Hosbuldum Nilosumm cok sukur bal gibi gectii :)) cok tatliydkk arada surtustuk tabi ama o kadr olir 3/24 beraber olunca heheh :)) beraber oturma ihtimalimizin yuksek oldugu evimizi gezdikk :)) beni nere istesem goturdu hic yanmdan ayrilmadi elimi birakmadi kokladi optu falan ah ahh yaaa hep uzak kalmak zorunda miyizzz...
Selam Beguuu...insallah yavrummm :**
yok canım benım evci olmadan gıdıp gelmek bıze cokk kötu gelıyor 1 gun cabuk bıtıyor 3 gunden aşagı paklamıyor bızı
güle güle gır canım hayırlı yolculuklar
iyi haftalar canımmm
Canm neyse az kaldi azck daha sabir bitiyor insallahhh bir daha hep yanında olacak kocacinnn.
sağ ol canım yaa, iki ay geçer de nasıl geçer bilmiyorum. çok özlüyorum, sürekli ağlıyorum, onu da sıkıyorum bu yüzden
tabii canım ne kaldı ki şunun şurasında çoğu gitti azı kaldı. en azından nöbetten kurtulmuş yoğun olsa da daha rahattır; ama böbet varken de bol bol konuşuyordunuz. artık biraz da
Aynen kızlar yaa hep Eylüle gelelim diodum cidden Temmuz Ağustos hiç sevmiyorum ben bu ayları normalde de sıcaktan ötürü ,,,İnşallah bu ay sy gibi geçer valla Ağustos geçmedi zor geçti...
Hiloşşş güzel geçmesine çok sevindmmm ohh iyi gelmiştir bu tatil sana da ...
Sen de mıs gıbı yuva kur bır an once inşallah hayırlısıyla canım kurtulun şu ayrı şehirde yaşama derdınden
Haklisin cicim bu ay daha guzelll ve ins su gibi gecerrr.. senin de safak azaliyor begusum her safak gibiii insan umut doluyor gitgideee..
Iyi geldi begusum darisi basinaaa.. cidden ilk helince istanbula soka ugruyorm ama sonra alisip ise guce daliyorm baska care yokk..
Insallah Deryacim ikimzn de tek istegi buuu adim adim gidecez insallah hayalimizeee..
Heeeyyt Maşşallah hatunlarıma bakk yaa herkeste bir mehtap havası gelmişş geçmişş kıyamam sizee benn
İnşallah tamamen kavuşacağınızz günlerinizde gelicekk minnoşlarımm sabredinn sabrınn sonu selamettiir..
Hiloşuuummmm evini görmüşünn hee çok sevindimm yavrucumm nasıldıı pekii güzelmiydi beğendinmii
Bu arada 28 eylülde mi kavuşacaksınızz bizimm yıldönümümzde yanee hemen direk kafam oraya gidiyorr yaa daha nappıcağımı bile bilmiyorumm
İboo heralde evlenme teklifi etmeyi düşünyorduu..
Ama her evlilik konusu açıldığında şuan olamicağını biraz daha zamanın olduğunu sabretmemiz gerketiğini söyleyip durduğum için vazgeçti ellamhevesi çok kırıldıı üzüldü..
bende istiyorum tabiki bişeyler olmasını ama daha zamanı varr malesef en az 1 sene daha böyle olmamızz lazımm
O yüzden de benimm o gün için güzel bişeyler yapıp moralini yerine getirmem lazımm.. Senelerdir bu günü bekliyorduu kıyamam ki ona
Aynen cnm Ağustos hiç geçmedi valla uzun geldi bana çok bi an önce geçsin yaa artık Allahın izniyle gelsin nolcaksa olsun artık ikimzde ayrı kalmaktan bunaldık
Heeeyyt Maşşallah hatunlarıma bakk yaa herkeste bir mehtap havası gelmişş geçmişş kıyamam sizee benn
İnşallah tamamen kavuşacağınızz günlerinizde gelicekk minnoşlarımm sabredinn sabrınn sonu selamettiir..
Hiloşuuummmm evini görmüşünn hee çok sevindimm yavrucumm nasıldıı pekii güzelmiydi beğendinmii
Bu arada 28 eylülde mi kavuşacaksınızz bizimm yıldönümümzde yanee hemen direk kafam oraya gidiyorr yaa daha nappıcağımı bile bilmiyorumm
Ama her evlilik konusu açıldığında şuan olamicağını biraz daha zamanın olduğunu sabretmemiz gerketiğini söyleyip durduğum için vazgeçti ellamhevesi çok kırıldıı üzüldü..
bende istiyorum tabiki bişeyler olmasını ama daha zamanı varr malesef en az 1 sene daha böyle olmamızz lazımm
O yüzden de benimm o gün için güzel bişeyler yapıp moralini yerine getirmem lazımm.. Senelerdir bu günü bekliyorduu kıyamam ki ona
Tabi ki bunaliyor insan Begusumm yaa cok kotu oluyor ayrilik.. bi sürekli boyleydik ama ben her yanindan ayrilisimda hala neye ugradigimi sasiriyoeumm... Eylul cabuk gececek kiziaamm :))
Guzel tabi Ebrusum yaaa ideal yani sifir ev oyle cok genis degil ama yeter bize zaten..havuzlu bi site icinde semti falan da iyi tek gicik yani son kat ama napalm :)) en sevdigm yerleriyse mutfagi ve balkonu genislerr...
Cicim sen de haklisin bence de en azindan bir sene daha sabretsn en azndan ayni sehirdesiniz vakit gecirebilirsinz aacelenz de yok.. yani sizin askerlik donemi zorunda zoruydu iyce toparlamanz lazm.. Ibodaki bu adimlar toparlicanizi gosteriyo ama emin olmak en guzeli hem ailenle de baya savasmak zorunda kalcaksn tamamen emin olmalisn
Sağol Nilücümm, tek başıma değilim arkadaşımla gidicez sadece bir gece kalıcam, cuma gece çıkıp cumartesi-pazar ordayım. pazar gece dönücem yine. pazartesi iş var(
Cok sevindm Nilucumm inan ki cok mutlu oldmm..daha bir dahakine de gezersinz hemm ne de guzel olur :) ay ablanla da tanisti demek superr..
Ağlama canım yaa mecburen bekliceksin hiç yıpratma kendini biraz güçlü durmaya çalış.. Seninki başladı mı işe? Aynen canım coğu gitti azı kaldı..aynen onun acısındn seviniorm 6 saat nöbetten kurtuldu uykusuzluktan ama oda memnun diil çok konuşamıyoruz diye.neyse artk böyle bitrmek varmş kaderde de yapcak bişey yok
sağ ol hiloş'umsıra mehmet de canım o ankara'ya gelsin de ben de yılbaşında gitcem sanırım. tanıştılar canım ya çok heyecanlandım. telde konuşmuşlukları vardı da ilk kez bi araya geldiler. çok fazla vakit geçirmediler; ama sevdiler birbirlerini. mehmet nazlı abla diye seslendi falan tuhaf hissettim kendimi
Öyle olmaz yavrum babam uzun bırakmaz ve benim yaşım 20 daha.. benim ablam daha nişanlı seneye evleniyor o evlenmeden beni vermezler.. yani 2 kızız 2mizi aynı anda veremezz bana şimdiden seni vermicem daha 7 senen var diyor ben şimdi adamın karşısına bu yaşta çıkıp askerden yeni gelmiş sevgilim napıcağımızı daha bilmeden evlenmek istiyorum dersem adam kalpten gider valla..kız kırmasana adamın hevescezını etsin evlenme teklifi kuzum söz nişan tanışma aralıklarını sızde bıraz uzun tutarsınız olur bıter yavrum
Ohh süper bebeğimm ya çok sevindim senin adınaaGuzel tabi Ebrusum yaaa ideal yani sifir ev oyle cok genis degil ama yeter bize zaten..havuzlu bi site icinde semti falan da iyi tek gicik yani son kat ama napalm :)) en sevdigm yerleriyse mutfagi ve balkonu genislerr...
Cicim sen de haklisin bence de en azindan bir sene daha sabretsn en azndan ayni sehirdesiniz vakit gecirebilirsinz aacelenz de yok.. yani sizin askerlik donemi zorunda zoruydu iyce toparlamanz lazm.. Ibodaki bu adimlar toparlicanizi gosteriyo ama emin olmak en guzeli hem ailenle de baya savasmak zorunda kalcaksn tamamen emin olmalisn
ebruş'um selam canım, nasılsınkeşke mani olmasaydın ibo'ya, hevesini kırmasaydın. o teklifini etseydi zamanla hepsi olurdu bir bir. ben olsun da teklif bile istemiyorum artık çok yoruldum çünkü... artık olan olmuş sen gönlünü almak için bir şeyler ayarla, iyi gelir ikinize de. ilişkinize de güç verir. ibo da belki bi sürpriz yapar teklifini eder yine de :26:
begüş kız benle hiç ilgilenmiyorsun bakıyorum dakpss'ye hazırlanmaya başladın mı bebek
Günaydın hatunlar...
Benim moralim sıfır durumda. Dün benimkinin yengesi aradı cumartesi günü aniden kalp krizinden amcaları vefat etmiş bütün sülale ordaymış benimkinin annesi babası ablaları abileri falan herkez. Dedim yenge, ermana söyledinizmi haberi varmı? yok dediler . haftasonu ablası evci çıkarınca sölicek üzülmesin şimdi. böyle daha çok üzülücek dedim haftasonu berbat olucak. benim gidiceğimi kimse bilmiyor onun sülalesinden en yakın arkadaşının gidiceğini biliyorlar sadece. Ablasıyla görüştüm dedim abla söleyin biran önce en azından oda alışsın haftasonuda arkadaşı gidicekmiş izmire en azından azcık kafası dağılır. yok haftasonu çıkarında sölicez falan dediler bende bişey diyemedim. ne dicemki yani hangi sıfatla karışıcam.... Neyse akşam öğrendim ermanla konuştan sonra ablasını aramış erman (benimki bu arada) ablası söylemiş. Aradan yarım saat geçti beni aradı, Ermanla senelerdir birlikteyim ilk defa onun sesini öyle duydum, ağladı telefonda. Bir yandan ben ağladım biryandan sevdiğim ( içim gitti yapıcak hiç birşeyim yoktu.... Çok sinirliydi söylemedikleri için en azından benide alabilirlerdi komutanlar izin verirdi dedi. aileside kendince düşünmüş üzülmesin diye ama böyle daha kötü oldu. tek başına orda içi içini yiyor şimdi biliyorum. dedim hayatım bende akşam üstü öğrendm ama tembihlediler beni biz sölicez diye o yüzden sana birşey söyleyemedim. böyle saçma işmi olur saklanırmı falan diye söylendi zaten 2-3 dk bile konuşamadık ikimizde ağlamaktan. telefonu kapattıktan sonra ben iyice koptum zaten ne uyku tuttu ne bişey. böyle bir anda insan sevdiğinin yanında olamayınca çok kötü oluyor. o ağladı ve ben ona sarılıp teselli edemedim sakinleştiremedim. Allahım böyle bir acıyı bize birdaha yaşatma yarabbim...
Öyle olmaz yavrum babam uzun bırakmaz ve benim yaşım 20 daha.. benim ablam daha nişanlı seneye evleniyor o evlenmeden beni vermezler.. yani 2 kızız 2mizi aynı anda veremezz bana şimdiden seni vermicem daha 7 senen var diyor ben şimdi adamın karşısına bu yaşta çıkıp askerden yeni gelmiş sevgilim napıcağımızı daha bilmeden evlenmek istiyorum dersem adam kalpten gider valla..
Ohh süper bebeğimm ya çok sevindim senin adınaainşallah mutlu mesut huzurlu bir şekilde yaşar ve yaşlanırsınz o evde
Dimi hiloşum sende benim gibi düşünyorsun mantıklı olanda o ne onun durumu var şuanda nede benim.. Tamam ikimizde artık beraber olmak istiyoruz 5 sene oldu hep gizli kaçak buluşmak istemiyor benimle akşam erkenden eve göndermek kısıtlı olmak istemiyor.. Ama biraz ertelememiz lazım inşallah herşey yoluna girerse seneye bu ayda eder evlenme teklifini bi kaç ay sonrada babamla konuşulur tanışma söz dü nişandı falan olur
Zaten benim uğurlu rakamım 66. Senemizde etsin evlenme teklifini
Selamm nilümm iyiym çok şükür tatlım sen nasılsın?
Kızlara da anlattığım gibi bebeğim şuanda olmasıı çok zor herşey tadında olsun istiyorum. Şimdi ederse tek taşımı takmadıktan sonra ben ne anladım ondan.. Hevesle gidip aileme anlatamdıkdan sonra neden evlenme teklifi etmiş olsun ki.. O yüzden bizim en azından 1 senemiz daha var.. Onunda yaşı küçük benimde.. Onunda şuanda sorumlulukları var benimde..
Herşeyi bir ayarlıyalım sonra biz kendimize bakıcaz. Kimseden yardım alamadan...
Kolay değil bu işler nilümm herşeyi düşünmek lazımm
Ohh süper bebeğimm ya çok sevindim senin adınaainşallah mutlu mesut huzurlu bir şekilde yaşar ve yaşlanırsınz o evde
Dimi hiloşum sende benim gibi düşünyorsun mantıklı olanda o ne onun durumu var şuanda nede benim.. Tamam ikimizde artık beraber olmak istiyoruz 5 sene oldu hep gizli kaçak buluşmak istemiyor benimle akşam erkenden eve göndermek kısıtlı olmak istemiyor.. Ama biraz ertelememiz lazım inşallah herşey yoluna girerse seneye bu ayda eder evlenme teklifini bi kaç ay sonrada babamla konuşulur tanışma söz dü nişandı falan olur
Zaten benim uğurlu rakamım 66. Senemizde etsin evlenme teklifini
Ayy canım benm yaa öncelikle Allah rahmet eylesin..ama elden ne gelir işte, haftasonumuz berbat olcak diye de düşünme aksine gecikmeli de olsa sevgilinin yanında olacaksın ne güzel, destek olursun ona bu zor günlerinde... canını sıkma lütfen cicim ağlamamaya çalı ayrıca, o da boşa kızmasın ailesi de onu düşünmüş nihayetinde yani yanlış da olsa onu düşündüklerinden böyle yapmışlar...
Sıkma tatlı canını ve destek olmaya bak tatlım
Günaydın hatunlar...
Benim moralim sıfır durumda. Dün benimkinin yengesi aradı cumartesi günü aniden kalp krizinden amcaları vefat etmiş bütün sülale ordaymış benimkinin annesi babası ablaları abileri falan herkez. Dedim yenge, ermana söyledinizmi haberi varmı? yok dediler . haftasonu ablası evci çıkarınca sölicek üzülmesin şimdi. böyle daha çok üzülücek dedim haftasonu berbat olucak. benim gidiceğimi kimse bilmiyor onun sülalesinden en yakın arkadaşının gidiceğini biliyorlar sadece. Ablasıyla görüştüm dedim abla söleyin biran önce en azından oda alışsın haftasonuda arkadaşı gidicekmiş izmire en azından azcık kafası dağılır. yok haftasonu çıkarında sölicez falan dediler bende bişey diyemedim. ne dicemki yani hangi sıfatla karışıcam.... Neyse akşam öğrendim ermanla konuştan sonra ablasını aramış erman (benimki bu arada) ablası söylemiş. Aradan yarım saat geçti beni aradı, Ermanla senelerdir birlikteyim ilk defa onun sesini öyle duydum, ağladı telefonda. Bir yandan ben ağladım biryandan sevdiğim ( içim gitti yapıcak hiç birşeyim yoktu.... Çok sinirliydi söylemedikleri için en azından benide alabilirlerdi komutanlar izin verirdi dedi. aileside kendince düşünmüş üzülmesin diye ama böyle daha kötü oldu. tek başına orda içi içini yiyor şimdi biliyorum. dedim hayatım bende akşam üstü öğrendm ama tembihlediler beni biz sölicez diye o yüzden sana birşey söyleyemedim. böyle saçma işmi olur saklanırmı falan diye söylendi zaten 2-3 dk bile konuşamadık ikimizde ağlamaktan. telefonu kapattıktan sonra ben iyice koptum zaten ne uyku tuttu ne bişey. böyle bir anda insan sevdiğinin yanında olamayınca çok kötü oluyor. o ağladı ve ben ona sarılıp teselli edemedim sakinleştiremedim. Allahım böyle bir acıyı bize birdaha yaşatma yarabbim...
Günaydın hatunlar...
Öyle olmaz yavrum babam uzun bırakmaz ve benim yaşım 20 daha.. benim ablam daha nişanlı seneye evleniyor o evlenmeden beni vermezler.. yani 2 kızız 2mizi aynı anda veremezz bana şimdiden seni vermicem daha 7 senen var diyor ben şimdi adamın karşısına bu yaşta çıkıp askerden yeni gelmiş sevgilim napıcağımızı daha bilmeden evlenmek istiyorum dersem adam kalpten gider valla..
Amin bebeğimm hepimizinnn Allah gönlüne göre versinnAllah gönlüne göre versin Ebruşum zamanla herşey yoluna girer ve usulünce olur zaten aceleye gerek yok. dediğin gibi ablan bir evlensin sonra hayırlısıyla sizinde işler güçler oturur, ailene açık açık söylersin ozaman gönül rahatlığıyla
Sağol Ebruşumm inşallahh aminn
Evet tatlış senin gibi düşünüyorum, yaşlarınız da daha ideal olur hem, şimdi mecbur caydırmaya falan çalışacaklar hiç gerek yok, hem senin de için tamamen rahat güven duygusuyla dolu olursan ailene karşı da dimdik durup diretirsin o zman, askerliğin verdiği o zor günler kara bulutlar tamamen dağılsın.. seneye 6. ayda teklif etsin o zamn
Benmki ne zman edecek bakalım, kendisi almak, yapmak istiyormuş bazı şeyleri de bakalım artık, zaten babam bir dha gelsinler deyip duruyor, Kurbana olmayacak nişan da büyük ihtimal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?