Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın demeyi unuttum kızçelerimeee :18:

Günaydınnnn güzelll günler canım arkadaşlarımmm

Günaydın demeyi unuttum kızçelerimeee :18:

Günaydınnnn güzelll günler canım arkadaşlarımmm

güneydın canımmm ne kadar mutlusun inşallah hayırlısıyle gıdıp sevdıgınle musmutlu olursun hasretcıklerınızı bı nebzede olsa gıderırsınız canımmm oyyy sevdıgının yanına gıdınce zaman dursun niloşşşş

Deryaaaa wallahi içim içime sığmıyo 1,5 aydır görmedim burnumda tütüyor yemin ederimm acayip heycanlıyım. İnşallah güzel geçer çok sağol canım benimm

Deryaaaa wallahi içim içime sığmıyo 1,5 aydır görmedim burnumda tütüyor yemin ederimm acayip heycanlıyım. İnşallah güzel geçer çok sağol canım benimm

ayyy canım kıyamam heyacanlısınDIR tabiiii gecer tabiki canım gecmezmı hemde coooooooooooooooooooooooookkk guzel gecer.

ayyy hiloşum sayamıyomkı gecmez dıye korkuyorum sayınca bıde hava değişimı almazsa şafak uzarsa ondan korkutum için sayamıyorum hiloşummm :-( :-(

Hala var di mi o ihtimall..ay güzel düşünelim güzel olsn yavrum yaaa.. say bence gene de geçiyor ya ben plakalarda çok zorlanmamıştımm

[ı]

hala var di mi o ihtimall..ay güzel düşünelim güzel olsn yavrum yaaa.. Say bence gene de geçiyor ya ben plakalarda çok zorlanmamıştımm [/ı]

var canım komutanı falan bılıyor gıdecegını ama işte bakım bırlığınde tamır yaptıgı için falan komutanından elaman istemış ogretım falan dıye komutan vermiş askerın tekını ögret demiş az kaldı demiş sen gıdınce en azından yapabılsın falan dıye doktorda gun vermiş 45 - 50 gun kala gel dıye ama tabıkı olur ya gelemez saymak ıstemıyorum herşey bızım için canım o yuzden korkuyorum ev düzecem şimdi onun telaşında falan hızlı gecer inşallah :-( :-( yok yok saymım ben hiloş ama inşallah gelır bıde korkum amalıyatının kotu geçmesı :-( :-( sevınemıyorum gelecegıne yanı amalıyat olacagı için canım :-( kokuyom :-(

Hayırlısı olsun Deryacım uamrım gelir eşin.. ameliyatı da iyi geçer inşallah, kafanı bu kadar takma geçmez yoksa, tamam sayma ama bu kadar da takmaa..elbet geçecekk..

Ne ara küsmüştünz ki kızımm

Ayyy ne güzel tatlı heyecanlar di miii hayırlısıyla git gel inşallah Niloşş

ayyy canım kıyamam heyacanlısınDIR tabiiii gecer tabiki canım gecmezmı hemde coooooooooooooooooooooooookkk guzel gecer.

Ya kızlarrrrrr arkadaşımın dedesini ameliyata almışlar safra kesesini alıcaklarmış, Koah hastası dede o yüzden narkozu atlatabilcekmi bilmiyoz doktorlarda bişey dememiş daha 1 saati geçti haber yok ( İzmir olayı iptal olabilir

[ı]

hayırlısı olsun deryacım uamrım gelir eşin.. Ameliyatı da iyi geçer inşallah, kafanı bu kadar takma geçmez yoksa, tamam sayma ama bu kadar da takmaa..elbet geçecekk..[/ı]

takılmadan olmuyokı canım inşallah cok ıyı gecer amalıyatı canım inşallah bu aralar tek ıstegım bu

sıyah elbısenı bı ara gostermiştın o zamanda begenmıştın sunnette cok guzel bı gelın olacaksın

Yapmaaaa, erkek arkadaşının da sana çok ihtiyacı var bunu unutma, bir şekilde gitmelisin benceee :18:

Haklısın tatlım amaa evinle uğraş en iyisii
Sağol Deryacımm

ayyy canım geçmiş olsun ama erkek arkadaşın buna cok üzülecek bence tek gıdebılırsın bırşey olmaz canım benceee

Canım üzüldümm ama bencede kendin gidebilirsin erkek arkadaşın şimdi dört gözle seni bekliyodur ...

haberler iyiii :))) dede çıktı ameliyatta allaha şükür iyi gayet. arkadaşımlada konuştum son dakka bişey çıkmazsa gidiyozz :))

Allahımm otobüse bindiğimi görmeden inanamıcam gerçekten gidebilceğime

Evet kızlar Ermanım dört gözle beni bekliyor, bende ona sarılmayı.Çok ihtiyacımız var buna gerçekten

Kamile canım aşk olaun ya ben giriyrumm faceten de yazabilirsin bana istediğin zaman aşk olsunn haaa

biliyorum canım benim ama öyle eskisi gibi toplu konuşmalarımız olmuıyor ya artık o yüzden dedim alınma hemen

çok sevindim canım gidersin inşallah..insana çok güzel moral oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…