Ekledim şirineee profilimden bakkhatırlarsın belki de fotolarıı..
Kesinlikle çok zor geliyor yaa..özellikle babamaaa kıyamıyorum daa..
Tabi ki de dah abize de düzen lazım, hemen nasıl evlenelim en az 1 senemiz var yani..
Çok sevindm tatilinz çok güzel geçmiş Hesna ablacımm..
İşinz de işyerinz de hayırlı olsn Allah bol kazanç versn inşallah
Siyah olan benim favorimm
Nilümmmmsarılayımmı kız sana içimden geldi
İnşallah bitirmez daha da kenetlenirsiniz yavrumm
Bizim aramız çok şükür iyi nilümmm
ÇOk şükür geldiğinden beri hergün görüşüyoruz nerdeyse 2 3 gün görüşmediğimiz olmuştur..
Şuan çalışmadığı için hergün iş çıkışıma geliyor bi kaç saat takılıyoruz haftasonlarıda beraberizz öylee şuanlarımızı değerlendiriyoruz çünkü işe girince bu kadar rahat olamicaz yavrum..
Allahım sizede nasip eder inşallah
Bananem o gelsin yılbaşına mı doğumgünüme mi gelcekse ona da ben mi gidiyimm aaa
Yavaş yavaş hareketlenmeye başlayın Nilümmm ancaa
Hoş bulduk canım benim nilüm özledim kısss
Döndük valla napalım kürkçü dükkanına yine
Başladık artık işe güce sarıldık, askerliğin bizden çaldığı zamanı telafi etmeye çalışıyoruz canım
Sen nasılsın? Mehmetçiğinle aran nasıl, yeni gelişmeler var mı? Merak ediyorum hepinizi :44:
sarıl bebeeem, kocaman olsun
çok zorlanıyoruz ebruş'um özellikle de ben...o yine iş güç derken bi şekilde zaman geçiriyor, antrenmanlara gidiyor, arkadaşlarıyla görüşüyor; ama ben... son ayrılıktan sonra kendime gelemedim bi türlü. ne güzel maaşallah size canım aynı şehirde olmanın verdiği çok büyük bir şans ben de izmir'e yerleşebilsem keşke :97::109:
tabii ki de sen gitme artık aaaa o gelsinancak seneye başlar bizdeki o hareketlilik yavruş
ben de seni özledim minnak hesnoş'umiyi ettin yaa, sen yokken ankara'nın havası suyu bile tat vermiyor insana en kısa sürede her şey eskisinden daha güzel olur inşallah cancazım iyiyim ben de canım, bi izmir yaptım geldim, hiç gelmek istemesem de... mehmet'le aram iyi sanırım dün baya bozuştuk; ama üzerinde durmamaya çalışıyorum. daha doğrusu olanları hatırlamak istemiyorum, düzelir diye bekliyorum
Kıyma zaten canım yaa sonradan pişman olacağın şeyler söyleme, ne olursa olsun aile her zaman yanımızda oluyor zaten.... Umarım kısa zamanda bu belirsizlikler ortadan kalkar da siz de rahatlarsınız canım
Teşekkür ediyorum canım bu arada, inşallah hayırlısı olur bizim için....
sarıl bebeeem, kocaman olsun
çok zorlanıyoruz ebruş'um özellikle de ben...o yine iş güç derken bi şekilde zaman geçiriyor, antrenmanlara gidiyor, arkadaşlarıyla görüşüyor; ama ben... son ayrılıktan sonra kendime gelemedim bi türlü. ne güzel maaşallah size canım aynı şehirde olmanın verdiği çok büyük bir şans ben de izmir'e yerleşebilsem keşke :97::109:
tabii ki de sen gitme artık aaaa o gelsinancak seneye başlar bizdeki o hareketlilik yavruş
ben de seni özledim minnak hesnoş'umiyi ettin yaa, sen yokken ankara'nın havası suyu bile tat vermiyor insana en kısa sürede her şey eskisinden daha güzel olur inşallah cancazım iyiyim ben de canım, bi izmir yaptım geldim, hiç gelmek istemesem de... mehmet'le aram iyi sanırım dün baya bozuştuk; ama üzerinde durmamaya çalışıyorum. daha doğrusu olanları hatırlamak istemiyorum, düzelir diye bekliyorum
Sarıldımmmm
Nilücümm noldu mehmetle neden bozuştunuz nazarmı değdi yawrum yaa(
Vee bu kızın şafağı yarılanır ...
Kalır 230
Ben de öyle düşünüyorum, o bana ben ona kıyamıyoruz zatenn..oy canım babammminşallah hayırlısıyla belli olur da rahatlarız Hesna ablacımm..
Seneye de olsa olsn artıkkk...bir küçük hareket de olsa olaydı bu snee iyiydi, sabırsızlandık
Kalır 230
Rica ederimmm
Ben de öyle düşünüyorum, o bana ben ona kıyamıyoruz zatenn..oy canım babammminşallah hayırlısıyla belli olur da rahatlarız Hesna ablacımm..
sıkı sıkı sarıl hee bırakma sakın
galiba canım yaa ben de bilmiyorum kieğer düzelmezse anlatırım ayrıntıları
hadi gözün aydın begüş, yarısı gitti yarısı kaldı
maşallah canım sana ve babana ne tatlısınız
en azından bi teklif olaydı iyi olurduama o bile yok maalesef... sanırım benle evlenmek istemiyor gerçi izmir'deyken ikea'ya gittik eşya baktık evimize ortada hiçbir şey yok ama eşyalarımız hazır, parayı da bulursak gitcez alcaz
Kalır 230
Aman da aman iyice pohpohla beni sen
Mehmetin yanına gidip geldin, mutlu oldun tabii, uzaktan yürütmek zor bu işleri canım ama zamanla buna da alışırsın, merak etme zamanla her şey yoluna girer....
Bozuşmalar olacaktır ara sıra canım ona yapacak bir şey yok, ilişkinin tadı tuzu onlar, olsun boşver, çok takmamaya çalış...
Oleyyyy maşallah begüşüm senin de azalıyor yavaş yavaş... Bitecek böyle kalacak değil yaa...
Ohh ne güzel baba sevgisi yaaMerak etme zamanla her şeyin hayırlısı olacaktır, içini ferah tut sen
BegüşümmmmmDarısı bizim başımıza inşallah
Sağol Niloşumm ya şimdiki hedef 200 leri bitirmek bi geçse şu 230 da başka bişi istemiyorumgelcek canım valla zor geçiyo belki ama geçicek işte ...
Her ne kadar şuan yavaş geçsedeee daha geçen gün yarılamıştım ben ya ne ara sende yarıladınhayırlı olsun cnm bundna sonrası bi hayli yavaş geçiyor bilgine..
sıkı sıkı sarıl hee bırakma sakın
galiba canım yaa ben de bilmiyorum kieğer düzelmezse anlatırım ayrıntıları
hadi gözün aydın begüş, yarısı gitti yarısı kaldı
maşallah canım sana ve babana ne tatlısınız
en azından bi teklif olaydı iyi olurduama o bile yok maalesef... sanırım benle evlenmek istemiyor gerçi izmir'deyken ikea'ya gittik eşya baktık evimize ortada hiçbir şey yok ama eşyalarımız hazır, parayı da bulursak gitcez alcaz
Aman da aman iyice pohpohla beni sen
Mehmetin yanına gidip geldin, mutlu oldun tabii, uzaktan yürütmek zor bu işleri canım ama zamanla buna da alışırsın, merak etme zamanla her şey yoluna girer....
Bozuşmalar olacaktır ara sıra canım ona yapacak bir şey yok, ilişkinin tadı tuzu onlar, olsun boşver, çok takmamaya çalış...
Oleyyyy maşallah begüşüm senin de azalıyor yavaş yavaş... Bitecek böyle kalacak değil yaa...
Ohh ne güzel baba sevgisi yaaMerak etme zamanla her şeyin hayırlısı olacaktır, içini ferah tut sen
Kalır 230
bügümcümm çok sevindim canım darısı diğer yarının başana
su gibi akıp geçer inşallah
bügümcümm çok sevindim canım darısı diğer yarının başana
su gibi akıp geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?