Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim Hesna ablacığımm, aminn aminn inşallahh çok haklısın, Allahım anne baba kardeş acısı yaşatmasın hiç kimseye

Amin canım inşallah sevdiklerimiz yanımızda uzun ömür verir Allahım

Anladım canım hayırlısı olur inşallah anladığım kadarıyla baban her şey yavaş yavaş ve olması gerektiği gibi olsun istiyor, ee o da haklı umarım her şey gönlünce olur canım... Zaten kurbana da ne kaldı

Aynen öyle Hesna ablacım, haklı da tabi ki ben zaten bir şey demiyorum akışına bıraktım aralarında anlaşsınlar

Bizim kızlar nasıllar acaba?

bızler ıyıyız senınde ıyı oldugun haberını aldık ohhh hesna abla hoşgeldın darısı bızım başımıza inşallahhh . . .

ayyy ne kadar guzel bak canım benım cok sevındım valla

bu arada kızlar kurban benım içinde hurgenerallıge kurtuluş olsun dua edin ne olurr . . .

Olurrr olurr deryacım merak etme sende kurtulcan şafak saymaktan az kaldı

slmm kızlar nasılsınız..tatilden yeni döndüm ayrı kaldım burdan..nasıl gidiyo şafaklar

Olurrr olurr deryacım merak etme sende kurtulcan şafak saymaktan az kaldı

inşallah canımm inşallahhh en başlar ne kadar guzeldı sonları sabır tukendıgınden hiç çekılmıyor

slmm kızlar nasılsınız..tatilden yeni döndüm ayrı kaldım burdan..nasıl gidiyo şafaklar

slm canım sıkıntılı yorucu senın nasıl gıdıyor

Kızlar herkese merhabalar
Birkaç gündür gelemiyorum,dertleşmeye konuşmaya ihtiyacım var açıkçası:2:
dün kanal d de ya sonra filmi vardı,ben onu nişanlımla beraber izlemiştim ah ah
bu arada kızlar benimkine komutanları demişki kasımda seçimler var ya,askerliğin ekim itibariyle 1 yıla düşme ihtimali varmış
Bol bol dua edelim,ne kadar dua o kadar iyi,Allah büyüktür
Öpüldünüz
Bu arada benimkinin doğum günü hediyelerini gösterim kargoyla yolladı bana hakkarideeeen

Nilüşşş sor kızlara ben bayadır çok aktif kk kullanıcısı değilim daha doğrusu bakıyorum çıkıyorum pek yazmadm açıkçası senin durumlarıda okudum da valla yazamadım cnm kusura bakmaaa
Çok sevindim adına sabrın sonu selamet işte ektiğin tohumların meyvesini şimdi alıosun Allah daha iyi etsin cnmmm sizdende Hiloş gibi bi söz muhabbeti bekliyoruz artık

Güle güle giytak kullan ciicmm düşünceli askerler de erkekler de bir başka oluyor canım doğum günün kutlu olsn bir deee Askerlik muhabbetine dua etmekle beraber çok kendini kaptırma canikom her sene aynı muhabbetler..

O filmi ben de izlemiştim evet sevgiliyle izleynce bir başka anısı vardır tabi... ah ahh ne duygusal yaratıklarızz

Ben de bekliyorum vallaa Nilü' denn artıkk...
Begü mesaj kutumu boşaltmıştım yavrum bu arada gece gördm yazdığını da kutun dolu demişsin hemen boşalttımm

Aynen öyle Hesna ablacım, haklı da tabi ki ben zaten bir şey demiyorum akışına bıraktım aralarında anlaşsınlar

Öyle yap canım karışınca daha kötü oluyor hem sen de yıpranıyorsun o zaman... Acelesi yok zamanla olsun hem tatlı olur böyle

Teşekkür ederim canım benim..

Senin de şafak ne kadar azalmış öyle bitmiş artık yaa kurban bayramına eşin yanında olur artık Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah

Hoş geldin canım iyiyiz bizde şafak yok artık ama biz de başka şeylerin şafaklarını sayıyoruz işte böyle oyalanıyoruz canım

Senin şafak nasıl gidiyor? Askerin nasıl?

Aynen öyle Hesna ablacim nasilsa hemen evlenemicez yani.. nişanı da abartmadiklari surece biraz daha gec olsa da cok sorun olmaz.. tabi ki artk ben de gezip tozarken parmağımizda yuzuk olsn istiyorum o moda girdik yani :) ama bi ay gec olsn da herkesin gönlü olsn napaymm..

Hesnoşşşşşş hoşgeldin her şeyin yolunda olmasına çok sevindim Allah daha da iyi etsinnnn canım benim...Ya askerlik sonrası güzel haberler valla öyle güzel geliyo ki Hiloşumdan Senden Nilüşten Allah hepinizin mutluluğunu kat be kat daim etsin

Doğru diyorsun... Ama sonuçta ailen de böyle devam etsin istemezler, bir an evvel yüzükleriniz takılsın, adı konsun isterler sonuçta gelinip gidiliyor yani... O kadarını düşünürler merak etme... Sonuçta nişan çok da şatafataya gerek yok bence ama önemli olan o gün senin mutlu olman tabii...

Begüşüm canım özledim valla.... Teşekkür ederim bu arada... Şu an için her şey yolunda umarım beklentilerimiz zamanla gerçekleşir.... Senin askerinle aran nasıl? Bayramdan sonra görüşecektiniz nasıldı mehtap?

Herkese iyi geceler Tezkerenin hatunları ..

Evim sensin izliyorum ağlıcam bu gidişle

Son düzenleme:

Bende özledim ya hele Ramazan nasıl da güzeldi sahura kadar muhabbetler...İyi canım Allah daha iyi eder inşallah öncelikle eşinin iş bulmasına gerçekten çok sevindim...

Bizim standart ya idare ediyoruz işte ,,mehtap güzeldi dediklerimi bir bir yaptımmm çok kararlı bi kızım ben ama bana hiç gelmemiş gibi gelio sanki 4 gün vakit geçirmemişiz gibi

Merhaba kızlar Size fikir danışmak yardım almak için yazıyorum Ben eskişehirde yaşıyorum benim kardeşim kadar çok sevdiğim arkadaşımda ankara mebs de askerlik yapıyor. Ben acemilikte görüş olmaz filan diye düşünüyordum ama gittikten bi hafta sonra aradı bu beni görüşe gelsene diye. Ben bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum ama Ankara ile ilgili duyduğum bazı duyumlar çekinmeme neden oldu. Kulaktan dolma uyduruk bigiler midir nedir bilmiyorum O yüzden ankarayı bilenlerinize ihtiyacım var.
2 şekilde mebse gidebiliim sanırım
1- ulus bentderesinden altmışevler
2-kızılaydan geçen 329 altmışevler
buralar için herkes bana tekin değil oralar çinçinin yanı filan işte dikkat et dediler ben de bu yüzden çekiniyorum gitmeye. Cidden tek başıma gidemeyeceğim kadar tekin yerler değiller mi orası
bi de bi arkadaşım dikimevinden taksiye bin mesafe kısa olduğundan az tutar dedi. Ne kadar doğru orasını size bırakıyorum

yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…