Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kıyma zaten canım yaa sonradan pişman olacağın şeyler söyleme, ne olursa olsun aile her zaman yanımızda oluyor zaten.... Umarım kısa zamanda bu belirsizlikler ortadan kalkar da siz de rahatlarsınız canım

Teşekkür ediyorum canım bu arada, inşallah hayırlısı olur bizim için....

Nilümmmm sarılayımmı kız sana içimden geldi

sarıl bebeeem, kocaman olsun

çok zorlanıyoruz ebruş'um özellikle de ben... o yine iş güç derken bi şekilde zaman geçiriyor, antrenmanlara gidiyor, arkadaşlarıyla görüşüyor; ama ben... son ayrılıktan sonra kendime gelemedim bi türlü. ne güzel maaşallah size canım aynı şehirde olmanın verdiği çok büyük bir şans ben de izmir'e yerleşebilsem keşke :97::109:

Bananem o gelsin yılbaşına mı doğumgünüme mi gelcekse ona da ben mi gidiyimm aaa

Yavaş yavaş hareketlenmeye başlayın Nilümmm ancaa

tabii ki de sen gitme artık aaaa o gelsin ancak seneye başlar bizdeki o hareketlilik yavruş

ben de seni özledim minnak hesnoş'um iyi ettin yaa, sen yokken ankara'nın havası suyu bile tat vermiyor insana en kısa sürede her şey eskisinden daha güzel olur inşallah cancazım iyiyim ben de canım, bi izmir yaptım geldim, hiç gelmek istemesem de... mehmet'le aram iyi sanırım dün baya bozuştuk; ama üzerinde durmamaya çalışıyorum. daha doğrusu olanları hatırlamak istemiyorum, düzelir diye bekliyorum

Sarıldımmmm

Nilücümm noldu mehmetle neden bozuştunuz nazarmı değdi yawrum yaa (

Rica ederimmm

Ben de öyle düşünüyorum, o bana ben ona kıyamıyoruz zatenn..oy canım babammm inşallah hayırlısıyla belli olur da rahatlarız Hesna ablacımm..

Seneye de olsa olsn artıkkk...bir küçük hareket de olsa olaydı bu snee iyiydi, sabırsızlandık

Sarıldımmmm

Nilücümm noldu mehmetle neden bozuştunuz nazarmı değdi yawrum yaa (

sıkı sıkı sarıl hee bırakma sakın

galiba canım yaa ben de bilmiyorum ki eğer düzelmezse anlatırım ayrıntıları

Vee bu kızın şafağı yarılanır ...

Kalır 230

hadi gözün aydın begüş, yarısı gitti yarısı kaldı

maşallah canım sana ve babana ne tatlısınız

en azından bi teklif olaydı iyi olurdu ama o bile yok maalesef... sanırım benle evlenmek istemiyor gerçi izmir'deyken ikea'ya gittik eşya baktık evimize ortada hiçbir şey yok ama eşyalarımız hazır, parayı da bulursak gitcez alcaz

Aman da aman iyice pohpohla beni sen

Mehmetin yanına gidip geldin, mutlu oldun tabii, uzaktan yürütmek zor bu işleri canım ama zamanla buna da alışırsın, merak etme zamanla her şey yoluna girer....

Bozuşmalar olacaktır ara sıra canım ona yapacak bir şey yok, ilişkinin tadı tuzu onlar, olsun boşver, çok takmamaya çalış...

Vee bu kızın şafağı yarılanır ...

Kalır 230

Oleyyyy maşallah begüşüm senin de azalıyor yavaş yavaş... Bitecek böyle kalacak değil yaa...

Rica ederimmm
Ben de öyle düşünüyorum, o bana ben ona kıyamıyoruz zatenn..oy canım babammm inşallah hayırlısıyla belli olur da rahatlarız Hesna ablacımm..

Ohh ne güzel baba sevgisi yaa Merak etme zamanla her şeyin hayırlısı olacaktır, içini ferah tut sen

Evet canlar yarısı gitti yarısı kaldı bu yarısıda geçince her şey güzel olucak

Hesnoşşş zor olsada biticek valla bi bu kadar daha geçti mi bende sizin başınızın etini yemeye başlıcam galiba ne giycem napcam diye

Sağol Niloşumm ya şimdiki hedef 200 leri bitirmek bi geçse şu 230 da başka bişi istemiyorum gelcek canım valla zor geçiyo belki ama geçicek işte ...

Her ne kadar şuan yavaş geçsedeee daha geçen gün yarılamıştım ben ya ne ara sende yarıladın hayırlı olsun cnm bundna sonrası bi hayli yavaş geçiyor bilgine..

Her ne kadar şuan yavaş geçsedeee daha geçen gün yarılamıştım ben ya ne ara sende yarıladın hayırlı olsun cnm bundna sonrası bi hayli yavaş geçiyor bilgine..

Sağol canım ya valla yarılandı hatta askerime kalsa daha azmış ama benimki net şafak valla kız sende yavaş yavaş diosun ama ilk tanıştığmz zamanları düşünüormda nerelerden geldik buralara seninde azalıo baksana 150 lere geliosun derken 100 ler ...Bana Ağustos çok uzun geldiii gerçekten hiç geçmedi ya ama bu ayları çok severim sonbahar kış daha güzel olcak sanki

Canikom erkeklerden öyle erken teklif bekleme pek, benmki tanışmadan sonraya bırakmıştı bak mesela, yan, eşya bakmanız bile bir teklif aslında..onlar için belli etmeleri yetiyor

İnşallahh olacak Hesna ablacımm inanıyorum ben de

bügümcümm çok sevindim canım darısı diğer yarının başana
su gibi akıp geçer inşallah

Canımmm ,Kamilecim çok sağol inşallah geçsin gitsinn...Seninde plakalar artık ne çabuk demicem çünkü bizim geldiğimizde 460 ken sizinde epey vardı öyle görünce zamanın nasıl geçtiğini görüyorum kolay geçmiyo ama şimdi kış geliyo belki soğuktan askerlerimize üzülcez ama kış yazdan daha kolay geçicek bana kalırsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…