Teşekkür ederim Hesna ablacığımm, aminn aminn inşallahh çok haklısın, Allahım anne baba kardeş acısı yaşatmasın hiç kimseye
Aynen ben de bekliyorum kurbanııı..çünkü nişan hayalimiz bizim kurbana Zaferimle ama o gerçekleşmese dahi görüşmüş oluruz, ya da kız isteme olur bilemiyorummbabam kız isteme ayrı olsun diyor da kısmet be Hesna ablacımm..
Amin canım inşallah sevdiklerimiz yanımızda uzun ömür verir Allahım
Anladım canım hayırlısı olur inşallah anladığım kadarıyla baban her şey yavaş yavaş ve olması gerektiği gibi olsun istiyor, ee o da haklı umarım her şey gönlünce olur canım... Zaten kurbana da ne kaldı
Bizim kızlar nasıllar acaba?
Hatunlarrrr
Ermanla konuştumm sesi birazcık iyi geliyordu ohhh be dedim :)) komutanı demiş istersen 5gün izin veriyim git die, ama istememiş benimki bu dakkadan sonra yapıcak bişey yok dedi. Birşey istiyormusun bitanem dedim. Sen gel biran önce ben bişey istemiyorum dedi içime su serpti ohh be şükürler olsun sesi iyi gelince nasıl rahatladım anlatamam
bızler ıyıyız senınde ıyı oldugun haberını aldık ohhh hesna abla hoşgeldın darısı bızım başımıza inşallahhh . . .
ayyy ne kadar guzel bak canım benım cok sevındım valla
bu arada kızlar kurban benım içinde hurgenerallıge kurtuluş olsun dua edin ne olurr . . .
Olurrr olurr deryacım merak etme sende kurtulcan şafak saymaktan az kaldı
slmm kızlar nasılsınız..tatilden yeni döndüm ayrı kaldım burdan..nasıl gidiyo şafaklar
slmm kızlar nasılsınız..tatilden yeni döndüm ayrı kaldım burdan..nasıl gidiyo şafaklar
inşallah canımm inşallahhh en başlar ne kadar guzeldı sonları sabır tukendıgınden hiç çekılmıyor
slm canım sıkıntılı yorucu senın nasıl gıdıyor
İyiyiz allaha şükür canım sen nasılsın nasıl geçti tatilin
tabii yavrum her şey sırayla artık, askerlikteki gibi değilkız senin doğum günün 1 ocak mı hem yılbaşını hem doğumgününü birlikte geçirmiş olursunuz ne güzel biz de izmir'de daha rahatız canım, ankara'da kalacak yer falan sıkıntı oluyor :26: senin antalya'da yaşanmışlıkların da var ya ondan daha çok seviyorsun aynen yavrum yaa, ben onun halalarıyla falan da tanıştım bu gidişimde, teyzeleri yazlığa davet etti falan. güzeldi
canım ya başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin... nasıl öğrenirse öğrensin hep çok üzülecekti zaten. bu dönemde ölüm zor, askerde olan birine ölüm haberini vermek de, onu teselli etmek de... Allah yardımcınız olsun ne deyim... neyse ki geç de olsa askerinin bu zor anında yanında olacaksın. bu ara gitmek gündemde olmasaydı ikiniz için de daha zor olurdu. bu açıdan bakıp sıkma sen de canını...
iyi olmana sevindim yavrucak, ben de iyiyim çok şükürayrılığa alışmaya çalışıyorum okudum canım yazdıklarını, yaşınızın küçük olması, ablanın seneye evlenecek olması, ibo'nun ve senin yapacak işlerinizin olması şimdilik engelliyor sizi; ama insan sevenlerin bir an evvel kavuşmasını istiyoruz işte biz de... geç olsun da güç olmasın demişler değil mi, Rabb'im hayırlısını versin...
begüş yine görmemişsin beni
Kızlar herkese merhabalar
Birkaç gündür gelemiyorum,dertleşmeye konuşmaya ihtiyacım var açıkçası:2:
dün kanal d de ya sonra filmi vardı,ben onu nişanlımla beraber izlemiştim ah ah
bu arada kızlar benimkine komutanları demişki kasımda seçimler var ya,askerliğin ekim itibariyle 1 yıla düşme ihtimali varmış
Bol bol dua edelim,ne kadar dua o kadar iyi,Allah büyüktür
Öpüldünüz
Bu arada benimkinin doğum günü hediyelerini gösterim kargoyla yolladı bana hakkarideeeen
Eki Görüntüle 792777
Nilüşşş sor kızlara ben bayadır çok aktif kk kullanıcısı değilim daha doğrusu bakıyorum çıkıyorum pek yazmadm açıkçası senin durumlarıda okudum da valla yazamadım cnm kusura bakmaaa
Çok sevindim adına sabrın sonu selamet işte ektiğin tohumların meyvesini şimdi alıosun Allah daha iyi etsin cnmmm sizdende Hiloş gibi bi söz muhabbeti bekliyoruz artık
Aynen öyle Hesna ablacım, haklı da tabi ki ben zaten bir şey demiyorum akışına bıraktım aralarında anlaşsınlar
bızler ıyıyız senınde ıyı oldugun haberını aldık ohhh hesna abla hoşgeldın darısı bızım başımıza inşallahhh . . .
bu arada kızlar kurban benım içinde hurgenerallıge kurtuluş olsun dua edin ne olurr . . .
Öyle yap canım karışınca daha kötü oluyor hem sen de yıpranıyorsun o zaman... Acelesi yok zamanla olsun hem tatlı olur böyle
Teşekkür ederim canım benim..
Senin de şafak ne kadar azalmış öyle bitmiş artık yaa kurban bayramına eşin yanında olur artık Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah
Hoş geldin canım iyiyiz bizde şafak yok artık ama biz de başka şeylerin şafaklarını sayıyoruz işte böyle oyalanıyoruz canım
Senin şafak nasıl gidiyor? Askerin nasıl?
Öyle yap canım karışınca daha kötü oluyor hem sen de yıpranıyorsun o zaman... Acelesi yok zamanla olsun hem tatlı olur böyle
Teşekkür ederim canım benim..
Senin de şafak ne kadar azalmış öyle bitmiş artık yaa kurban bayramına eşin yanında olur artık Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah
Hoş geldin canım iyiyiz bizde şafak yok artık ama biz de başka şeylerin şafaklarını sayıyoruz işte böyle oyalanıyoruz canım
Senin şafak nasıl gidiyor? Askerin nasıl?
Aynen öyle Hesna ablacim nasilsa hemen evlenemicez yani.. nişanı da abartmadiklari surece biraz daha gec olsa da cok sorun olmaz.. tabi ki artk ben de gezip tozarken parmağımizda yuzuk olsn istiyorum o moda girdik yani :) ama bi ay gec olsn da herkesin gönlü olsn napaymm..
Hesnoşşşşşş hoşgeldin her şeyin yolunda olmasına çok sevindim Allah daha da iyi etsinnnn canım benim...Ya askerlik sonrası güzel haberler valla öyle güzel geliyo ki Hiloşumdan Senden Nilüşten Allah hepinizin mutluluğunu kat be kat daim etsin
Begüşüm canım özledim valla.... Teşekkür ederim bu arada... Şu an için her şey yolunda umarım beklentilerimiz zamanla gerçekleşir.... Senin askerinle aran nasıl? Bayramdan sonra görüşecektiniz nasıldı mehtap?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?