Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğum günü kutlu olsun nice senelere canım, hediyende süper güle güle giy :))

Dua etmezmiyiz yaaa keşke düşsede bizde bayram etsek vallahi 3 ay çok büyük süre hepimiz için :))

Senin gitmen çok iyi gelicek tatlım askerininde sesinin iyi gelmesine çok sevindimm inşallah sen yanına gittiğinde daha iyi olucak
Aynen hiloşumm Maşşallah süphanallah diyelimmm
Valla ne düşmüşse iyi düşmüş biraz daha düşe bilir yani hiç sakıncası yok
Allahım inşallah yüzümüzü hep böyle güldürür hiloşumm artık üzülmeyipp mutluu olma zamanıı inşallahhh
Tabisii tatlımm önemli olnaa o teklifi etmesii ve unutulmicak bişeyler yaşattması sonuçtaa hep hatırlanıcak bişey ve ilk adımm olucakk
İnşallah herşey gönlüne göre olurr bebeğimm

Çok şükürr nilümmm
İnşallah en kısa zamanda tamamen kavuşursunn be yavruşumm
Aynen öylee tatlım geç olsun güç olmasınn diyorumm bendee
Aminnn Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip eylesin

Bizim kızlar nasıllar acaba?

Anammm hesnoşş ablamm hoşgeldinn
Özledimm senii yaa nasılsın neler yapıyorsunn? Tatil nasıll geçtii
Kocişin işe başlamış hayırlı olsunn ablacımm Darısı ibonun başınaa inşallah

Sağol Ebruşum inşallah güzel geçer bizimde haftasonumuz

Hiloşla sen kurtuldunuz artık evlilik teklifi nişan düğün derken hoppp bitti gitti

İnşallah İboda bulur canım dediğin gibi işini ayarlar herşey rayına oturur sizin içinde

Öyle düşünüyorum ben de Hesna ablacım ama herkes tutturmuş bir erken erken babamın da kafası karışıyor, zaten tereddütlü yani ilk kez yaşancak evde sonuçta böyle şeyler..nişan bence de çok abartıya gerek yok önemli olan ağız tadıyla olsun küçük bir şey kafi bana zatenn

Eşin ne iş yapıyordu Hesnoş ?? İşe başladı mı o da hemen?

Herkese iyi geceler Tezkerenin hatunları ..

Evim sensin izliyorum ağlıcam bu gidişle

Ay ben de izlemiştim o filmi, çakma bir film olsa da gayet güzle uyarlama bence yaaa..duygusal tavan yapıyorrr

Günaydın canlarrr

Günaydın Niloşş

Maşallahhh aman diyimm kaşı bir yerlerinii
İnşallah Ebruşum bence de artık yeter ne çektik bee, biraz da biz gülelim artıkk...
Yapar bir şeyler heralde cicim yaa yeter o da banaa....sonucu güzel olsn da inşallahh

Beni mehtap heycanı sarmaya başladııı anammmm napçam ilk görünce kalbim hızlı çarpıyo düşününce bile, bayılmazsam iyidir

Hiloşşş kızz Zaferin kardeşinin sünneti nezamandı bebeğim, sen ne giyceğini falan düşündünmü napçan anlat bakalım

Beni mehtap heycanı sarmaya başladııı anammmm napçam ilk görünce kalbim hızlı çarpıyo düşününce bile, bayılmazsam iyidir

Kızzz bayılma sakınnn

Hiloşşş kızz Zaferin kardeşinin sünneti nezamandı bebeğim, sen ne giyceğini falan düşündünmü napçan anlat bakalım

28 Eylül tatlımm...ya ben iki tane elbise ekledim bir ara onlardan birini giyicem, biri siyah uzun yırtmaçlı, biri somon dizboyu tek omuz bir şey eklicem evde albüm yaparım ikisini koyarım tekrarr karar veririzzz valla napcamı da akışına artık, ben şöyle düğünde azcık gözde olayım da Zaferin kardeşine takılıyorum gelim mi senin sünnete diye, gelcen tabi diyo çocuk bile hehehe

inşallah hiloşşş bence yılbaşına git doğum gününü de kutlarsınız

Bizim kızlar nasıllar acaba?

hoş geldin hesnoş'um, dönmüşsünüz yuvaya eşin işe de başlamış hayırlı olsun, sen de eğitim-öğretim sezonunu açtın hadi gözün aydın

ohh çok şükür nilay'ım ne de güzel söylemiş, senden başkasını istemiyorum diye

herkesinkine cevap verdin bana pas vermedin de alıniyim bari ben dedim şaka kuzu şaka, ne kusuru... sağ ol canım yaa, zamanla daha iyi olur her şey inşallah. yok be benden çoook uzun bi süre böyle şeyler beklemeyin

inşallah be canım bu uzaklık bizi bitirmeden kavuşuruz inşallah sizin aranız nasıl şimdi, sık görüşebiliyor musunuz ebruş'um?

eğer kızılay'dan çok karışık gelmezse ordan gidebilirsin. ya da aşti'den ankaray'a bineceksin son durakta yani dikimevi'nde ineceksin, ordan da tekrar altmışevler otobüsüne bineceksin. dikimevi'nde altmışevler durağını kime sorsan gösterir. ulusa kadar gitmene gerek bu şekilde daha kolay olur hem de zamandan kazanmış olursun. yalnız ankaray'a binmek için ego kartı alman gerek, 5 binişlik alsan yeter sanırım. kolay gelsin, hayırlı teskereler...

Ben de bekliyorum vallaa Nilü' denn artıkk...

keşke ama nerdeee bebeğim

Son düzenleme:

Ekle bebeğim görelim elbiseleri, azcık süslü ol herkezin gözü sende olucak zaten yeni gelin diye ayyy heycan yaptım şimdi bana ne oluyosa

Nilümmmm sarılayımmı kız sana içimden geldi

İnşallah tatlışımm güzel geçer haftasonunuz tatlımm
İnşallah hayırlısıyla bulur yavrum.. Darısı sizin başınıza inşallah

Kaşıdım kaşıdım
İnşallah bebeğim inşallahh

inşallah be canım bu uzaklık bizi bitirmeden kavuşuruz inşallah sizin aranız nasıl şimdi, sık görüşebiliyor musunuz ebruş'um?

İnşallah bitirmez daha da kenetlenirsiniz yavrumm
Bizim aramız çok şükür iyi nilümmm
ÇOk şükür geldiğinden beri hergün görüşüyoruz nerdeyse 2 3 gün görüşmediğimiz olmuştur..
Şuan çalışmadığı için hergün iş çıkışıma geliyor bi kaç saat takılıyoruz haftasonlarıda beraberizz öylee şuanlarımızı değerlendiriyoruz çünkü işe girince bu kadar rahat olamicaz yavrum..
Allahım sizede nasip eder inşallah

Bananem o gelsin yılbaşına mı doğumgünüme mi gelcekse ona da ben mi gidiyimm aaa

Yavaş yavaş hareketlenmeye başlayın Nilümmm ancaa

Ekle bebeğim görelim elbiseleri, azcık süslü ol herkezin gözü sende olucak zaten yeni gelin diye ayyy heycan yaptım şimdi bana ne oluyosa

Ayy bir de bana sorrr..ekliyorum birazdan sanırm

Çok teşekkür ederim canım,evet düşüncelidir benim yarim sağolsun. Her dakka çat çat mesajlaşıyoruz :)))
Valla dua ediyorum güzel şeyler hissediyorum bakıciizzzzzzz
benimki benden daha duygusal daha ağlaktır aslında bn pek ağlamam ama bilemedim vallahi:2:

Doğum günü kutlu olsun nice senelere canım, hediyende süper güle güle giy :))

Dua etmezmiyiz yaaa keşke düşsede bizde bayram etsek vallahi 3 ay çok büyük süre hepimiz için :))

Çok sağol canım benim sevdiklerimizle mutlu nce nice sağlıklı seneler geçiririz hepimiz inşallah.
et et dua et olucak hissediyorummmmmmmmmmmmmmm!

Kızlar bu arada günde 184 kere ya mukaddim derseniz sevdiğiniz çabucak gelirmiş bilginize.
bu arada benimki 37 gün sonra izne geliyorr
bugün 1845. günümüz
ah ölürüm ahh

Sağol Ebruşum aminn inşallahh bi gelsin benimkide hayırlısıyla sonra herşey sırasıyla olur

Evet canım o günlerin ayrı güzelliği vardı benim için de hem güzel muhabbetler hem heyecanlı bekleyiş gerçekten çok mutluydum sayenizde Teşekkür ediyorum canım güzel dileklerin için sizler de bir an evvel aynı duyguları yaşayın inşallah

Mehtapların hepsi çok güzeldir, kısacık geçer gider tadı damağında kalır insanın ama olsun hiç görüşememekten iyidir, inşallah en yakın zamanda yine görüşürsünüz canım

Anammm hesnoşş ablamm hoşgeldinn
Özledimm senii yaa nasılsın neler yapıyorsunn? Tatil nasıll geçtii
Kocişin işe başlamış hayırlı olsunn ablacımm Darısı ibonun başınaa inşallah

Hoş bulduk canım....

Tatil çooook güzeldi, eşimle bir ay tatil yaptık, Allaha şükür her şey çok güzeldi, hem ailemin yanına gittik, hem de birlikte ayrıcana tatile gitti, epey de gezdik, her şey çok güzeldi, artık kurban bayramını bekliyoruz

Teşekkürler tatlım, askerlik öncesi hayatımıza geri döndük Allahın izniyle, sorunsuz başladık bakalım, zamanla daha da yoluna koyacağız işleri... Darısı İbonun başına dediğin gibi... O neler yapıyor, atlatabildi mi askerlik psikolojisini? Gerçi sen varsın artık yanında, inşallah daha iyi olacaktır

İlk olacağı için de zor olur tabii canım onlar da tereddüt ediyorlardır yani normal... Erken sayılmaz aslında zaten hemen evlenilecek diye de bir şey yok, adı konsun yüzük takılsın gerisi zamanla olur....

Bir ay tatil yaptık sonra başladı artık işine eşim Hiloşum... Eski işyerinden çok aradılar ama o kendi işini yapmak istedi, dükkan devraldık, işler şu an için iyi umarım daha da iyi olacak

Mehtap heyecanı ayrıdır yaa şimdi aynı heyecanı eşim akşamları eve geleceği zaman yaşıyorum ben

Bayılmazsın korkma o kadar heyecan bünyeye canlılık verir

hoş geldin hesnoş'um, dönmüşsünüz yuvaya eşin işe de başlamış hayırlı olsun, sen de eğitim-öğretim sezonunu açtın hadi gözün aydın
Hoş bulduk canım benim nilüm özledim kısss

Döndük valla napalım kürkçü dükkanına yine

Başladık artık işe güce sarıldık, askerliğin bizden çaldığı zamanı telafi etmeye çalışıyoruz canım

Sen nasılsın? Mehmetçiğinle aran nasıl, yeni gelişmeler var mı? Merak ediyorum hepinizi :44:

Kesinlikle çok zor geliyor yaa..özellikle babamaaa kıyamıyorum daa..
Tabi ki de dah abize de düzen lazım, hemen nasıl evlenelim en az 1 senemiz var yani..

Çok sevindm tatilinz çok güzel geçmiş Hesna ablacımm..
İşinz de işyerinz de hayırlı olsn Allah bol kazanç versn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…