Tatlım çok üzüldüm başınız sağolsunn
Çok zor bir durum askerdeyken ölüm yakınının ölüm haberini almak.. Ben çok korkuyordum öyle birşey olursa ben naparım iboyu nasıl teselli ederim die..
Çok şükür öyle birşey olmadıı..
Allahım gani gani rahmet eylesinn
Aileside kendince haklı yavrum.. Bak bizim iş yerinde bir abi vardı onun oğlu askerdeydi.. Askerdeyken dedesi vefat etti ve çocuğa hiç söylemediler gelince söyleriz dediler çünkü dedesiyle çocuk dargınmış birbirine ve öylece gitmiş çocuk daha dsa kötü olur die..
8 ay falan hiç söylemediler gelince anlattılarr..
Ya öyle bebeğimmm ermanda haklı onlarda ama hemen söyliceklerse de önceden söyleyebilirlerdi.. Bence izine çıktığında söylemeleri daha mantıklıydı hatta sende gidicektin moral olurdu.. Nese kısmet yavruşum üzme kendini sen güçlü olki sevdiğinde güçlü olsunn..
hımmmcanımmm hakkınızda hayırlısı inşallah kısmet neyse hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallaahhhh
Amin canım sağolasın.Haklısın Hiloşum bu hafta sonu onada banada çok iyi gelicek.. ama haklı çocuk, üstelik haftasonu vefat etmiş amca isteseler çıkartırlardı oda son görevini yapardı içi rahat ederdi. böyle orda tek başına içi içini yiyor şimdi biliyorum. Dicek hiçbişey yok onlarda ailesi elbette onun iyiliğini düşünmüşlerdir ama keşke banada erken haber verselerdi ben belki ozaman ermanı alıştırırdım birazcık.bende dün öğrendim. neyse ya yapıcak birşey yok Allah annemize babamıza ailemize uzun ömürler versin onların acısıyla sınamasın bizleri. heleki asker ocağında bu durum çok zor gerçekten
Yok yavruşum benimkii hep der yıl dönümümzde edicem die başka gün etmez sanmıyorum tam 6. yılımıda etmiş olucakkİnşallah biran öncee toparlayabilirz herşeyii bebeğimm
Seninki de eder be yavruşumm bakalım nasıl bir şey düşünyorr merak ettimm bakk
Gelsinler tabi bebişim bir kere gelmeyle olmaz gelsinler istesinlerr sonrada söz nişan bir arada olurr
Biz kızımız öyle çabuk vermeyizzz
Ahh canımmm yaaa başınız sağ olsun cok kotu yaaa askerde ogrenmelerı falan benım dedem vefat ettıgınde amcamın oglu askerdeydı babannemde vefat ettıgındede diğer amcamınoğlu amann mıllet uzuntulerınden daha cok askerlerımızı düşündü ama onlar anlıyor orada bırşey oldugunu ogrendıler zorla valla keşke haftasonu evcı yapsalardı bence cok ıyı olurdu Allah ım yaşatmasın sabır versın herkeze sende sıkma canını yavrum morel ver askerıne
hımmmcanımmm hakkınızda hayırlısı inşallah kısmet neyse hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallaahhhh
Günaydın hatunlar...
Benim moralim sıfır durumda. Dün benimkinin yengesi aradı cumartesi günü aniden kalp krizinden amcaları vefat etmiş bütün sülale ordaymış benimkinin annesi babası ablaları abileri falan herkez. Dedim yenge, ermana söyledinizmi haberi varmı? yok dediler . haftasonu ablası evci çıkarınca sölicek üzülmesin şimdi. böyle daha çok üzülücek dedim haftasonu berbat olucak. benim gidiceğimi kimse bilmiyor onun sülalesinden en yakın arkadaşının gidiceğini biliyorlar sadece. Ablasıyla görüştüm dedim abla söleyin biran önce en azından oda alışsın haftasonuda arkadaşı gidicekmiş izmire en azından azcık kafası dağılır. yok haftasonu çıkarında sölicez falan dediler bende bişey diyemedim. ne dicemki yani hangi sıfatla karışıcam.... Neyse akşam öğrendim ermanla konuştan sonra ablasını aramış erman (benimki bu arada) ablası söylemiş. Aradan yarım saat geçti beni aradı, Ermanla senelerdir birlikteyim ilk defa onun sesini öyle duydum, ağladı telefonda. Bir yandan ben ağladım biryandan sevdiğim ( içim gitti yapıcak hiç birşeyim yoktu.... Çok sinirliydi söylemedikleri için en azından benide alabilirlerdi komutanlar izin verirdi dedi. aileside kendince düşünmüş üzülmesin diye ama böyle daha kötü oldu. tek başına orda içi içini yiyor şimdi biliyorum. dedim hayatım bende akşam üstü öğrendm ama tembihlediler beni biz sölicez diye o yüzden sana birşey söyleyemedim. böyle saçma işmi olur saklanırmı falan diye söylendi zaten 2-3 dk bile konuşamadık ikimizde ağlamaktan. telefonu kapattıktan sonra ben iyice koptum zaten ne uyku tuttu ne bişey. böyle bir anda insan sevdiğinin yanında olamayınca çok kötü oluyor. o ağladı ve ben ona sarılıp teselli edemedim sakinleştiremedim. Allahım böyle bir acıyı bize birdaha yaşatma yarabbim...
Gelsin tabi gelsinnn çok güzle olur Nilümm.. sen de gidersn tabi ki deee.. ay yılbaşı var bir de di mi ve 1 gün sonrası da doğumgünüm bakalım neler olcakkkYa Zafer de hep ben gideym istiyor biletleri ben alayım sen yeterki gel diyor, burda ne rahat huzurluyuz diyor, İstanbul çok zor geliyor adama yaaa ama tabi ailem de bunu istemez, illa ki o da gelir de ben de gerçekten Antalya'da daha mutluyum nedense çok seviyoz biz Antalyamızıı Heyacanlı oluyor tabiii çok da güzel duygular canım iyi etmişsinizzz
Günaydın hatunlar...
Benim moralim sıfır durumda. Dün benimkinin yengesi aradı cumartesi günü aniden kalp krizinden amcaları vefat etmiş bütün sülale ordaymış benimkinin annesi babası ablaları abileri falan herkez. Dedim yenge, ermana söyledinizmi haberi varmı? yok dediler . haftasonu ablası evci çıkarınca sölicek üzülmesin şimdi. böyle daha çok üzülücek dedim haftasonu berbat olucak. benim gidiceğimi kimse bilmiyor onun sülalesinden en yakın arkadaşının gidiceğini biliyorlar sadece. Ablasıyla görüştüm dedim abla söleyin biran önce en azından oda alışsın haftasonuda arkadaşı gidicekmiş izmire en azından azcık kafası dağılır. yok haftasonu çıkarında sölicez falan dediler bende bişey diyemedim. ne dicemki yani hangi sıfatla karışıcam.... Neyse akşam öğrendim ermanla konuştan sonra ablasını aramış erman (benimki bu arada) ablası söylemiş. Aradan yarım saat geçti beni aradı, Ermanla senelerdir birlikteyim ilk defa onun sesini öyle duydum, ağladı telefonda. Bir yandan ben ağladım biryandan sevdiğim ( içim gitti yapıcak hiç birşeyim yoktu.... Çok sinirliydi söylemedikleri için en azından benide alabilirlerdi komutanlar izin verirdi dedi. aileside kendince düşünmüş üzülmesin diye ama böyle daha kötü oldu. tek başına orda içi içini yiyor şimdi biliyorum. dedim hayatım bende akşam üstü öğrendm ama tembihlediler beni biz sölicez diye o yüzden sana birşey söyleyemedim. böyle saçma işmi olur saklanırmı falan diye söylendi zaten 2-3 dk bile konuşamadık ikimizde ağlamaktan. telefonu kapattıktan sonra ben iyice koptum zaten ne uyku tuttu ne bişey. böyle bir anda insan sevdiğinin yanında olamayınca çok kötü oluyor. o ağladı ve ben ona sarılıp teselli edemedim sakinleştiremedim. Allahım böyle bir acıyı bize birdaha yaşatma yarabbim...
Öyle olmaz yavrum babam uzun bırakmaz ve benim yaşım 20 daha.. benim ablam daha nişanlı seneye evleniyor o evlenmeden beni vermezler.. yani 2 kızız 2mizi aynı anda veremezz bana şimdiden seni vermicem daha 7 senen var diyor ben şimdi adamın karşısına bu yaşta çıkıp askerden yeni gelmiş sevgilim napıcağımızı daha bilmeden evlenmek istiyorum dersem adam kalpten gider valla..
Ohh süper bebeğimm ya çok sevindim senin adınaainşallah mutlu mesut huzurlu bir şekilde yaşar ve yaşlanırsınz o evde
Dimi hiloşum sende benim gibi düşünyorsun mantıklı olanda o ne onun durumu var şuanda nede benim.. Tamam ikimizde artık beraber olmak istiyoruz 5 sene oldu hep gizli kaçak buluşmak istemiyor benimle akşam erkenden eve göndermek kısıtlı olmak istemiyor.. Ama biraz ertelememiz lazım inşallah herşey yoluna girerse seneye bu ayda eder evlenme teklifini bi kaç ay sonrada babamla konuşulur tanışma söz dü nişandı falan olur
Zaten benim uğurlu rakamım 66. Senemizde etsin evlenme teklifini
Selamm nilümm iyiym çok şükür tatlım sen nasılsın?
Kızlara da anlattığım gibi bebeğim şuanda olmasıı çok zor herşey tadında olsun istiyorum. Şimdi ederse tek taşımı takmadıktan sonra ben ne anladım ondan.. Hevesle gidip aileme anlatamdıkdan sonra neden evlenme teklifi etmiş olsun ki.. O yüzden bizim en azından 1 senemiz daha var.. Onunda yaşı küçük benimde.. Onunda şuanda sorumlulukları var benimde..
Herşeyi bir ayarlıyalım sonra biz kendimize bakıcaz. Kimseden yardım alamadan...
Kolay değil bu işler nilümm herşeyi düşünmek lazımm
Canım öncelikle başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömür versin ...Aileside kendince haklı aslında öğrense belki izin çıkmıcak falan daha çok sinirlencekti askerin inşallah kısa sürede toparlar senin gitmen gerçekten çok iyi gelcek senin desteğin varlığın ona çok iyi gelcek inşallah tez zamanda her şey yoluna girer ...
tabii yavrum her şey sırayla artık, askerlikteki gibi değilkız senin doğum günün 1 ocak mı hem yılbaşını hem doğumgününü birlikte geçirmiş olursunuz ne güzel biz de izmir'de daha rahatız canım, ankara'da kalacak yer falan sıkıntı oluyor :26: senin antalya'da yaşanmışlıkların da var ya ondan daha çok seviyorsun aynen yavrum yaa, ben onun halalarıyla falan da tanıştım bu gidişimde, teyzeleri yazlığa davet etti falan. güzeldi
Bizim kızlar nasıllar acaba?
Hesna ablaaa, biz iyiyiz seni sormalıı
Canım öncelikle başınız sağolsun Allah sizlere uzun ömür versin ...Aileside kendince haklı aslında öğrense belki izin çıkmıcak falan daha çok sinirlencekti askerin inşallah kısa sürede toparlar senin gitmen gerçekten çok iyi gelcek senin desteğin varlığın ona çok iyi gelcek inşallah tez zamanda her şey yoluna girer ...
canım ya başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin... nasıl öğrenirse öğrensin hep çok üzülecekti zaten. bu dönemde ölüm zor, askerde olan birine ölüm haberini vermek de, onu teselli etmek de... Allah yardımcınız olsun ne deyim... neyse ki geç de olsa askerinin bu zor anında yanında olacaksın. bu ara gitmek gündemde olmasaydı ikiniz için de daha zor olurdu. bu açıdan bakıp sıkma sen de canını...
Ben de iyiyim canım dün işe başladım artık tatil bitti....
Eşim de çalışmaya başladı geçen perşembeden bu yana... Yaşayıp gidiyoruz hemen alıştık hür generalliğe
Ben de iyiyim canım dün işe başladım artık tatil bitti....
Eşim de çalışmaya başladı geçen perşembeden bu yana... Yaşayıp gidiyoruz hemen alıştık hür generalliğe
Hatunlarrrr
Ermanla konuştumm sesi birazcık iyi geliyordu ohhh be dedim :)) komutanı demiş istersen 5gün izin veriyim git die, ama istememiş benimki bu dakkadan sonra yapıcak bişey yok dedi. Birşey istiyormusun bitanem dedim. Sen gel biran önce ben bişey istemiyorum dedi içime su serpti ohh be şükürler olsun sesi iyi gelince nasıl rahatladım anlatamam
Günaydın hatunlar...
Hesna ablacımm hoşgeldinnn
Tatili bitirdin hemencik döndün işe güce hadi bakalım :))) Özledik seni yaaa
Eee sürekli tatil olsa bu kadar tatlı olmazdııı şurda Kurban da yakın sayılır ya bir sürü tatil geneohh mis gibii
Eee sürekli tatil olsa bu kadar tatlı olmazdııı şurda Kurban da yakın sayılır ya bir sürü tatil geneohh mis gibii
Canım benmm çok sevindim Niloşumm çok şükür cicim yaa bak o da seni bekliyor özlemlee
Başınız sağolsun canım askerdeki biri için zor bir dönem senin de destek olman lazım zor tabii Allah beterinden korusun canım
Ben de sizleri özledim bu aralar eşimin iş olayları olduğu için akşamları da gelemedim internetten araştırmamız gereken şeyler vardıTatil bitti tabii işe döndük napalım yapacak bişey yok, para kazanmamız lazım
Doğru diyorsun canım ama ben kurban bayramını dört gözle bekliyorum yani
Sen ne yaptın canım nişan olayları ne oldu bakalım :44:
Evet Hiloşumm cumartesiyi iple çekiyorum, otogara gitmeden gerçekten gidiceğimi anlamicam galba ben :)) bu hafta bana geçermi bee offf ulenn offf
Teşekkür ederim Hesna ablacığımm, aminn aminn inşallahh çok haklısın, Allahım anne baba kardeş acısı yaşatmasın hiç kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?