Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol Niloşumm ya şimdiki hedef 200 leri bitirmek bi geçse şu 230 da başka bişi istemiyorum gelcek canım valla zor geçiyo belki ama geçicek işte ...

Bitçek yawrum merak etme. ben yeni geldiğimde hiloş zaferine kavuştu şimdi düğün nişan muhabbetleri yapıyoruz.Sen şafağı yarıladın ben çok şükür 300lere düştüm :))) Zaman geçicek elbet bizde kavuşucaz

inşallah canım inşallah çaucak geçer
çok şükür geldim canım sonunda plakalara..bitsinde kurtulalım artık
öylede böyle geçiyor canım..geçen sene bu dönemler ağlayıp sızlıyordum bu yıl şu halime bak uçabilirm
kışları zor olabilir soğukdan ama günler kısa ya daha çabuk geçer elbette

Plakalara düşen bir yaren gördüm sankii

evet evet evet çok şükür geldim sonunda plakalara darısı başına canım

Sağol canım benim aminn, önce seni sonra begüşü falan depükleyelimde sonra sıra bendee

zor zamanları en azından geride bıraktık alışma evremiz o en zoruydu...Kış zorlu geçicek askerim çok soğudu buralar dedi bende bişiler yollarım sana dedm ...Evet Niloş ya valla 2014 te gelsin deriiiin bi nefes alcaz ...

Aynen Kamilecim bitsinde nefes alalım artık aynen depük atcaz hepinize burda

ankaradaydı dimi canım seninki?evet biraz soğudu birden yağmur falan vardı ama sen üzülme gönderirsin bir şeyler sıcacık giyer
bende geçen sene atkı örmüştüm bu kış gerek kalmadı sizde bu kışı atlattınız mı tamamdır canım

ahh ahh o gün bi gelsin

Hani çoğu gitti azı kaldı tabiri vardır ya sizi anlatan en güzel cümle bence bu kadar geçtiyse 80 günde geçer canım hayırlısıyla ...Evet cnm Ankara oranın soğuğuda fena oluomş zaten yollarım hasta olmasın yeter ki

evet canım biraz soğuk ama geçen yıl öyle çok çok soğuyu yoktu..sen sıkma canını..
aynen aynen çoğu gitti azı kaldı şükür..

evet canım biraz soğuk ama geçen yıl öyle çok çok soğuyu yoktu..sen sıkma canını..
aynen aynen çoğu gitti azı kaldı şükür..

Sizin kızlar da whatsappta takılıomşşş kimseler yok artık sizin sayfayada bakıorm düzenli girmiyo kimse ya

Ne güzel şafak yok artık size nasıl bir duygu sanki hiç gitmemiş hep yanındaymış gibi oldun mu. Valla benim askerim napsın nöbet tutuyo hudutta işte...ahhh ahh bitsin artık yaaaa

kesinlikle motive eden cümle bu şu askerlik boyunca
bende böyle diye diye bi hal olmuştum canım yaa.. kendimi gördüm

gelicek o günler gelicek
bende ilk geldiğimde hemen hemen senin gibiydi şafağım ama bak şimdi çok şükür yavaş yavaş sona geliyorum..

Evet negüzel yaa, sizlerden sonra bize gelicek sıra hayırlısıyla elbet biticek

Begüşümmmm 2014 bizim yılımız olucakk ohhhhh ohhhh yandannn
niloşum barıştık

Nilücümm ne güzel bir haber bu böyleeBirdaha tartışmak yok çok kızarım hııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…