Kızlar herkese merhabalar
Birkaç gündür gelemiyorum,dertleşmeye konuşmaya ihtiyacım var açıkçası:2:
dün kanal d de ya sonra filmi vardı,ben onu nişanlımla beraber izlemiştim ah ah
bu arada kızlar benimkine komutanları demişki kasımda seçimler var ya,askerliğin ekim itibariyle 1 yıla düşme ihtimali varmış
Bol bol dua edelim,ne kadar dua o kadar iyi,Allah büyüktür
Öpüldünüz
Bu arada benimkinin doğum günü hediyelerini gösterim kargoyla yolladı bana hakkarideeeen
Eki Görüntüle 792777
Senin gitmen çok iyi gelicek tatlım askerininde sesinin iyi gelmesine çok sevindimm inşallah sen yanına gittiğinde daha iyi olucakSağol ebrucum allah razı olsun hepinizden...
İzne çıktığında söyleselerdi daha kötü olucaktı yawrum 2gün ordayım ama sonra yokum. en azından böyle biraz alışıcak ve bizde gittiğimizde ona moral olucak. artık hayırlısı böyleymiş dicez.
dün erman daha haberi almadan önce konuşmuştuk sesi okadar güzel geliyorduki plan yapıyordu şöyle yaparız böyle yaparız gezeri bütün gece falan.sonra bi anda insanın içine bir taş oturdu resmen... Hakkımızda hayırlısı böyleymiş diyorum. bu haftaya ayarlamamız, benimde izin alıp gitmem. hepsinde varmış bir hayır demekki..
Aynen hiloşumm Maşşallah süphanallah diyelimmm
Ha anladım Ebruşum o zman seneye süper olur evett..inşallah toparlarsınz Ebruşum gidişat onu gösteriyooorrrçok şükür ikimizin askerlikten sonra yüzü gülmeye başladı Ebruşum, akıllandı mı ne bu deliler
ya benmki de eder illa ki de yani zaten süpriz olamıcak pek de biraz sıkıntıya girisn istiyorum ben de.. ona göre hiç değil böyle şeyler çünküçok bir beklentim de yok sadce o duyguyu bana yaşatması kafi..
He babamın da pek veresi yok zaten
Çok şükürr nilümmmiyi olmana sevindim yavrucak, ben de iyiyim çok şükürayrılığa alışmaya çalışıyorum okudum canım yazdıklarını, yaşınızın küçük olması, ablanın seneye evlenecek olması, ibo'nun ve senin yapacak işlerinizin olması şimdilik engelliyor sizi; ama insan sevenlerin bir an evvel kavuşmasını istiyoruz işte biz de... geç olsun da güç olmasın demişler değil mi, Rabb'im hayırlısını versin...
Bizim kızlar nasıllar acaba?
Senin gitmen çok iyi gelicek tatlım askerininde sesinin iyi gelmesine çok sevindimm inşallah sen yanına gittiğinde daha iyi olucak
Valla ne düşmüşse iyi düşmüş biraz daha düşe bilir yani hiç sakıncası yok
Allahım inşallah yüzümüzü hep böyle güldürür hiloşumm artık üzülmeyipp mutluu olma zamanıı inşallahhh
Tabisii tatlımm önemli olnaa o teklifi etmesii ve unutulmicak bişeyler yaşattması sonuçtaa hep hatırlanıcak bişey ve ilk adımm olucakk
İnşallah herşey gönlüne göre olurr bebeğimm
Çok şükürr nilümmm
İnşallah en kısa zamanda tamamen kavuşursunn be yavruşumm
Aynen öylee tatlım geç olsun güç olmasınn diyorumm bendee
Aminnn Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eylesin
Anammm hesnoşş ablamm hoşgeldinn
Özledimm senii yaa nasılsın neler yapıyorsunn? Tatil nasıll geçtii
Kocişin işe başlamış hayırlı olsunn ablacımmDarısı ibonun başınaa inşallah
Doğru diyorsun... Ama sonuçta ailen de böyle devam etsin istemezler, bir an evvel yüzükleriniz takılsın, adı konsun isterler sonuçta gelinip gidiliyor yani... O kadarını düşünürler merak etme... Sonuçta nişan çok da şatafataya gerek yok bence ama önemli olan o gün senin mutlu olman tabii...
Herkese iyi geceler Tezkerenin hatunları ..
Evim sensin izliyorum ağlıcam bu gidişle
Günaydın canlarrr
Valla ne düşmüşse iyi düşmüş biraz daha düşe bilir yani hiç sakıncası yok
Allahım inşallah yüzümüzü hep böyle güldürür hiloşumm artık üzülmeyipp mutluu olma zamanıı inşallahhh
Tabisii tatlımm önemli olnaa o teklifi etmesii ve unutulmicak bişeyler yaşattması sonuçtaa hep hatırlanıcak bişey ve ilk adımm olucakk
İnşallah herşey gönlüne göre olurr bebeğimm
Öyle düşünüyorum ben de Hesna ablacım ama herkes tutturmuş bir erken erken babamın da kafası karışıyor, zaten tereddütlü yani ilk kez yaşancak evde sonuçta böyle şeyler..nişan bence de çok abartıya gerek yok önemli olan ağız tadıyla olsun küçük bir şey kafi bana zatenn
Eşin ne iş yapıyordu Hesnoş ?? İşe başladı mı o da hemen?
Ay ben de izlemiştim o filmi, çakma bir film olsa da gayet güzle uyarlama bence yaaa..duygusal tavan yapıyorrr
Günaydın Niloşş
Maşallahhh aman diyimm kaşı bir yerlerinii
İnşallah Ebruşum bence de artık yeter ne çektik bee, biraz da biz gülelim artıkk...
Yapar bir şeyler heralde cicim yaa yeter o da banaa....sonucu güzel olsn da inşallahh
Beni mehtap heycanı sarmaya başladııı anammmm napçam ilk görünce kalbim hızlı çarpıyo düşününce bile, bayılmazsam iyidir
Hiloşşş kızz Zaferin kardeşinin sünneti nezamandı bebeğim, sen ne giyceğini falan düşündünmü napçan anlat bakalım
Ohh sırayla her şey güzel olcak, hepimiz için inşallahh
3 Ocak doğumgünüm yavruşşş..bakalım keşke ikisini de beraber geçirsek ama zor olur ya iş güç birini seçmek gerekir sanırm Aynen bizim de İstanbul'da sıkıntı oluyor ama Antalya'da çok rahat kalcak yer de gezcek vasıta da şehir de..ohh..tabi Nilücan yaşanmışlıkların da etkisi çok, Antalya'yı da ayrı bi' özlüyorum ben
ÇOk sevindm canım benm yaa süper gelişmeler, Allah tamamına erdirsin inşallahhgidiverin yazlığa da bi' ara heee..
Bizim kızlar nasıllar acaba?
Hatunlarrrr
Ermanla konuştumm sesi birazcık iyi geliyordu ohhh be dedim :)) komutanı demiş istersen 5gün izin veriyim git die, ama istememiş benimki bu dakkadan sonra yapıcak bişey yok dedi. Birşey istiyormusun bitanem dedim. Sen gel biran önce ben bişey istemiyorum dedi içime su serpti ohh be şükürler olsun sesi iyi gelince nasıl rahatladım anlatamam
Nilüşşş sor kızlara ben bayadır çok aktif kk kullanıcısı değilim daha doğrusu bakıyorum çıkıyorum pek yazmadm açıkçası senin durumlarıda okudum da valla yazamadım cnm kusura bakmaaa
Çok sevindim adına sabrın sonu selamet işte ektiğin tohumların meyvesini şimdi alıosun Allah daha iyi etsin cnmmm sizdende Hiloş gibi bi söz muhabbeti bekliyoruz artık
Çok şükürr nilümmm
İnşallah en kısa zamanda tamamen kavuşursunn be yavruşumm
Aynen öylee tatlım geç olsun güç olmasınn diyorumm bendee
Aminnn Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eylesin
Merhaba kızlar Size fikir danışmak yardım almak için yazıyorum Ben eskişehirde yaşıyorum benim kardeşim kadar çok sevdiğim arkadaşımda ankara mebs de askerlik yapıyor. Ben acemilikte görüş olmaz filan diye düşünüyordum ama gittikten bi hafta sonra aradı bu beni görüşe gelsene diye. Ben bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum ama Ankara ile ilgili duyduğum bazı duyumlar çekinmeme neden oldu. Kulaktan dolma uyduruk bigiler midir nedir bilmiyorum O yüzden ankarayı bilenlerinize ihtiyacım var.
2 şekilde mebse gidebiliim sanırım
1- ulus bentderesinden altmışevler
2-kızılaydan geçen 329 altmışevler
buralar için herkes bana tekin değil oralar çinçinin yanı filan işte dikkat et dediler ben de bu yüzden çekiniyorum gitmeye. Cidden tek başıma gidemeyeceğim kadar tekin yerler değiller mi orası
bi de bi arkadaşım dikimevinden taksiye bin mesafe kısa olduğundan az tutar dedi. Ne kadar doğru orasını size bırakıyorum
yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize şimdiden
Ben de bekliyorum vallaa Nilü' denn artıkk...
Kızzz bayılma sakınnn
28 Eylül tatlımm...ya ben iki tane elbise ekledim bir ara onlardan birini giyicem, biri siyah uzun yırtmaçlı, biri somon dizboyu tek omuz bir şey eklicem evde albüm yaparım ikisini koyarım tekrarr karar veririzzzvalla napcamı da akışına artık, ben şöyle düğünde azcık gözde olayım da Zaferin kardeşine takılıyorum gelim mi senin sünnete diye, gelcen tabi diyo çocuk bile hehehe
inşallah hiloşşşbence yılbaşına git doğum gününü de kutlarsınız
hoş geldin hesnoş'um, dönmüşsünüz yuvayaeşin işe de başlamış hayırlı olsun, sen de eğitim-öğretim sezonunu açtın hadi gözün aydın
ohh çok şükür nilay'ımne de güzel söylemiş, senden başkasını istemiyorum diye
herkesinkine cevap verdin bana pas vermedin de alıniyim bari ben dedimşaka kuzu şaka, ne kusuru... sağ ol canım yaa, zamanla daha iyi olur her şey inşallah. yok be benden çoook uzun bi süre böyle şeyler beklemeyin
inşallah be canım bu uzaklık bizi bitirmeden kavuşuruz inşallahsizin aranız nasıl şimdi, sık görüşebiliyor musunuz ebruş'um?
İnşallah tatlışımm güzel geçer haftasonunuz tatlımmSağol Ebruşum inşallah güzel geçer bizimde haftasonumuz
Hiloşla sen kurtuldunuz artık evlilik teklifi nişan düğün derken hoppp bitti gitti
İnşallah İboda bulur canım dediğin gibi işini ayarlar herşey rayına oturur sizin içinde
Kaşıdım kaşıdım
Maşallahhh aman diyimm kaşı bir yerlerinii
İnşallah Ebruşum bence de artık yeter ne çektik bee, biraz da biz gülelim artıkk...
Yapar bir şeyler heralde cicim yaa yeter o da banaa....sonucu güzel olsn da inşallahh
inşallah be canım bu uzaklık bizi bitirmeden kavuşuruz inşallahsizin aranız nasıl şimdi, sık görüşebiliyor musunuz ebruş'um?
inşallah hiloşşşbence yılbaşına git doğum gününü de kutlarsınız
hoş geldin hesnoş'um, dönmüşsünüz yuvayaeşin işe de başlamış hayırlı olsun, sen de eğitim-öğretim sezonunu açtın hadi gözün aydın
ohh çok şükür nilay'ımne de güzel söylemiş, senden başkasını istemiyorum diye
herkesinkine cevap verdin bana pas vermedin de alıniyim bari ben dedimşaka kuzu şaka, ne kusuru... sağ ol canım yaa, zamanla daha iyi olur her şey inşallah. yok be benden çoook uzun bi süre böyle şeyler beklemeyin
eğer kızılay'dan çok karışık gelmezse ordan gidebilirsin. ya da aşti'den ankaray'a bineceksin son durakta yani dikimevi'nde ineceksin, ordan da tekrar altmışevler otobüsüne bineceksin. dikimevi'nde altmışevler durağını kime sorsan gösterir. ulusa kadar gitmene gerek bu şekilde daha kolay olur hem de zamandan kazanmış olursun. yalnız ankaray'a binmek için ego kartı alman gerek, 5 binişlik alsan yeter sanırım. kolay gelsin, hayırlı teskereler...
keşke ama nerdeee bebeğim
Ekle bebeğim görelim elbiseleri, azcık süslü ol herkezin gözü sende olucak zaten yeni gelin diyeayyy heycan yaptım şimdi bana ne oluyosa
İnşallah tatlışımm güzel geçer haftasonunuz tatlımm
İnşallah hayırlısıyla bulur yavrum.. Darısı sizin başınıza inşallah
Kaşıdım kaşıdım
İnşallah bebeğim inşallahh
İnşallah bitirmez daha da kenetlenirsiniz yavrumm
Bizim aramız çok şükür iyi nilümmm
ÇOk şükür geldiğinden beri hergün görüşüyoruz nerdeyse 2 3 gün görüşmediğimiz olmuştur..
Şuan çalışmadığı için hergün iş çıkışıma geliyor bi kaç saat takılıyoruz haftasonlarıda beraberizz öylee şuanlarımızı değerlendiriyoruz çünkü işe girince bu kadar rahat olamicaz yavrum..
Allahım sizede nasip eder inşallah
Güle güle giytak kullan ciicmm düşünceli askerler de erkekler de bir başka oluyor canımdoğum günün kutlu olsn bir deee Askerlik muhabbetine dua etmekle beraber çok kendini kaptırma canikom her sene aynı muhabbetler..
O filmi ben de izlemiştim evet sevgiliyle izleynce bir başka anısı vardır tabi... ah ahh ne duygusal yaratıklarızz
Ben de bekliyorum vallaa Nilü' denn artıkk...
Begü mesaj kutumu boşaltmıştım yavrum bu arada gece gördm yazdığını da kutun dolu demişsin hemen boşalttımm
Doğum günü kutlu olsun nice senelere canım, hediyende süper güle güle giy :))
Dua etmezmiyiz yaaa keşke düşsede bizde bayram etsek vallahi 3 ay çok büyük süre hepimiz için :))
İnşallah tatlışımm güzel geçer haftasonunuz tatlımm
İnşallah hayırlısıyla bulur yavrum.. Darısı sizin başınıza inşallah
Kaşıdım kaşıdım
İnşallah bebeğim inşallahh
İnşallah bitirmez daha da kenetlenirsiniz yavrumm
Bizim aramız çok şükür iyi nilümmm
ÇOk şükür geldiğinden beri hergün görüşüyoruz nerdeyse 2 3 gün görüşmediğimiz olmuştur..
Şuan çalışmadığı için hergün iş çıkışıma geliyor bi kaç saat takılıyoruz haftasonlarıda beraberizz öylee şuanlarımızı değerlendiriyoruz çünkü işe girince bu kadar rahat olamicaz yavrum..
Allahım sizede nasip eder inşallah
Bananem o gelsin yılbaşına mı doğumgünüme mi gelcekse ona da ben mi gidiyimm aaa
Yavaş yavaş hareketlenmeye başlayın Nilümmm ancaa
Ayy bir de bana sorrr..ekliyorum birazdan sanırm
Hiloşşş ekledinmi kızz resimm :))
Bende özledim ya hele Ramazan nasıl da güzeldi sahura kadar muhabbetler...İyi canım Allah daha iyi eder inşallah öncelikle eşinin iş bulmasına gerçekten çok sevindim...
Bizim standart ya idare ediyoruz işte ,,mehtap güzeldi dediklerimi bir bir yaptımmm çok kararlı bi kızım benama bana hiç gelmemiş gibi gelio sanki 4 gün vakit geçirmemişiz gibi
Anammm hesnoşş ablamm hoşgeldinn
Özledimm senii yaa nasılsın neler yapıyorsunn? Tatil nasıll geçtii
Kocişin işe başlamış hayırlı olsunn ablacımmDarısı ibonun başınaa inşallah
Öyle düşünüyorum ben de Hesna ablacım ama herkes tutturmuş bir erken erken babamın da kafası karışıyor, zaten tereddütlü yani ilk kez yaşancak evde sonuçta böyle şeyler..nişan bence de çok abartıya gerek yok önemli olan ağız tadıyla olsun küçük bir şey kafi bana zatenn
Eşin ne iş yapıyordu Hesnoş ?? İşe başladı mı o da hemen?
Beni mehtap heycanı sarmaya başladııı anammmm napçam ilk görünce kalbim hızlı çarpıyo düşününce bile, bayılmazsam iyidir
Hoş bulduk canım benim nilüm özledim kıssshoş geldin hesnoş'um, dönmüşsünüz yuvayaeşin işe de başlamış hayırlı olsun, sen de eğitim-öğretim sezonunu açtın hadi gözün aydın
İlk olacağı için de zor olur tabii canım onlar da tereddüt ediyorlardır yani normal... Erken sayılmaz aslında zaten hemen evlenilecek diye de bir şey yok, adı konsun yüzük takılsın gerisi zamanla olur....
Bir ay tatil yaptık sonra başladı artık işine eşim Hiloşum... Eski işyerinden çok aradılar ama o kendi işini yapmak istedi, dükkan devraldık, işler şu an için iyi umarım daha da iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?