Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağol ebrucum allah razı olsun hepinizden...
İzne çıktığında söyleselerdi daha kötü olucaktı yawrum 2gün ordayım ama sonra yokum. en azından böyle biraz alışıcak ve bizde gittiğimizde ona moral olucak. artık hayırlısı böyleymiş dicez.
dün erman daha haberi almadan önce konuşmuştuk sesi okadar güzel geliyorduki plan yapıyordu şöyle yaparız böyle yaparız gezeri bütün gece falan.sonra bi anda insanın içine bir taş oturdu resmen... Hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyorum. bu haftaya ayarlamamız, benimde izin alıp gitmem. hepsinde varmış bir hayır demekki..

Haklı tabi ki canım ama işte yapacak bir şey yok malesef.. olsun haftasonu dediğimiz gibi çok daha iyi olur sıkma canını kafası dağılır hem biraz, seni görünce geçer hüznü birazcık..ölüme çare yok ne yazık ki Allahım gecinden versin, zamanlı ölüm versn dediğin gibi Askerde çok zor tabi ki ama ne zmaan olcağı belli olmuyor işte..

Ha anladım Ebruşum o zman seneye süper olur evett..inşallah toparlarsınz Ebruşum gidişat onu gösteriyooorrr çok şükür ikimizin askerlikten sonra yüzü gülmeye başladı Ebruşum, akıllandı mı ne bu deliler
ya benmki de eder illa ki de yani zaten süpriz olamıcak pek de biraz sıkıntıya girisn istiyorum ben de.. ona göre hiç değil böyle şeyler çünkü çok bir beklentim de yok sadce o duyguyu bana yaşatması kafi..
He babamın da pek veresi yok zaten

Sağol Deryacım, gerçekten çok zor bir durummuş, akşam resmen kolum kanadım kırıldı onun sesi öyle gelince telefonda...
Erman 3gündür falan arıyormuş annesini konuşamamış. hep ablaları falan açmışlar, annem dışarda markette pazarda falan diyip oyalamışlar, annenin sesi kötüymüş erman anlamasın diye konuşmamış. bende dün daha haberim yokken ermanla konuştuğumuzda dedim aşkım aradınmı annenleri konuştunmu merak etmesinler beni arıyosun onlarıda ara falan die, 3gündür konuşamadım annemle denk gelmedi hiç falan dedi. çocuğun aklına başka şeyler geliyo anlıyolar bişeylerin ters gittiğini. sölemişler sonunda iyi yada kötü artık yapıcak birşey yok ama keşke imkanları vardı önceden söleyip çıkartsalardı onunda vicdanı rahatlardı böyle tek başına içini yemezdi... hayırlısı diyorum benim elimden hiç bişey gelmez...

Kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun...
Şimdilik çıkıyorum hoşçakalın öpüyorum hepinizi

Canım öncelikle başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömür versin ...Aileside kendince haklı aslında öğrense belki izin çıkmıcak falan daha çok sinirlencekti askerin inşallah kısa sürede toparlar senin gitmen gerçekten çok iyi gelcek senin desteğin varlığın ona çok iyi gelcek inşallah tez zamanda her şey yoluna girer ...

tabii yavrum her şey sırayla artık, askerlikteki gibi değil kız senin doğum günün 1 ocak mı hem yılbaşını hem doğumgününü birlikte geçirmiş olursunuz ne güzel biz de izmir'de daha rahatız canım, ankara'da kalacak yer falan sıkıntı oluyor :26: senin antalya'da yaşanmışlıkların da var ya ondan daha çok seviyorsun aynen yavrum yaa, ben onun halalarıyla falan da tanıştım bu gidişimde, teyzeleri yazlığa davet etti falan. güzeldi

canım ya başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin... nasıl öğrenirse öğrensin hep çok üzülecekti zaten. bu dönemde ölüm zor, askerde olan birine ölüm haberini vermek de, onu teselli etmek de... Allah yardımcınız olsun ne deyim... neyse ki geç de olsa askerinin bu zor anında yanında olacaksın. bu ara gitmek gündemde olmasaydı ikiniz için de daha zor olurdu. bu açıdan bakıp sıkma sen de canını...

iyi olmana sevindim yavrucak, ben de iyiyim çok şükür ayrılığa alışmaya çalışıyorum okudum canım yazdıklarını, yaşınızın küçük olması, ablanın seneye evlenecek olması, ibo'nun ve senin yapacak işlerinizin olması şimdilik engelliyor sizi; ama insan sevenlerin bir an evvel kavuşmasını istiyoruz işte biz de... geç olsun da güç olmasın demişler değil mi, Rabb'im hayırlısını versin...

begüş yine görmemişsin beni

Ohh sırayla her şey güzel olcak, hepimiz için inşallahh
3 Ocak doğumgünüm yavruşşş.. bakalım keşke ikisini de beraber geçirsek ama zor olur ya iş güç birini seçmek gerekir sanırm Aynen bizim de İstanbul'da sıkıntı oluyor ama Antalya'da çok rahat kalcak yer de gezcek vasıta da şehir de..ohh..tabi Nilücan yaşanmışlıkların da etkisi çok, Antalya'yı da ayrı bi' özlüyorum ben

ÇOk sevindm canım benm yaa süper gelişmeler, Allah tamamına erdirsin inşallahh gidiverin yazlığa da bi' ara heee..

Çok sağolun yawrular... Evet herşey çok zor ama atlatıcaz hayırlısıyla yanına gidince elimden geleni yapıcam bende allah sabrını vericek elbet onada...

Hatunlarrrr
Ermanla konuştumm sesi birazcık iyi geliyordu ohhh be dedim :)) komutanı demiş istersen 5gün izin veriyim git die, ama istememiş benimki bu dakkadan sonra yapıcak bişey yok dedi. Birşey istiyormusun bitanem dedim. Sen gel biran önce ben bişey istemiyorum dedi içime su serpti ohh be şükürler olsun sesi iyi gelince nasıl rahatladım anlatamam

Ben de iyiyim canım dün işe başladım artık tatil bitti....

Eşim de çalışmaya başladı geçen perşembeden bu yana... Yaşayıp gidiyoruz hemen alıştık hür generalliğe

Hesna ablacımm hoşgeldinnn

Tatili bitirdin hemencik döndün işe güce hadi bakalım :))) Özledik seni yaaa

Ben de iyiyim canım dün işe başladım artık tatil bitti....

Eşim de çalışmaya başladı geçen perşembeden bu yana... Yaşayıp gidiyoruz hemen alıştık hür generalliğe

Eee sürekli tatil olsa bu kadar tatlı olmazdııı şurda Kurban da yakın sayılır ya bir sürü tatil gene ohh mis gibii

Canım benmm çok sevindim Niloşumm çok şükür cicim yaa bak o da seni bekliyor özlemlee

Başınız sağolsun canım askerdeki biri için zor bir dönem senin de destek olman lazım zor tabii Allah beterinden korusun canım

Hesna ablacımm hoşgeldinnn

Tatili bitirdin hemencik döndün işe güce hadi bakalım :))) Özledik seni yaaa

Ben de sizleri özledim bu aralar eşimin iş olayları olduğu için akşamları da gelemedim internetten araştırmamız gereken şeyler vardıTatil bitti tabii işe döndük napalım yapacak bişey yok, para kazanmamız lazım

Eee sürekli tatil olsa bu kadar tatlı olmazdııı şurda Kurban da yakın sayılır ya bir sürü tatil gene ohh mis gibii

Doğru diyorsun canım ama ben kurban bayramını dört gözle bekliyorum yani

Sen ne yaptın canım nişan olayları ne oldu bakalım :44:

Evet Hiloşumm cumartesiyi iple çekiyorum, otogara gitmeden gerçekten gidiceğimi anlamicam galba ben :)) bu hafta bana geçermi bee offf ulenn offf

Başınız sağolsun canım askerdeki biri için zor bir dönem senin de destek olman lazım zor tabii Allah beterinden korusun canım

Teşekkür ederim Hesna ablacığımm, aminn aminn inşallahh çok haklısın, Allahım anne baba kardeş acısı yaşatmasın hiç kimseye

Aynen ben de bekliyorum kurbanııı..çünkü nişan hayalimiz bizim kurbana Zaferimle ama o gerçekleşmese dahi görüşmüş oluruz, ya da kız isteme olur bilemiyorumm babam kız isteme ayrı olsun diyor da kısmet be Hesna ablacımm..

Zor da olsa geçer Niloşumm hemen geçer inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…