görüşmeyince ilk gbi oluo tabi..şimdi 2 ay saymaca sonra yinr kavuşmaa ohh bunada şükür be nilü .. İyiyim bende canım iyi gidiyor işte tekrar gitti 1.buçuk hafta oldu henüz bn alıştım da o alışamadı çavuş oldu artık nöbette yok şükür..yoğun baya daha az konşabiliyoruz ama bunada şükür :) ne kaldı ki zaten di mi
Nilüüüü ayy ne güzl olmuş baya vakit geçirebildinz sonunda çok sevindim cicim yaaa..Allah tez geçirsin şu 2 ayııı...ben de Antalya'dan geldimm süperdiii 3 gün biz de a başbaşa vakit geçirdikk oh yaa ne iyi geliyor insanaaa..
Nilücümm hoşgeldinn bebeğim, güzel geçmiş İzmir maceran çok sevindim yawrumBide şu ayrılıklar olmasa, ama yapıcak bişey yok vakti gelince ayrılmicaz hiç birimiz sevdiğimizin yanından inşallahhhh
Bende aldım biletimi 6 eylülde gidiyorum İzmire
sağ ol canım yaa, iki ay geçer de nasıl geçer bilmiyorum. çok özlüyorum, sürekli ağlıyorum, onu da sıkıyorum bu yüzden
tabii canım ne kaldı ki şunun şurasında çoğu gitti azı kaldı. en azından nöbetten kurtulmuş yoğun olsa da daha rahattır; ama böbet varken de bol bol konuşuyordunuz. artık biraz da böyle dayancaksınız...
çok iyi geldi ve çok iyi geçti canım bu görüşmemiz. yedik içtik gezdik eğlendik, izmir'de görmek istediğim birkaç yer vardı oralara gittik; ama yine de yapacak çok şeyimiz var. hiç dönmek istemedim, onun yanında çok iyiyim ben. ablamla da tanıştılar. çok değişik bi duyguymuş...
hoş geldim niloş'um, çok güzel geçti çok şüküro ayrılmıcamız günler bi an evvel gelsin artık. bizde yine evlilik gündemde her görüşmeden sonra bi gaza geliyoruz; ama sonra çabuk geçiyor sen de güle güle git gel inşallah canımcım kaç gün kalacaksın, tek başına mı gidiyorsun?
Hosbuldum Nilosumm cok sukur bal gibi gectii :)) cok tatliydkk arada surtustuk tabi ama o kadr olir 3/24 beraber olunca heheh :)) beraber oturma ihtimalimizin yuksek oldugu evimizi gezdikk :)) beni nere istesem goturdu hic yanmdan ayrilmadi elimi birakmadi kokladi optu falan ah ahh yaaa hep uzak kalmak zorunda miyizzz...
Selam Beguuu...insallah yavrummm :**
bende fena boğuk bı durumdayım valla yanı köpek gıbı pişmanın kırklarelıne evımı taşıyıp goturmediğme o kadar bıkkıntı geldıkı artık tum dunyayı yeterrrrr dıye ınletmek ıstıyorumm çok şukur canım orası oyle tabıkı
sağ ol canım yaa, iki ay geçer de nasıl geçer bilmiyorum. çok özlüyorum, sürekli ağlıyorum, onu da sıkıyorum bu yüzden
tabii canım ne kaldı ki şunun şurasında çoğu gitti azı kaldı. en azından nöbetten kurtulmuş yoğun olsa da daha rahattır; ama böbet varken de bol bol konuşuyordunuz. artık biraz da böyle dayancaksınız...
çok iyi geldi ve çok iyi geçti canım bu görüşmemiz. yedik içtik gezdik eğlendik, izmir'de görmek istediğim birkaç yer vardı oralara gittik; ama yine de yapacak çok şeyimiz var. hiç dönmek istemedim, onun yanında çok iyiyim ben. ablamla da tanıştılar. çok değişik bi duyguymuş...
hoş geldim niloş'um, çok güzel geçti çok şüküro ayrılmıcamız günler bi an evvel gelsin artık. bizde yine evlilik gündemde her görüşmeden sonra bi gaza geliyoruz; ama sonra çabuk geçiyor sen de güle güle git gel inşallah canımcım kaç gün kalacaksın, tek başına mı gidiyorsun?
çok sevindim yawrumm, ohhh aşk yuvanızı bile görmüşsün daha ne olsun :))) Sabret az kaldı hayırlısıyla söz nişan falan olsun çok uzamaz zaten düğünde olur biter :)) sonra hopppp zaferin kolları yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?